61525
  • mohus
    tényleg megnézted a videómat?
    vagy reménytelen?:))))
  • Alexease
    Gyorsan megkerestem, feltettem:) 2002. marcius
    RD1 Demo
  • CodeRed
    Az újratextúrázott pályáknak nincs valami gyűjteménye?HSW-n már körbenéztem de nem találtam azt a pályát (már nem emlékszem melyik volt az) aminek a screenshotjai-val volt tele itt a fórum.Olyan kafán leronygolódott pálya lett belőle textúrázás után.(ennél szebben nem tudtam magam kifejezni...nem sokat aludtam tegnap :-D )
  • K.András
    Pont ezt nem értem, ha tartalmilag nulla, akkor mi a genyonak nyomod?Egyébként GTR-t felrakod full grafra és megeszi a gépedet reggelire, szal majd akkor kéne arrol beszélni hogy csunya ha teljes felbontáson viszi a géped, vagy szemészhez kéne menni!
  • Alexease
    http://www.hsw.hu/jatekhirek.shtml
  • CodeRed
    Honnan tudnám beszerezni azokat a track update-ket amik valós felfestéseket tartalmaznak a játék eredeti pályáihoz?
  • mohus
    én is:)
  • mohus
    nem tudom mi köze a ps2 játékok árának ehhez...vagy arra gondoltál ,hogy megveszem az ócska ps2 gémeket???hát nem...

én akkor veszek gémet ha az megéri tartalmilag is...

bf2-t megvettem, gtr-t is szándékomban állt, csak nagyon "csúnyának" találtam, a 2-es rész jobban érdekel. az rFactor klassz, de "tartalmilag" zéro ezért nem ér 8ezret sem

ettől függetlenül megvan warezban, de neten nem nyomulok vele...várom a modderek ingyenmelóját:) és akkor lehet meglesz eredetiben....egy jó f1 online hmmm
  • CodeRed
  • Alexease
    Az a demo valoban jo volt:) Legalabbis igy a az ido tavlatabol es talan az akkori felhozatallal.:) Lehet hogy fel is teszem nosztalgiazni, megnezni milyen is volt:))
  • Alexease
    A "vita" azert is felesleges es ertelmetlen, mert ezt a jatekot igazabol csak azok ertekelik, becsulik, veszik meg akik eve kota "szimulatorosok", tudjak mennyire hianypotlo, es tudjak hogy mekkora es milyen aldozatot, kockazatot hozott az ISI azzal, hgy sajat zsebbol kezdett fejleszteni egy ilyen programot. A tobbiek elvileg "csak egyszeru szamitogepes es autos jatekosok". Nem kotelezo megvenni es hasznalni, elismerem hogy egy masik bolti jatekhoz hasonlitva a szolgaltatasait meg draga is lehet, de itt nem ez szamit.
    A lenyeg hogy mindenki azt es ugy hasznal amit akar, nincs vele gond, de itt es masol a forumokat megprobaljuk "tisztan tartani" a wareztol.
  • CodeRed
    "Maradjunk annyiban, hogy más íze van, mint a 100%-ig hobbiból készült GTR2002-nek"

Tökéletesen egyetértek!

De említhetnénk még a Toca Race Driver első "kiszi@árogtatott" nem hivatalos demo-jára.Valószínűleg talán minden idők legjobb autós játéka lehetett volna belőle, de a kiadók közbeszóltak.

• CodeRed
    "Amikor valaki elcsalja az adot az nemcsak az államot lopja meg hanem azokat is akik fizetnek viszont ebben az országban mindenki adot csal, igy gyakorlatilag egymást is meglopjuk nemhogy holmi játékfejlesztöket :D , igy vagyunk "nevelve" üdvözlégy a balkánon testvér! :P
    Szvsz még ezer év és megváltozik a gondolkodásmod!"

Éppen ezért kellene elkezdenünk, nekünk fiataloknak másképpen szemlélni a dolgokat és nem beletörődni abba, hogy úgyis mindenki lop-csal akkor miért ne csináljam énis.Csak akkor változnak a dolgok ha mi is úgy akarjuk.Másképpen nem megy.

Kaptunk egy lehetőséget a fejlesztőktől.Szerintem nem kellene vele visszaélni.
  • Istencsászár
    megint megy a magaslatos eszemcsere, de mintha ezeket a dolgokat milliószór
    megbeszéltükvolna:D

off: ps2 gém 16 ezer:) a legtrágyább szemét is ( 90%a az ) szóval nemond hogy 8ezer sok :))
  • avcom
    "mert szerintük a pályákat, autókat a MODdereknek kell majd megcsinálni.."

Nem kéne, csak benne van a lehetőség. Egyébként továbbra sem értem azt, hogy miért negatív dolog, ha valaki tudatosan úgy fejleszt játékot, hogy az szerkeszthető legyen. A GTR különböző okok miatt nem igazán ilyen lett és mégis csinálnak hozzá dolgokat, pedig ezt a SimBin nem igazán támogat(hat)ja. De mivel a játékosoknak tetszik, ezért foglalkoznak vele és néha jókat káromkodnak, hogy mit nem lehet bele megcsinálni és miért nem. A GP4 ugyanígy van.

"kiadóról meg annyit, GTR arcade lett miatta: NEM"

Maradjunk annyiban, hogy más íze van, mint a 100%-ig hobbiból készült GTR2002-nek

"ha meg a befolyt pénzt fejlesztésre költik, akkor hol vannak a patchek, és mit fejlesztenek?"

A befolyt pénzt egyelőre a játék befejezésére költötték (amit a gMotor 2.0 licence-ért kaptak) az eladásokon egyelőre úg tűnik igen nagyot buknak. Legalábbis Gjon elég borúlátó volt. Patch lesz és új cuccok is, nyugalom.

"lehet inkább megvárom a GTR2-t, ezzel a fizikával normálisan kiadva"

Normálisan kiadva? A GTR első kiadásához kapásból kiadtak 200 MB-nyi patchet :-) Egyébként a GTR2-ről még semmit nem tudni, privát beszélgetések során is nagyon keveset tudtam kiszedni a SimBin-esekból, egyáltalán nem biztos, hogy ISI fizikai motort fog használni azt meg végképp nem tudni melyiket, mivel az ISI a GTL-hez is csak a gMotor 2.0-t adta
  • lac coo
    Én már inkább hozzá se szólok a témához !
  • mohus
    "viszont ha ennek ellenére a tört verziót meg nyomja, akkor nekem ne magyarázzon félre."

jogos
  • b-type
    kiadóról annyit, GTR arcade lett miatta?:nem.
    Igen, ez igaz.
    Hány olyan játékot mondjak, ahol viszont lebutították a játszatóság felé a valósághű mozgásra törekvését a csapatnak....?
    vagy hány olyat mondjak ahol teljesen leállt a fejlesztés, mert dobta a kiadó?

Amugy meg tök igaz, akinek nem tetszik, ne vegye meg.
    ezt nem lehet kifogásolni.
    viszont ha ennek ellenére a tört verziót meg nyomja, akkor nekem ne magyarázzon félre.
  • mohus
    "ha meg a befolyt pénzt fejlesztésre költik, akkor hol vannak a patchek, és mit fejlesztenek?: mert szerintük a pályákat, autókat a MODdereknek kell majd megcsinálni.."

az IKEA is ezt csinálja...

egyébként 40 dollárt nem ér a cucc így valóban, de ökörködni jó vele:)

eljutunk majd oda hogy a MODDEREK is pénzért árulják majd a cuccaikat...haldoklóban a pcs autóka, de két éve még ez sem volt...most jobb a helyzet már
  • Lacus83
    ha lett volna dombornyomott kártyám, már a megjelenés napján megvettem volna, de így hogy várni kellett a segítségre (és láttam a "full" progit) közben meggondoltam magam, mert ez nekem még nagyon beta
    majd ha lesz hozzá ezernyi eredeti pálya, autó és bajnokság lesz vele megveszem
    de addig nekem ez csak egy félkész játék, ami annyira nem is tetszik(pályák, autók, grafika)

kiadóról meg annyit, GTR arcade lett miatta: NEM

ha meg a befolyt pénzt fejlesztésre költik, akkor hol vannak a patchek, és mit fejlesztenek?: mert szerintük a pályákat, autókat a MODdereknek kell majd megcsinálni..

lehet inkább megvárom a GTR2-t, ezzel a fizikával normálisan kiadva

warezolásról a kicsi MO-n meg annyit: megvan erdetiben a GTR CRC és szinte mindenki hülyén néz rám, hogy PCs JÁTÉKért FIZETek????
  • b-type
    egyetértünk :)
    ha nem tetszik, akkor tökmindegy hogy ingyen van..
  • K.András
    Nem ironizálok, sajnos ezek a tények és természetesen ennek én sem örülök!Ebben az országban mindenki azt nézi hogy lehetne ingyen-vagy minél occsobbé meguszni valamit, inkább majd lemásoljuk-hamasitjuk-elcsaljuk-lopjuk stbstbstb.
    Én azzal sem értek egyet, amikor azt irják nekik nem tetszik és ezért nem veszik meg, ellenben játszanak a crackelt verzioval, ha nekem nem éri meg akkor nem is játszom vele még a crackeltel sem hiszen ha játszanék vele akkor tetszene...
  • b-type
    Nem érdemes ezen ironizálni.
    Nem érdemes bagatellizálni, a jó út adva van.

off:
    Egyébként is sántít a hasonlat, én sokmindent nem kaptam az államtól, csak büntetést (indokolatlant, pl. az egyik: nem nyújtottam be 8 napon belül a kifogásom (-480ezer)...amit ne fizettem volna meg minimum 2×-es áron (nem vagyok hülye, 9éve vállalkozom, és kényszervállalkozóként kezdtem, de ez engem ma már nem érdekel)
    on:

Ezektől a srácoktól eddig csak a jót kaptam, és én bizony (ha tudok róla, nem megyek fel tört játékra, mégha magamat is szívatom ezzel, és talán a cimborák (akikkel nagyon szeretek versenyezni), sem értik meg.
  • K.András
    "Tehát amikor valaki warezolja a játékot nemcsak a fejlesztőket de azokat is meglopja akik kifizették ezt a progit."

Amikor valaki elcsalja az adot az nemcsak az államot lopja meg hanem azokat is akik fizetnek viszont ebben az országban mindenki adot csal, igy gyakorlatilag egymást is meglopjuk nemhogy holmi játékfejlesztöket :D , igy vagyunk "nevelve" üdvözlégy a balkánon testvér! :P
    Szvsz még ezer év és megváltozik a gondolkodásmod!
  • CodeRed
    Ehhez még csak annyit fűznék hozzá, hogy az a nagy baj, hogy itt sokan elfelejtik azt, hogy ez a játék nem megy át a zsírosnyakú kiadókon akik legtöbbször a legnagyobbakat kaszálják a játékokon és ráadásul beleszólási joguk van arra milyen is legyen a végleges produktum.Ugye tudjuk milyen végeredménnyel szokott ez járni!Hát nem túl pozitív.Ezek a srácok bevállalták, hogy csakis nekünk, igazi szimulátorrajongóknak fogják megcsinálni ezt a játékot.Ráadásul úgy, hogy bárki tudjon hozzá egy kis pluszt adni!Tehát nem csak nekik befektetés az rFactor, hanem azoknak is akik leperkálták érte a 8000ft körüli összeget.Igenis ezeknek az embereknek ez egy befektetés, mivel tudjuk mit kapunk a pénzünkért, és lényegében ezek az emberek fizetik, nem is annyira átvitt értelemben a fejlesztőket.Tehát amikor valaki warezolja a játékot nemcsak a fejlesztőket de azokat is meglopja akik kifizették ezt a progit.Tessék ezen elgondolkodni mikor jóízűen száguldoznak néhányan a szervereken.Nem hinném, hogy akinek telik olyan gépre amin elindul a játék ne telne egy 8E ft-os játékra.Net meg annyi idegig kell hozzá amíg élesíted.Ha meg valakinek nincs Internet elérése kérjen kölcsön egy modemet.Ma már van ingyenes net hozzáférés is ám!!!!Szóval ezek a drága a játék, meg nincs netem inkább kifogásszagú dolgok mintsem komoly érvek.
  • Duddits
    Ahhaam. Köszike.
  • Istencsászár
    isi csinálta ami a játék inditsásánál a logo is illusztrálja:) hamég a hpjukon nemvoltál.. simbin csak liszenszelte az ő motorjukat régik a gtrhez ujat a gtlhez igy igen ugyan azok a file/könyvtárfelépítések nagyrésze
  • CodeRed
    Csak mi leszünk szegényebbek a további fejlesztésekkel ha mindenki a "kölcsönzős" verziót fogja használni.így hogyan lenne elvárható, hogy a fejlesztők tovább finomítgassák, csiszolgassák, patch-eljék a játékot?Valószínűleg azért adták ki pl. buta AI-vel a játékot mert progit csak pénzből lehet fejleszteni.Nem elég csupán a szimulátorok iránti szeretet.Szóval szerintem ne itt reklámozzuk a warez-es csalafintaságokat.
  • Duddits

Amúgy ezt a játékot a Simbin csinálta? Vagy kik? Mert elég nagy hasonlóság van a GTR-rel... Gamedata, UIData... Meg ugyan olyan könyvtárak vannak benne.
  • avcom
    persze
  • CodeRed
    START-VEZÉRLŐPULT-BETŰTíPUSOK-fájl-új betűkészlet telepítése
  • Attiska
    Misu,

Köszi. Az a csapat, amit lemásoltam, ugye megmarad?
  • avcom
    innen is

@Attiska: lehet
    találd ki, hogy melyik autóhoz szeretnél utána pedig kezdj el lemásolni egy meglévő csapatot és notepad-del nyisd meg a fájlokat, írd át a szükséges sorokat és már kész is
  • lac coo
    THX.

És ezeket hová kell bemásolni ???
  • Attiska
    Visszakerestem a fórumban, de nem találtam, hogy miként lehet saját csapatot létrehozni. Lehet egyáltalán?
  • CodeRed
    www.themeworld.com
  • Duddits
    Hihihi... A GTR-t is azzal tolom, ezt is azzal fogom.
  • lac coo
    Elakadtam autófestésben...
    Valaki nem tudja , honnan lehet letölteni betűtipusokat Photoshop-ba vagy winbe....????
  • lac coo
    egyelőre az AI csak annyit tud, hogy egy vonalon szépen végig megy...
    Ha valaki elé áll, az így jár....
    Később biztos tud majd normálisan menni , tankolni stb...
    Bár tankolni így is kéne neki ....
  • Belga
    Sziasztok! Problem. Megyek a haverral neten 100-kör (kis pálya) mi ketten és 14 bot,a gond az hogy a botoknak eszük ágában sincs kiállni gumit cserélni vagy naftát vételezni. nem tudjátok mi a megoldás? esetleg beállítás kérdése vagy ezt nem tudja a Game? akkor elég gagyi