61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
priluki #3406 azám,,ok -
#3405 Gondolom warez verzio?! Most gyujtotted be ezt is?!:)) Olvasd el az NFO-t, kisebb hibakkal de elvileg mukodik. De itt sincs warez, vagyis a tobbi ezzel kapcsolatos hozzaszolast torolni fogom! -
priluki #3404 srácok,mikor elinditom a játékot,bejön a kép hogy állitsam be a felbontást stb.. leokézom de nem indul,ujra bejön ugyanez a kép és nem csinál semmit.. tud valaki segiteni??? pls -
#3403 Emberek! Ez a jatak irto szuper!
Qrva jo a grafix, gyors, szep, tetszik az iranyitas, a rengeteg beallitaasi lehetoseg, mar 2 oraja csak egy autoval korbe korbe megyek egy palyan tok egyedul :)
Es szinte ez az elso jatek ahol a belso nezetetes iranyitasbol is qrva jol kezelheto es erezheto a kocsi (najo lfs es nascar is jo a tobbit nem probaltam :>)
Meg eleve , hogy "vaan" belso.
-
#3402 Végül is így működik :) Én azt hittem, hogy a SAVE REPLAY csupán csak az egyébként is megnézhető replay-okat menti el, későbbi visszajátszás, vagy editálás céljából. Na mind1, azért THX! -
#3401 Kösz Toya
Ilyen :/ :))
-
#3400 Mondjuk memóriából. Végül is megpróbálom bekapcsolni, de ha csak az F1C-t veszem alapul, ott is egy replay elmentése, a főmenübe való kilépésnél történt meg, de ettől függetlenül bármikor működött a replay funkció, még az elmentés előtt is. Ja és én nem a visszatölthető replay-ekről bszélek, hanem az alapértelmezetten 20 sec hosszú INSTANT REPLAY-ről -
#3399 Majd rakj be egy képet hogy milyen , Köszi :DDDD -
Toya #3398 Javítottam, kérlek próbáld meg most.
Sorry! -
#3397 csak textura keszlet, fizika es modellek nelkul. Normal FIS autoval. De kulon MOD-nak raktam ossze, kulon valaszthato Season-nal, logo, kep, hatter anim, normal csapat es pilota beosztas, informaciok, uj hangok stb. Megszalott F1-esekne jobb mint a semmi, legalabb amig ki nem jon a normalis F1 MOD;)
Hogy miert epp ezt csinaltam, gozom sincs, mert engem eppen az F1 ami nem nagyon izgat:)) De mashol nepszeru, es van ra igeny;) Pl. az RSC forumon ennek a "mod"-nak a topicja ketszer annyi latogatot es hozzaszolast elt meg mint a tobbi;)))) -
#3396 2005. szeptember 14. szerda
rFactor újdonságok - Hungarian SimWorld
FormulaIS T-Cams <= ez kőne mer ez nemakaródzik lejönni valaki átküldené?
Többi lejött:)
FormulaIS Michelin Tyres - Készítõ: Mozso
FormulaIS Engine Sound - Készítõ: Holger
FormulaIS Engine Sound Update - Készítõ: Holger
FormulaIS New Physics & Setup - Készítõ: SK -
#3395 Hát ha nem rögzít valamit , akkor mit és honnan játszon vissza neked ?
:D
A Record Replayt- kapcsold be ! -
#3394 Igen, a Replay fidelity FULL-on van, a Replay hossz 20 sec, csak a Record van kikapcsolva, de ettől még lenni kellene visszajátszásnak. -
#3393 mindenért vallalom a felelősséget -
#3392 gonosz vagy
mind1, hagyjuk, mielőtt ideérnek a BKV ellenőrök -
#3391 asszem téged se közelitelek meg 3 méternél jobban -
#3390 -
#3389 misu: te is fiam Brutalitikusz...vagy ilyesmi -
#3388 vannak hullámvölgyek
Juan te meg csönd multkor alig találtál haza -
#3387 Ez jól néz ki, kiváncsi leszek rá a játékban !! Poligonszám írva vagyon valahol róla esetleg? -
#3386 Alex mi ez az F1 mod? Sima texturakészlet a formaautókra az F1-ből, vagy van még ezen felül eztra benne még? -
#3385 Keszulgeto Brazil V8 StockCar MOD:) http://www.m4driving.it/images/2/20050914-pa_boesel_beta_05.jpg -
#3384 Normal PCM-et. Nem tomoriti. -
Hummin #3383 azzal is, meg fdds-val is. És egyikben sem volt hang. Milyen hangot tesz be? Tömörített vagy vmi PCM hang? -
#3382 Mivel renderelted? A "gyari" codec-el (cvid - Cinapak) vagy mar valami massal? Az XviD-be nem teszi bele a hangot:( #3315
-
#3381 Itt a Totoya azert, ha valakinek nem lenne meg:)
Formula1 mini_MOD, Toyota (RAR, 500kbyte) -
Hummin #3380 Múltkor, meg most is rendereltem egy videot, de az rFactor nem mentette be a hangot. Nálatok belementi? -
#3379 gratta Alex, egyre jobb minden. (Toyo-ról meg nem beszélünk :D )
tetszik.. -
#3378 Formula1 mini-MOD 1.20
Ez nem a teljes, a Toyota NINCS benne! De akinek az elozo verzio meg volt, az csak masolja ra a regire (vagy csak a Toyota-t ebbe), lesz Toyota-ja is;)
Sauber, uj nev, grafika, logo, hangok stb.
Formula1 mini-MOD 1.20 (15Mbyte) -
#3377 http://alexease.uw.hu/rFactor%20Skies.zip -
#3376 Vga driverbe mindent lehet -
#3375 Ja még valami. Lehet valamilyen módon állítani, ajátékban a világossági szintet? Most nem a napszakokra gondolok, hanem a brightness-re, mert én nem találtam, úgy ahogyan az F1 Challenge-ben sem.
Továbbá, szeretném kicserélni az égbolt texturáját, de az ide belinkelt texturák már nem elérhetőek. Nem tudtok valami jó linket? Rákerestem én de a raceinsimulation-t hozta, be lehetséges oldalnak, de ott reisztráció szükséges :( Az ide is már belinkelt 2. képen az ég igen tetszetős :) -
#3374 Kesz a Sauber festes. http://slrpictures.uw.hu/1126808530.jpg http://slrpictures.uw.hu/1126808764.jpg
Be tettem a Formula1 mini-MOD-ba is, hamarosan felmasolom es kilinkelem. csak ketszer kell felmasolni, mert a kinti verziobol ki kell szedni a Toyotat:))
Kicsereltem a logokat, uj hangok vannak, korekt, csapat adatok, frissitett festesek, sisakok, persze az uj Sauber-ek stb. -
#3373 mióta ismerem azóta ezt mondja -
#3372 A fomenukben, az opcioknal (Control/Replay Fridge) be van kapcsolva a visszajatszas (mikor, mennyit vegyen fel, hogyan stb.)? -
#3371 szimulátorhoz alapból kell kormány, nomeg billel milyen autós gém az élvezetes? pl:Nfsu nyomod előre azt kanyarodik magától...:)))))) de ez nem élvezet -
#3370 A teljes játékról lenne szó. Hiába nyomkodom az "R" betűt nem történik semmi, pedig erre van beállítva a visszajátszás. -
#3369 Köszi az infót!Akkor be kell szereznem egy kormányt! -
#3368 irányíthatatlan...Ha normálisan akarsz játszani.... -
#3367 Valaki válaszoljon pls,hogy irányítható,vagy irányíthatatlan e a játék billentyűzettel?!PLS!