61525
  • lac coo
    LOL :D
  • lac coo
    Elgondolkodtam azon amit mondtál...

Valóban : egy sok tíz-milliót érő felfüggesztéssel, milliárdos értékű autóval nehogy már ne lehessen vajsimán autózni a határ alatt akár néhány százalékkal.Persze csak ha nem váltod el dúrván vagy nem nyomsz satu féket a kanyarközepén stb.....

A dolog valóban akkor kezd érdekes lenni ,amikor egyre jobb időket mennek az ellenfeleid , és rákényszerítenek a határon autózásra és az instabil setupra...

Én most alap fizikán , Kimi-féle halálba túlkormányozott autóval megyek jó (?) időket , de eléggé meg kell dolgozni minden kanyarral...Gyakorlatilag-bár falhoz ritkán csapom- nem sikerül egy hibátlan kört mennem vele , valami kis csúszás , elfékezés , korrigálás mindíg becsúszik és így elég sok időt vesztek.Ha valódi F1 pilóta volnék , aki ha kell századmásodperc pontosságra belövi minden körét , valszeg tudnék hibátlan kört is .De nam vagyok az ...:DDD

Szóval ha ebből a szemszögből közelítem meg , akkor nem olyan rossz ez a fizika , határon menni , jó és majd még jobb időket nagyon nehéz....

Persze az autó oldaltartása kissé nagy , de ezt igazából akkor tudnám lemérni ha volna egy eredeti F1 pálya , és az ottani időmet összehasonlítanám az igazival...

Minden esetre külső nézetben semmi durva "gyorsított felvétel " szerű kanyarodást nem látok , tök természetes amilyen gyorsan beesnek egy kanyarba a kocsik...
  • Tomo15
    Ez a GSMF-féle Pcc05-modból van nem?Mondjuk én mintha már láttam volna ezt a képet még a nyár elején.:)
  • lac coo
  • lac coo
    Igen láttam az új verziód :D

Tuti...
    Valszeg megvárom azt , addig meg kibírom kevesebb autóval is ?
    AI-t nem akarják javítani ? Szinte lehetetlen singlében játszani vele :(((
  • Alexease
    Az 1.20-be, amiben az uj hang is van, bele raktam az eredeti hangoknak az SFX file-jat (Formula1.sfx.ORIGINAL) is, ezt kell atnevezni normal Formula1.sfx-re.
    De lesz majd uj verzio is, amiben majd az auto upgrade resznel lehet kivalasztani, hogy milyen legyen az auto, mi kelljen ra (uj hang, fizika, gumik).
  • lac coo
    Alex !
    Utólag raktam be a mododba a Jordant és a Saubert , de egyiket sem látja a játék !
    Csak a vehicle és a talent könyvtár volt ...

Ha az újabb mododra rakom amiben van sound is , akkor valszeg jó lenne, de de nem tetszik az új hang , és ha azt kihagyom , nem telepítem akkor meg nincs motorhangom...
    Ilyenkor mi a megoldás ?
    Már volt egy reinstallom, szal a 3. lehetőségemet megspórolnám, inkább rakok rá krekket ...
  • arty
    nekem az MCO benne lenne a top3ban, bár a spirit of 76 az f1c életciklus végén jobban bejött :)

ha belegondolok, h lesz DTM, ETCC és esetleg GTR is, hát szép jövő előtt a game, csak legyen tényleg jó SDK :) emellett szvsz a legtöbb utolso 1-2 évben kijött f1c modban a kocsik bőven olyan szépek, h egy sima konvertálással én már elégedett lennék :) csak a pályákat kell kisubickolni kicsit, de az sem katasztrofa, ha csak 1-2 fa cserélődik, a shaderek megteszik a többit ugyis fél-automatán :)

btcc, prototype, minicooper, alfa, egyéb f1 pedig nekem már csak hab lenne a tortán ... addigis én befejezem a nyáron elkezdett játékaimat és rfactorra komolyabban majd télen térek vissza :) (hátha kicsit még olcsóbb is lesz ;) )
  • b-type
    ok, sry :)
    Igazából az MotoCityOnline autói mod nem első a várakozási listámon.
    Ott kb. a Nordschleife24h, a TPTCC, és a rejtélyes Clio mod van. :)
  • Alexease
    Felesleges valaszolni a baromsagokra, ugy is torlom oket;)
    Rengeted MOD-ot jelentettek mar be. Multkor megprobaltam osszeszedni oket, de nem jott ossze;) Ha csak a negyede keszul el es annak a fele lesz hasznalhato, mar jo dolgunk lesz;) Azert az ISI-nek is van meg mit "befejezni" a jatekon es a moddereknek is van meg mit tanulniuk;)
  • b-type
    ehhh...frissítenem kellett volna :DDD
    na akkor próbálok vmi hasznosat írni...bejelentették, hogy lesz MCO mod is az rFactor alá
    Ez volt F1c-re, és spec nekem tetszett..:)
    mindenféle legendás járgányok.
  • Danecay
    Hát igen ezen én is csodálkozok, ráadásul ők előnyösebb helyzetben vannak mondjuk olyan modkészítőkkel szemben akik az első modjukat készítik, hiszen RH-nak és CTDP-nek van mire alapozniuk,"hivatalosan" az előző évi MOD-jukra és ennek ellenére hamarabb alapoztak rá mások mint ők maguk és még egyéb jobbról balról összeszedett cuccokból gyúrtak már össze 2005-ös MOD-ot, nem is egyet. Igaz nincs olyan igényes mit a fentebb említett csapatok munkái, de amíg kijön az övék addig ki lehet vele húzni, mert nem olyan rossz, hisz az RH az alapja. Szóval remélem nem kell adig várnunk amíg RH vagy CTDP elkészítík saját rFactor-hoz szánt 2005-ös modjukat, hisz biztos így lesz és akkor biztos újabb igényes munkával szembesülünk majd, de addig próbálkozzanak azért mások is.
  • Istencsászár
    f1 chez az rht is mióta csinálják lassan haladnak, a ctdpsek is szóval ez mégtöbb idő lesz.. jövő év eleje előtt nemhinném hogy lesz igényes f1mod
  • Danecay
    Hát azért remélem még idén elkészül egy FULL F1 MOD, hisz a MODkészítők már jóval a játék megjelenése előtt elkezdtek dolgozni az egyes MOD-okon. Már az autók nagy része le volt modellezve még a játék megjelenése előtt. Még ha az F1-es pályák konvertálása nem is megoldott (egyelőre), mondjuk az F1 Challenge-ből akkor is ezen pályák vonalvezetését biztosan feltudják használni a pályamodellezésnél és ez jó hisz egy pálya elkészítésénél általában ez a legkényesebb pont és a legidőigényesebb. Jó persze még ott van a versenyszabályzat amit be kell ültetni a game-be, az AI, esetleg a pit crew megoldása, az eső beültetése a játékba, ha ez megoldható egyáltalán ráadásul úgy hogy az autók viselkedésére és irányíthatóságára is hatással legyen, esetleg megoldani a karrier módot és persze ezeken kívül is van számos fontos és kevésbé fontos dolog, de azért reménykedjünk.
    Ha már az ISI úgy reklámozta játékát, a sok újítás mellett, hogy remek alap a MODereknek, mondjuk az is jó lenne ha kiadna egy korrekt SDK-t amivel jelentősem megkönnyitené a MODerek dolgát.
  • b-type
    Több pálya alkészült már, vagy hamarosan elkészül, csak vagy modpályák lesznek, vagy még finomítják..
    UsPits képek, Trois pl.
  • zolo
    Én monzán vagy kínában rónám a köröket a bar hondával.Még csak egy órát játszottam a játékkal és nem igazán szoktam hozzá a pályák vonalvezetéséhez és a tempóhoz
  • b-type
    Hát biztos van több különbség, de nem lehet berakni az biztos.
    Egyébként nem is baj, sok jó pálya van F1C alá, de már kicsit csúnyák,..és ha már a játék szép, akkor legyen a pálya is az, mint pl Ez.
    bár már a bőrömből bújok ki hogy Nordschleife-n menjek vele :)))
  • zolo
    Tetszik a játék!Sokminden emlékeztet benne az f1c-re,a kocsik eleje miért nem törik vagy horpad olyan hatásfokkak mint az oldala vagy a hátulja?
    Nem lehet valahogy átkonvertálni az f1c pályáit?Ugyanúgy isi csinálta és ugyanazok a fájltipusok vannak benne a mappában.Próbáltam hogy átmásolom de valamiért nem rakja be a választható pályák közé
  • Alexease
    Evegen talan de inkabb jovo ev elejetol.
  • drop
    szasztok nem tudjátokkb mikora várhato f1 eredeti pályák
  • csimpok
    Orchard Lake Road Course-on F3 1.1 moddal mi számít jó időnek?
  • lac coo

• Alexease
    Varjal, mert mar kavaras van:))
    Mas a Speed Sensitivity es az Axis Sensitivity!

Speed Sensitivity: a program, az auto sebessegetol fuggoen csokkenti a kormany szoget (kerek elfordulast), minnel gyorsab az auto annal kevesebb. Arcade style vagy bill. beallitas. Ezt erdemes (kell) nullara!

Axis Sensitivity: az axisok (pedal, kormany) linearitasat alitja, vagyis pl. a kormany elforgatassal nem linearis a kerek elfordulas. Ez valosagban is megoldhato pl. fogaslec tuninggal. Ezt kormany fuggoen kell beallitani.
  • b-type
    jó hír!

• Tomo15
    És abba mi a jó, ha mondjuk leveszem az érzékenységet 0-ra?Én azt tapsztaltam, hogy az elején nagyon lassan reagál és utánna fordul hirtelen,de ez viszont eléggé zavaró.Meg azt nem értem, hogy ha 50%-on van az érzékenység akkor miben segit többet a gép az irányitásban?
  • b-type
    Lehet hogy megy, de igazán kormánnyal megy.
    Sokan vezetik a GTR-t is bill-l, valszeg bekapcsolt segítségekkel nem tom.
    Valszeg ezt is lehet így tolni, de igazán nem fog teljesíteni a prog. csak kormánnyal.
  • Alexease
    Csak megcsinalom az 1.3-as fullt:) Csak erosen atalakitva, hogy jobban lehessen tesztelni.
    Meg csinaltam az auto upgrade-et, lehet "vasarolni" gumit (eredti FIS es a majd tuning FIS F1), hagokat (ha valakinek nem tetszik az uj, es persze "fizikat" (lehet valasztani az eredeti FIS es az uj FIS F1 kozott).
    Igy aki csak egy F1 carset-et akar egyben valtoztatasok nelkul, vagy aki szeret tesztelni, kiserletezni annak is meg ;esz egyben:))
  • Alexease
    Mibol gondolod hogy nem 0%-on hasznalom?! Az az elso amit lehuzok, kikapcsolok mert baromsag (kormannyal), termeszetesen a tobbi segitseggel egyutt.
  • Csiaki
    Érdekes nekem elég jól megy billel is.
  • Tomo15
    Hello!Szerintem ennél is az lenne a helyzet.Bár te tudod...
  • Zealot
    Heló! Még nem próbáltam a játékot, úgyhogy egy kis infó kellene, hogy billentyűzettel érdemes-e nekivágni, vagy esélytelen a dolog. Mert a GTR-t már próbáltam de kb. 10 perc után elment tőle a kedvem
  • Tomo15
    Aszem mégse igy fogok menni:)Nekem jobban bejön az 50-55%-os érzékenység.
  • DonManó
    ti hogy szoktatok online játszani?
    akárhova felmegyek mindig ezt íja ki: mismatch
    ha vki csinál szervert az szóljon, mennék szívesen
  • Mustang2005
    Ezt a modot hogy kell telepíteni???
  • lac coo
    És azt hol kell lehúzni ?
  • lac coo
    Kicsit jobb F1 fizika....
  • Tomo15
    Igy tényleg nagyon poén:)!
  • ksgy
    hat, azert tunik stabilnak, mert 50%on van a speed sens. huzzatok le 0%-ra (ed eddig elfelejtettem) es maris kuzdenem kellett egy-egy kigyorsitasnal, hogy ne dobja ki a segget :) foleg kozepgyors es gyors kanyaroknal jott ez elo :) szoval ha azt is lehuztad 0-ra ahogy irl is van, akkor kicsit mokasabb az auto iranyitasa..igaz igy is 2-3-4 kor alatt megszokhato, de megis jobb ha a te kezed kanyarodik nem az autokatika :)
  • K.András
    GP3-as esö volt az etalon, még ma is az...
  • Danecay
    Ezek szerint, csak nem én voltam bamba. Hát kíváncsi leszek, hogy a MOD-ereknek hogyan sikerül inplementálni a játéba majd az esőt, különösképpen a felszárradó ideálisívek megoldása lesz még érdekes, hogy az autók úgy viselkedjenek a száraz ill. a vizes aszfalton ahogy azt nekik kell, valamint, grafikailag is nézzen ki valahogy, lehetőleg jobban mint az F1 Challenge-ben, mert annál, a jóval régebbi GP3-ban is szebben és igényesebben volt kivitelezve ez a dolog.