61525
  • MikX
    De most nézem, hogy fizetni kell a letöltésért ezen az oldalon...
    Tudsz másikat ahol nem?
  • Istencsászár
    már van 1.1 is:)
  • MikX
    F3 Euroseries Mod V1.0
    Asszem ez nem volt még...
  • Istencsászár
    kockafizika rlz:)))))
  • Alexease
    A Sony-e a WRC is;)
  • Ingy
    mint mindenbe, kiprobaltam a ps2 es f1 2005 öt, istenem felesleges volt kiadni
  • b-type
    Én sem vagyok nagy F1 fan, de bele tudok érezni...
    Igazából valóban elég dühítő, hogy kizárólagosságot lehet vásárolni ebben a sorozatban.
  • Istencsászár
    szerintem örülj neki hogy nem valami elvetemült teamhoz került az f1 joga és adná ki pcre a jobbnál jobb grafikai csodákat.. F1c-re eddigis megkaptuk évente a legjobb f1 simet modként erre is reméljük megfogjuk..
  • MikroID
    Mindenestre azért remélem nem kell egy évet várni rá ebben az f1 hiányos időkben! Fene a sony idióta üzletpolitikájába, meg abba, hogy egy világra kiható versenysorozat játékadaptációját megvétózhatja egy multi, csak azért, mert volt valaki akit lefizethettek és ezzel csalódást okozva többszázezer szimulátor rajongónak! Ráadásul ez elég kicsinyes szarrágás a sony részéről, mert ugye az volt a lényege az üzletnek, hogy 2007-ig csak azon a redva ps2-őn jelenhet meg f1-es játék! Hát ez milyen húzás már kérdem én? De jól felhergeltem magam.
  • MaverickSXT
    nem az rfactorhoz kell hanem azz scchez
  • MaverickSXT
    hi all tudja vki mivel lehet exe fileket szerkeszteni?
  • Ch_Slater
    Mills Metro Park v2
  • avcom
    hát nemtom, sajnos a srác már a Saubernél sem találta el a betűtípusokat
  • b-type
    Még nincs teljes F1 mod, Alexease a mini mod-ba belerakott mindent amit tudott (festés, hang, sokminden, de a kasztni, a fizika alap. Ha lesz teljesértékű Formula one mod, akkor biztos vagyok benne hogy lesznek hozzá pályák.
  • MikroID
    Üdv! Kérdésem a következő: ha már van F1 mod, akkor elképzelhető-e, hogy készül hozzá pálya is? Mármint az official pályákra gondoltam.
  • JuanG
    teljesen újra telepítetted a játékot??? (nemcsak a törést)
  • b-type
    rTrainer-re szép festés:
    - Ferka
    - Mclaren
    letöltes:
    RSC topic
  • Ch_Slater
    nagyrészünk megvette, igen...
  • b-type
    Ha visszaolvasol, akkor látsz hozzászólásokat a témában, kerestem neked egyet, hogy ne fárszd magad nagyon a játék miatt:
    ha írsz a post nickjének privátot, valszeg úgy kapsz választ hogy nem írsz ide feleslegesen.

Nem kell feltétlen ideírni minden nyavaját, pl. ideológiát a warezről, és a Magyarországi kereseti, megélhetési lehetőségekkel, itt sem mindenki gazdagember.
    Ez a játék topicja.
  • static
    Ahh. Sory! Gondoltam ha már a játékok 99%-át itthon warezolják akkor ezt is. Ha tényleg csak olyanok irogatnak ide akik már megvették az újat akkor sory, bár ezt kétlem. Azért ha valaki tudja pls válaszoljon.
  • Daffy
    Ez az oldal a LEGÁLIS játékról szól nem a warezről.
  • static
    Üdv! Olvasgattam visszafele de már rengeteg a hozzászólás. Sajnos nem tudom a játékot elinditani, pedig követtem a nfo-ban leirtakat. Szerintem ezzel az átnevezéssel rontok el valamit. Azt irja az origi exe-t át kell nevezni ex_-re. Hát én átneveztem de nem történik semmi. Légyszi valaki mondja el, hogy kell normálisan crackelni a gamet.
  • Tomo15
    Hi!Nem tud valaki adni egy jó kormánybeállitást momo racinghez?
  • Istencsászár
    Pár kép
  • SASboy
    Láttam, de minki csak f1-s képeket tesz be. :)
  • ksgy
    hali!

nincs vkinek vmi hasznalhato kispolski modelje? (3ds, maya, zmodeler) szoval amibol ki lehet indulni :) kerestem neten, de nemigazan tudom hogy kene keresnem, hogy forrasfileokat leljek meg :)
  • Istencsászár
    nem lásd banner:)
  • SASboy
    De ugye az rFactorban nem csak forma1-s autókkal lehet menni?
  • Danecay
    De engem még mindíg érdekelne, hogy lehet valahogyan növelni a BRIGHTNESS LEVELT a játékban?
  • Danecay
    Hát én letöltöttem ezt a rf-mastools-t, majd felinstallálás után ez beépült a jobbegér gombal való kattintás hatására történő lehetőségek közé "Extract rFactor MAS File...", nálam rögtön az első. Ha ezt választod, kicsomagolja a MAS-t ugyan oda ahol a MAS van, egy ugyan olyan nevű könyvárba. A kicsomagolásra kerülő DDS file-okat az innenletölthető plugin segitségével, Photoshoppal tudod editálni, vagy a DDS file-ok által rejtett képfile-okat a dxtbmpprogi segitségével is ki tudod nyerni, majd editálni.
  • SASboy
    ok.
  • Istencsászár
    nem,nem,nem probáld ki és rájössz ilyen 1szerű
  • SASboy
    Jó ez a játék ? Megéri leszedni szerintetek? Jobb mint az LFS?
  • Tomo15
    Késöbb majd biztos lesz:)
  • drop
    nem tudjátok nem lesza játékba pit crew mert tök jó nézne ki
    mert igy egy kicsit furcsa
  • drop
    ja látom nagyon jó néz ki a jorden
  • Daffy
    NAgyon jó az F1 minimód.Grat hozzá Alexease,és további sok sikert a fejlesztéshez.KOmolyan egyre jobban élvezem ezt a módot:-))
  • lac coo
    Valaki mondja már meg , hogy kell használni a MasTools-t ! :DDDD

Nem jövök rá....
  • lac coo
  • JuanG
    az lehet...de az nem sim volt...az tiszta get real vazze :)))