61525
  • priluki
    azám,,ok
  • Alexease
    Gondolom warez verzio?! Most gyujtotted be ezt is?!:)) Olvasd el az NFO-t, kisebb hibakkal de elvileg mukodik. De itt sincs warez, vagyis a tobbi ezzel kapcsolatos hozzaszolast torolni fogom!
  • priluki
    srácok,mikor elinditom a játékot,bejön a kép hogy állitsam be a felbontást stb.. leokézom de nem indul,ujra bejön ugyanez a kép és nem csinál semmit.. tud valaki segiteni??? pls
  • hiba
    Emberek! Ez a jatak irto szuper!
    Qrva jo a grafix, gyors, szep, tetszik az iranyitas, a rengeteg beallitaasi lehetoseg, mar 2 oraja csak egy autoval korbe korbe megyek egy palyan tok egyedul :)
    Es szinte ez az elso jatek ahol a belso nezetetes iranyitasbol is qrva jol kezelheto es erezheto a kocsi (najo lfs es nascar is jo a tobbit nem probaltam :>)
    Meg eleve , hogy "vaan" belso.

• Danecay
    Végül is így működik :) Én azt hittem, hogy a SAVE REPLAY csupán csak az egyébként is megnézhető replay-okat menti el, későbbi visszajátszás, vagy editálás céljából. Na mind1, azért THX!
  • Istencsászár
    Kösz Toya
    Ilyen :/ :))
  • Danecay
    Mondjuk memóriából. Végül is megpróbálom bekapcsolni, de ha csak az F1C-t veszem alapul, ott is egy replay elmentése, a főmenübe való kilépésnél történt meg, de ettől függetlenül bármikor működött a replay funkció, még az elmentés előtt is. Ja és én nem a visszatölthető replay-ekről bszélek, hanem az alapértelmezetten 20 sec hosszú INSTANT REPLAY-ről
  • lac coo
    Majd rakj be egy képet hogy milyen , Köszi :DDDD
  • Toya
    Javítottam, kérlek próbáld meg most.
    Sorry!
  • Alexease
    csak textura keszlet, fizika es modellek nelkul. Normal FIS autoval. De kulon MOD-nak raktam ossze, kulon valaszthato Season-nal, logo, kep, hatter anim, normal csapat es pilota beosztas, informaciok, uj hangok stb. Megszalott F1-esekne jobb mint a semmi, legalabb amig ki nem jon a normalis F1 MOD;)
    Hogy miert epp ezt csinaltam, gozom sincs, mert engem eppen az F1 ami nem nagyon izgat:)) De mashol nepszeru, es van ra igeny;) Pl. az RSC forumon ennek a "mod"-nak a topicja ketszer annyi latogatot es hozzaszolast elt meg mint a tobbi;))))
  • Istencsászár
    2005. szeptember 14. szerda
    rFactor újdonságok - Hungarian SimWorld

FormulaIS T-Cams <= ez kőne mer ez nemakaródzik lejönni valaki átküldené?
    Többi lejött:)
    FormulaIS Michelin Tyres - Készítõ: Mozso
    FormulaIS Engine Sound - Készítõ: Holger
    FormulaIS Engine Sound Update - Készítõ: Holger
    FormulaIS New Physics & Setup - Készítõ: SK
  • lac coo
    Hát ha nem rögzít valamit , akkor mit és honnan játszon vissza neked ?

:D

A Record Replayt- kapcsold be !
  • Danecay
    Igen, a Replay fidelity FULL-on van, a Replay hossz 20 sec, csak a Record van kikapcsolva, de ettől még lenni kellene visszajátszásnak.
  • Ingy
    mindenért vallalom a felelősséget
  • avcom
    gonosz vagy
    mind1, hagyjuk, mielőtt ideérnek a BKV ellenőrök
  • Ingy
    asszem téged se közelitelek meg 3 méternél jobban
  • avcom
  • Ingy
    misu: te is fiam Brutalitikusz...vagy ilyesmi
  • Ingy
    vannak hullámvölgyek

Juan te meg csönd multkor alig találtál haza
  • petesilver
    Ez jól néz ki, kiváncsi leszek rá a játékban !! Poligonszám írva vagyon valahol róla esetleg?
  • petesilver
    Alex mi ez az F1 mod? Sima texturakészlet a formaautókra az F1-ből, vagy van még ezen felül eztra benne még?
  • Alexease
    Keszulgeto Brazil V8 StockCar MOD:) http://www.m4driving.it/images/2/20050914-pa_boesel_beta_05.jpg
  • Alexease
    Normal PCM-et. Nem tomoriti.
  • Hummin
    azzal is, meg fdds-val is. És egyikben sem volt hang. Milyen hangot tesz be? Tömörített vagy vmi PCM hang?
  • Alexease
    Mivel renderelted? A "gyari" codec-el (cvid - Cinapak) vagy mar valami massal? Az XviD-be nem teszi bele a hangot:( #3315
  • Alexease
    Itt a Totoya azert, ha valakinek nem lenne meg:)
    Formula1 mini_MOD, Toyota (RAR, 500kbyte)
  • Hummin
    Múltkor, meg most is rendereltem egy videot, de az rFactor nem mentette be a hangot. Nálatok belementi?
  • b-type
    gratta Alex, egyre jobb minden. (Toyo-ról meg nem beszélünk :D )
    tetszik..
  • Alexease
    Formula1 mini-MOD 1.20
    Ez nem a teljes, a Toyota NINCS benne! De akinek az elozo verzio meg volt, az csak masolja ra a regire (vagy csak a Toyota-t ebbe), lesz Toyota-ja is;)
    Sauber, uj nev, grafika, logo, hangok stb.
    Formula1 mini-MOD 1.20 (15Mbyte)
  • Alexease
    http://alexease.uw.hu/rFactor%20Skies.zip
  • Istencsászár
    Vga driverbe mindent lehet
  • Danecay
    Ja még valami. Lehet valamilyen módon állítani, ajátékban a világossági szintet? Most nem a napszakokra gondolok, hanem a brightness-re, mert én nem találtam, úgy ahogyan az F1 Challenge-ben sem.
    Továbbá, szeretném kicserélni az égbolt texturáját, de az ide belinkelt texturák már nem elérhetőek. Nem tudtok valami jó linket? Rákerestem én de a raceinsimulation-t hozta, be lehetséges oldalnak, de ott reisztráció szükséges :( Az ide is már belinkelt 2. képen az ég igen tetszetős :)
  • Alexease
    Kesz a Sauber festes. http://slrpictures.uw.hu/1126808530.jpg http://slrpictures.uw.hu/1126808764.jpg

Be tettem a Formula1 mini-MOD-ba is, hamarosan felmasolom es kilinkelem. csak ketszer kell felmasolni, mert a kinti verziobol ki kell szedni a Toyotat:))

Kicsereltem a logokat, uj hangok vannak, korekt, csapat adatok, frissitett festesek, sisakok, persze az uj Sauber-ek stb.
  • avcom
    mióta ismerem azóta ezt mondja
  • Alexease
    A fomenukben, az opcioknal (Control/Replay Fridge) be van kapcsolva a visszajatszas (mikor, mennyit vegyen fel, hogyan stb.)?
  • Istencsászár
    szimulátorhoz alapból kell kormány, nomeg billel milyen autós gém az élvezetes? pl:Nfsu nyomod előre azt kanyarodik magától...:)))))) de ez nem élvezet
  • Danecay
    A teljes játékról lenne szó. Hiába nyomkodom az "R" betűt nem történik semmi, pedig erre van beállítva a visszajátszás.
  • leslieboy
    Köszi az infót!Akkor be kell szereznem egy kormányt!
  • Daffy
    irányíthatatlan...Ha normálisan akarsz játszani....
  • leslieboy
    Valaki válaszoljon pls,hogy irányítható,vagy irányíthatatlan e a játék billentyűzettel?!PLS!