61525
  • Piko888
    Bocsika a zavarkodásért, de ha benne lenne az NFO fájlban akkor nem zavarkolodnék.
  • Alexease
    Nagyreszt igen. De van aki nem, de az probal magatol rajonni az inditasra - bar az NFO-ban benne van. Probaljuk tisztan tartani a forumot.
  • Piko888
    Itt mindenki megvette a játékot?
  • avcom
    az nem csak neked nincs :-)
  • Alexease
    Van offline is, Carrier, Single es Test lehetosegekkel, upgrade-elheto autokkal, vasarolhato alkatreszekkel stb.
  • Alexease
    Az Amator Derby-n nem fejleszti magat az AI, majd csak a kovetkezo bajnoksagban (Unlimited). De ott mar a felenel GT1-el toljak, vagyis nem egyszeru. Az Amator az szo szerint igaz;))
  • Piko888
    Hi! Ez csak online játék vagy van single mod is?
  • Attiska
    Az AI 100%-on van, nincs semmilyen segítség engedélyezve, az agresszivitás is 100%. Ennek ellenére az amatőrbajnokság első két futamát lazán megnyertem. Megvettem az első futam után a motortuningot, egész más lett a motor hangja, azt hittem, hogy új autóban ülök.
  • Alexease
    Fejlesztik rendesen:) De persze nehezseg es segitseg beallitastol is fugg hogy ebbol mennyit erzekelsz.
  • Attiska
    Az offlibe karrierben az ellenfelek is fejlesztik az autóikat? Eddig nem nagyon vettem észre.
  • báttyó02
    thx
  • Istencsászár
    ezer1edszerre is leirjuk valszeg tört gémedvan, akinek törtvan az csináljon servert vagy törtre csatlakozz ( prlbe kilehet kapcsolni hogy ne sirjon a mismatch miatt ) ennyi
  • Alexease
    Azert meg messze nincs kesz, ez csak egy teszt kep:) Tisztan latszik, hogy a bump map-ja meg nincs meg:)) Azert szivatos volt a Bridgestone mert kurzivval van irva, azt meg eleg maceras ivre illeszteni, mert hulyen nez ki;) De a legnagyobb szivacs, hogy nincs GMT editorom, vagyis ismetelten csak barkacs, sufni-tuning modszerrel binariasan szerkesztem a file-okat hogy lehessen kulon objektkent be tenni a gumikat:)) Ez igaz volt az 5 fajta kormanyra is;)))
  • mohus
    zsíír
  • CodeRed
  • avcom
    nagyon komoly ez a gumi, grat :-)
  • CodeRed
  • Istencsászár
    Használd a keresőt.. #2940

Lackó barátom elkészítette a játék magyarosítását nagyon jól használható
    game.dic filét a Support/Languages
    a többit az uidata mappába
    a game.dic filéval a magyarosítás eltávolítható

innen letölthető
  • Alexease
    Kicsit beallt az F1 "fejelsztes" ido hiany miatt, de azert van nehany aprosag:) Kicsit elakadtam a fomenuben, mert lesz uj gumi - komplett kerek - amit lehet cserelni (Bridgestone), sajat garazsban tallithato ulajdonsagokkal (Soft, Hard). De egyelore meg valami gaz van, mert mukodni mukodik, de a menuben amikor lecserelem leszedi a kereket de az ujat nem teszi fel:)) De a palyan mar minden rendben van:)) Ez meg megfejtos:)
  • Ibron
    Kis hupli?...amúgy nincs kormányom,marad a bill...az F1 challenget is billel toltam.
  • mohus
    sztem egy kormánnyal többre mész, mint a "kis huplival"
  • mohus
    én a fotóhoz viszonyítottam nem a gt4hez....

sztem igen is lesz olyan, hogy szim és kinézet összhangban, a technika már adott pc-n
  • Ibron
    Van ehhez magayrosítás és,ha van,akkor hol?Vagy nem is kell?
  • Ciccio
    a mi szimulátoros szemünknek megfelel sztem :)))...nekem az teszik hogy rendben vannak az arányok, olyan csillivilli meg úgyse lesz mint a GT4 vagy folytatásai :)))

bebaszna...egy szimulátor ami tök toppon van grafikailag... pffff :))))
  • mohus
    két nagy különbség....csak

a tükröződések még mindig nem "életszerűek"...és az a padka hááát:)

meg jöhetne valami komplett mod pakk...az az érzésem mindenki a másikra vár:)
  • CodeRed
  • JuanG
    jóvan, csak viccelt :))
  • Travelos
    ja és nincsennek benne plusz pályák, továbbá az autók is az eredetiek, csak a skinek lettek cserélve, én teljes MODra gondoltam.
  • Travelos
    az nem teljes MOD, mivel nem módosult a fizika! egyébként minden OK vele.
  • JuanG
    átlag emberekre gondoltam, nem zsenikre
  • CodeRed
    khhmm...és Alexease F1 mod-ja??
  • JuanG
    sztem 3-4 ember akinek sok ideje van rá, fél év alatt összehozhat egy jó modot...bár kérdés hogy pl. a 3D modelleket is teljesen 0-ról kezdik, vagy már valahonnan meglévő modellekkel dolgoznak...

de aztán lehet hülyeséget mondok
  • Travelos
    a tapasztaltabbaktól kérdem, hogy mennyi időbe telik kb. egy jó MOD összedobása?
  • Duddits
    Tudnátok segíteni? Mikor indítanám a játékot, beadja a a csatlakozós, töltős képernyőt, aztán egy üres fekete ablak, majd kidob a Windows-ba... Mi lehet a baj?
  • JuanG
    kormánnyal az igazi...
  • DJ Skyline
    szevasztok!
    lenne egy két kérdésem...

1. ez milyen játék? ez alatt azt értem,hogy a single,vagy a multi részre van inkább kiépítve?
    2. mennyire lehetetlen billentyűzettel játszani?
    letöltöttem valami MP Test Demot,ott viszonylag nem volt nagy dolog elvezetni,mindaddig amíg kipróbáltam a hátsókerékhajtású' gépet!
    nincs kedvem se,meg pénzem se kormányba beruházni a játék miatt,így ha nagyon hajtépős bill.-el játszani akkor inkább nem szerzem be feleslegesen!:)
  • copass

TeamTundra's Lawnmower Racing Mod
    készülőben van!:)
  • JuanG
    ezek teljesen különálló modok lesznek, szóval új kocsik, új fizikával, nem írnak felül semmit...

egy mod már van: Euroseries F3 Mod
  • tasselhoff
    Tényleg ezekbe a moddokba a fizikát is megváltoztatják vagy csak a kocsi néz ki máskép?
    Hogy kell a moddokat használni és van hatásuk a mentésekre vagy a alap kocsikra (felülírja)?
  • JuanG
    még csak készül....