61525
  • Travelos
    nagyon úgy néz ki, de kérdés, hogy sebességben melyik a gyorsabb, mert mindkettőt kipróbáltam, és semmi különgséget nem éreztem sebességben:)
  • b-type
    nem-nem, legalábbis szerintem.
    Azért nyomnak rá a gázra, mert a váltás alatt ha nem nyomsz rá leesik a fordulat,
    és megrántja az autót a motorfék.
    Volt egy nagyon jó műsor a Viasat Explorer-en, ez az arc magyarázta hogy mi van.
    (egyébként nagyon nagy pálya, ő tartja a közúti rekordot egy McLaren F1-l :)
    Nagyon keményen elküld minden autót..
    Elvileg a felsőkategóriás vernyeautókban felváltásnál nincs is szerepe a lábadnak, mert elveszi a gyújtást.
  • DonManó
    megvan
    tehát 1-re kell állítani h ne pörögjön tovább a motor váltásnál?
  • DonManó
    nekem is hasonló poblémám van
    felváltásnál mindig leforog a motor
  • Travelos
    a plr file-ban
  • DonManó
    ez hol van?
  • Ch_Slater
    szerintem visszaváltásnál kell a gázelvét, hogy ne pörögjön túl mert akkor tönkremegy.
    felváltásnál meg nem olyan létszükség a gázfröccs, tehát az alapból ki van kapcsolva.
    de lehet megint hülyeségeket beszélek. :))
  • b-type
    hát program szinten a rákom tudja melyik érték mit hadonászik..
    pl. lehet hogy míg a gázelvételnek müködnie kell felváltásnál, addig teljesen haszontalan, sőt káros a gázelvétel visszaváltásnál (motorfék)
    Uez igaz visszafelé is, míg a versenyzők visszaváltásnál jobb lábal a féket taposva talpal-bokával rálöknek a gázra visszaváltásnál, addig felváltásnál nincs semmi ilyesmi.
    Tehát szvsz lehet bizonyos esetekben 0 is és 1 is.

• Travelos
    az érdekes az, hogy alapból az egyik 0 a másik 1!
  • Ch_Slater
    ha jól tévedek le/fel váltásnál gázelvétel/gázfröccs adása. ezzel nem neked kell elvenni a lábad leváltásnál, hanem megteszi a progi. felfelé ugyanez.

de majd egy hozzáértő elmondja...
  • Travelos
    HI!

Na srácok magyarázzátok már el nekem, hogy a PLR file-ban az autoclutch-nál mi az a lift meg blip beállítás, és hogy mire érdemes állítani, hogy gyors legyen? THANX!!
  • Amse
    nem kéne elolvasni a crack readme-jét?
  • Ch_Slater
    ez a kalóz verzióval szokott előfordulni...
  • drop
    légyszi segitsen valaki feltetem a játékot de a grafikai beálitás után nyomom hogy oké és nem indul el hanem ujbol a beálitás rész ugrik be
  • Ch_Slater
    természetesen nem az.
    egy dudu-vezetős játék, verseny lehetőségekkel. demo csak régi van belőle (kb. januári) a teljes meg kb. 8000Ft.
  • Ch_Slater
    hack'n'slash rpg klón.
  • Amse
    nem tudsz utánanézni?minek látszik?
  • pmolni
    sziasztok valaki felvilágositana, hogy mi ez a játék rfactor.
  • lac coo

• lac coo
    Egész nap ?

Jó lenne :DDDD
  • Ingy
    akkor elég szarul mehet a bolt hogy egesz nap itt pöcsölsz
  • lac coo
  • lac coo
    Rodolfo gyerekkorom nagy példaképe volt :DDDD
    Szenvedélyesen bűvészkedtem nagyon-nagyon sokáig :DD
    Máig van egy bűvészkönyvem amit Rodolfo írt , valamikor az 50-es években ...Egy vagyont ér szerintem :DDD
  • lac coo
    És gondolod spanyolországban hímringyó jelentésű nevet adnak az anyák a fiaiknak ?

LOL...
  • lac coo
    A mai flém : 15- 13 a javatokra :DDD
    Én ne unnám ?
  • crossy104
    Azért irtam nézz utána mit jelent a Rodolfo név, mert egy régi riportfilmben elmesélte, hogy Cubában többen röhögtek a nevén.Állitólag spanyolul himringyót jelent.
  • Alexease
    Tudom ki volt Rodolfo:) Egyszer a zsebpenzembol majdnem vettem egy Rodolfo Buvesztaskat:)
  • crossy104
    Tudtad, hogy mikor Rodolfo elment Cubába fellépni akkor röhögtek rajta??Nézz utána mit jelent a Rodolfo név!!!
  • JuanG
    ha mod-olás is akkora meló lenne, mint amit az ISI alapból létrehozott, akkor a mod-erek is pénzért dolgoznának :))
  • Alexease
    De akkor legalabb lenne annyi eszed, hogy nem folytatod?! Lapozz vissza. Amiota a topic letezik, allando, visszatero, ertelmetlen, ertetlenkedo vitak, flamemek csak veled voltak, 10 hozzaszolasbol 7 a tied. Szerintem cserelj logot - ez mar ranezesre is irital embereket - es valts stilust. Elhiszem hogy raersz es nincs jobb dolgod mint itt teleirkalni feleslegesen a topicot, de nekem, meg szerintem masoknak van jobb dolguk is mint ezt a sok hulyeseget olvasgatni. Meg egy-ket ilyen "vita" es szerintem mar a hozzaszolasok ertelmet statisztikailag nezve, olvasas nelkul torolhetnek minden "Rodolfo" logos bejegyzest, mer valszeg ugy is felesleges:)))))))))))))))) Persze ez csak vicc volt, de azert nem hiszem el hogy nem unod;)
  • lac coo
    Hát én nem kezdem az tuti:DDDDDDD
  • avcom
    mind1, game over

mára

aztán mondjuk 1 hét múlva kezdődik ismét
  • lac coo
    Mégegyszer mondom , ma nem én hoztam szóba :DDD
    Meg már tök régóta nem beszélek erről :DDD
    Ez van , vessetek meg de én olyan láma vagyok , hogy nem értek a modoláshoz és nem tom megcsinálni magamnak , olyanra , hogy megérjen 8000-t
  • avcom
    arról nem is beszélve, hogy az egy dolog, hogy más az álláspontod, mint a mienk, hiszem ezért működik a világ, de te szándékosan szórakozol velünk
  • lac coo
    egyébként ha már a szakmádnál tartunk te hányszor vettél vissza bútort, mert a vásárlónak nem tetszett?

Olyan nem volt , hogy nem tetszett neki , ha nem volt megelégedve , javítottam...
    De korrekt áron korrekt cuccot kapott...Másképpen a mi szakmánkban halott vagy...
  • Istencsászár
    de ezmár annyiszot lefutott kör minden másnap muszály elhozni azt szétflémelni, anyázni és egymást cseszetgetni? szükség van erre?
  • lac coo
    Hát pálya számokról , meg ami ki fog maradni belőle mert nincs lóvé , én nem olvastam a listában :DDD
  • lac coo
    Valkit jól be kéne etetnem , az évszázad legjobb , legdivatosabb bútorával és adni neki egy stokit 50 000-éert :DDDDD
  • avcom
    mivel is? van egy 100%-ban korrekt tartalmi listád és a sokszor emlegetett visszafizetési lehetőség

egyébként ha már a szakmádnál tartunk te hányszor vettél vissza bútort, mert a vásárlónak nem tetszett?
  • Istencsászár
    nembaszott át senkit aki megvette:) 99%a tudta mitvesz...amit az isi igért nagyrészben bennvan ebbe semmi zsákbamacska nemvolt.. megvolt mondva hogy minek készül jövőben milyen lesz mi várható l tőle..