61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3777 már volt szó róla:
North American GT mod -
tasselhoff #3776 Engem is az érdekelne, hogy honnan lehet letölteni ilyen kocsikat és, hogy lehet berakni öket -
#3775 OFF (de csak picit)
speedhawaii.com
Elmeteg driftek,Formula Drift videók, érdemes a dvd trailereket is megnézni (Viper drift erőböl)
ON -
#3774 Ezeket meg hol találtad? -
#3773 ezt meg csak úgy, mert teccik
-
#3772 -
Marco #3771 Oh, mióta vágyok egy videomaking howto-ra. Nagyon király lesz, előre is köszönjük! -
#3770 rajöttem, hogy ezeket a burmingam mp mappába kell rakni :)))))) és ténleg tél lett :))) köcce a segitséget :))))))))))))) -
#3769 help me!!!!
ezeket az uj pálya graffokat hova kell rakni? birmingan fall és a winter mappákat? beraktam a locationba, és elvesztek a kocsiról a tunningok, ez normális?
az uj dolgokat hova kell rakni? esetleg nem lehetne egy txt irni, hogy hova kell bemásolni?ű
trhx a seget elöre is! -
#3768 ilyen felakadós az lfs-ben volt velem a régi BL1rev-en, a hosszú egyenesben, a split előtt, LX6-tal. azon az emelkedőn, ami ott volt, elszállt a kocsi.
[flipv]durva volt :)[/flipv] -
#3767 Jön lefelé mind2 videó....Köszönöm! Igen Sturmovik is az enyim a Pacific Fighters kiegészítő ragadott meg benne..Meg pár dolgot abban gyakoroltam le hogy az rFactor videoban már jó legyen... -
#3766 off
haligali...
ezt ma raktam össze mert betegecske vok...uncsiztam
link
mintha egy sturmovik videót is láttam volna tőled...vagy repcsisettt...ász volt ha te tetted "TAILOR" -
#3765 Itt ez 1ik videóm ( nemrég kezdtem videjó készítést ) F1challenge + rh 2004 -
#3764 -
#3763 az királyság lesz -
#3762 Nemsokára indul 1 részleg az oldalamon ahol minden részletet megtudhattok a következő rFactor videóról..Nyomonkövethetitek lépésről lépésre...+1 részleg magával a videókészítéssel fog foglalkozni...remélhetőleg sok-sok érdekes és értékes infoval amint időm engedi...Mostmár szívesebben nézném mások munkáját is! -
#3761 Minden hangot ???
Bolond nem vagyok :DD
Csak a motorhangokat kivűl-belül , esetleg a váltó hangját :DDD -
#3760 Ha minden hangot kicserelsz m inden autonal, akkor 260 Mbyte lesz, vagyis nem:)) De ha csak a motorhangokat es jo lesz akkor igen. -
#3759 Vennem kell kavintont hozzá :D.....
De ha kész lesz berakod a mododba !? :P -
#3758 Igen, pontosan igy! Jo munkat! :P -
#3757 Tehát a jól értem:
csinálok egy csomó másolatot az eredeti F1 hangok mkönyvtáráról , és mindegyikben kicserélem amit akarok, majd átnevezem a csapat nevére...Pl.:GameData\Sounds\rodolfoF1_Renault
Utána csinálok ugyanannyi darab SFX fájlt (Gamedata\Vehicles\Formula1\rodolfoF1_renault.SFX ) az adott csapat nevével , és átírom az eléréseket pl.: rodolfoF1_Renault\rF1_idle.wav
majd a Form_06.veh fileban átírom : Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=rodolfoF1_renault.SFX
Lehet hogy keverem így elsőre :DDDDD
-
#3756 Értem.....
Hát csak néhány motorhangot akarok lecserélni , mégis élethűbb , ha egymásután jönnek az autók , és picit mindegyiknek más a hangja... -
#3755 Nem az a lényeg hogy jobb vagy nem jobb...
Élvezetesebb :DDD
Bár rFactort speciel jobb kormánnyal. -
#3754 Kormánnyal:)) Pénz Pénz Pénz mennyit szánnál rá?
a legjobbak közöttvan.. -
Taibi #3753 Ti mivel irányítjátok? Bill vagy kormány? Ha kormány: megéri gyűjteni egy jó kormányra, vagy nem számít igazán? Azaz jobb irányítani egy kormánnyal? Ha igen, akkor melyik kormányokat ajánljátok?
-és még egy nagyon buta kérdés: ez most a legjobb szimulátor? (gondolom eléggé szubjektív, de szerintetek...)
Boccs a nem igazán ideillő és amatőr kérdésekért... -
#3752 Hang file-ok cserelgetese (pl. az Formula1 mod-ban, de az osszesre igaz):
- A ..\GameData\Vegicles\Formuloa1 konyvtarba talalsz egy FormulaIS.SFX-et vagy egy Formula1.SFX-et.
- Ha bele nezel a file-ba, szerintem mar egyertelmu, hogy ott a hang neve (pl. VS_INSIDE_COAST_ENGINE_1) az = jel es a file elerese (rF1engine\rF1_idle.wav).
- Ha csinalsz pl. egy ..\GameData\Sounds\FerrariF1 konyvtarat, beleteszed a hangjaid, es az SFX file-ba atirod az eleseket, akkor mar a sajat hangjaid fognak szolni minden autoban.
- Ha autonkent akarsz mas-mas hangot, akkor csinal egy csomo konyvtarat es SFX-et (pl. FearrariF1.SFX) mindegyiket "kitoltod", aztan az auto konyvtaraban a Form_XX.VEH file-ban atirod az SFX nevet (Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=FearrariF1.sfx).
- Ennyi, csak nagyon macera es hosszu. Hogy megeri-e, nem tudom:)
-
#3751 Ennyire lámának ne nézz már :DDD
Egymás alatt sokkal jobban szemügyre veszi mindenki ....:DDDDDD
De ok.... -
#3750 Kepenkent ne nyomj ENTERT es akkor egymas melle teszi oket:))) De max 3-at mert utana meg az lesz a gond:D THX! -
#3749 az ilyeneket szeressük. -
#3748 Opel Astra:
-
#3747 Hát ha felfogom a csöpp agyammal , az idő nem számít, esküszöm megcsinálom :DDDDD -
#3746 -
#3745 Megmondom hogy kell - egyszeru - csinald meg -
#3744 Szóval ez nagyon-nagy munka lenne ?
Kár.... -
#3743 Rá volt állítva a törés, de csak ennyire tört :DDD -
#3742 -
#3741 császár szaggató csúnya videóit megcsinálhatnád szaggatásmentesre:) -
#3740 -
#3739 tudom:)
de így lett volna szép
-
#3738 lac coo -nak neadj 5leteket mer beküld olyat amin felvan kenődve a villanyoszlop tetejére:D:D:D