61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3366 nem is, mindíg csak etet...ezzel palástolja hogy milyen bénán vezet :DDD -
#3365 Mi van veled mostanaban?! Mar napok vagy hetek ota folyamatosan reszeg vagy:))))))) -
#3364 lehet többet ivott mint én -
#3363 -
#3362 Tudom hogy getczy vagyok, de hany evet hianyoztal az iskolabol?! Ez eleg jol sikerult mondat lett:))
Elvileg keszul mind ketto, de nem egy-ket napos munka. Meg varni kell es ltogatni az RSC forumot. De ha lesz hasznalhato, ugy is beteszem az FIS F1-be. -
#3361 A Demo vagy a teljes? A demo-ban nem mukodik a visszajatszas. -
#3360 Ugy is nevezhetjuk:) A lenyeg, hogy azokon a reszeken tukrozodik es fenylik az auto;) -
#3359 Csak azért kérdezem,mert nincs kormányom!Kormány nélkül is játszható?Vagy billentyűzeten lehetetlen az irányítás? -
#3358 szasztok egy kérdés f1 es minardi nincsen meg jorden mert az hiányzik még jó lenne ha meglenne valakinek -
#3357 hamarosan új pálya érkezik...
arról nem beszélve hogy ez sem egy alap autó
- 2. kép -
#3356 Hi! Tudna válaszolni valaki a #3292 -re? -
Travelos #3355 Slater, szerver lesz ma? Tegnap fél hat óta nem hallani felőled, minden ok? -
#3354 Ez az alfacsatorna nem a specular map véletlenül? Jelen esetben? Csak kérdezem, hogy tudjam. -
#3353 sztem igen, most nem találtam meg :((
ahogy emléxem vagy a Nordschleife24h, vagy a PCC05 mod, GSMF meló sztem.
A lényeg hogy már elég jó szőrben van. :) -
Travelos #3352 megtettem, de nem sok minden változott, sőt... -
#3351 szedd le a race cast alján lévő 0.9.9.1-es racecast pluging és másold be a rfactor/plugins könyvtárba. -
Travelos #3350 és akkor kell valamit átállítanom valahol? -
#3349 Ez a kép a készülö PCC05 modból van? -
#3348 -
DonManó #3347 az autók pont úgy indulnak el mint a GTR-ben
-
#3346 Köcce
:-)
-
#3345 talán azért mert updatelték a matchmakert meg a rcaston kijavitottak egy bugot :P -
#3344 sztem ez az..
:)
-
#3343 EZt a fórumot hol találom?Sajna nem ismerem vagy csak nem tudok róla:-)))
-
Travelos #3342 katasztrófa az rfactor multi része, ma a szerverek alig akartak megjelenni nekem, mindig csak no games available!!! -
#3341 mókás milyen kicsi a csávó a kocsiban :)))...kicsit elmérték :PPP -
#3340 Nekem is ez van , de rányomok és nem történik semmi :O -
#3339 rf-mastools -
#3338 hát többet ér, mint a... (inkább hagyjuk)
próbáld ki Watcher verzióját ez elvileg beépül a jobb kattintásra megjelenő menüben és 1 kattintást követően szétbontja egy könyvtárba. Regisztrált felhasználók leszedhetik a fórumból, akiknek nincs reg, azok pedig emac postjában láthatják a linket a fileplanet szerverére (ahova szerintem szintén regelni kell) -
#3337 Na tényleg szétcsesszük a topikot :DDD
Nem hiszem , hogy ez sokakat érdekel :DDD
Lesz majd hozzá normális mass studio ? Mert ezzel nem boldogulok ... -
#3336 A tukrozodo kepet a CMAPS.MAS-ban talaod, CAR_CUBE_DX9.DDS neven.
http://slrpictures.uw.hu/1126729880.jpg -
#3335 oksa.....THX...
Ezt tényleg jó volt megtudni .
Akkor már értem , hogy sikerűlt Xpand Rallyba full krómozott autót csinálnom :DDDD
Az állat volt a realtime miatt.... -
#3334 Hogy mit tukroz?! Egyelore kamu enviroment mapppot, a realtime tukrozodes meg nem kerult bele a progiba. -
#3333 Ezt értem , de MIT tükröz ????
Van valami előre megrajzolt kép ?
(mert itt fának látom ...) -
#3332 De mivel, a tukrozodes foleg auto kasztni fuggo, igy ezt az alpha csatornat nyugodtan at lehetne masolni a tobbihez is. Gyakorolni jo lesz:) -
#3331 Ne kerdezz ra minden lepesre, probalj egyedul is rajonni nehany dologra - ugy jobban megjegyzed es a topic sem cseszodik szet;))))
Az alapok: megnyitod a texturat PhotoShop-ban DDS PlugIn-nal (www.nvidia.com). Ha nincs akkor keszitesz hozza egy alpha csatornat es arra festegetsz. A fekete a NO tukrozodes a feher a 100% tukor. A kettoz kozotti arnyalatok egyertelmuek. Itt a pelda a RedBull-ra:
-
#3330 És ha olyan köcsög volnék amilyen vagyok, hogy tudnám visszarakni bele a Toyotát ??? :DDD
Vagy tedd be a helyére a Jaguárt és mindenki felülírja :DDDD
Különben mik az új grafikák benne ? -
#3329 Rajzolást vágom , csak nem tom mit kell rajzolni mapnak :DDDD
Pedig szívesen megcsinálnám...
RedBull-on viszont nagyon szép a magas tükröződés :DDD -
-
#3327 Igen, szo szerint bovli:))) Sajnos az ilyen merteku tukrozodesnek ez a hatranya:)) Igazabol meg kellene festeni normalisan a mapjat (tukrozodes) akkor jo lenne. De ehez se kedvem se idom nincs:))
Amugy csinaltam egy F1 1.1-es update-et is (uj grfaikak, hatter anim, uj hangok, sisakok stb.) a RSC-re felraktam, de felig kenyszerbol mert ki kellett szedni a Toyotat belole "jogi problemak" miatt (EMAC)...