61525
  • lac coo
    Csak nem méltoztat valami patchet kiadni az isi ?? :DDDD
  • avcom
    hát azért na
    vágott gumikat két szériában használnak a világon összesen... :-)
  • lac coo
    "...rFucktor..."
  • b-type
    Nem minden formula sorozatban van így (mármint hogy rögzíteni kell a kereket)...és ez nem F1, vannak festések, de nem az, tehát nem is kell hogy éljenek az F1-es szabályok.
  • Varenga
    jah és hasonló dolog lehet az rFucktorral is...de még "tesztelgetem"....
  • Varenga
    aham...akkor az első versenyekben azért hagytam le állandóan mindenkit...értem...már attól paráztam, hogy szar a gammával vmi, de egy pár verseny után(egy pályáról van szó) alig birtam utolérni az AI-t, úgyhogy állítgatni kellett a verdát.....sirályság
  • Attiska
    Az LFS-ben a futamok alatt tanul az AI. Meg lehet nézni, ha az ember új pályán versenyzik, eleinte nagyon bénák, de pár verseny az adott pályán, és bizony elég nehéz dolgunk lesz velük.
  • Ch_Slater
    szerintem az lfs-ben lehet tanítani az AI-t...
  • mohus
    "Mint "kezdőnek", tudtok adni valami tippet?"

kormánnyal told:)

• Amse
    beállításpkban van 1 olyan, hogy start position.azt szerintem 1-re állítottad qual helyett.
  • Viktorr
    ez a kép elég durva mivel az a szabály hogy a kerekeket rögzíteni kell hogy ne menjen világgá egy esetleges ütközéskor.
    de ezen a képen pont az ellenkezőlye van
    LOL
  • Tomo15
    Nem a törés a lényeg
  • Varenga
    thx Alex!

az AI beállításokhoz nem nyúlkáltam...
  • Viktorr
    ok thx

és kb mennyire?
    melyik autós gamehoz tudnád hasonlítani a törést?
  • Ibron
    Köszi!
  • Alexease
    IBRON: Allitsd az AI-t gyengebbre.
    VIKTORR: Torik.
    MAFFIA: Hasonlo mint a GTR, ugyanugy erdemes setup-olni. A manual valtot a Settings/Difficulty-ban allithatod.
    VARENGA: Single race-ben keves kredited ad, de fugg (talan) az AI-k szamatol, a nehezsegtol, a verseny hoztol is.
    MAGNUM: Meg nem vegleges az AI. Erdemes az aggressziot levenni, akkor egy fokkal bekesebbek. Az idomero mukodik, ott beneztel valamit.
  • Istencsászár
    kicsit találd márfel magad ugyanugy ugykell mint a gtrnél......
  • Magnum PI
    Sziasztok! Kipróbáltam a játékot (warez verzió mert nincs netem meg pénzem se :) ). Szóval AI ellen nyomom. Nállam két hiba van a játékban:

- Az AI leszarja ha előtte megyek és ész nélkül belecsapódik a seggembe és tól maga előtt
    - Tök mindegy hogy mennyit megyek az időmérőn mindig első helyröl indulok.

???
  • Varenga
    skaczok!

miért van az, hogy állandó jelleggel szinte lófax pínzt kapok versenyek után, ha megnyerem, ha nem, mert addig amíg nem upgrédeltem rendesen a verdát, addig nem akarnék karriert kezdeni....vagy csak én kapok max(!) 80 creditet?...
  • Duddits
    GTR-el már gyakoroltam bőven. Esetleg valami olyasmi, ami erre a játékra vonatkozik? Valami beállítások? Tényleg! Hol lehet manuálra rakni a váltót?
  • engine
    Élvezd a száguldást :D

De komolyra fordítva gyakorlás, gyakorlás gyakorlás
  • Viktorr
    Törik benne a kocsi?
  • Duddits
    Fúú de állat ez a játék! Végre sikerült elindítanom, kipróbáltam, és nagyon tetszik. Mint "kezdőnek", tudtok adni valami tippet?
  • Ibron
    Nah,én is kipróbáltam tegnap és felpakoltam rá F1mod-t....de simán lehagytak vazze:D....nem lehet valahol beállítani,hogy ne húzzanak el ezerrel tőlem?
  • CodeRed
    THX! Természetesen fent van a rendszámtábla is a virtuális kocsin is :-D csak nem raktam közszemlére :-D
  • Alexease
  • CodeRed
    Na elkészült a drágaszág a saját alapján :-D

• Alexease
    A CRC biztos az LFS elofordulhat... Bar a CRC nem kifejezetten szimulator kategoria, legalabbis a jatekmenetet tekintve;)

Az alpha csatornanal nem mindegy hogy milyen (ha meg nem nezted volna), a progi abbol szamolja a "csucsfenyeket" es a tukrozodes erosseget (persze a grayscale-nek megfeleloen).
  • CodeRed
    Még valamikor régen harangozták be így valamelyik szimet.Ezért gondoltam hátha ez volt az.De lehet hogy az LFS az...
  • CodeRed
    Sikerült!Köszi!
  • Alexease
    Elvileg nem sok gond lehet vele. Normalis DXT5-be kell kimenteni alpha csatornaval.
  • gallik
    Köszönöm!

• Alexease
    Eddig ilyenrol nem halotttam, de ez nem jelent semmit:D
  • CodeRed
    Nem vagyok benne biztos de nem ebben a játékban "tanul" az AI tőlünk?
  • Alexease
    ~9000 Ft. De ha legalabb egyszer megnezned a jatek es a keszitok weboldalat, te is megtudhatnad magadtol...
  • GTi Gaga
    irtam a privbe mit tegyetek! amugy nekem sikerült más szerverre is felmenni, szerintem a keresöbe, csak a tört verziokat jeleniti meg :) valaki arról esetleg tud valamit, hogy mennyibe is kerül a licens a játékhoz?
  • GTi Gaga
    nah most csalodtam a játékban! egyik barátommal, nyomtunk neten egy 100 körös versenyt, és hihetlen volt, hogy a ai autok egyszerüen nem voltak hajlandók kimenni boxba, ez elég gagyi! néztem de semi beállitás nem utal arra hogy mikor menjenek, vagy egyáltalán kimenjenek a boxba! természetesen a gumi kopás, stb állitottam! nem mennek ki a boxba, vagy én nem találtam az opciót ami ezt szabályozná? ami még gáz volt ezelatt a 100 kör alat, hogy hihetetlen mijen idiota gondolkodása van a gépnek, ember mögöttem jön meglök, átlök a kanyaron és engem büntetnek meg! kicsit csalodás volt! ha valaki tud pls help a fentebb emlitet problémában! ( talán ami fontos lenne: ai erössége 120%ra volt állitva - bár csunya lenne ha emiatt nem mennek ki! akkor ténleg gáz! )
    köcce!
  • CodeRed
    Saját festést csináltam...arra gondolok...kell valamit állítani a DDS setupban mentés előtt?
  • CodeRed
    Miért van az hogy a kocsifestésem a menüben tökéletes a pályán meg tök fekete az egész kocsi?????
  • Attiska
    Vettem észre... Az Unlimited-ben úgy lenyomnak, mint a szart.