61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3157 Lehet hogy hülyeséget kérdezek de miért?
-
#3156 beteg vagyok és szétrobban a fejem a 38°C feletti látzól, de lehet jövök 1 körre ha van server. -
#3155 -
#3154 Nem hittem volna - bar logikus volt es gondoltam is ra;) - de eleg nagy lavinat okozott a tegnapi Formula1 mini-MOD-om az RSC forumon:))) -
#3153 nem indít valaki szervert? Birminghem GP-t?? Hammer, Howston, ZR...stb??? -
#3152 Felesleges es luxus linket adogatni az embereknek. Ha mar erdekli a jatek, legalabb a program weboldalat nezze meg egyszer (www.rfactor.net - fent van a banner alatt is), ott a nyito oldalon ott egy bazinagy letolto link:) Bar az fizetos meg problemas, de hat letoltes meg link;)) -
#3151 ahh, ezt akartam én is tanácsolni csak nem találtam menüben, és elfelejtettem a fájl-buherálás-módszert. pedig már állítottam is át korábban pont ezeket. :)) -
#3150 http://d.trymedia.com/d/imagespace/bnd_pkg531/imagespace/rFactorSetup.exe -
#3149 A PLR-ben ezeket is erdemes allitgatni:
Auto Clutch="1"
Auto Lift="0" // Whether to automatically lift with manual shifting but auto-clutch
Auto Blip="0" // Whether to automatically blip with manual shifting but auto-clutch -
#3148 van pár link. az első indításnál kell fizetni érte. -
#3146 auto-clutch azért van hogy ne kelljen venned egy 3. pedált hogy szórakozz a kuplunggal
egyébként versenykuplunggal ha jól tudom nem kell elvenni a gázt -
#3145 Félautómatán nem kell elvenni a gázt...
Pl Trip-Tronic váltó.... -
Latency #3144 Te ha váltasz rendes autóban akkor sem veszed el a gázról a lábad? -
DonManó #3143 úgy működik de nem az igazi
elvégre azért van auto clunth nem? -
#3142 olyanokat ugartok abba a buzi kanyarba:))))))) -
#3141 kipróbáltam a Birmingham-et F1-gyel. durvák azok az emelkedők-lejtők... -
#3140 vagy használj kuplungot..manuálisan ne automatán.. -
#3139 :D amikor váltasz 1 pillre vedd el a gázt azt gyors vissza és "nemugrik bele a pirosba"... -
DonManó #3138 amikor elváltom a piros zóna előtt, lábam a gázon, automata kuplung, manual váltó, mindig beleugrik a vörös zónába
de amikor alacsony fordulatszámon váltok el akkor is ugrik a mutató egy nagyot felfele -
#3137 Ilyen volt Nálam is és Én se jöttem rá mitől van.Hammernél úgy leeseik a fordulat hogy öröm hallgatni.JA és eredeti a játékom:-))
-
#3136 Leforog ? ? ? -
DonManó #3135 sziasztok
lenne 1 problémám
amikor beállítom manuális váltóra,automata kuplungra, akkor váltásnál mindig leforog a motor
vki vmilyen megoldást tudna mondani?
THX -
#3134 Helyes........ -
crossy104 #3133 Privi ment! -
#3132 Rohanok :) -
#3131 F1mod/Sardian wmv -
#3130 Vegyed meg eredetiben... -
#3129 nem tudom. nekem eredeti van. biztos van valami leirás mellé. -
#3128 Értem, és van ennek valami ellenszere? -
#3127 a törttel szokott ilyen gond lenni. -
#3126 Hi! Most próbáltam ki a játékot, egy formula autót választottam (nem MOD)és hiányzik a motorhang. Olyat olvastam, hogy több embernek, hiányzott az F3-as modból a hang, de ezt hiba ill. rosz telepítés okozta, de nálam az alap játékról van szó. Mi lehet a baj? -
#3125 törésteszt és F1Foci :DDD
f1foci.wmv -
Marco #3124 "Tegnap egy fiatal gimnazista fiú továbbküldte a levelet 23 barátjának, aztán hazaindult az iskola számítógépterméből. Mire a bejárati ajtóig eljutott, 41 iskolatársa részesítette orális szexben."
ROTFLOL! -
#3123 Helyesen -
#3122 Alexease módjához kedvcsináló videó:
videó F1 MClaren -
#3121 ja hogy kávé előtt?! így már érthető!:D -
#3120 aki olyan hülye, hogy megnyitja sztem meg is érdemli... -
#3119 na alexnak mais lesz munkája:) mérkell teleszemetelni idiótaságokkal ezt a topicot? amiknek köze sincs a témához? lámik... -
Silverracing #3118 IGEN! SORRY, KACSA VOLT, REGGEL KÁVÉ ELŐTT JÖTT A MELÓHELYI GÉPEMRE. SORRY MÉG 1X! -
Ez hihetetlen:-)))Van még ilyen?:-)))