61525
  • b-type
    félOff:
    Hát sztem nem fogják, nem akarják.
    Ha tejel egy felvevőréteg, akkor annak a megtartására törekednek, ha a fejlesztőcsapat menne is más irányba, a kiadó/terítő cég majd megmondja hogy, valójában merre is akarnak ők menni. :(
    Azt a réteget ami pl. az NFSU-t sikerjátékká tette, azt nem fogja érdekelni a felfüggesztésszámolása a játéknak...ebben biztos vagyok.
    billentyűvel lehesen irányítani jól, és 'cool' körítés, esetleg szériaautókra, versenysorozatokra, pályákra való jogok vásárlása, ez ami kell, és nagy, és jó reklám.
    Csapatnak megéri, mert így évente új játékot raknak a piacra, kiadó mosolyog szintén ez ok miatt, vevők mosolyognak.
    Ezt dobják el maguktól azok akik szimet fejlesztenek, és ezért gondolom úgy hogy szimet nem szabadna warezolni.
    (én a szimmel vagyok így, más mondjuk egy FPS-sel, az én életemből kimarad az FPS de én döntöttem így, az egyetlen játék ami mindig fent van a gépemen az a Heroes of Might and Magic sorozat )
    Na szal ha nem warezol is a szimközösség, akkor is sokkal kevesebb a bevétel egy szimből mint egy jól felfuttatott autósjátékból...amihez még jár egy védelem, és egy dvd.
    Sztem ugyan ez egyhelyben toporgás, és kerékkötés...de ebben van egyenlőre a pénz.
    Viszont a dolgokat, mint mindig is, ahogy én emléxem azok vitték előre akik a dolgot magát akarták jobbá tenni, nem a megélhetési körülményeiket.

Ez alol kivételnek tartom a GTR-t, és nem is igazán értem, mindenesetre ott maga a futtatás nagyon profin volt megoldva, viszont kiváncsi lennék, hogy azok közül akik megvették, de nem szimmegszállottak, hányan tolják még most is, mert tartok töle hogy sokaknak ott áll a polcon, mert "..nem lehet a menüben kormánnyal léptetni, pedig azt már a Colin2 is tudta" (ahogy olvastam).
    ..és mert foglalkozni, érteni kell hozzá.
    A következő GTR rész után majd meglátjuk...remélem megtartják az irányt.
    on:
    Az rFactor-t mindenképpen nagyon jó játéknak tartom, jó iránynak, aminek inkább hiányosságai vannak, mint hibái, ennek oka már le lett itt írva, mindenesetre számomra pl. kihagyhatatlan volt, és most is megvenném bármelyik percben, ha nem lenne már meg.
  • Alexease
    A banner alatt is bent van a link!:)
  • CodeRed
    http://www.tailorworks.atw.hu/
  • Ciccio
    nem tudná valaki elérhetővé tenni máshol ezt a videót? úgy látom az ATW törölte :(((
  • lac coo
    Ez a WDT csak a honlapját nem frissíti , vagy tényleg nem halad az F1 moddal ???
  • lac coo
    Tudom , hogy van :D
    Lazítás képpen néha most is tolok rajta DTM-et (szégyen de így van :)))
  • mozso
    En azt irtam - egy masik forumon - hogy nehezebb moddolni.

"Moddolasi szempontbol nem annyira sima a jatek, mint az F1C, egyelore meg nekem is van benne par sotet folt."

Nem pedig hogy nehez. Irtam ezt annak tukreben, hogy TIZENHAROM perccel korabban publikaltam az RSC-n az elso modomat, amihez mar kellett rFactor tool.

A tool-ok mindig is kellettek, de ezek mar az MP demo ota leteztek, a vegleges verzio es az MP demo kozotti atmenetet 1 het alatt oldottak meg a tool keszitok kb. De ez nekem is megvolt meg aznap.

Hogy megis miert nehezebb modolni? Mert a kulcsfontossagu fileok tobben es mashova vannak rakva, tobb koztuk az egymasra hivatkozas. Ennyi. De ettol meg valos amit irtam, jobban at kell tudni altni mi miert van, mint az F1C-ben.
  • GTi Gaga
    megtaláltam f3 modját! köcce!
  • Istencsászár
    devan
  • lac coo
    TRD2-ben nincs online ???
  • lac coo
    Hát én bízom benne , hogy megfogják :DD
    Mert soha nem érjük el azt a fejlődést mint pl , az FPS-ek vagy a NFS...
    A TRD2-ben ott volt már a bűvös pro simulation gomb..
    De asszem Alex tudna erről mesélni ...Ő piszkálgatta erősen TRD2 fizikáját :D

Éppen ez a siker titka ...Az arcade cuccban benne van a sim is...Az arcados tömeg kifizeti évről évre a fejlesztést :DD
  • GTi Gaga
    huuuuu a hwsröl honnan? én akér hogy is keresem, csak a gtr hez találtam modot, nagyon láma vagyok... esetleg egy közvetlen link :)))))))))
  • CodeRed
    Hát azért az erőteljes koppintástól messze van...GTR és rFactor között 1 generációnyi különbség van...minden tekintetben!
  • GTi Gaga
    köszi a segitséget!
    ahogy igy leirtad, tökéletesen egyet értek veled4 visszanvonva a 3637 hszemet!
    epekedve várom a gtr modot a gamehoz és a gtr2!
  • Istencsászár
    nemfogják:) mer akkor nemlenne ilyen nagysiker nameg konzolon egy szimulátor hgynézmárki:D majd számításba veszem a trd3at ha lesz benne kidolgozott belső nézet de addig cska egy arcade csilli villi tömegcikk megjegyezm jó karier móddal abba az 1be jó...
  • Alexease
    - A GTR ennek a cegnek a tobb eves engine-jevel fut, mindentekintetben elavult (nem a jatek!)
    - A GTR2 - ha lesz - ezzel az engine-nel fog menni (de addig lesz GTR MOD az rFactor ala is;D)
    - Meg a TRD2-t sem lehet ehez hasonlitani. Az "autos jatek" sok-sok arkados beutessel, konnyitessel, koritessel stb. (NINCS: idomero, rendes belso nezet, normal fizika, serules-kopas , online, modolas, reszletes setup stb.) De az nem is erre van. Olyan mint ha a Quake-et hasonlitod a Swat-hoz;)
    - NEM jott hozza ki F1-es palya, ne probalkozz! Eddig csak Limerock Park es Birmingham jelent meg.
    - Az F3 1.1-et pl. a www.hsw.hu-rol lehet tolteni.
  • CodeRed
    Érdekes...papy-nak bejött az NR sorozattal...fényesen megélt belőle mindenki...pedig az hardcore!
  • GTi Gaga
    hát... nem nevezném azért arcadnak, meg tömeg cikknek se... a lényeg számomra a játék a lejebb emlitett két játék között van! egy biztos, a GTRt nem fogom leszedni emiatt a játék miatt! eröteljesen koppintása az rfactor! annyi, hogy nem csak a GT kategoriára megy rá, hanem millió mod lesz hozzá!
  • lac coo
    És ha ne adj isten a TRD3-ban megvalósítják a full szim fizikát is akkor mi lesz?
    Mert nem hiszem , hogy képtelenek rá, túl nagy csapat túl jó fejlesztőkkel :D

ISI is erre hajazott a karrier modjával, érzik ők hogy "csak" szimulátprból nem lehet megélni :DD

A pénzcsinálás mindenhol lényeg...
  • Istencsászár
    én tudom jól mitirtál:D
    Rodolfo TRD2 ugymond tömegcikk arcade style nagy reklámmal kiadóval a háta mögött lényeg a pénzcsinálás...
  • GTi Gaga
    szerintem TE félre értettél, a dtm/toca pro race driver 2 gondotam.
  • lac coo
    Hát sok szempontból rosszabb is....Erre nem jönnek rá a szimulátor fejlesztők , hogy vajon miért adnak el annyi TRD2-őt.....
    Vajon miért , és rFactorból esetleg nem lehetne annyit ??,

(Dehogynem , csak nem fognak...)
  • Istencsászár
    szerintem ez a gém nem neked való hogy a toca2őhöz hasonlítod:))) ( picit jobb hmm..:)
  • GTi Gaga
    Hi all!

kemény két napja nyomjuk már a gamet nagyon jó baráti társaságommal! ha mindenki éppen ráér 5 sikeresen tudunk játszani ( chelloval )!hogy mi a véleményem a játékról... hmmm... a toca/Dtm 2 nél picit jobb, de a gtr szerintem nem üti meg! ám nagyon pozitiv, és emiat biztos hogy élve marad a játék ( megjelenö toca 3 és gtr uj verizójától ) hogy nem kell annyit szerencsétlenkedni vele, és simán müködik crackal, néha még más serverre is fellehet menni vele ( már ha jó kedve van a keresönek és müxik :) ) és a folyamatosan bövülő modok! Hja és az hogy Apuék P3 733Hz , 512SD ram - asan élvezhetően fut a játék :))))))))De összeségébe nagyon jó game! szép grafikával! lehet hogy érdemes lesz licenset vásárolnom hozzá ... ?! :)

Segitséget is kérnék ám, lámáskodok egy picit...

irtátok hogy van f3 1.1 mod, azt honnan szerezhetem be?
    sln update oldalról leszedtem a pályákat, ( f1es ) azokat hova kell bemásolni?
    segitséget elöre is köcce, jó szórakozást!
  • lac coo
    Arról csinálj amiről szól a játék :

A sebességről, a reflexekről , a kitartásról , az örült tempo miatt felgyorsult időről , az elrontott kanyarokról...
    És meglátod egy szem effekt nélkül is jó lesz :D
  • MikroID
    Gratulálok én is, jó látni, hogy vannak emberek, akik nem csak a programmal rendelkeznek, hanem tehetséggel is! Mégegyszer gratula! :)
  • CodeRed
    Pedig már éppen akartam csinálni egy olyan diszkógömbös, színeslámpás, John Travoltás, rFactor videót fehér trapézban és fekete lakkcipőben
  • lac coo
    Jó, vágom :D Mondom csak vicc volt :D
  • CodeRed
    Nem az egészre jellemző a 70'-es évek hatás...csak az oszciloszkóp effektre való utalásról írtam!
  • lac coo
    Nálam nem jött át , ez a 70-es évek hatás :DDDD

Csak vicc...Jó nagyon....De valóban hiányzik valami történet bele.....20 mp után csak az effektek kötik le a figyelmem, pedig épp az az , amit észre se kellene vennem ..
  • CodeRed
  • Amse
    -van benne valami
    -ma is megtudtam valamit ;)
  • CodeRed
    Köszi mindenkinek!!!Amse abban valóban igazad van hogy a tartalma nem túl sok de én inkább a fizikát szerettem volna megmutatni a videóban.Sajnos a játék jelenlegi AI képességei még nem teszik lehetővé a nagy adok-kapok versenyeket ezért nem is nagyon van oda-vissza előzgetés.Sokszor csak egyszerűen belédszál az AI teljesen értelmetlenül, még 100%-on is....gondolom ezt majd javítják.A zene üteméhez, szövegéhez pedig mindenféleképpen egy egybefüggő gyors videó kellett amit nem igazán lehetett megszakítani TV-s kamerabeállításokkal (csak ritkán) és igazán jó sebességélményt csak a padlókamera ad.Ráadásul a QUEEN a legnagyobb kedvencem és aki ismeri 1-2 klippjüket az tudja hogy ez a fajta kameraszög mint pl a gyorsított pálya nem ált messze tőlük.+ nem is véletlenül van benne 2x is az az oszciloszkóp effekt....Kicsit a 80'-as évek-re akartam velük utalni ami a QUEEN fénykora volt, és ugye ők készítették az első hivatalos videóklippet is melyben hasonló hatások voltak láthatóak a 70'-es években :-D
  • Amse
    Szerintem a technika nagyon nagyon ott van, de tartalmilag nekem nem igazán tetszett.Vagyis pár dolog pl a napszakváltás megmutatása meg a gyorsított részek tetszenek, de szinte végig padlókamerából vannak véve a versenyzős jelenetek ami szerintem nem valami nagy látvány és kicsit kevés is a versenyzés benne, de lehet, hogy csak nem figyeltem:)megnézem még azért, mert a vágások, effectek nagyon ott vannak.grat!
  • Tomo15
    Nagyon profiGrat!
  • MikX
    Nagyonottvan...
  • Ch_Slater
  • Alexease
    Aaaahh megint egy alapmu!!! Koszinjuk, nagyszeru, ezt meg sokszor megfogom nezni!! Meg kellene szorni vele a net-et es a forumokat, ezt latnia kellene emindenkinek!
    THX!!
  • sanzik
    uhh,ez megin nagyon ott van...
    Ha meg nem vettem volna meg ezt megnezve nem gondolkoznek tovabb. :)
    Ja es meg a szemem is felakadt a vegen a stablistanal.
    thx
  • Marco
    Nice work!