61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#3993 aham....azért thx, bár én a ZR-el kezdtem a balhét....dehát akkor ezexerint nem én vok a béna, hanem így műxik...mégeccer HTX.... -
BhIn #3992 Hello mindenkinek.
Tudja-e valaki, hogy milyen programmal lehet az rfactort magyarítani? -
#3991 Rhez alap verdával meg kell nyerni párszor az Amateur kupát és fullra feltuningolni az Rhez-t.Utána a Pro kupában indulni és a nyert pénzen tuningolni vmielyik más kocsit.Ha azt is feltuningoltad fullra akkor érdemes elkezdeni egy kupát és így tovább. -
#3990 -
#3989 -
#3984 Ti hogyan kínoztátok fel az autót "értelmes" upgrade-re, mert öngyilkosság szinte alap verdával szezonban nyomni....(vagy szenvedjek tovább...nemistom) -
#3983 új NAGT képek, viper gépesség -
#3982 :) -
Silverracing #3981 bocs, csak 27.308, és szemmel láthatólag ez még az erősen gagyi verzió ráadásul! -
Silverracing #3980 példa a lenti linkről 1 full kerék:
rim+tirelátható, csak 1 ilyen kerék 27.800 poligon. Azt meg sem említem, hogy a többségénél több a poligonszám, mert a gumi mintája nem textura szokott lenni, hanem objectből oldják meg, szinténsok poligonból. -
Silverracing #3979 Ez már olyan felni+kerék, ami használható is a játékban, pl én is valami ilyet csináltam az egyik autóhoz.
A lényeg, hogy szépek ezek a felnik, de kismillió szép felnimodell van a neten, vásárolható, vagy ingyen letölthető. De a legtöbbje teljesen használhatatlan, az igazi megoldás: modellezni kell:)))) -
Silverracing #3978 Ez ha jól látom a total textures kerékmodellek. Szépek, de kerekenként több, mint az egész autómodell. -
Travelos #3977 SLN honlapján van egy csomó pálya, ezek mind működnek az rFactor alatt??? -
#3976 kerék modellek -
#3975 -
#3974 Itt van még egy :
-
#3973 Ja :DD -
#3972 A farkam ki van a Minardi festéssel...
Akárhány képet találok róla , kb. minden másodikon másképp néz ki :DDDD -
#3971 hi All!!!
most jutottam el arra a szintre, hogy egészen biztosan megveszem a licenszet a gamehoz, ehhez code red hsz, és az is hozzá járult, amit a játékban szerkeztettem! hihetetlen hogyan alakithatod a játékot, a saját izlésed szerint! igaz pályát, modot nem valószinü hogy fogok tervezni ( azt inkább a hozzá értökre hagyom :) ) de saját autot már csináltam!
ime:
ez még csak beta verzió, :) de folyamatosan szerkeztem!
NAgyon jó véleményem lett a játékról, egyedül az aival nem vagyok kiegyezve, de mint tudjuk a fejlesztéshez pénz kell, én hozzá járulok :) ( nem biztos hogy miattam fejlesztenek majd, de biztos jó lesz nekik :)))))) -
#3970 Na hát valahogy így áll a DX7-es aszfalttextúra...
Nagyban pedig itt nézhető meg! -
#3969 látom neked a képlinkelgetés a mániád :))) -
#3968 Menj a player-re és ott felül válaszhatsz modot ... -
#3967 kösz
még1: letöltöttem azt a 13 megés kieget bemásoltam de hogy lehet vele játszani?
mert a menüben nem jelenik meg semmi?? -
#3966 Csak viszonyítás képpen:
Toban Short-on F1-el , a 42,498 milyen idő ?
Ti mennyit mentek ? -
#3965 -
#3964 -
#3963 piscine reservoir? az mi? -
#3962 -
#3961 Valszeg a GameData\Vehicles\F3 konyvtarba;) De ha nincs olyan, akkor szerezd be elobb az F3-as modot is. -
#3960 Nem tudok rola hogy a normal bump map befolyasolna a tapadast. De a nehol elhelyezett uthibak az igen (bar nem a tapadast de erzezni:D) -
#3959 annak ellenére, hogy magyar aszfalt teljesen tuti -
#3958 letöltöttem vmi BMW Motorsports F3 modot hozzá
de azt hová kell telepíteni? -
#3957 köszi -
#3956 -
#3955 kell egy F1-es gép...
sztem más nem különösebben..nem árt ha van némi gokartos előélet..
Szal le kell húzni Alexease miniF1 modját, a HSW-n megtalálod. -
#3954 Valaki összefoglalná egy mondatban mit kell csinálnom ahoz hogy tudjak menni Forma 1-es gépekkel? -
#3953 Sőt..ott ahová a kátyúkat tettem olyat dob a kocsin mintha rázókőre mennék...most vagy éppen odaesett a textúra ahová a hupli a játékban vagy tényleg ennyit számítana a grafikai beleturkálás is? -
#3952 THX!! Igyekszem! -
#3951 Nem mertem ezzel előhozakodni mert azthittem hülyének fogtok nézni de lehetséges az Alex, hogy én belevariáltam 1-2 más textuárba, bump-ba és egyszerűen mintha másképpen viselkedne a kocsi az úton....pl megszűntettem minden bump-ot és "korcsolyázni" lehet a kocsival...először azthittem bemagyarázom magamnak de ezekszerint lehetséges? -
Travelos #3950 a #3944-ben a dds file-okra gondolok, amiket az update tartalmaz.