61525
  • CodeRed
    Ha van esetleg olyan replay-etek, vagy olyan "akció"-k amiket szívesen látnátok videoban újra küldhetitek mailben :-D
  • Alexease
    Persze hogy meg lehet oldani, de ahoz mar fomunkaidos modder kell:) De ha kell, autonkent lehet mas a kaszni, a texura, a cockpit infok, az efektek, a hangok, az upgrade-ek, es ha kell, lehet filterezni palyankent is, vagyis meg attol fuggoen is valtozhat az egesz:))) A lehetoseg adott...:)
  • JuanG
    nyammi :))
  • lac coo
    Alex !

Lehet nagy hülyeséget kérdezek most , de megolgható az hogy az autók csapatonként más-más hangfájlokat használjanak ?

Tehát pl. mást használ a Renault csapat mint a Ferrari.
    Vagy megoldható csak lehetetlenül nagy munka lenne....?
  • Istencsászár
    várjuk, várjuk hajrá
  • Istencsászár
    tök 1szerű oválon minden szárny le kb igy max 360as tempo megvan:)) berkasz pár alt elindulsz az ellenkező irányba azt valamelyikkel lepartizol
  • CodeRed
  • lac coo
    És is csak ezen a képen vettem észre :D
    Nekem még nem sikerült felgyújtanom , pedig már próbáltam :DDDDDD
  • Istencsászár
    igen?:D én az útra koncentrálok:))) ( és akkor nemkenődők fel a boxutca keritésre:P ) Itt egy törött kocsi
  • lac coo
    És azt megfigyelted , hogy a távoli fák a kerítés előtt vannak :D
  • Istencsászár
    törés attól függ hogyan skálázod 0-100% természetesen törik minden maxon: kerék, felfüggesztés, szárnyak, kaszni deformálódik stb...
  • mohus
    és hol a törés skacok?
  • Istencsászár
    menny a sunyiba :)))))
  • lac coo
    Bug:

• copass
    állat az a gép, láttam vhol hogy egyre népszerűbb lesz az A1 bajnokság is!:)
    vmi fejese nyilatkozta!
  • lac coo
    "A1" autó :DD :

• Amse
    azt hittem A1 Ring :(
    de azé... :)
  • mohus
    LOL

tiszta Margitsziget
  • lac coo
    LoL:)

Toltam pár kört F1-el éjjel ,Tobanon..
    Elég izgi, pont a leghúzósabb részeknél , a padlógázas kanyaroknál tök sötét van : )

Gyakorlatilag 500 kör után már "érzésből" is elég jól lehet menni szinte vakon.

Ez itt két kép :DDDD
  • pajti
    pl. HSW :)Alexease F1 mini mod királyos :)
  • Istencsászár
    ehhez még sehol
  • pajti
    Esetleg nézd meg a win-ben hogy van beállítva. Játékon belül kéne hogy reagáljon rá (%-ban lehet módosítani)
  • maffia79
    F1 modot hol találok ?
    thx!
  • csuhi
    hali!

lenne egy nagy kérdésem. hogy állítsam be a holtjátékot? jó, megtaláltam, de nem tudom beállítani mert nem egyszerűen nem reagál rá.
    5let?
  • JuanG
    jah, értem :)
  • Ch_Slater
    van Birmingham-hez téli-őszi textúra..
  • JuanG
    mi ez a téli és ősszi???és hova akarod betenni??
  • b-type
    jaj, véletlenül elküldtem..:(
    Szal utána felraktam egy másikat ami megcsinálta a kerítésalapot viszont lecserélte a kerékvető festést....
    Birmingham mondjuk csak egyre jobb lett, pl a forgó torony nagyon bejött.
  • b-type
    köszi :)

neked is Alex. :)

Most már lassan el fogom menteni a pályákat mert kezd sok lenni az update,
    felraktam Mills-re a valós reklámokat, aztán felraktam a kopottas fű texturákat, de ezzel lecserélte a kerítés alap fehér festését mállott vakolatosra, ezzel elég gatya lett a pálya :))))
    mint vmi rissz-rossz körtedüllő 13 versenypálya golyóscsapágy kerekű sufnigokartoknak. (mennyit toltam jessza
  • Alexease
    Este meg nezem, de meg nem tudom mirol van szo:) Van teli meg oszi?! Gondolom a HSCS-be jott ki?!
  • Ingy
    haver dolgozik rajta hogy kulon bent legyen mindegyik
  • b-type
    na..hát nem jöttem rá, szal ha vki tudja mondja légyszi. :)
    gdb, és scn után megnyitottam kínomban a pályanév.mas-t jegyzettömbbel..hát én csípem a horrort, de ezt gyorsan becsuktam.
  • b-type
    Kérdés (de azért próbálok rájönni magamtól is :) )
    Ha én akarom az eredeti birmingham-et, és a téli Birmingham-et is..(az őszi az nekem elég katasztrófa)
    Akkor mit kell tennem, elég másolni-változtatni, és a téliben átírni a gdb-t?
  • lac coo
    De a slik gumi update legalább jó a többi Hammerra is :D
  • lac coo
    Jól van na :D
    Én csak jót akartam nektek :D
    Én azt se tudom az ilyen fajta autónak melyik az eleje meg a hátulja :DDD
  • b-type
    mohohóóó..:D
    ettől lehet hajat tépni..:DDD
    stabil 100lityi üzanyag..stb.
    nem gyenge, aki ezt szereti annak biztos jó.
    alső futamon 6. lettem, nem kaptam pénzt, másodikat megnyertem...nem kaptam pénzt, nézem a tunningot, hogy így mi lesz, mire leesett, hogy nincs tunning, csak dudára (!) :DDDDDDDD
    Na az valószinüleg sokat nem fog segíteni a vezethetőségen...szal én pihentetem. :)
    Ráadásul első pályának beadta Birmingham-t, ami azért 19 ai-val elég diavetítés volt...
    kemény mod. :)
  • lac coo
    Ha már ismeritek , akkor bocs .....
  • lac coo
    INFORMATION:
    This is a generic Stock Car series using the Hammer chassis. All files in this modification were already in game and no new files have been added with the exception of the physics changes.

Physics have been adjusted to reflect Stock Car racing. This series is primarily for racing on the oval tracks. For this series you should be running with full course yellow flags enabled and also rolling starts with pace car.

I kind of see this as a sort of IROC series for rFactor. My idea was simply to let anyone that is interested have a series were all cars are equal. Also so everyone can see just how the Stock Car potential is in this sim.

Download this file here

--->TIRE SPECS UPDATE<---
    It was brought to my attention that the tires on the cars were heating up way to much. After investigating I found that I had the cars using the "stock" tire specs. So here is a small update that will put the "racing" specs on the tires. Just unzip the file to your rFactor/GameData/Vehicles/RFHC folder and let the new file over write the one there now

Download this file here

• Alexease
    Igazabol gozom nincs, de elvileg a PLR file-ban ez be van kapcsolva (Player Car Equal="1") akkor egyenlo az auto beallitasuk a tieddel. De ez nem biztos.
  • lac coo
    Szőrös dobókockák nem lesznek a tökürre akasztva ? Vagy bólogatós-kutya....

Viccen kívűl : már kérdeztem ,de nem válaszoltál ..Meg lehetne oldani , hogy az AI is soft gumikkal mehessen csak ?Jobban élvezném a "tesztelést" ha ők sem a szupergumival mennének....