61525
  • Varenga
    aham....azért thx, bár én a ZR-el kezdtem a balhét....dehát akkor ezexerint nem én vok a béna, hanem így műxik...mégeccer HTX....
  • BhIn
    Hello mindenkinek.
    Tudja-e valaki, hogy milyen programmal lehet az rfactort magyarítani?
  • Amse
    Rhez alap verdával meg kell nyerni párszor az Amateur kupát és fullra feltuningolni az Rhez-t.Utána a Pro kupában indulni és a nyert pénzen tuningolni vmielyik más kocsit.Ha azt is feltuningoltad fullra akkor érdemes elkezdeni egy kupát és így tovább.
  • JuanG
  • JuanG
  • Varenga
    Ti hogyan kínoztátok fel az autót "értelmes" upgrade-re, mert öngyilkosság szinte alap verdával szezonban nyomni....(vagy szenvedjek tovább...nemistom)
  • copass
    új NAGT képek, viper gépesség
  • Ch_Slater
    :)
  • Silverracing
    bocs, csak 27.308, és szemmel láthatólag ez még az erősen gagyi verzió ráadásul!
  • Silverracing
    példa a lenti linkről 1 full kerék:
    rim+tirelátható, csak 1 ilyen kerék 27.800 poligon. Azt meg sem említem, hogy a többségénél több a poligonszám, mert a gumi mintája nem textura szokott lenni, hanem objectből oldják meg, szinténsok poligonból.
  • Silverracing
    Ez már olyan felni+kerék, ami használható is a játékban, pl én is valami ilyet csináltam az egyik autóhoz.

A lényeg, hogy szépek ezek a felnik, de kismillió szép felnimodell van a neten, vásárolható, vagy ingyen letölthető. De a legtöbbje teljesen használhatatlan, az igazi megoldás: modellezni kell:))))
  • Silverracing
    Ez ha jól látom a total textures kerékmodellek. Szépek, de kerekenként több, mint az egész autómodell.
  • Travelos
    SLN honlapján van egy csomó pálya, ezek mind működnek az rFactor alatt???
  • Ch_Slater
    kerék modellek
  • lac coo
  • lac coo
    Itt van még egy :

• lac coo
    Ja :DD
  • lac coo
    A farkam ki van a Minardi festéssel...
    Akárhány képet találok róla , kb. minden másodikon másképp néz ki :DDDD
  • GTi Gaga
    hi All!!!

most jutottam el arra a szintre, hogy egészen biztosan megveszem a licenszet a gamehoz, ehhez code red hsz, és az is hozzá járult, amit a játékban szerkeztettem! hihetetlen hogyan alakithatod a játékot, a saját izlésed szerint! igaz pályát, modot nem valószinü hogy fogok tervezni ( azt inkább a hozzá értökre hagyom :) ) de saját autot már csináltam!
    ime:
    ez még csak beta verzió, :) de folyamatosan szerkeztem!

NAgyon jó véleményem lett a játékról, egyedül az aival nem vagyok kiegyezve, de mint tudjuk a fejlesztéshez pénz kell, én hozzá járulok :) ( nem biztos hogy miattam fejlesztenek majd, de biztos jó lesz nekik :))))))
  • CodeRed
    Na hát valahogy így áll a DX7-es aszfalttextúra...

Nagyban pedig itt nézhető meg!
  • JuanG
    látom neked a képlinkelgetés a mániád :)))
  • lac coo
    Menj a player-re és ott felül válaszhatsz modot ...
  • Viktorr
    kösz
    még1: letöltöttem azt a 13 megés kieget bemásoltam de hogy lehet vele játszani?
    mert a menüben nem jelenik meg semmi??
  • lac coo
    Csak viszonyítás képpen:
    Toban Short-on F1-el , a 42,498 milyen idő ?
    Ti mennyit mentek ?
  • lac coo
  • lac coo
  • Ch_Slater
    piscine reservoir? az mi?
  • lac coo
  • Alexease
    Valszeg a GameData\Vehicles\F3 konyvtarba;) De ha nincs olyan, akkor szerezd be elobb az F3-as modot is.
  • Alexease
    Nem tudok rola hogy a normal bump map befolyasolna a tapadast. De a nehol elhelyezett uthibak az igen (bar nem a tapadast de erzezni:D)
  • mohus
    annak ellenére, hogy magyar aszfalt teljesen tuti
  • Viktorr
    letöltöttem vmi BMW Motorsports F3 modot hozzá
    de azt hová kell telepíteni?
  • Viktorr
    köszi
  • CodeRed
  • b-type
    kell egy F1-es gép...
    sztem más nem különösebben..nem árt ha van némi gokartos előélet..

Szal le kell húzni Alexease miniF1 modját, a HSW-n megtalálod.
  • Viktorr
    Valaki összefoglalná egy mondatban mit kell csinálnom ahoz hogy tudjak menni Forma 1-es gépekkel?
  • CodeRed
    Sőt..ott ahová a kátyúkat tettem olyat dob a kocsin mintha rázókőre mennék...most vagy éppen odaesett a textúra ahová a hupli a játékban vagy tényleg ennyit számítana a grafikai beleturkálás is?
  • CodeRed
    THX!! Igyekszem!
  • CodeRed
    Nem mertem ezzel előhozakodni mert azthittem hülyének fogtok nézni de lehetséges az Alex, hogy én belevariáltam 1-2 más textuárba, bump-ba és egyszerűen mintha másképpen viselkedne a kocsi az úton....pl megszűntettem minden bump-ot és "korcsolyázni" lehet a kocsival...először azthittem bemagyarázom magamnak de ezekszerint lehetséges?
  • Travelos
    a #3944-ben a dds file-okra gondolok, amiket az update tartalmaz.