61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3868 Csak nem méltoztat valami patchet kiadni az isi ?? :DDDD -
#3867 hát azért na
vágott gumikat két szériában használnak a világon összesen... :-) -
#3866 "...rFucktor..." -
#3865 Nem minden formula sorozatban van így (mármint hogy rögzíteni kell a kereket)...és ez nem F1, vannak festések, de nem az, tehát nem is kell hogy éljenek az F1-es szabályok. -
#3864 jah és hasonló dolog lehet az rFucktorral is...de még "tesztelgetem".... -
#3863 aham...akkor az első versenyekben azért hagytam le állandóan mindenkit...értem...már attól paráztam, hogy szar a gammával vmi, de egy pár verseny után(egy pályáról van szó) alig birtam utolérni az AI-t, úgyhogy állítgatni kellett a verdát.....sirályság -
Attiska #3856 Az LFS-ben a futamok alatt tanul az AI. Meg lehet nézni, ha az ember új pályán versenyzik, eleinte nagyon bénák, de pár verseny az adott pályán, és bizony elég nehéz dolgunk lesz velük. -
#3855 szerintem az lfs-ben lehet tanítani az AI-t... -
#3854 "Mint "kezdőnek", tudtok adni valami tippet?"
kormánnyal told:)
-
#3853 beállításpkban van 1 olyan, hogy start position.azt szerintem 1-re állítottad qual helyett. -
#3852 ez a kép elég durva mivel az a szabály hogy a kerekeket rögzíteni kell hogy ne menjen világgá egy esetleges ütközéskor.
de ezen a képen pont az ellenkezőlye van
LOL -
#3851 Nem a törés a lényeg -
#3850 thx Alex!
az AI beállításokhoz nem nyúlkáltam... -
#3849 ok thx
és kb mennyire?
melyik autós gamehoz tudnád hasonlítani a törést? -
Ibron #3848 Köszi! -
#3847 IBRON: Allitsd az AI-t gyengebbre.
VIKTORR: Torik.
MAFFIA: Hasonlo mint a GTR, ugyanugy erdemes setup-olni. A manual valtot a Settings/Difficulty-ban allithatod.
VARENGA: Single race-ben keves kredited ad, de fugg (talan) az AI-k szamatol, a nehezsegtol, a verseny hoztol is.
MAGNUM: Meg nem vegleges az AI. Erdemes az aggressziot levenni, akkor egy fokkal bekesebbek. Az idomero mukodik, ott beneztel valamit. -
#3846 kicsit találd márfel magad ugyanugy ugykell mint a gtrnél...... -
#3845 Sziasztok! Kipróbáltam a játékot (warez verzió mert nincs netem meg pénzem se :) ). Szóval AI ellen nyomom. Nállam két hiba van a játékban:
- Az AI leszarja ha előtte megyek és ész nélkül belecsapódik a seggembe és tól maga előtt
- Tök mindegy hogy mennyit megyek az időmérőn mindig első helyröl indulok.
??? -
#3844 skaczok!
miért van az, hogy állandó jelleggel szinte lófax pínzt kapok versenyek után, ha megnyerem, ha nem, mert addig amíg nem upgrédeltem rendesen a verdát, addig nem akarnék karriert kezdeni....vagy csak én kapok max(!) 80 creditet?... -
#3843 GTR-el már gyakoroltam bőven. Esetleg valami olyasmi, ami erre a játékra vonatkozik? Valami beállítások? Tényleg! Hol lehet manuálra rakni a váltót? -
engine #3842 Élvezd a száguldást :D
De komolyra fordítva gyakorlás, gyakorlás gyakorlás -
#3841 Törik benne a kocsi? -
#3840 Fúú de állat ez a játék! Végre sikerült elindítanom, kipróbáltam, és nagyon tetszik. Mint "kezdőnek", tudtok adni valami tippet? -
Ibron #3839 Nah,én is kipróbáltam tegnap és felpakoltam rá F1mod-t....de simán lehagytak vazze:D....nem lehet valahol beállítani,hogy ne húzzanak el ezerrel tőlem? -
#3838 THX! Természetesen fent van a rendszámtábla is a virtuális kocsin is :-D csak nem raktam közszemlére :-D -
#3837 -
#3836 Na elkészült a drágaszág a saját alapján :-D
-
#3835 A CRC biztos az LFS elofordulhat... Bar a CRC nem kifejezetten szimulator kategoria, legalabbis a jatekmenetet tekintve;)
Az alpha csatornanal nem mindegy hogy milyen (ha meg nem nezted volna), a progi abbol szamolja a "csucsfenyeket" es a tukrozodes erosseget (persze a grayscale-nek megfeleloen). -
#3834 Még valamikor régen harangozták be így valamelyik szimet.Ezért gondoltam hátha ez volt az.De lehet hogy az LFS az... -
#3833 Sikerült!Köszi! -
#3832 Elvileg nem sok gond lehet vele. Normalis DXT5-be kell kimenteni alpha csatornaval. -
gallik #3831 Köszönöm!
-
#3830 Eddig ilyenrol nem halotttam, de ez nem jelent semmit:D -
#3829 Nem vagyok benne biztos de nem ebben a játékban "tanul" az AI tőlünk? -
#3828 ~9000 Ft. De ha legalabb egyszer megnezned a jatek es a keszitok weboldalat, te is megtudhatnad magadtol... -
#3827 irtam a privbe mit tegyetek! amugy nekem sikerült más szerverre is felmenni, szerintem a keresöbe, csak a tört verziokat jeleniti meg :) valaki arról esetleg tud valamit, hogy mennyibe is kerül a licens a játékhoz? -
#3826 nah most csalodtam a játékban! egyik barátommal, nyomtunk neten egy 100 körös versenyt, és hihetlen volt, hogy a ai autok egyszerüen nem voltak hajlandók kimenni boxba, ez elég gagyi! néztem de semi beállitás nem utal arra hogy mikor menjenek, vagy egyáltalán kimenjenek a boxba! természetesen a gumi kopás, stb állitottam! nem mennek ki a boxba, vagy én nem találtam az opciót ami ezt szabályozná? ami még gáz volt ezelatt a 100 kör alat, hogy hihetetlen mijen idiota gondolkodása van a gépnek, ember mögöttem jön meglök, átlök a kanyaron és engem büntetnek meg! kicsit csalodás volt! ha valaki tud pls help a fentebb emlitet problémában! ( talán ami fontos lenne: ai erössége 120%ra volt állitva - bár csunya lenne ha emiatt nem mennek ki! akkor ténleg gáz! )
köcce! -
#3825 Saját festést csináltam...arra gondolok...kell valamit állítani a DDS setupban mentés előtt? -
#3823 Miért van az hogy a kocsifestésem a menüben tökéletes a pályán meg tök fekete az egész kocsi????? -
Attiska #3821 Vettem észre... Az Unlimited-ben úgy lenyomnak, mint a szart.