61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Piko888 #3820 Bocsika a zavarkodásért, de ha benne lenne az NFO fájlban akkor nem zavarkolodnék. -
#3819 Nagyreszt igen. De van aki nem, de az probal magatol rajonni az inditasra - bar az NFO-ban benne van. Probaljuk tisztan tartani a forumot. -
Piko888 #3818 Itt mindenki megvette a játékot?
-
#3815 az nem csak neked nincs :-) -
#3814 Van offline is, Carrier, Single es Test lehetosegekkel, upgrade-elheto autokkal, vasarolhato alkatreszekkel stb. -
#3813 Az Amator Derby-n nem fejleszti magat az AI, majd csak a kovetkezo bajnoksagban (Unlimited). De ott mar a felenel GT1-el toljak, vagyis nem egyszeru. Az Amator az szo szerint igaz;)) -
Piko888 #3812 Hi! Ez csak online játék vagy van single mod is? -
Attiska #3811 Az AI 100%-on van, nincs semmilyen segítség engedélyezve, az agresszivitás is 100%. Ennek ellenére az amatőrbajnokság első két futamát lazán megnyertem. Megvettem az első futam után a motortuningot, egész más lett a motor hangja, azt hittem, hogy új autóban ülök. -
#3810 Fejlesztik rendesen:) De persze nehezseg es segitseg beallitastol is fugg hogy ebbol mennyit erzekelsz. -
Attiska #3809 Az offlibe karrierben az ellenfelek is fejlesztik az autóikat? Eddig nem nagyon vettem észre. -
#3808 thx -
#3807 ezer1edszerre is leirjuk valszeg tört gémedvan, akinek törtvan az csináljon servert vagy törtre csatlakozz ( prlbe kilehet kapcsolni hogy ne sirjon a mismatch miatt ) ennyi -
#3806 Azert meg messze nincs kesz, ez csak egy teszt kep:) Tisztan latszik, hogy a bump map-ja meg nincs meg:)) Azert szivatos volt a Bridgestone mert kurzivval van irva, azt meg eleg maceras ivre illeszteni, mert hulyen nez ki;) De a legnagyobb szivacs, hogy nincs GMT editorom, vagyis ismetelten csak barkacs, sufni-tuning modszerrel binariasan szerkesztem a file-okat hogy lehessen kulon objektkent be tenni a gumikat:)) Ez igaz volt az 5 fajta kormanyra is;))) -
#3805 zsíír -
#3803 -
#3802 nagyon komoly ez a gumi, grat :-) -
#3801 -
#3800 Használd a keresőt.. #2940
Lackó barátom elkészítette a játék magyarosítását nagyon jól használható
game.dic filét a Support/Languages
a többit az uidata mappába
a game.dic filéval a magyarosítás eltávolítható
innen letölthető -
#3799 Kicsit beallt az F1 "fejelsztes" ido hiany miatt, de azert van nehany aprosag:) Kicsit elakadtam a fomenuben, mert lesz uj gumi - komplett kerek - amit lehet cserelni (Bridgestone), sajat garazsban tallithato ulajdonsagokkal (Soft, Hard). De egyelore meg valami gaz van, mert mukodni mukodik, de a menuben amikor lecserelem leszedi a kereket de az ujat nem teszi fel:)) De a palyan mar minden rendben van:)) Ez meg megfejtos:)
-
Ibron #3798 Kis hupli?...amúgy nincs kormányom,marad a bill...az F1 challenget is billel toltam. -
#3797 sztem egy kormánnyal többre mész, mint a "kis huplival" -
#3796 én a fotóhoz viszonyítottam nem a gt4hez....
sztem igen is lesz olyan, hogy szim és kinézet összhangban, a technika már adott pc-n -
Ibron #3795 Van ehhez magayrosítás és,ha van,akkor hol?Vagy nem is kell? -
Ciccio #3794 a mi szimulátoros szemünknek megfelel sztem :)))...nekem az teszik hogy rendben vannak az arányok, olyan csillivilli meg úgyse lesz mint a GT4 vagy folytatásai :)))
bebaszna...egy szimulátor ami tök toppon van grafikailag... pffff :)))) -
#3793 két nagy különbség....csak
a tükröződések még mindig nem "életszerűek"...és az a padka hááát:)
meg jöhetne valami komplett mod pakk...az az érzésem mindenki a másikra vár:) -
#3792 -
#3791 jóvan, csak viccelt :)) -
Travelos #3790 ja és nincsennek benne plusz pályák, továbbá az autók is az eredetiek, csak a skinek lettek cserélve, én teljes MODra gondoltam. -
Travelos #3789 az nem teljes MOD, mivel nem módosult a fizika! egyébként minden OK vele. -
#3788 átlag emberekre gondoltam, nem zsenikre -
#3787 khhmm...és Alexease F1 mod-ja?? -
#3786 sztem 3-4 ember akinek sok ideje van rá, fél év alatt összehozhat egy jó modot...bár kérdés hogy pl. a 3D modelleket is teljesen 0-ról kezdik, vagy már valahonnan meglévő modellekkel dolgoznak...
de aztán lehet hülyeséget mondok -
Travelos #3785 a tapasztaltabbaktól kérdem, hogy mennyi időbe telik kb. egy jó MOD összedobása? -
#3784 Tudnátok segíteni? Mikor indítanám a játékot, beadja a a csatlakozós, töltős képernyőt, aztán egy üres fekete ablak, majd kidob a Windows-ba... Mi lehet a baj? -
#3783 kormánnyal az igazi... -
#3782 szevasztok!
lenne egy két kérdésem...
1. ez milyen játék? ez alatt azt értem,hogy a single,vagy a multi részre van inkább kiépítve?
2. mennyire lehetetlen billentyűzettel játszani?
letöltöttem valami MP Test Demot,ott viszonylag nem volt nagy dolog elvezetni,mindaddig amíg kipróbáltam a hátsókerékhajtású' gépet!
nincs kedvem se,meg pénzem se kormányba beruházni a játék miatt,így ha nagyon hajtépős bill.-el játszani akkor inkább nem szerzem be feleslegesen!:) -
TeamTundra's Lawnmower Racing Mod
készülőben van!:) -
#3780 ezek teljesen különálló modok lesznek, szóval új kocsik, új fizikával, nem írnak felül semmit...
egy mod már van: Euroseries F3 Mod -
tasselhoff #3779 Tényleg ezekbe a moddokba a fizikát is megváltoztatják vagy csak a kocsi néz ki máskép?
Hogy kell a moddokat használni és van hatásuk a mentésekre vagy a alap kocsikra (felülírja)?
-
#3778 még csak készül....