61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Travelos #3285 nagyon úgy néz ki, de kérdés, hogy sebességben melyik a gyorsabb, mert mindkettőt kipróbáltam, és semmi különgséget nem éreztem sebességben:) -
#3284 nem-nem, legalábbis szerintem.
Azért nyomnak rá a gázra, mert a váltás alatt ha nem nyomsz rá leesik a fordulat,
és megrántja az autót a motorfék.
Volt egy nagyon jó műsor a Viasat Explorer-en, ez az arc magyarázta hogy mi van.
(egyébként nagyon nagy pálya, ő tartja a közúti rekordot egy McLaren F1-l :)
Nagyon keményen elküld minden autót..
Elvileg a felsőkategóriás vernyeautókban felváltásnál nincs is szerepe a lábadnak, mert elveszi a gyújtást. -
DonManó #3283 megvan
tehát 1-re kell állítani h ne pörögjön tovább a motor váltásnál? -
DonManó #3282 nekem is hasonló poblémám van
felváltásnál mindig leforog a motor -
Travelos #3281 a plr file-ban -
DonManó #3280 ez hol van? -
#3279 szerintem visszaváltásnál kell a gázelvét, hogy ne pörögjön túl mert akkor tönkremegy.
felváltásnál meg nem olyan létszükség a gázfröccs, tehát az alapból ki van kapcsolva.
de lehet megint hülyeségeket beszélek. :)) -
#3278 hát program szinten a rákom tudja melyik érték mit hadonászik..
pl. lehet hogy míg a gázelvételnek müködnie kell felváltásnál, addig teljesen haszontalan, sőt káros a gázelvétel visszaváltásnál (motorfék)
Uez igaz visszafelé is, míg a versenyzők visszaváltásnál jobb lábal a féket taposva talpal-bokával rálöknek a gázra visszaváltásnál, addig felváltásnál nincs semmi ilyesmi.
Tehát szvsz lehet bizonyos esetekben 0 is és 1 is.
-
Travelos #3277 az érdekes az, hogy alapból az egyik 0 a másik 1! -
#3276 ha jól tévedek le/fel váltásnál gázelvétel/gázfröccs adása. ezzel nem neked kell elvenni a lábad leváltásnál, hanem megteszi a progi. felfelé ugyanez.
de majd egy hozzáértő elmondja... -
Travelos #3275 HI!
Na srácok magyarázzátok már el nekem, hogy a PLR file-ban az autoclutch-nál mi az a lift meg blip beállítás, és hogy mire érdemes állítani, hogy gyors legyen? THANX!! -
#3274 nem kéne elolvasni a crack readme-jét? -
#3273 ez a kalóz verzióval szokott előfordulni... -
#3272 légyszi segitsen valaki feltetem a játékot de a grafikai beálitás után nyomom hogy oké és nem indul el hanem ujbol a beálitás rész ugrik be -
#3271 természetesen nem az.
egy dudu-vezetős játék, verseny lehetőségekkel. demo csak régi van belőle (kb. januári) a teljes meg kb. 8000Ft. -
#3270 hack'n'slash rpg klón. -
#3269 nem tudsz utánanézni?minek látszik? -
pmolni #3268 sziasztok valaki felvilágositana, hogy mi ez a játék rfactor. -
-
#3266 Egész nap ?
Jó lenne :DDDD -
#3265 akkor elég szarul mehet a bolt hogy egesz nap itt pöcsölsz -
#3264 -
#3263 Rodolfo gyerekkorom nagy példaképe volt :DDDD
Szenvedélyesen bűvészkedtem nagyon-nagyon sokáig :DD
Máig van egy bűvészkönyvem amit Rodolfo írt , valamikor az 50-es években ...Egy vagyont ér szerintem :DDD -
#3262 És gondolod spanyolországban hímringyó jelentésű nevet adnak az anyák a fiaiknak ?
LOL... -
#3261 A mai flém : 15- 13 a javatokra :DDD
Én ne unnám ? -
crossy104 #3260 Azért irtam nézz utána mit jelent a Rodolfo név, mert egy régi riportfilmben elmesélte, hogy Cubában többen röhögtek a nevén.Állitólag spanyolul himringyót jelent. -
#3259 Tudom ki volt Rodolfo:) Egyszer a zsebpenzembol majdnem vettem egy Rodolfo Buvesztaskat:) -
crossy104 #3258 Tudtad, hogy mikor Rodolfo elment Cubába fellépni akkor röhögtek rajta??Nézz utána mit jelent a Rodolfo név!!! -
#3257 ha mod-olás is akkora meló lenne, mint amit az ISI alapból létrehozott, akkor a mod-erek is pénzért dolgoznának :)) -
#3256 De akkor legalabb lenne annyi eszed, hogy nem folytatod?! Lapozz vissza. Amiota a topic letezik, allando, visszatero, ertelmetlen, ertetlenkedo vitak, flamemek csak veled voltak, 10 hozzaszolasbol 7 a tied. Szerintem cserelj logot - ez mar ranezesre is irital embereket - es valts stilust. Elhiszem hogy raersz es nincs jobb dolgod mint itt teleirkalni feleslegesen a topicot, de nekem, meg szerintem masoknak van jobb dolguk is mint ezt a sok hulyeseget olvasgatni. Meg egy-ket ilyen "vita" es szerintem mar a hozzaszolasok ertelmet statisztikailag nezve, olvasas nelkul torolhetnek minden "Rodolfo" logos bejegyzest, mer valszeg ugy is felesleges:)))))))))))))))) Persze ez csak vicc volt, de azert nem hiszem el hogy nem unod;) -
#3255 Hát én nem kezdem az tuti:DDDDDDD -
#3254 mind1, game over
mára
aztán mondjuk 1 hét múlva kezdődik ismét -
#3253 Mégegyszer mondom , ma nem én hoztam szóba :DDD
Meg már tök régóta nem beszélek erről :DDD
Ez van , vessetek meg de én olyan láma vagyok , hogy nem értek a modoláshoz és nem tom megcsinálni magamnak , olyanra , hogy megérjen 8000-t -
#3252 arról nem is beszélve, hogy az egy dolog, hogy más az álláspontod, mint a mienk, hiszem ezért működik a világ, de te szándékosan szórakozol velünk -
#3251 egyébként ha már a szakmádnál tartunk te hányszor vettél vissza bútort, mert a vásárlónak nem tetszett?
Olyan nem volt , hogy nem tetszett neki , ha nem volt megelégedve , javítottam...
De korrekt áron korrekt cuccot kapott...Másképpen a mi szakmánkban halott vagy... -
#3250 de ezmár annyiszot lefutott kör minden másnap muszály elhozni azt szétflémelni, anyázni és egymást cseszetgetni? szükség van erre? -
#3249 Hát pálya számokról , meg ami ki fog maradni belőle mert nincs lóvé , én nem olvastam a listában :DDD -
#3248 Valkit jól be kéne etetnem , az évszázad legjobb , legdivatosabb bútorával és adni neki egy stokit 50 000-éert :DDDDD -
#3247 mivel is? van egy 100%-ban korrekt tartalmi listád és a sokszor emlegetett visszafizetési lehetőség
egyébként ha már a szakmádnál tartunk te hányszor vettél vissza bútort, mert a vásárlónak nem tetszett? -
#3246 nembaszott át senkit aki megvette:) 99%a tudta mitvesz...amit az isi igért nagyrészben bennvan ebbe semmi zsákbamacska nemvolt.. megvolt mondva hogy minek készül jövőben milyen lesz mi várható l tőle..