61525
  • Silverracing
    Ezt nem tudtam, hogy vajon mindenhez van-e. Ugyanis ahogy néztem a gmt-ben van az info, hogy milyen texturákat rendel hozzá. Ezek szerint minden objecthez mind a 4-et hozzárendeli, aztán vagy van mind a 4, vagy nincs?

Másik Alex! Ami dx9-es material-textura, azt dx9-től lefelé hogyan látod? Marad csak a normal textura, extra featureök nélkül? Én ezért vettem dx9-es kártyát, csak azért kérdezem.
  • Alexease
    A progiban 4 texturabol van osszerakva 1 (normal, bump, csilolgas, addon) vagyis azzal nincs gon:) Sot elvileg tudja a texturacal valo fizikalis bumpolast is - palyahibak - csak ahoz mar melyebben kell belenyulni.
  • Silverracing
    Mondjuk ősindianapolis brickyard 500!!!! :)))
  • Silverracing
    Gondolom macskaköves utat 2 féle képpen lehet csinálni: bumpolt texturát maxban renderelni, ebből lenne fake macskakő, vagy a másik: valahogy belenyúlni a pályába, és bumpolt-spacularos texturát csinálni neki, amit a gmt hozzárendel mindennel együtt korrekten a pályához. De lehet tudja alapból is dx9-es texturakészlettel.
  • Ingy
    Nagyon zsír a textura, 1 dolgot szeretnék hozzáfűzni hogy ne latszodjon a textura ismétlődés több layeren csinald es veletlenszeruen tologasd őket, sokkal életszerűbb lesz.
    Csak így tovább cimbi
  • Travelos
    Az SLN Mills update-et hova kell másolni? A Mills könyvtárba, vagy a Millsen belül a Mills Shortba Longba stb. külön-külön???
  • CodeRed
    Nekem is csak az a bajom, hogy egy 3000-es AMD64-el 1giga ram-al 9600XT-vel 1024x768-ban Toban-on 20 kocsival a rajtnál nem éri el a 20 fps-est és így eléggé szaggatós a rajt.Mondjuk F1 és F3 modnál nincs ilyen probléma.Lehet az is, hogy egy Rhez több poligonból áll mint egy F1 vagy F3-as kocsi nemtudom.De én DX7-ben használom a játékot.Mondjuk többi pályán nincsen gond, csak Toban-on.Remélem a megjelenő mod-ok fogják támogatni a DX7-est mert ha nem akkor "nekem"lőttek :-D
  • Alexease
    Nyugi, ezen nincs olyan kartya ami ne izzadna meg:) Van meg mit optimalizalni. Sajna max arnyekokkkal - aminek ertelme van, ami alap volt az F1C-ben - mar eleg szaggatos a dolog;(
  • CodeRed
    De azért videókari kell hozzá majd mert az én 9600XT-m is beleizzad a DX9-esbe...
  • CodeRed
    THX!Hát próbálkozom minél előbb megcsinálni faszányosra, de nem tudom pontosan 1-2 hét.Több variációt is csinálok.
  • Travelos
    Öregem , azt kell mondjam, hogy ennél jobb aszfaltot még nemigen láttam. Őszinte gratulációmat fogadd ezért!

Mikorra várható egy teljesnek mondható verzió? Már alig várom!!
  • CodeRed
    Hát ez még csak béta.Mindenfélét próbálgatok rajta...Amúgy JuanG ráérzett nagyon :-D Nekem is pont ez jutott eszembe mikor a kátyút csináltam rá hehehehe.
  • pajti
    lesz macskaköves út is?
  • b-type

ház ja :(
  • JuanG
    BP street texture mod, mi???
  • lac coo
    Tuti :D

(Bár azt az égésnek látszó javítást kicsit átalakítanám:D )
  • CodeRed
    Elnézést a túlzott méretért, de csak így látszanak jól a részletek.Ilyen DX9

ilyen pedig DX7 alatt
  • lac coo
    … egy 900 lóerős Formula-1-es versenyautó esetében 0.78 liter üzemanyag jut egyetlen lóerőre, míg egy 75 lóerős normál személyautónál ez az érték 0.093 liter.
  • CodeRed
    Az első 2 DX7-es a 3.ik DX9-es kép...
  • CodeRed
    Elkezdtem dolgozni egy újfajta aszfalttextúrán...egyenlőre még nagyon béta de jól haladok vele..
  • lac coo
    Alonso világbajnok !!!!

• lac coo
    30 sisak textura....
  • Alexease
    Van benne olyan is:) Csak tobb fele "kerekveto" letezik. A "lapos" inkab csak az idealis ivet segiti a magasitott - szo szerint veto:) - az inkabb a levagasokat akadalyozza. Persze, azert a magasitott is tud segiteni a kanyarodasban:) Felesleges mindenhova 3D-s, csak lassitana (lsd. GTR).
  • Istencsászár
    Ime...
  • mohus
    olyan ami kiáll a földből...

nemtok csinálni

csak ugatok,mint atom...

peace
  • CodeRed
    De valamiért nem műkszik :-(
  • CodeRed
    THX
  • Alexease
    http://forum.rscnet.org/attachment.php?attachmentid=310187
  • CodeRed
    Tudja valaki, hogy .MAS fájl kicsomagolót hol találok?
  • Istencsászár
    milyen szegélykő kell? csinálj jobbat:P ez tökéletes ami van benne ugyse nézed hanem csak használod
  • CodeRed
    F3 mod...sztem szegélykővel semmi gond nincsen.Nem tudom miért vagytok rá kiakadva.Láttam már rosszabbat is.De hál istennek ez nem csorbít a játékon egy centit sem.
  • mohus
    wow
    de jól néz ki...a pláya is meg a verda is...

A1 verda?

ui: szegélykövet ne fotozza senki, vagy csináljuk meg rendesre:)
  • CodeRed
    A pálya ha valaki nem tudná:Toban
  • CodeRed
    Megvan már fel is raktam.így néz ki.A hely ahonnan leszedhető:
    http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=221323
    [
  • Alexease
    Ez volt a bajom nekem is, hogy valami masra emlekeztem a nem hivatalosbol. Azt nem talaltam meg:( De azert ez sem lett volna rossz, mar ebben is realtime tukrozodes van es eleg brutal a tores. Sajnos a kormany forditva kezeli vagyis hasznalhatatlan szamomra:))
  • CodeRed
    Amúgy ez a kép a már hivatalos demo-ból való.Az első úgymond "kilopott"-ban 1 szál kocsit lehetett terelgetni az úton.Ha jól emlékszem akkor egy Toyota Supra volt tán vagy valami hasonló.Abban jobb volt a fizika mint a hivatalosban.Meg is van valahol az a demo csak megkéne keresni.
  • CodeRed
    Ezeket a linkeket természetesen átböngésztem de köszi a segítséget!!!Amúgy a régi TOCA demoról mi a véleményed?Énis csak az emlékeimre támaszkodtam, de nagyon úgy rémlik hogy az a hatvanvalahány százalékos demo nagyon ott volt!!Pl úgy törni kocsit még nem láttam játékban.
  • CodeRed
    Nem ment üzi???Na akkor ideírom...ugyanaz mint az előzőnél!Összefoglalóvideónak sztem tuti!Csak máskor ha tucc-tucc megy alá akkor keress valami "zeneileg" kifinomultabbat.Pl: Paul Okenfold-nak több ilyen jellegű zenéje is van!Amúgy mekkora felbontásban vetted fel?Mert a 800x600 sztem elég kell hogy legyen, ez meg szvsz 1024x768...Legalábbis a te konfigodon nem szabadna szaggatnia a képnek....Vagypedig amikor wmv-be konvertálsz Vegas-al akkor nézd meg hány fps-re van állítva mert 25-el veszel fel és 30-ba konvertál akkor is szaggat...De ha bírja a géped akkor állítsd 30fps-re a felvételt....
  • lac coo
    Hogy lehet úgy megnyitni egy DDS fájlt , hogy az rétegenként tartalmazza a cuccot ,
    Az újabb tükröződést szeretném kivenni valahonnan ( redbull...) de nem sikerül ....
  • Alexease
    Nem tudom hogy melyikre gondolsz:) Sajnos meg gyujto site nincs, az enyem is varat magara, a nagy resze az RSC-n van szetszorva, de az SLN-nek van weboldala amit Ok csinaltak fent van naluk ( a banner alatt is van link): http://sln.rscsites.org/