61525
  • Istencsászár
    jah felraktam a legutobbi verzsönt
  • lac coo
    rF magyarítás...
  • Laceee
    szövegszerkeztővel - Én már elkezdtem a magyarositást ha szépen megkéred Tottit akkor belinkeli neked .
  • lac coo
    Én hülye vok hozzá csak érdeklődöm :DDD
  • avcom
    bár ha nagyon akarsz éppen lehet trükközni a gen és a gmt fájlokkal is (textúranév stb)... :-)
  • avcom
    nézd, van egy fapados megoldás, amit anno az NR2003-hoz használtak, kiadsz egy highres meg egy lowres MOD-ot

@4028: nem próbáltam, de nem valószínű, hogy működik (rendesen)
  • lac coo
    Ma még nem kérdeztem hülyeséget :
    Az AI fájlokat nem lehet valahogy átmásolni F1C-ből ?
  • lac coo
    Akkor kár hogy nem lehet kalibrálni ezt is az adott géphez...
    Nálam elmenne ...

( Bár szerintem nem egy brutálgyors ez a grafikai motor...)
  • avcom
    az RH 2004 annyival megy, lehet is érezni rajta
  • Alexease
    Nem mindig: #3965 :)
  • lac coo
    Ez nem ér !!!
    Hátrányosan megkülönböztetsz !!!

• lac coo
    plusz 80 Mbyte auto textura a memóriáknak ?

De F1 C is annyival megy.(Bár ott meg a pálya nincs több 2 megánál...:D)
  • Alexease

• Istencsászár
    mégnagyobba rakd:D
  • Alexease
    Lehetni szerintem lehet nagyobban - 2048×2048px ;P - de sok ertelme nincs:) Ha bent ulsz az autoban, ugy sem latod a sajatod;) Ha elotted megy valaki, ugy is mippeli a program, sokkal jobb nem lesz. Talan visszajatszasban ha rakozelitesz. de hogy a gep megreccsen, az biztos;) autonkent minimum 4 megaval lenne tobb egy festes, ha kint van 20 auto az plusz 80 Mbyte auto textura;)))
  • lac coo
    Mielőtt törlöd : Code Red a bűnös :DDDDDDD
    Az övé húzta szét :DDDD
  • lac coo
    Hasonlít:D
    Egyébként én sem tudom pontosan milyen , mert minden futamon más szponzora van :DDDDDD
    Nem lehetne ezeket a textúrákat valahogy részletesebbé tenni ?
    Pl. ha 2024-ben festeném ....
  • Alexease
    Gozom sincs honnan van:)) Azt sem tudom jo-e, nem vagyok egy nagy F1-es:)) Amugy ilyen:
  • Passy
    Köszi!
  • Alexease
    TAB
  • lac coo
    20db. pályával.......
  • Passy
    Hali!
    Megtudja mondnai valaki, hogy hogy lehet kikapcsolni az autók feletti neveket futam közben?
    Kösz!
  • lac coo
    Nem , az eredetit használja, még az első modod van nekem...

De pl. az rFactor 6 visszaváltás hangot ismer az RH meg 13-at..
    Gondolom ezért sem olyan jó pl ...
  • lac coo
    Ezért szopok a minardival ???
    Honnan szedtél minardi festést ?
  • Alexease
    Amugy van mar egy szinte teljes F1 MOD - a mini-MOD-om:)) - mind a 10 csapattal, 20 festessel, sisakokkal, szamokkal, logokkal, csapatokhoz tartozo Michelin vagy Bridgestone gumikkal, cserelheto fizikaval, kormannyal, hangokkal, gumifizikaval stb.:) Csak a festeseket mar annyi helyrol "kolcsonoztem" hogy mar nincs pofam feltolteni, publikalni:)
  • Alexease
    Ha az en SFX file-omat hasznalod akkor nem lesz jo, mert en az "egyszeruseg" miatt mas file-neveket hasznalok:))))
  • lac coo
    SFX fájlt akkor is kell , ha csak simán a waw -ot írom át másmilyenre , A neve ugyanaz maradt...
  • lac coo
    Nem baj :D
    Nagyon sok F1 hangom van amit neki köszönhetek :DD
    Tán lassan gigában mérhető :DDD
  • avcom
    az sfx fájlt is?
  • avcom
    ő csak feltöltötte (lelopta valahonnan :-))
  • lac coo
    Átmásoltam de totál másképp szól :DD A legtöbb hang eleve tök halk ...Nem tom miért ..
    Vagy csak béna vagyok :DDDD
  • Alexease
    Miert nem masolgatod akkor at a hangokat az RH-bol?!?! teljesen ugyanaz csak mas a nevuk. Ha annyira jo az RH, akkor csak meger par perc munkat:)
  • lac coo
    Hát az alapjárat nagyon állat ! :DD
    A többi nem a legjobb...RH-tól messze van...:((((
  • lac coo
    Alessandro Pollini-től !!!
  • lac coo
    rFactor F1 Sounds
  • petesilver
    Visszatérve a kerékre, ez az amit én csináltam, még átdolgozásra szorul, de a poligonszámon látszik, hogy messze van a 27.000-től:))

• Alexease
    Sajnos az egy cseppet bonyolult lenne es foleg koltseges.

Egyreszt akkor sokkal jobban ossze kellene rakni a jatekot, bovebbre, teljesebbre stb., mert igy dobozos verzionak keves. Igy online jateknak, a moddereknek, a megszalottaknak, azoknak akik "tudjak" mit kapnak, azoknak tokeletes. De a polcrol leveheti olyan is, akinek csak a kep tetszik meg a dobozon, es az mar nem biztos hogy fair;)) Bar lattunk mar erdekessegeket draga bolti verzioban is...

Masreszt, ahoz talalni kellene egy nemzetkozi kiadot, terjesztot, aki tobb milla dollart invesztal a gyartasba, kiadasba, terjesztesbe stb., ami nem egyszeru. Az mar mas kerdes, hogy utana a jelenlegi ~9000 HUF-bol mar csak ~2000-et kapnanak... bar ha hatalmas eladasok lennenek, akkor megerne.

De osszessegeben, egyelore, kivitelezhetetlen a dobozos verzio, marad az online. Talan majd egy ev mulva el tudjak passzolni egy kiadonak - meg ha budget is - az addig megjeleno osszes patch-el, hivatalos kiegeszitessel, javitassal, bovitessel stb.
  • lac coo
    Meg mert ha híre megy , hogy az AI nulla, gyakorlatilag játszhatatlan singlébe , a kutya se veszi meg, kivéve aki ért hozzá ,,,Abból meg nem élnek meg, gondolom már rájöttek :DD

De csitt !!!
  • mohus
    "hogy sopánkodik az eladás miatt...."

azért mert van net attól még vérpistike szülei a corában vesznek gémet...én boltban is árulnám

egy jó kis kiegészítővel
    10et adnék érte
  • lac coo
    Azért valami jelét adhatná az ISI , hogy dolgozik is valamin azon kívül , hogy sopánkodik az eladás miatt....
    Ami eddig jött a játékhoz az mind lelkes amatőröknek köszönhető , pedig nem kevés amit összehoztak!