61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Silverracing #3949 Ezt nem tudtam, hogy vajon mindenhez van-e. Ugyanis ahogy néztem a gmt-ben van az info, hogy milyen texturákat rendel hozzá. Ezek szerint minden objecthez mind a 4-et hozzárendeli, aztán vagy van mind a 4, vagy nincs?
Másik Alex! Ami dx9-es material-textura, azt dx9-től lefelé hogyan látod? Marad csak a normal textura, extra featureök nélkül? Én ezért vettem dx9-es kártyát, csak azért kérdezem. -
#3948 A progiban 4 texturabol van osszerakva 1 (normal, bump, csilolgas, addon) vagyis azzal nincs gon:) Sot elvileg tudja a texturacal valo fizikalis bumpolast is - palyahibak - csak ahoz mar melyebben kell belenyulni. -
Silverracing #3947 Mondjuk ősindianapolis brickyard 500!!!! :))) -
Silverracing #3946 Gondolom macskaköves utat 2 féle képpen lehet csinálni: bumpolt texturát maxban renderelni, ebből lenne fake macskakő, vagy a másik: valahogy belenyúlni a pályába, és bumpolt-spacularos texturát csinálni neki, amit a gmt hozzárendel mindennel együtt korrekten a pályához. De lehet tudja alapból is dx9-es texturakészlettel. -
#3945 Nagyon zsír a textura, 1 dolgot szeretnék hozzáfűzni hogy ne latszodjon a textura ismétlődés több layeren csinald es veletlenszeruen tologasd őket, sokkal életszerűbb lesz.
Csak így tovább cimbi -
Travelos #3944 Az SLN Mills update-et hova kell másolni? A Mills könyvtárba, vagy a Millsen belül a Mills Shortba Longba stb. külön-külön??? -
#3943 Nekem is csak az a bajom, hogy egy 3000-es AMD64-el 1giga ram-al 9600XT-vel 1024x768-ban Toban-on 20 kocsival a rajtnál nem éri el a 20 fps-est és így eléggé szaggatós a rajt.Mondjuk F1 és F3 modnál nincs ilyen probléma.Lehet az is, hogy egy Rhez több poligonból áll mint egy F1 vagy F3-as kocsi nemtudom.De én DX7-ben használom a játékot.Mondjuk többi pályán nincsen gond, csak Toban-on.Remélem a megjelenő mod-ok fogják támogatni a DX7-est mert ha nem akkor "nekem"lőttek :-D -
#3942 Nyugi, ezen nincs olyan kartya ami ne izzadna meg:) Van meg mit optimalizalni. Sajna max arnyekokkkal - aminek ertelme van, ami alap volt az F1C-ben - mar eleg szaggatos a dolog;( -
#3941 De azért videókari kell hozzá majd mert az én 9600XT-m is beleizzad a DX9-esbe... -
#3940 THX!Hát próbálkozom minél előbb megcsinálni faszányosra, de nem tudom pontosan 1-2 hét.Több variációt is csinálok. -
Travelos #3939 Öregem , azt kell mondjam, hogy ennél jobb aszfaltot még nemigen láttam. Őszinte gratulációmat fogadd ezért!
Mikorra várható egy teljesnek mondható verzió? Már alig várom!! -
#3938 Hát ez még csak béta.Mindenfélét próbálgatok rajta...Amúgy JuanG ráérzett nagyon :-D Nekem is pont ez jutott eszembe mikor a kátyút csináltam rá hehehehe. -
#3937 lesz macskaköves út is? -
ház ja :( -
#3935 BP street texture mod, mi??? -
#3934 Tuti :D
(Bár azt az égésnek látszó javítást kicsit átalakítanám:D ) -
#3933 Elnézést a túlzott méretért, de csak így látszanak jól a részletek.Ilyen DX9
ilyen pedig DX7 alatt
-
#3932 … egy 900 lóerős Formula-1-es versenyautó esetében 0.78 liter üzemanyag jut egyetlen lóerőre, míg egy 75 lóerős normál személyautónál ez az érték 0.093 liter.
-
#3931 Az első 2 DX7-es a 3.ik DX9-es kép... -
#3930 Elkezdtem dolgozni egy újfajta aszfalttextúrán...egyenlőre még nagyon béta de jól haladok vele..
-
#3929 Alonso világbajnok !!!!
-
#3928 30 sisak textura.... -
#3927 Van benne olyan is:) Csak tobb fele "kerekveto" letezik. A "lapos" inkab csak az idealis ivet segiti a magasitott - szo szerint veto:) - az inkabb a levagasokat akadalyozza. Persze, azert a magasitott is tud segiteni a kanyarodasban:) Felesleges mindenhova 3D-s, csak lassitana (lsd. GTR).
-
#3926 Ime...
-
#3925 olyan ami kiáll a földből...
nemtok csinálni
csak ugatok,mint atom...
peace -
#3924 De valamiért nem műkszik :-( -
#3923 THX -
#3922 http://forum.rscnet.org/attachment.php?attachmentid=310187 -
#3921 Tudja valaki, hogy .MAS fájl kicsomagolót hol találok? -
#3920 milyen szegélykő kell? csinálj jobbat:P ez tökéletes ami van benne ugyse nézed hanem csak használod -
#3919 F3 mod...sztem szegélykővel semmi gond nincsen.Nem tudom miért vagytok rá kiakadva.Láttam már rosszabbat is.De hál istennek ez nem csorbít a játékon egy centit sem. -
#3918 wow
de jól néz ki...a pláya is meg a verda is...
A1 verda?
ui: szegélykövet ne fotozza senki, vagy csináljuk meg rendesre:) -
#3917 A pálya ha valaki nem tudná:Toban -
#3916 Megvan már fel is raktam.így néz ki.A hely ahonnan leszedhető:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=221323
[ -
#3915 Ez volt a bajom nekem is, hogy valami masra emlekeztem a nem hivatalosbol. Azt nem talaltam meg:( De azert ez sem lett volna rossz, mar ebben is realtime tukrozodes van es eleg brutal a tores. Sajnos a kormany forditva kezeli vagyis hasznalhatatlan szamomra:)) -
#3914 Amúgy ez a kép a már hivatalos demo-ból való.Az első úgymond "kilopott"-ban 1 szál kocsit lehetett terelgetni az úton.Ha jól emlékszem akkor egy Toyota Supra volt tán vagy valami hasonló.Abban jobb volt a fizika mint a hivatalosban.Meg is van valahol az a demo csak megkéne keresni. -
#3913 Ezeket a linkeket természetesen átböngésztem de köszi a segítséget!!!Amúgy a régi TOCA demoról mi a véleményed?Énis csak az emlékeimre támaszkodtam, de nagyon úgy rémlik hogy az a hatvanvalahány százalékos demo nagyon ott volt!!Pl úgy törni kocsit még nem láttam játékban. -
#3912 Nem ment üzi???Na akkor ideírom...ugyanaz mint az előzőnél!Összefoglalóvideónak sztem tuti!Csak máskor ha tucc-tucc megy alá akkor keress valami "zeneileg" kifinomultabbat.Pl: Paul Okenfold-nak több ilyen jellegű zenéje is van!Amúgy mekkora felbontásban vetted fel?Mert a 800x600 sztem elég kell hogy legyen, ez meg szvsz 1024x768...Legalábbis a te konfigodon nem szabadna szaggatnia a képnek....Vagypedig amikor wmv-be konvertálsz Vegas-al akkor nézd meg hány fps-re van állítva mert 25-el veszel fel és 30-ba konvertál akkor is szaggat...De ha bírja a géped akkor állítsd 30fps-re a felvételt.... -
#3911 Hogy lehet úgy megnyitni egy DDS fájlt , hogy az rétegenként tartalmazza a cuccot ,
Az újabb tükröződést szeretném kivenni valahonnan ( redbull...) de nem sikerül .... -
#3910 Nem tudom hogy melyikre gondolsz:) Sajnos meg gyujto site nincs, az enyem is varat magara, a nagy resze az RSC-n van szetszorva, de az SLN-nek van weboldala amit Ok csinaltak fent van naluk ( a banner alatt is van link): http://sln.rscsites.org/