61525
  • JuanG
    már volt szó róla:
    North American GT mod
  • tasselhoff
    Engem is az érdekelne, hogy honnan lehet letölteni ilyen kocsikat és, hogy lehet berakni öket
  • copass
    OFF (de csak picit)
    speedhawaii.com
    Elmeteg driftek,Formula Drift videók, érdemes a dvd trailereket is megnézni (Viper drift erőböl)
    ON
  • Tomo15
    Ezeket meg hol találtad?
  • JuanG
    ezt meg csak úgy, mert teccik

• DJ Skyline
  • Marco
    Oh, mióta vágyok egy videomaking howto-ra. Nagyon király lesz, előre is köszönjük!
  • GTi Gaga
    rajöttem, hogy ezeket a burmingam mp mappába kell rakni :)))))) és ténleg tél lett :))) köcce a segitséget :)))))))))))))
  • GTi Gaga
    help me!!!!

ezeket az uj pálya graffokat hova kell rakni? birmingan fall és a winter mappákat? beraktam a locationba, és elvesztek a kocsiról a tunningok, ez normális?
    az uj dolgokat hova kell rakni? esetleg nem lehetne egy txt irni, hogy hova kell bemásolni?ű
    trhx a seget elöre is!
  • Ch_Slater
    ilyen felakadós az lfs-ben volt velem a régi BL1rev-en, a hosszú egyenesben, a split előtt, LX6-tal. azon az emelkedőn, ami ott volt, elszállt a kocsi.
    [flipv]durva volt :)[/flipv]
  • CodeRed
    Jön lefelé mind2 videó....Köszönöm! Igen Sturmovik is az enyim a Pacific Fighters kiegészítő ragadott meg benne..Meg pár dolgot abban gyakoroltam le hogy az rFactor videoban már jó legyen...
  • mohus
    off
    haligali...
    ezt ma raktam össze mert betegecske vok...uncsiztam
    link

mintha egy sturmovik videót is láttam volna tőled...vagy repcsisettt...ász volt ha te tetted "TAILOR"
  • Istencsászár
    Itt ez 1ik videóm ( nemrég kezdtem videjó készítést ) F1challenge + rh 2004
  • Alexease
  • Istencsászár
    az királyság lesz
  • CodeRed
    Nemsokára indul 1 részleg az oldalamon ahol minden részletet megtudhattok a következő rFactor videóról..Nyomonkövethetitek lépésről lépésre...+1 részleg magával a videókészítéssel fog foglalkozni...remélhetőleg sok-sok érdekes és értékes infoval amint időm engedi...Mostmár szívesebben nézném mások munkáját is!
  • lac coo
    Minden hangot ???
    Bolond nem vagyok :DD
    Csak a motorhangokat kivűl-belül , esetleg a váltó hangját :DDD
  • Alexease
    Ha minden hangot kicserelsz m inden autonal, akkor 260 Mbyte lesz, vagyis nem:)) De ha csak a motorhangokat es jo lesz akkor igen.
  • lac coo
    Vennem kell kavintont hozzá :D.....

De ha kész lesz berakod a mododba !? :P
  • Alexease
    Igen, pontosan igy! Jo munkat! :P
  • lac coo
    Tehát a jól értem:

csinálok egy csomó másolatot az eredeti F1 hangok mkönyvtáráról , és mindegyikben kicserélem amit akarok, majd átnevezem a csapat nevére...Pl.:GameData\Sounds\rodolfoF1_Renault
    Utána csinálok ugyanannyi darab SFX fájlt (Gamedata\Vehicles\Formula1\rodolfoF1_renault.SFX ) az adott csapat nevével , és átírom az eléréseket pl.: rodolfoF1_Renault\rF1_idle.wav

majd a Form_06.veh fileban átírom : Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=rodolfoF1_renault.SFX

Lehet hogy keverem így elsőre :DDDDD

• lac coo
    Értem.....
    Hát csak néhány motorhangot akarok lecserélni , mégis élethűbb , ha egymásután jönnek az autók , és picit mindegyiknek más a hangja...
  • lac coo
    Nem az a lényeg hogy jobb vagy nem jobb...
    Élvezetesebb :DDD
    Bár rFactort speciel jobb kormánnyal.
  • Istencsászár
    Kormánnyal:)) Pénz Pénz Pénz mennyit szánnál rá?
    a legjobbak közöttvan..
  • Taibi
    Ti mivel irányítjátok? Bill vagy kormány? Ha kormány: megéri gyűjteni egy jó kormányra, vagy nem számít igazán? Azaz jobb irányítani egy kormánnyal? Ha igen, akkor melyik kormányokat ajánljátok?
    -és még egy nagyon buta kérdés: ez most a legjobb szimulátor? (gondolom eléggé szubjektív, de szerintetek...)
    Boccs a nem igazán ideillő és amatőr kérdésekért...
  • Alexease
    Hang file-ok cserelgetese (pl. az Formula1 mod-ban, de az osszesre igaz):
    - A ..\GameData\Vegicles\Formuloa1 konyvtarba talalsz egy FormulaIS.SFX-et vagy egy Formula1.SFX-et.
    - Ha bele nezel a file-ba, szerintem mar egyertelmu, hogy ott a hang neve (pl. VS_INSIDE_COAST_ENGINE_1) az = jel es a file elerese (rF1engine\rF1_idle.wav).
    - Ha csinalsz pl. egy ..\GameData\Sounds\FerrariF1 konyvtarat, beleteszed a hangjaid, es az SFX file-ba atirod az eleseket, akkor mar a sajat hangjaid fognak szolni minden autoban.
    - Ha autonkent akarsz mas-mas hangot, akkor csinal egy csomo konyvtarat es SFX-et (pl. FearrariF1.SFX) mindegyiket "kitoltod", aztan az auto konyvtaraban a Form_XX.VEH file-ban atirod az SFX nevet (Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=FearrariF1.sfx).
    - Ennyi, csak nagyon macera es hosszu. Hogy megeri-e, nem tudom:)
  • lac coo
    Ennyire lámának ne nézz már :DDD
    Egymás alatt sokkal jobban szemügyre veszi mindenki ....:DDDDDD

De ok....
  • Alexease
    Kepenkent ne nyomj ENTERT es akkor egymas melle teszi oket:))) De max 3-at mert utana meg az lesz a gond:D THX!
  • Amse
    az ilyeneket szeressük.
  • lac coo
    Opel Astra:

• lac coo
    Hát ha felfogom a csöpp agyammal , az idő nem számít, esküszöm megcsinálom :DDDDD
  • lac coo
  • Alexease
    Megmondom hogy kell - egyszeru - csinald meg
  • lac coo
    Szóval ez nagyon-nagy munka lenne ?
    Kár....
  • lac coo
    Rá volt állítva a törés, de csak ennyire tört :DDD
  • lac coo
  • mohus
    császár szaggató csúnya videóit megcsinálhatnád szaggatásmentesre:)
  • CodeRed
  • mohus
    tudom:)

de így lett volna szép
  • Istencsászár
    lac coo -nak neadj 5leteket mer beküld olyat amin felvan kenődve a villanyoszlop tetejére:D:D:D