61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3245 ugye az valami vicc az infodban hogy 30-35 év közötti vagy? elírhattad a 10-15 közöttit vhogy -
#3244 off:
Akkor csinálj valamit, talán még lehetsz.
többeknek sikerült.
asszem addig csinálok vmit amig nem lesz normális hsz...az enyémet, ezt itt, is beleértve..
on: -
#3243 muhaha -
#3242 Meg a kis faszomat , nem is én hoztam szóba ma !!!
És ha nem tűnne fel a nagyképű fejeteknek , nem arról van szó , hogy rossz-e vagy nem a játék , hanem hogy úgy átbaszott mindenkit az ISI,( engem is...), hogy ezt már irigylem tőlük :DDD
Én is ilyen üzletember szeretnék lenni :DDDD -
#3241 de ne haragudj már szted például engem ennyire érdekel hogy te teljes játéknak tartod??
Mert egyébként nem...ha nem sejtetted, akkor most szólok.
Elnézek itt balra, itt van az asztalomon a Street Racer nevű játékot, amit pénzért árultak, ugyanitt ezen a polcon van játék ami sztem nagyságrendekkel többet ad nála, akár mindjárt a GTR-t ami mellette van, is mondhatnám...
Elmondtad oké,..mitől ne, de vazzeh te a beszúrt képeken kivűl gyakorlatilag ezt csinálod folyamatosan, és lassan az unalmas mellett kezd piszkos bosszantó is lenni (legalábbis nálam már az)
Az hogy téged csak a Formula one része érdekel,...ééés??!
őszítelek én azzal hogy engem meg csak a kiskasztnisok..? (pedig nem)
az a nagy igazság hogy geccem fárasztó vagy már, és visszaélsz azzal hogy megteheted, mert akinek tetszik azok megint, és megint megpróbálják neked elmagyarázni hogy mitől játék ez.
cheat-et nyomtál,...nehézséget, kihívást már ne is várjál.
ehhh...ezt a hsz-t is minek, bele a habba..
-
#3240 Hát ja...
Az IKEA az ( állítólag.) olcsó termékei azért olcsók , mert a rád eső munka árát nem fizettetik meg veled.Pl.: szállítás , szerelés.
Na most ha az rFactor azért ilyen nagyon kevés , hogy nekünk olcsóbb legyen akkor szuper...
Csak akkor kérdezem én mennyibe kerülne ha pl. az F1C színtű pálya szám lenne benne ?
50 000 ????? -
#3239 erről van szó -
#3236 Le vagy hurrogva......:DDDDDD
Csak azt fikázom amit fikázni lehet :DDDDDD
Nincs ezen mit szépíteni .Ami van az jó , csak még kurva sok minden kell hozzá , hogy teljes játéknak nevezzem.
Képzeld el , ha én azt mondanám a vevőimnek , hogy ahelyett hogy sírsz , fogd a gyalut és csináld meg magadnak :DDDDDD
Mert ha valamit rendes áron adok , nem 10%-ért akkor azért rendes munkát várnak, legalább is felénk így megy ez.....
És nem érdekli őket , hogy MIÉRT nem tudok rendes árért rendes munkát adni.....
De ha felétek máshogy megy , oda költözöm, és tök gazdag ember leszek :DDDD -
#3235 le leszek megint hurrogva, de hagyjuk már ezt, mióta itt vagy folyamatosan sír a szád valamiért
hasonlítgasd az F1C-vel nyugodtan és közbe fel se tűnjön, hogy olyan őskövületekből is tartogatott elemeket, mint pl a 99-es SCGT. Az egy kiforrott, de a maga idejében is elavult motor volt, ez meg nem az. Most itt van ez a játék, lehet fikázni, mert ez nincs meg az sincs meg amaz sincs. Ha nem jelenne meg, mert még dolgoznának rajta, akkor meg jönne a szöveg, hogy hol a bánatos lóf***ban van. Mert ugye ezt is olvashattuk az RSC-n. Van, ami ennek az embertípusnak jó?
Egyébként ahelyett, hogy itt téped a monitorodat és írogatsz ide minden negatívat éppen el is indulhatnál a TBC fájlok felé új gumikeverékeket csinálni. Aztán belinkelni ide, hogy sokan azt mondogassák, hogy köszi király vagy. Ebben a pillanatban lennél modder, akik a megítéléseddel ellentétben nem rabszolgák vagy létminimumon élő félprofi játékfejlesztők. Ők fan-ek, akik rajongásból dolgoznak és próbálnak mindent jobbá tenni fórumos fikázás helyett.
ja és ezt már többen megpróbáltuk elmagyarázni neked: nem 1-2 autó lemodellezése kerül sokba, hanem a többezer kódsor megírása... -
#3234 nyissatok már 1 warez rfactor fórumot ne itt szemeteljetek... -
#3231 Meg nem is kifejezetten dobozos :DD
Igazából egy kicsi ebből egy kicsi abból , azt sehol sem teljes a játék :DDDDD -
#3230 szvsz meg ez nyújt többet.nekem nagyon bejönnek a dobozos autók is.
ez nem kifejezetten f1 játék szal ne várd el tőle, hogy az legyen. -
#3229 Hát F1C többet nyújt :DDD
Nem érdekel a többi autó...Mindig F1 -et toltam ...Vessetek meg , de ez van :DDDD
Különben is ezt a pénzkereső balhét egyszer végigtoltam XPand Rally-ban...Elég volt belőle egy életre :DDDD -
#3228 arra gondoltam, hogy pl az f1c -ben nem volt olyan kedvem nyomni a játékot mint iss, mert itt van single rész ahol pánzt szerzel, tuningolsz, továbblépsz stb..
te ezt kikerülted a pénzkóddal és ugyanott vagy mint az f1c-ben. -
#3227 Nem értem :D
Jó lenne ez , meg jó is csak rengeteg nélkülözhetetlen dolog hiányzik pl. több féle gumikeverék, sokkal több pálya .stb...
Jó , tudom ,hogy nem volt ,már pénzük, de remélem a pénzemért egyszer teljes játékot kapok az ID-től is nem csak a modolóktól, mert hát nekik fizettem... -
#3226 nem kellett volna pénzkóddal kezdeni és máris jó lenne:P -
#3225 Jól játszható , csak kurva kevés :DDDDDDD
Jó , tudom a játék többi 70 %-a a moderekre vár...... -
#3224 Őőőőő...Mi ez nyelvművelő topik ?:DDD -
emberke #3223 Tudod egy kicsit érdekes, hogy nem láttam még tőled olyan hozzászólást amiben ne lett volna elgépelés vagy durva helyesírási hiba, ennek ellenére bőszen osztogatod az észt. :) No de mindegy, részemről lezárva a téma. -
#3222 off:
mivan lámi "és tanulj meg gépelni" ezen mitnem értesz? nézd meg 1enként a helyesírási szótárba ezt a pár szót mielőtt pattogsz!! -
K.András #3221 Ebben az esetben max bagoly mondja bagolynak vagy veréb a verébnek...Csak hogy neked se legyen igazad... -
emberke #3220 "és tanulj meg gépelni"
Bagoly mondja verébnek :)) -
#3219 2. NO WAREZ nyiss a egy topicot, hogy "lámi vagyok nemtudom az infot elolvasni" és ott kérdzegess..és tanulj meg gépelni..amugymeg van kereső, ha visszaolvasol ezerszer lelett irva, ha Alex nem törölte.. -
#3218 és az nem zavar, ha más nemérti meg amiket írsz?ha meg warezolsz olvad el pontosan mit, hogy kéne csinálni és nem lennének ilyen gondjaid. -
#3217 ha warezolsz, legalább olvasd el az .nfo file-t -
Skylime #3216 elöször is az az én dolgom hogyan gépelek, be is állitottam de mindig amikor el akkarom inditan iujr behozza:) -
ToMy_ #3215 Először is megtanulsz gépelni.
Aztán meg elindítod a rFconfig.exe -t, és beállítod a kívánt grafikai színvonalat. -
Skylime #3214 csáaztok én feltettem a gémet de nem idnul el mert mindig midnig video testeln iakkrt mit ekl ltennem? -
#3213 ez a gamma szerintem egy nagyonszuper alapot biztosít mod-olásra.
Hisz épp hogy megjelent(2hete?) és már vannak mod-ok van hozzá,mi lesz itt később? !mod áradat!:D -
#3212 itt arról van szó, hogy egy heverő árában kaptál egy jó ágyat, de te baldachinos vízágyra vágysz. ez nem f1c, a készítőknek NEM volt feladata az F1 tökéletes megvalósitása a játékban... az a modderekre vár.
a játék jelenleg is teljesen jól játszható az itt olvasottak alapján, max akad néhány bug - szintén az itt olvasottak alapján. -
#3211 kis béna kör a katlanban:
F1 katlan -
#3210 akinek nem inge... ha megveszed, akkor nem tudom miért kell felkapni a vizet. akkor te azok közé tartozol, akik kevés lóvéval is megveszik.
kurvára leszarom, hogy rajtam kivül kinek van meg eredetiben. attól nekem nem lesz se jobb, se rosszabb.
szal, ha valamivel megsértettelek volna, elnézést kérek. -
#3209 Senki nem akart meglincselni csak mindenki aki írta,leírta a véleményét.Az hogy nem mindenkinek találkozik a véleménye szerintem ne vedd személyes sértésnek,biztos nem ez volt a szándékom se Nekem se másnak.. -
#3208 Köszönöm neked is a segítséget, már megy!
Mégegyszer kösz mindent!!!
-
#3207 Hát ezt nem gondoltam volna!
Én azt írtam, hogy szeretném kipróbálni, és ha tetszik, akkor megveszem!!!!!
Ebből páran azt szűrték le, hogy war mániás vagyok. Pedig autót sem vesz az ember addig, amíg ki nem próbálta, hiába van róla millió leírás, meg kép meg statisztika! A BFV-t is megvettem, és most a páromnak van félretéve a lóvé a BF2-re! Ha annyira jó ez a játék, akkor ez lesz a következő áldozat a tárcámnak! De mégis megakartok lincselni.
Nem mondhatnám hogy szarül élek, de ha képes vagyok adományvonalakat hivogatni, hogy segítsek másoko, és ha házalóknak adok lóvét, vagy ételt akkor had nézzem meg, hogy mit kapok a lóvémért!
Tudom hogy az interneten sokmindent lehet találni, és sosem szoktam fölösen segítséget kérni, csak egyszerüen akármit találtam, nem volt jó!!!
Már segítettek, amit köszönök a kedves emberkének!!!
Bocs, ha rontottam a tökéletes társaság hangulatát, és hírnevét!
-
abonyitomz #3206 nem birod futtatásra kényszeríteni a játékot itt a megoldás:
mindent pontosan lépésről lépésre csinálj ne kavard a dolgokat!
1.Csomagold ki a játékot.
2. Installáld fel az rFactort.
3. Írd át az eredeti rFactor.exe-t rFactor.ex_-re ( tehát hogy eltünjön az exe)
4.Másold át az összes crack fájlt beleértve az rFactor.exet is a játékmappába.
tesztelve és működött ezen: rFactor.v1.020.CRACKED-ST0N3D
-
#3205 hát igen. aki meg akarja venni, akkor is megveszi ha 70-et keres. aki nem akarja, az akkor sem fogja, ha 300-at... -
#3204 Ezen teljesen értelmetlen vitatkozni.Van aki megengedheti magának és van aki nem.Mindenkinek más az anyagi helyzete.Viszont a google-t próbáld meg használni mert ott találni fogsz segítséget,max nem magyarul... -
#3203 Én már rácsesztem azzal, hogy megbíztam a képekben, meg a leírásban, és 1 rakat sz. lett!
Meg eléggé más szerintem az életvitelünk!
Gondolok itt a gyerekre a megélhetésre az albérletre, és sorolhatnám!
Ismerek embert, aki 2 hónap alatt rakta össze a lóvét a 7800-ra. De legalább Ő tisztába volt azzal, hogy a fizetésével azt csinál amit akar, és még a szülei etetik!
-
#3202 mondjuk én is 70-et keresek. mégis megvettem. :)