61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
crossy104 #3201 Olvass vissza, már van egy kezdetleges. -
ToMy_ #3200 conehit: a nevéből ítélve inkább a bólyalekoccolás hangja... -
#3199 Meglehet oldani csak kreatívnak kell lenni
Én is asztalos vagyok:-))
-
#3198 Üdv. Mindenkinek!
Már szétvet az ideg, mert nem bírok az illegális változattal:(
Nagyon érdekel a játék, de nem keresek havi 200-at, hogy nyugottan kiba..... 10k-t az ablakon láthatatlanba. A BFV-nél is elösször leszedtem, 1 hétig játszogattam, és megvettem, mert tetszett! Ennél is ez a terv, de nem bírom működésre kényszeríteni a gamet. Mindent megcsinálok, ahogy levan írva, de mindig configolni akar! Legális XP-m van, minden frissítve /driverek is/ és semmi:(
Ha valaki találkozott hasonló problémával és megoldást talált, kérem PRIV. jelezze nekem!
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
TC3
-
abonyitomz #3197 Kipróbáltam a játékot , a grafika szép , az irányíthatóság szokható.
lesz valamikor rFACTOR magyar bajnokság ? -
abonyitomz #3196 most próbálom ki a RFactor v1.020-at -
#3195 szvsz igen, egy jófajta szekrény, amiből csinálhatnak még akár szekrénysort is, sőt tetővel és némi ablakkal még kunyhó is lehet belölle,...a tévé...hát igen, az nehéz ügy, de semmi sem lehetetlen.
najó, a lényeg úgy is ott volt amit mondani akartam, ez meg már csak hülyeség.. -
#3194 Szekrényből TV ???
Az nehéz ügy...
Miért így áll most rFactor ? -
#3193 de nem is ugrállak körbe, hogy
hej-haj mikor lesz már belölle tévé...mert ahoz kell egy kis idő..
:D -
#3192 fúú, mindig is szerettem volna asztalos lenni. mondjuk bútorasztalos. szekrények, ágyak, komódok,...
szeretem a fa illatát, meg technika szakon dolgoztunk fával pár félévet.
te szereted a munkád? -
#3191 Sértegetsz ? :DDD -
#3190 jogászra tippeltem pedig -
#3189 Ja.....
Padló lemezt tudok csinálni F1 verdára :DDDD -
#3188 letöltöttem megcrackeltem...nem rossz, főleg a képfrissítés jön be
de elég puritán cucc:) kéne egy kis tuning rá meg idő...
ha kész vagy a full patch-csel tedd fel netre:) -
#3187 asztalos vagy? -
#3186 Mivan ?
Ne kezd megint !!:DDDDDD
Én asztalos vagyok , adok neked bútor árban egy halom alkatrészt azt majd csak összefoltozza neked valaki..... -
#3185 Nem akarom ismételni amit már írtak, de meglehet próbálni hozzátenni a játékhoz, ha pedig nem megy, akkor várni hogy vki megcsinálja.
-
#3184 Húú bazzz...
Ez az rFactor még két év múlve se lesz készen :DDDD -
#3183 A conehit nevű akar lenni itt a bacfire ?
Az nagy baj , hogy csak egy féle van....
Hallgasd csak meg F1C-ben teszt után mikor egy autó van a pályán milyen gyönyörű a hangja :DDD
Egy az egyben nem lehet átrakni ?
Úgy hogy használja is az F1C sok féle hangját ? -
#3182 Meg nem:P Negyed munkanak nem sok ertelme van:)) Elobb beszerzem a jo F1 hangokat (F1C, RH, CTDP, stb.), kicserelgetem aztan fel tolom az egeszet egyben:) -
#3181 Igen, sokkal jobb , de még mindíg nem éri el F1C szintjét:D
Fel rakod valahová azért ?
F1C-ben nagyon sok féle backfire hang van itt mintha egy féle lenne csak.... -
#3180 Vannak BF hangok, csak nem hallani nagyon:) Kicserelve, felerositve egy fokkal jobb:D
rF Preview Video (WMV, 2Mbyte) -
#3179 Totti, egyeb beszolas? :DDDDDDDD -
#3178 Látom a Toyotát le is szedette az EMAC az RSC Forumról !!!!!!
:DDDDD -
#3177 tappnacs redi:D faxa:P -
#3176 Haljátok én már végkép nem tom eldönteni hogy ez most mien game lesz :D
bezavartok :D
most forma1 vagy nascar vagy mien game mert már láttam róla 3 videót de mind a 3 videóba más verseny megy :D -
#3175 jupíí, egykis rF crash video -
#3174 H3H3...
Jajgat az EMAC ?
-
#3173 Eredeti motorhangok ???
Hát én láttam F1 versenyt kívülről tutira közelebb áll hozzá az F1C hang...
Benne meg nem ültem sajna , de az tetszik , az viszont sokkal jobb mint F1C :DD -
#3172 Hát nekem nem megy..
Pont a lényeg nincs rFactorban : a backfire hangok.....
Pedig szvsz kivülről marha szar az F1 hangja.....:((( -
#3171 Igen: ..\Sounds\rF1Engine -
#3170 söt. nedves úton kerékhang is van... -
#3169 A sound könyvtárban kell kicserélni ? -
#3168 Autóban ülve szerintem sokkal jobb mint az rh , de kívülről elég gyengécske:D
Ja....Ahogy nézegettem a hangokat találtam benne légkulcs hangokat , lehet később még kerékcsere is lesz ? :DDDD -
#3167 Ugyanaz mint az F1C. Megkeresed az SFX-jeben a megfelelo hangot es kicsereled a sajatodra. Bar meg nem probaltam, hogy mukodik-e, mert epp az eredeti motorhangok vannak kodolva:) Teszt. -
#3166 jaja erre énis gondoltam hogyhogy?:D -
#3165 Alex !
Az F milyen szisztéma szerint használja a hangokat ? Nagyon nem tetszik az external hangja , szívesen kicserélném az RH hangjaira , az tuti..... -
#3161 Köszi a választ.Értem....:-)
-
#3160 Addig is itt a patch a MOD-hoz:) Mar az osszes palyan lehet tesztelni es versenyezni (Limerock, Birmingham MP). De a bajnoksagban csak a BMP van bent.
Formula1 mini_MOD 1.02 Patch :P -
#3159 Bar en csak olyan festeseket tettem bele a mod-ba, ami publikusan megjelent az RSC forumon, de allitolag volt kozte olyan, amit "keszitoje" nem maga festett, hanem egy masik - F1C - mod-bol "vett at" aminek pl. nem orult EMAC:) Igazsag szerint nekem is meg kellett volna egyenkent keresnem a skinek keszitoit es engedelyt kerni, de ez is elmaradt:) Bar ezert nem szolt senki;)) Bar a forumba beirtam a keszitok nevet - akit tudtam - es a jatekban/mod-ba is benthagytam/betettem a nevet a skin melle.
De azert ha esetleg jon meg 1-2 uj skin - Jordan, Minardi, Sauber - azokat azert beteszem majd:))