61525
  • Alexease
    Pedig valoban nincs idom, ha lenne, inkabb az NR futamon indulnek:) De majd penteken, addig mar jo leszek:P

Bar semmi ertelme, de lesz cserelheto szinu kormany is:)))))) Tesztnek jo:) majd a sebesseg kijelzeseket is tuningolom es a lampakat is.

• lac coo
    tudom=tudod :)
  • arty
    isten! köszönöm ezt a néhány percet :) eszméletlen ...
  • b-type
    Azért sztem is elég jól sikerült.
    bár én szintén nem mennék vele, akkor inkább a 2002-es Kageyama féle..
  • lac coo
    Nagyon tuti :DDD

Most pofátlan leszek , de nem tudom a fordulatszám-jelző ledeknél a pirosat valahogy feltünőbbé tenni ?
    Hang alapján váltok , de néha előfordul hogy "pirosban " pörgetem a motort ilyenkor jól jönne valami "szemkibökős " jelzés...
  • arty
    ez csak egy szkin... annak aki csinálta teccik :) sztem nem rossz bár az életben nem tenném fel :)
  • mohus
    "Csinatam uj karbont"

én is idézek mert komálom a csávót...

a kis vegyész
  • Marco
    "Nem igazan volt/van idom foglalkozni a jatekkal..."

Ezt a pofátlan szerénységet.
  • mohus
    kösz...
  • mohus
    jaj de sok a a beteg ember....előbb szóltam meg az rFactor skint...de ez már durva...minek???
  • mohus
    azon gondolkodtam, hogy milyen "álomgém" lehetne a dolog, ha mondjuk nem 5 ember hanem 100 csinálta volna és nem 20ezer dolcsiból hanem 5 millából

most nem kéne modokra várnunk....mert ugyan megvan nekem és nem is eredeti, de csupasz mint egy csiga....az AI-t nem is említem...40 dolcsiért ez így elég gáz
  • b-type
    Már szóltak neki miatta, és le is reagálta már, csak nem írtam.
    De a lényeg hogy jó lesz a végén.
  • Danecay
    Lehet, hogy hülye kérdés, de azokat a TOOL-okat, amiket az F3 modhoz, vagy egy pár hozzászólással lejjebb látható CSMF-hez, meg még egy két modhoz használnak nem lehet beszerezni sehonnan? Pl. hogy editálni, inportálni, exportálni lehessen a GMT fileokat, de feltételezhetően van még ezen kívül több is. Na jó gondolom erre az a válasz, hogy az ISI csak bizonyos, és csak megbízható MOD-oló csapatoknak adta oda azokat, esetleg, a TOOL-okat is az adott MOD-er csapatok készítették, de pl. nem egyszer láttunk már rá példát, hogy mondjuk egy játék még a sokszorosítás előtt ki került a netre vagy BETA verziók, forráskódok. Szóval hihetetlen, hogy léteznek ilyen TOOL-ok és nem érhetőek el.
    Esetleg fel lehetne venni a kapcsolatot olyan MOD-erekkel akik rendelkeznek ilyenekkel. Meg kellen Őket kérni szépen :)
  • mohus
    "Hát a hármas képen a kerékvetőt eléggé elszúrták ...."

örülök hogy nem csak nekem tűnt fel...

CodeRed vidiójában is zavartak azok a snittek, ahol közel volt a "kerékvető" melynek magassága zéró
  • Amse
    jó az, szeretjük!:P
  • mohus
    csak ezt az Rfactoros anzugot kéne már elfelejteni:) minden sárga fekete mint Garfield
  • CodeRed
    Nagyon fincsi!!!!!!
  • b-type
    hmmm...jól néz ki :)
  • Alexease
    Nem igazan volt/van idom foglalkozni a jatekkal, a mod-dal, de azert lesz benne egy-ket uj grafikai resz is;) Csinatam uj karbont es egy-ket dolgot.

• lac coo
    Gyanítom az utóbbi igaz ....:((((
  • Istencsászár
    nekem mp420 mekikell:P hát ez a wdt vagy nagyon titkolja a dolgait vagy sehogysem állnak..
  • lac coo

• SaubyBoy
    juhé beletették a széfti kárt, ezt el sem hiszem..

tényleg frankó game, így első nekifutásra grafika eszement jól néz ki

(válasz a "béke autós" hszre)
  • lac coo
    Ferrari sisak és ruha.
  • lac coo
    A banner alatt......
  • Attiska
    A video-t fel tudnátok tenni valahová, a link nem él.
  • Tomo15
    Ez de durva!Csak adnák már ki
  • lac coo

• lac coo
    Alex , azt nem lehet megoldani , hogy az AI is csak hard vagy soft gumikat válasszon ?
  • lac coo
    Hát a hármas képen a kerékvetőt eléggé elszúrták ....
  • lac coo
    Csak az én szemem csal , vagy ez(ek) a modok autói sokkal tönn poligont használnak ?
    Remélem F1 modból is látok hamarosan valami hasonlót :DDD
    Bár ahogy halad vele a WDT soha nem lesz kész :((
    Más valaki nem dolgozik F1 modon ???
  • arty
    értem.

mennyire fogod bonyolultnak látni az rfactor modolást ugy mondjuk 2 év mulva? ;)
    nem e inkább a kibővült lehetőségeknek fogsz örülni, mint azon bosszankodni, h ezt -meg azt még két helyen át kell (lehet!) állítani ?!
  • mohus
    nagyon jó lett...grat

• JuanG
    ez is klassz :)))
  • JuanG
  • b-type
    uhhh..mammma..ez nagyon jónak néz ki!
  • JuanG
    köszi!!! Ismét a szokásos hangulat és minőség, nagyon bejött!!! Gratula!!!
  • copass
    ez azért ott van:
    NAGT
  • b-type
    uhh, nagyon jól fog kinézni Toban ha megjön ][udson frissítése:
    - kép
    - kép
    - kép
  • Daffy
    Ez a videó nagyon komoly,minden elismerésem.Nagyon tetszett és eszméletlenül hangulatos volt.Nekem nagyon bejött.További sikeres melót az ilyenekhez!Grat