61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3573 Hát mert csináltam egy jó kis galibát !!! -
#3572 csá nálad hogy lehet hogy van safety car nálam nincs -
#3569 Probald mas DirctX-ben futattni (DX7, DX8, DX9), kapcsold ki az elelmosasokat, valtoztasd a MipMap szurest (Bi-, Trilinear), frisssd a videokartya drivert... -
placyd #3568 Sziasztok!
Most kezdtem el játszani az rFactorral, de van egy kis gondom - mégpedig verseny közben az aszfalt minig változik. Konkrétan a guminyomok egyszer ottvannak egyszer meg eltűnnek - és ez elég sűrűn változik, néha már villog is :)
A displayben minden maximumon van, nem tudom mi lehet a gond. -
#3567 Verseny után :
-
#3566 Azért az 5g-nél fékezéskor rendesen dülled már az ember szeme :DDDD
Gondolom akkor már kezdenek kicsit sötéten látni :DDD -
#3565 ja, mert ez az űrrepülőzés már lightos, hogy anettka is kibírja...
a régi szép időkben, hagyományos rakétáknál előfordult, igaz kevesebb, mint 1 mp-re akár 20 g is...
de a folyamatos is közelebb volt a 10-hez, mint a 3-hoz... -
#3564 Szerintem en igy neznek ki: -
#3563 valszeg ilyen: -
#3562 Igzabol az az oldaliranyu gyorsulasbol adodo suly, ami elvinne az autot balra csak a gumik nem engedik:) Vagyis a gumi "megtamaszkodik" - bar minimalisan azert radiroz;D - es arra felfekszik az auto igy visszaszaolva 2,4 tonnaval:)))
De azert eleg erdekes osszehasonlitani az urhajo kilovessel:) Az F1-ben lehet hogy van 3-5g is, de csak rovid ideig. Az urhajonal 3g van 8-10 percig folyamatosan:)) Aki gyorsult mar "normal" autoval, tudja hogy mennyire belepreseli az embert az ulesbe, pedig az max 0.3-0.5g:) Az F1 az kb. 1g. Akkor milyen lehet a folyamatos 3g ?!:))) -
#3561 ja -
#3560 De a 2,4 tonna az a leszorító erő , nem ?
egy utca autó ketté is törne ....:D -
#3559 Hogy mennyire csuszkal az gumitol fugg:) Utcai gumival, ilyen sebessegnel meg 0.5t-nal is kicsuszna:))) -
#3558 Hát ha 2,4 tonna "súly" nyomja az aszfalthoz az autót egy gyors kanyarban , akkor nem igen fog az csúszkálni :DDD -
#3557 -
#3556 Ráfestettem a tükröződés képét , vagy mi :Meg ahogy látom az árnyék néhol a betű fölé került :DDDD
Meg jó lenne valami jó minőségű kép a Minardiról ... -
#3555 Hát kicsit bonyolultabb mint F1C :DDDD
De majd csak rájövök ,bár addig megcsinálja más ....
-
#3554 -
#3553 Az eros tulzas hogy F1 MOD meg hogy dolgozom rajta:)) Valoban csak innen-onnan osszeharacsolt carset es kiserleti barkacsolas;) Az esetleges kesobbi projectekhez jo lesz mint tapasztalat:P -
#3552 Szólj Alexnek, Ő biztosan tud! Csak kevés ideje van, mert az F1 modján dolgozik! :) -
#3551 Igen....A felni csillogásért külön gratula :DDDD -
mozso #3550 Ja es majd elfelejtettem, az Alexease fele miniMOD Michelin gumitexturaja es a realisabb specular highlight mintak is az en munkam. BTW Alex nyugodtan hasznald, ez nem copyrightos. :-) -
mozso #3549 Arty:
"Amit mozsorol és a modolásvéleményéről irtál megint csak nonszensz. Nem olyan könnyű modolni, mint az f1c-t ??? Mennyi ideje foglalkozik ezzel? és az f1c-vel? csak nem több a paraméter? csak nem kialakulatlanok a tool-ok ??? jajanyám ..."
Kerlek szepen 2001 ota csinalok modokat ISI jatekokhoz, a vilagon en csinaltam elsokent valos 3 dimenzios felniket es feknyergeket (3dmaxban) az akkori F1 2001-hez. Azota ez minden modban (RH, CTDP, turaauto, stb.) benne van.
Az eltelt evekben 3 kulonallo F1C bajnoksag letrejotteben segedkeztem, koztuk kettoben most is aktivan. Ezekhez tobb modot is csinaltam AIW editalas, dedikalt szerver tamogatas, sajat C++ anti cheat kliens, fizika ellenorzo es meg sokminden mas. A vilagon egyedul nekem engedelyezte Ralph Hummerich, hogy hasznaljam a Jordan autojat, illetve irasbeli engedelyem van adott RH2004-es palyainak atalakitasara is (csak idom nincs), ezt masnak nem engedtek.
Nezd meg ezt az oldalt: http://hf1l.hsw.hu ,majd keress ra a neten, hogy mennyi mindent vettek at szorul-szora belole, tippek-trukkok, beallitasok. Itt megtalalhatod a letoltesek resznel az idei modom 1.6-os verziojat, de a gyakori ollozasok miatt ez copyright-os!
Az F1 2001-es kiegeszito itt meg fent van:
http://files.multiplayer.it/scheda_file.php?id=7089
A HF1L fizikajanak keszitesekor a Szasz Motorsport F3000-es gepenek adataihoz nyertem betekintest, palyatelemetriak, stb. amit azota is koszonok nekik, foleg Rapolti Zsoltnak (meg hogy beleulhettem :-) )
Szoval ha majd ennyi mindent letettel az asztalra, akkor fikazhatsz pajtas. -
#3548 -
#3547 Nem..én ősidők óta Ulead7-est használok...bár ehhez még 2 másikat is használtam...a végén majd meglátod a listában hogy milyen progikkal készült -
#3546 Magix Movie Edit Pro ??? -
#3545 Elég jól gyorsul a verda :
-
#3544 -
#3543 Hamarosan rFactor movie......Ride the wild wind
-
#3542 Ami van Toyota az nem jó?
Kicsit belepiszkálok itt-ott, azt EMAC bekaphatja :DDDD -
#3541 Az az eredmény jelző oszlop az melyik pályán van , vagy hol ???
Én még nem vettem észre :DDDD -
#3540 Hát ha lessz időm a Minárdit megoldom, de csak a skint , majd te belefabrikálod , meg alfacsatornázod .....Annak idején F1c-hez rajzoltam egyet , majd szépet áthúzogatom a cuccot :DDDDD -
#3539 Hát igen.
a kanyar közbeni 5g tömeggyorsulás, akkora , hogy elképzelni se tudjuk !!!
És mi túlzott oldaltartásról beszélünk :DD
Szal nem tom...Lehet hogy így jó ez ahogy van , lehet hogy nem :DDDD -
#3538 én sajna nem :(
Az aktív felfüggesztés asszem tiltott, vagy csak tiltott volt,..vagy csak bizonyos tipusa tiltott..a fene tudja olyan zavaros az F1 szabályzat már :))))) -
#3537 Esetleg lenne valaki aki tudna festeni egy Toyota-t es egy Minardi-t? :) -
#3536 A(z F1) verseny technikarol.
Bar nem megerositett hir - gozom sincs honnan van;) - de ugy halottam, hogy dolgoznak egy teljesen aktiv camber felfuggesztesen is;) Aki allitgat autot es tudja mennyire fontos - es persze a kanyarokban - az gondolhatja milyen lehet, ha az auto a terhelestol fuggoen dontene ra a kerekeket az aszfaltra;)) -
#3535 illetve én -is- úgy gondolom :) -
#3534 off:
Igen, azért egy tökéletesen kiegyensúlyozott középmotoros szerkezet ennyire alacsonyan, ami a piótával együtt kb. 605 kg. olyan gumikon ami valami döbbenet (nekem csak egy Ferka 360-as első versenygumim van, de az is nagyon dúrva)..csúcstechnika a futómű terén, és olyan leszorítóerő, és diffúzor szívóerő ami jelenleg van az f1-ben..természetesen mindez jól beállítva,...szal ezek eredményezhetik azt hogy gyakran az autó többet bír mint egy átlag pilóta.
Feltételezem hogy ha bármelyikünk beleülne egy formula one kategóriájú autóba, 3 dolog döbbentené meg igazán, a gyorsulás, a fékhatás, és a kanyarsebeség.
Feltételezem hihetetlennek tartanánk.
Viszont ha nem jól, és nem jó íveken használják, tehát nem 'rajzolják' az ívet, akkor egyszerű pörgés-forgás lenne :)
Én úgy gondolom hogy a versenytechnikát kiautózni az igazán nehéz, amikor már századokat autóznak...pfff
on:
-
#3533 Ja ! Még ellenkormányzás is van :DDDD -
#3532 Ez nagyon késza gyerek még járni se tud azt hogy gyomja:D