61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3326 Gondolom itt azt a "képet " szabályozza ami tükröződik ....
Értem én...
De visszaraktam eredeti Ferkát....Valahogy ettől olyan "bóvli " lett...De azért köszi :DDD -
#3325 Sok mindenre jo, de itt eppen a tukrozodest szabalyozza! Pl. ha azt akarod, hogy az auto alja, vagy a koszos reszek ne tukrozodjenek, itt ezzel megtehted. De altalaban az alpha atlatszosagot szabalyoz (igazabol itt is, csak nem konkretan a texturaet amin rajta van;D). -
#3324 Még jó , hogy egyszer már megkérdeztem , tőled , hogy mire jó az alfa csatorna :DDDD
Kösz...:DDDD -
#3323 Most mondhatnam, hogy DXT1 RBG NoAlpha-val kell visszamenteni a texturakat, mert eredetileg DXT5-ben vannak, amiben benne maradt az alpha csatorna ami a tukrozodest szabalyozza... de nem mndom, inkabb megcsinaltam, igy a topic-nak is jot tesz;)))))
http://alexease.uw.hu/Ferrari.zip 500kbyte, ...\GameData\Vehicles\Formula1\Formula1\Ferrari konyvtarba masolni. -
#3321 Ezt futtatásba kell beírni ? Nem értem....
Pedig a sok hülye táblát akarom normálisra festeni , ahoz legalább értek :DDD
De ez nem fog nekem menni DDD -
#3320 MAS2Files.exe mas-neve.mas konyvtarneve
Files2MAS.exe konyvtarneve mas-neve.mas -
#3319 Mit kell átalakítanom , hogy a Ferrari modell is ugyan olyan nagyon csillogjon mint pl. a RedBull ??? -
#3318 Hello !
Emberek , hogy kell használni ezt a Mastools-t ?
Nem olyan mint a masstudio volt... -
#3317 duuurva. -
#3316 ez nagyon komoly vze..:DD
desznyólazók.. -
#3315 Aki videokat ir ki a replaybol, annak talan segit.
A beepitett exporter (videorender) eleg lassucska, bar szep (Cinepak). Valamelyik nap vegig tesztelgettem nehany codec-el, es mindegyik 3-szor gyorsabb volt nala:) A DivX-et nem szereti (szin, felbontas) az XviD-be a hangot nem akarja beepiteni, de a tobbi tokeletes. Lehet hasznalni WMV9-et (wmv3), FFDShow-t (ffds), Mpeg4-et (mp42) stb. Nalam az FFD vol a leggyorsabb.
Hogy milyen codec-el tomoritsen, azt a PLR file legvegen kell beallitani:
AVI compressor fourcc="cvid" // Changes compression algorithm
Ez a cvid a gyari Cinepac, ennek a helyere kell irni pl. ffds, mp4 vagy wmv3-at. -
#3314 Mills-re van, írja is.
Én meg azt hogy megnéztem :)
Szal Mills-re van na. :))
- Ahogy elnézem már ez is elég egyben van.. -
#3313 off: de ausztral rf es span mutatta :D
DUWWA VIDI
uncut videot nezzetek -
#3312 ez nem toban?nemcsak valós cégek hanem new ég, aszfalt, fű textúra meg kitudja még mi. -
#3311 Ahogy nézem Mills-re is kijött egy kis graf.update:
- kép
letöltes innen
(nem túl feltünő a link, de ott van a mondat végén..)
kipróbáltam, nekem tetszik, valós cégek.
-
#3310 inkabb USA meg AUS idozonaban vannak sokan pl ma reggel rengetegen voltak -
SE #3309 Lfs szervereken több mint 400 versenyző van most is.
Majd beindul ez is... -
Travelos #3308 én nem tudom mi a jó élet van, de a szervereken most összesen van kb. 10 ember!
nincs normális szerver délután óta, már mindenki megunta? -
Travelos #3307 slater, mit szolnál egy szerverhez, pl Toban Long vagy Short vagy Sardian vagy Orchard? -
#3306 nem ez a 4wd s hoston birminghamben
csak a para hogy neten verseny kozben is igy megyek löl, élvezetes pedig rwd n kivül nem nagyon szeretem a többit de ez fun -
#3305 ez a drift mod fizikával? -
#3304 2 üveg boros mentés :D -
#3303 :)
most néztem!
a link törölve... -
#3302 vazeg!
nah mind1!
azért thx! -
#3301 keress egy lac-coo hsz-t(rodolfos logo) és olvasd el az aláírását. -
#3300 az nem a demo. az a teljes. új demo nincs csak a januári. -
#3299 ehh...!
én most jutottam odáig hogy lekapjam a demót!
nem tom elindítani rendesen felmegy a gém aztán mikor indítanám akkor bejön egy ablak hogy Buy / Unlock tehát hogy vegyem meg stb stb...
és itt nem lehet sehoa klikkelni!
most mi van?! -
DonManó #3298 ja, nálam még az ais baj h nemtok állítani deadzone-t
vagyis tudok, de nem reagál rá... -
#3297 :DD
jaja..alapvetően csak arra van hogy minnél simábban történjen a visszváltás, főleg íven.
félOFF:
Én inkább a MotoGp-t követem figyelemmel már régóta, ott sokkal szemléletesebbek ezek a dolgok, természetesen hátsóhajtás van , de mivel csak egy kerék, ezért minden fokozottan érvényes.
ott ha megnézed a pilóta kezét egyenesben (van ilyen kamera ha beadják), meg sem röccen, csak fogja a csutkagázt, kiközben vált felfelé.
arra a pillanatra megszakítja a gyújtást az elektronika.
és a mikor áttértek 4ütemű motorokra, akkor rögtön probléma lett nekik féktávon a motorfék, kétüteműnél a nagyon magas fordulatszámcsúcs, a feleakkora hengerürtartalom, és az ebből eredő kisebb forgótömegnél ez nem volt ennyire létező probléma.
Amit nyertek a nyomatékkal a kigyorson azt jó ideig elveszítették szintén a nyomaték miatt féktávokon a motorfékhatáson.
CSak úgy rángatta őket a motor :) (egyébként sem könnyű hirtelen sokG-s lassúlásnál mikor a kormányra feszítesz őv hiányában, hogy ott még finom kis gázfröcsöket adjál :DDD
ON: -
#3296 na ja. és ilyenkor van, hogy még lehet nem csúszna ki, csak megrántja, de én azt hiszem, hogy csúszik, így én is rántok rajta egyet, aztán már tényleg kicsúszok... -
#3295 Helyesebben, onnantól mindenképpen megycsúszik a kerék, de már az összeengedésnél megrántja az autót. -
#3294 nem, jól lököd.
annyi van, hogy nem kipörög, hanem megcsúszik.
ez sok mindentől függ, motorkarakterisztikától, és hogy egyenes úton haladva váltasz vissza, vagy íven, mivel íven fokozottan veszélyes.
és legfőképpen a hátsókerekes verdákra igaz. (bár mivel a klasszikus sportkocsi hátsókerekes ezért nem említik külön)
Az a lényege, hogy bár a váltás nagyon gyorsan történik, a veersenykuplung (általában száraztárcsás) nagyon nagyot fog, nem igazán akar elcsúszni, és ha te leengeded a váltás alatt a fordulatot, akkor az addig mondjuk 4000-et pörgő motor gázelvételre 2000-et pörög, és ezt te a kuplung ráengedésével összezárod a kerékkel.
Mivel a kerék nem veszi soha olyan gyorsan a fordulatot, mint egy motor (tehetetlen mozgó tömeg) ezért ki kell egyenlíteni (persze nagyjából,..neked jobb minnél jobban sikerül)
tehát ha ráengedted a motort, akkor a még magasabb fordulatnak megfelelően forgó kerék megpróbálja hajtani a motort,..ez max a fordulatszámcsúcsig sikerül, onnan megcsúszik a kerék.
-
#3293 jajj nem tudom, de tényleg.
a bliphez még annyi, hogy azért kell lefelé váltásnál gázfröccs, hogy a motor<->váltó és a váltó<->kerekek tengelyeinek forgási sebessége ne nagyon térjen el, mert ha nagyon eltér akkor kipörög a kerék, kicsúszik a kocsi.
de ezeket csak olvasom neten, egyáltalán nem értek hozzá. az autószerelők meg röhögnek rajtam... :)) -
#3292 Lenne egy LAMA kérdésem :) Miért nem működik nálam a visszajátszás? Az Instant Replay az "R" billentyűre van beállítva ahogy ez alapértelmezetten is van, de hiába nyomkodom, nem történik semmi :( Ez miért van? Nem hasonlóképpen kellene működnie mint mondjuk az F1 Challenge-ben? -
Travelos #3291 értem, tehát az auto-blip alapból 1, ez OK, mert kell a leváltánál a kis gázfröccs
a másik, az auto-lift alapból 0, tehát nem veszi el a gázt felváltásnál, és ez azt jelenti, hogy akkor tönkremegy a motor? -
#3290 hát ha egy akkor csinálja, ha 0 akkor ki van kapcsolja és nem csinálja ezeket.
Blip: lefelé váltás + kis gázfröccs
Lift: felfelé váltás + kis gázelvét -
Travelos #3289 hajjaj, ezzel kicsit összezavartad a dolgokat, felpörgeti, meg visszavesz, na de mikor?? ha 0 vagy 1?? -
#3288 nah.
a blip az lefelé váltásnál felpörgeti a motort, a lift meg felfelé váltásnál vesz vissza kicsit, nehogy tönkremenjen a motor, mindezt auto-clutchnál..
(de mostmár nagyon belezavarodtam, szal semmi sem biztos) -
Travelos #3287 tehát akkor felváltásnál tökmindegy, leváltásnál pedig rá kell lépni a gázra? tehát akkor pont nem jól van alapból a progiban beállítva? -
DonManó #3286 csak a ha felváltásnál leforog az olyan csúnya hangja van...
nekem nem teccik