61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2747 En multkor meg erosebbre is vettem:)) -
#2746 Nemtudom hogy volt-e de akinek kiesik a szeme és halálfélelmevan formula kocsiban 220 felett:D itt egy kis PRL módosítás amellyel annyira nem rázkódik a chopik
Cockpit Vibration Mult1="0.20000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq1="31.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)
Cockpit Vibration Mult2="0.20000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq2="37.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation -
#2745 driftvideót Hammer-rel.. -
#2744 mitet renderelel? -
#2743 Persze :DDD
Visszaolvasol pl..:DDD -
#2742 lesz ma játék?
ha nem akkor nekiállok renderelni..
jut eszembe Misu, Ingy:
Ha a játékba épített felvevővel mentem ki a replay-t, akkor bennemarad a zene, ami persze kell a halálnak, teljesen lehúztam az audio beállnál, ennek ellenére a kimentett avi-ban ott van. :(((
Ezt tom orvosolni vhol-vmivel? -
#2741 f3mod v1.1
Fixes/Updates :
- engine hp (fixed to 220hp)
- DX7 support
- Tyre wear
- Default setup
- Rear wing design (Rain Light added)
- rFm file (Can now race SR Grand Prix tracks)
- LCD shows now Lap Count
A little explanation on the engine fix. I have calculated the v1.0 engine hp using US units, but ISI uses metric units. The results was a BIG error, as you missed... no less than 52 hp. Now we are very close to the speeds a F3 can really reach.
The rFm file will allow to race at Sardian, witch is very fun with the F3.
For the server admins : may be if you use the version number "v1.1", it will help people to avoid mismatches due to incompatible versions.
Thanks for all your comments and support.
And one more time big thanks to Ian.H.
Any mirrors warmly welcomed ! -
laci1234 #2740 az offline bajnokságok alatti versenyek időgyorsításával (ill. annak kikapcsolásával) kapcsolatban tettem fel 1 kérdést itt, amire talán megvan a válasz, így megosztom veletek, hátha vkit még érdekel.
Új season indításakor jelenleg nem lehet megadni a Race Time Scale tulajdonságot, viszont a megfelelő osc file lenti módosításával a UI-re is kitehető ez az opció (a lenti kiegészítéssel a start time is megadható). Forrás: ISI T-Bone, rsc forum
There were supposed to be options for starting time and timescale when you created the season. However, they are currently missing so it's going to be difficult unless you want to follow some steps ...
1) Back up your UIData/ui.osc in case this goes horribly wrong
2) Open up the file UIData/ui.osc in Notepad or Wordpad.
3) Search for "APP_SPINBOX_GAMEOPT_CH_RACETIME".
4) Add the following two gizmos below the one you just found:
Gizmo="APP_SPINBOX_GAMEOPT_CH_STARTINGTIME"
{
Position=(520,165)
AttributeSet="Spinner_Small"
Caption1="STARTING TIME"
}
Gizmo="APP_SPINBOX_GAMEOPT_CH_TIMESCALE"
{
Position=(520,185)
AttributeSet="Spinner_Small"
Caption1="TIME SCALE"
}
5) Start rFactor, then create a new season and set the timescale to something more reasonable for the open wheel cars.
Welcome to the world of OSC modding ... -
#2739 ...és remélem még idén jön a TPTCC mod is :))) -
#2738 a Trois Rivieres-el vajon mi a helyzet? Hozzáigazítják az 1.020-hoz? -
#2737 szép lett!az enyém(#2720) nem lett ilyen szép, igaz xvid, de azt meg iszonyat módon lehet finomhangolni!:D
tény hogy a fraps-hoz erőmű kell,azért nekem sokkal szimpibb hogy belső cucc rendereli ki kockánként,nekem fullon meghallna a gépem simán,nemhogy még frapsal! -
#2736 A Sardian hights-ra készült új reklámfestések miatt
elkészítettem egy avi-t az rfactor-ba beépített felvevővel, azzal vágtam meg, majd 100%-o minőségben kimentettem, az amit mindjárt linkelek 148mb volt,
ezt beraktam a vegas-ba, 10perc alatt lerenderelte 86%-os minőségben 8.5mb-ra.
Akkor felvittem 93%-os minőségre, 15perc alatt lerenderelte erre a 26mb-os wmv-re:
27mb wmv
sztem még így is hosszabb az idő mintha fraps-l vettem vonla fel, de a vegas renderelésén sokat lehet spórolni, és nekem tetszik a minőség.
ja, és az autóm le volt húzva a játékban, meg az ellenfélé is (ezt sajnos csak a felvétel után vettem észre :( ) -
Silverracing #2735 off
Azért ez már vastagon get real! :) a kínaiak hihetetlenek, fél kanyar kézifékből, fele nyomatékból megoldva centikre a másiktól!
on -
#2734 ezt kipróbáltam, nagyon jók, persze csak akkor ha grafban fel van húzva a környezet.
De akkor tényleg nagyon jól néz ki. -
#2733 nem tom, sztem írj Pete-nek :)
más,: vannak valós szponzor felíratok Sardian Hights-hez.
link az RSC megfelelő topicra
te jó ég néha jó lenne vip-nek lenni.. -
#2732 nem tom, sztem írj Pete-nek :)
más,:
[URL=http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=222727]link az RSC megfelelő topicra -
#2731 OFF
anyám, van driving skill rendesen!
ON -
#2730 mi nemláthatjuk?:( -
#2729 off:
überbrutál
thxa :)
on: -
crossy104 #2728 Hidd el, hogy van.Azzal nyomulok!!!! -
Silverracing #2727 OFF:
Sorry, de Juan és b-type itt tanyázik mostanság, meg ingy is, szal privátban dobjatok meg mailcímmel lécci, van egy klassz driftes mailem videóval, érdemes megnézni. 2 embert kerülget a srác+szlalomozik köztük! Hang ötös!
ON -
#2726 Működik:-)De nincs warez:-):-) -
SE #2725 Amit láttam az állítólag nem működik. Nem próbáltam. -
#2724 :) -
#2723 azé titkolni nem kell :)... -
SE #2722 nincs. -
ToMy_ #2721 enthusia: ööö, na igen. kipróbáltam en is, Logi FFB-s kormannyal. egesz jo, ahhoz kepest, hogy PS2
erdemes megnezni azokat a videokat, amiket unalmaban jatszik a gep.
osztott kepernyon, bal oldal IRL auto mozog, jobb oldalt meg a jatekbeli.
a kis Mazdarol (asszem MX3) szolo driftelgetos klipp nagyon eltalalt. tok ugyanaz a mozgas, mint IRL -
#2720 álmatlanságom végeredménye,marhajó ez a F3 mod,meg a replay editor!:D
LimeRockF3SoundMod -
#2717 Privi ment! -
csimpok #2716 Igen! És ha jól látom megbuherálták a szervert is végre. -
#2715 megy multi most? -
fpal #2714 Igazad van bizonyos dolgokban. De azért ne feledd, a Simbin (illetve 10T) nem csak üldögélt hanem keményen fizetett is az ISI-nek.
De nem is ez a lényeg, a lényeg, hogy ki és mire akarja használni az adott játékot. Vannak itt többen olyanok akik azt szeretik ha hetente/naponta rakoskadhatják fel a hosszas "evolúciót" követő modokat, addonokat, átszabva mondjuk azt saját ízlésüknek megfelelően. Ugyanakkor vannak akik ligában akarnak menni, komolyan véve azt, őket nem feltétlen a modok változásának követése köti le elsődleges figyelmüket.
Természetesen egyik hozzáállást sem szabad sem lenézni, sem elítélni, ezek természetesen dolgok, kinek mi tetszik, és ki mivel akarja tölteni szabadidejét.
Az rFactor jelenleg siralmas liga szempontjából, viszont tökéletes moddolásra, ennyi. Ezért tök felesleges itt egyik-másik játékot fikázni...
-
#2713 kiprobalod mashogy velekedsz, gumimodell a legjobb és az egesz fizika nagyon jol sikerult masa az eredeti autoknak -
#2712 konzolra biztos az lesz.pc-n(ha lenne) szerintem nem lenne akkora nagy szám.főleg a konzolátirat miatt, de nemigazán tapasztaltam pozitívumokat az olyan játékokban amikbe több típusú versenysorozatokat raktak be.gondolok itt a pályaautózásra meg a rally-ra, de ebben van még ott a 4x4-es dakar stílus is.szal:/ -
#2711 Enthusia biztos utos lehet, amit eddig lattam belole, de csak konzolos es ha jol tudom nincs belsonezet... -
Travelos #2710 lesz PC-re végülis? -
#2709 ezt kifelejtettem : -
#2708 Howston a duwwa :D
visszatérve az lfs vs rf vitára mind2 fél menjen a busba Enthusia a nyerő -
Travelos #2707 Vezethetőségben a másik 3 nem érhet a nyomába:) -
Travelos #2706 Én meg egyszer kigyulladtam, égett az egész autó, aztán 1 perc múlva elaludt:)