61525
  • lac coo
    thx
  • Danecay
    A visszarakás alatt nem tudom pontosan mit értessz de feltételezhetően a kibontott és esetleg módosított MAS tartalmát visszacsomagolni MAS-ba. Lehet már reggel óta rájöttél, de ha mégsem, a válasz hasonló ahhoz amit a kicsomagolással kapcsolatban írtam neked. A kicsomagolt MAS tartalma egy a MAS-al azonos nevű mappában van (ezzel gondolom nem árultam el újdonságot :), na és ha erre a mappára nyomsz egy jobbegérgombot a megjelenő menüből ki kell választani a "create rFactor MAS file..." lehetőséget, amit valószínüleg nem vettél észre. Felülről az 5., és már csinálja is a MAS-t :)
  • lac coo
    Bukósisak template létezik ?
  • Ingy
    zsírszág
  • CodeRed
    THX!
  • Istencsászár
    nagyon pöpec kösz az élményt
  • b-type

Szokott király videó, nem is vártam mást, gratta! és köszi :)
  • CodeRed
    rFactor - Ride the wild wind

• b-type
    Próbáltátok már a Hammer StockCar modot?
    Dús hajúaknak ajánlva, legalábbis az első futamok,...
  • arty
    Kedves Mozso,

elolvastam amit irtál, amit tőlem idéztél és már értem mi a gond: félreértettél :) a legtávolabb álljon tőlem, hogy Téged minősítselek, részben tisztában voltam azzal, mit is csináltál eddig F1 fronton (najo, kis részben), de egyébként sem szokásom más munkáját fikázni.

Amit irtam, arra próbáltam meg célozni, hogy az ISI eddigi programjait _évek óta_ modolod, az rFACTOR-t pedig gondolom 2 hete, simán adódhat ebből, h bonyolultabbnak tartod az eddigiaknél. Nyilván az ugrás is nagyobb, mint mondjuk az f1 2002 - f1c között, hiszen az engine most 3 éven át készült, nem félévig :)

Feltételezem, Te is támaszkodtál mások tooljaira, melyek munkádat segítették f1 2002/f1c alatt, ezek nyilván még nincsenek meg rFACTORhoz. Ebből nem adódik "hátrány"? Gondolom de...

Én egyedül ebben "kötekedtem" (nem fikáztam!), h pár héttel a megjelenés után kijelenteni, hogy nehéz a modolás, elhamarkodott. Ha majd ebben is lesz pár éves tapasztalatod (márpedig mindannyiunk érdekében remélem h lesz), máshogyan fogod szvsz látni a dolgokat.

Lehet a véleményemmel kissé erősen támadtam lacoonak (sry tőle), csak ezt is egynek vettem az 1000+1 flémből, amit itt véghezvitt ;)))) - fogalmam sincs, hogyan fogalmaztál, amikor azt mondtad nehéz modolni az rfactort ! Erről egyébként irhatnál ide is - bőven!
  • b-type
    csak az rFactor-hoz készült pályákat érdemes letölteni, ráadásul a srác 'csak' update-t csinált, talán Mills-hez, Lime-hoz,..már nem is tudom.

- Itt vannak azok a pályák amiket bejelentettek, illetve csinálnak.

- Itt pedig azok amik már elérhetőek.
    Eddig enyi pálya van, ha lesz frissítés, akkor a HSW-n,
    vagy itt biztos be lesz linkelve..
  • tasselhoff
    Köszi a segítséget!!!!
    Ha esetleg van még valami hasznos infod vagy amit tapasztaltál és ugy gondolod, hogy érdemes használni akkor légy szíves írd le.
  • Belga
    Hali mindenki! Töltöttem le pályákat (F-1) az SLN-oldaláról és fingom sincs hogy hova kéne bemásolni a mappákat. A GameData/Locations-ba berakom ott nem látszik. előre is kösz!
  • b-type
    - rákonfigoltad az -LCD mode- funkciót a kormányod egyik gombjára, ezekután ha kint vagy a garázsból,..tehát a pályán, akkor ennek a gombnak többszöri lenyomásával tudsz váltani az idő, a helyzet, a gumik állapota, meg még mittomén mi között, megnéztem az alap autóban is van rá lehetőség.
    - Az Sg.hu szervert nem én indítom, ezért azt vissza kell keresned, vagy rákeresnek a topic alján lévő gyorskeresőbe beírva, ezt Sg.hu, és lám... :)))
    - Skineket a hozzájuk mellékelt -readme- szerint kell berakni, nem mindenki egyformán csomagolja.
  • tasselhoff
    Köszi a segítséget! Az lcd kijelzőn tudok léptetni, mert ha igen akkor az új nekem. azt hiszem nekem most csak az időket mutatja ha jól emlékszem. Még lenne pár kérdésem láttam, hogy van sg server , meg tudnád mondani a jelszót? Hogyan lehet skineket berakni?
    E. Köszi
  • b-type
    A gumihőt a garage/suspension
    'garászban' tudod megnézni, és 'állítani'..
    menet közben pedig az lcd kijelződön tudsz ránézni ha odaváltasz, ezt rá kell konfigolni a kormány gombjára, mivel elég sokszor használod,..valszeg. (én soxor használom)

Amit érdemes elolvasni az autód beállításához:
    Wéber Gabi beállleírás.
    Ha ez oké, akkor sztem kérdezhetsz nyugodtan.
  • tasselhoff
    Szevasztok!
    Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. Nincs valami leírás, ahol elmagyarázzák, hogy a kocsinak a beállítását miként kell elvégezni. Adott beállítás milyen hatással van a kocsi viselkedésére. A másik kérdésem meg az lenne, hogy itt többször láttam, hogy írjátok a gumik hőmérsékletét, ezt hol találom a játékban.
    Köszi
  • JuanG
    pár újdonság a HSW -n...legalábbis nekem :)))
  • lac coo
  • CSOCSO
    beke???
    a pace az nem beket jelent..az peace
  • lac coo
    Ja....Most látom nem is peace.....
  • lac coo
    Igen !:) (Dehogy , csak leshotoltam...)
    Egész jó fiú vagyok mostanában , nem ? Biztos az autótól van....D)

Hogy kell mass fájlokat VISSZARAKNI ???

• b-type
    Vannak valós reklámok Orchard Lake-re is, kipróbáltam, jól néz ki, báááár itt-ott kicsit Castrol burjánzás van :)))
    RSC topic
    - Hamarosan lesz megint graf. frissítés Lime Rock-hoz is...

Alex, ez a Toyo még a sírba visz téged :))))))
    1.3-as F1 minimod jó lesz, tetszik pl. hogy választható lesz a fizika..
  • Alexease
    Ezzel mesz?!:)
  • lac coo
    A béke autó :

• Alexease
    - Minden alkatresznek, motornak van egy bizonyos kopasa, elettartama. Ez a Normal beallitas. Ha az idogyorsitast allitod (Time Scaled: 5x, 10x, 60x), akkor az alkatresz is annyival gyorsabban elkopik Time Scaled beallitason.
    - Mukodik az online... eredetivel. Vagy ha az van neked is, akkor probalj a tuzfalon, switch-en vagy virusirton allitani.
  • Attiska
    Amúgy a multi része megy? A match.rfactor.net-re csatlakoznék, de csak "Searching" van...
  • Attiska
    Sziasztok,

Még csak most ismerkedem a játékkal, de tetszik. :) Lenne két kérdésem. Az egyik, hogy miként lehet saját csapatot gyártani a játékban? A másik, hogy a Rules-ban van egy olyan állítási lehetőség, hogy Mech. Failures. Ha Time Scaled-en van, akkor gondolom, ahogy öregszik az autó, egyre több baj lesz vele. De a Normal mit csinál?
  • b-type
    utcsó off:
    :))
    régen a CB750 Bol d'Or motorra azt mondták hogy szétrobban az ember tüdeje.., mert tudta a 200km/h-t..
    (és ez halál komoly)
    on:
  • lac coo
    Vér az van az agyban , csak a szemed elindul kifelé :DD
    És ezt szó szerint értsd :DDDD
  • b-type
    off:
    A régi Hockenheim-n volt egy féktáv a nagy döngetésről, hát ott számszerűen nem tudom, de a pilóták majdnem teljesen vakon fordították rá a sikán jobbos bejáratára.
    Mivel ott, azon a féktávon akkora volt a lassulás hogy a nehézkedéstől nem volt vér az agyban.
    on:
  • mozso
    A Forma 1-es auto lenyegesen nagyobb gyorsulast tud, mint 1G. Az igazi ertek 2G korul van a 0-100mp/h tartomanyban a 2003-as autokkal. Utana persze elfogy a kraft. Ez azert eleg durva.

Az 5G-s fekezest en is kiprobalnam, mokas lehet lenyalladzani a sikasplexit. :-)
  • Amse
    ez a GTR-hez van
  • PUBY
    MASERATI MOD
  • Ingy
    várjuk
  • lac coo
    Szóval sok ilyen kell , és jön a safetycar :DDD

• Aceton
    mert vízszintes scrollt csinálsz a 800 x 600-as monitorokon...
    mondjuk én 1600 x 1200-ben nézem, de így is csúnya lesz.
    tehát esztétikai szétcseszés forog fenn, nem tartalmi...
  • lac coo
    És hogy kell mellé írni a szöveget ? :)

De nem értem ezzel miért cseszem szét....

Sokan pl. még nem is látták a safetycar-t....
  • Alexease
    Lacc probalj mar meg normalis meretu kepeket feltolteni legyszi! Probald ezzel: http://slc.hsw.hu/picupg/
    Egy sorba 3 galeria kep fer el (220 pixel szeles). Kepenkent, melle egy-egy space. 3 kepenkent egy enter. Tudom hogy munkasabb, de nem cseszi szet a topicot - igy nem kell torlgetnem:)))
    Valahogy igy:

• DonManó
    szokott vki multizni?
    engem mindig kidob