61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4034 jah felraktam a legutobbi verzsönt -
#4033 rF magyarítás... -
Laceee #4032 szövegszerkeztővel - Én már elkezdtem a magyarositást ha szépen megkéred Tottit akkor belinkeli neked . -
#4031 Én hülye vok hozzá csak érdeklődöm :DDD -
#4030 bár ha nagyon akarsz éppen lehet trükközni a gen és a gmt fájlokkal is (textúranév stb)... :-) -
#4029 nézd, van egy fapados megoldás, amit anno az NR2003-hoz használtak, kiadsz egy highres meg egy lowres MOD-ot
@4028: nem próbáltam, de nem valószínű, hogy működik (rendesen) -
#4028 Ma még nem kérdeztem hülyeséget :
Az AI fájlokat nem lehet valahogy átmásolni F1C-ből ? -
#4027 Akkor kár hogy nem lehet kalibrálni ezt is az adott géphez...
Nálam elmenne ...
( Bár szerintem nem egy brutálgyors ez a grafikai motor...) -
#4026 az RH 2004 annyival megy, lehet is érezni rajta -
#4025 Nem mindig: #3965 :) -
#4024 Ez nem ér !!!
Hátrányosan megkülönböztetsz !!!
#3970 -
#4023 plusz 80 Mbyte auto textura a memóriáknak ?
De F1 C is annyival megy.(Bár ott meg a pálya nincs több 2 megánál...:D) -
-
#4021 mégnagyobba rakd:D -
#4020 Lehetni szerintem lehet nagyobban - 2048×2048px ;P - de sok ertelme nincs:) Ha bent ulsz az autoban, ugy sem latod a sajatod;) Ha elotted megy valaki, ugy is mippeli a program, sokkal jobb nem lesz. Talan visszajatszasban ha rakozelitesz. de hogy a gep megreccsen, az biztos;) autonkent minimum 4 megaval lenne tobb egy festes, ha kint van 20 auto az plusz 80 Mbyte auto textura;))) -
#4019 Mielőtt törlöd : Code Red a bűnös :DDDDDDD
Az övé húzta szét :DDDD -
#4017 Hasonlít:D
Egyébként én sem tudom pontosan milyen , mert minden futamon más szponzora van :DDDDDD
Nem lehetne ezeket a textúrákat valahogy részletesebbé tenni ?
Pl. ha 2024-ben festeném .... -
#4016 Gozom sincs honnan van:)) Azt sem tudom jo-e, nem vagyok egy nagy F1-es:)) Amugy ilyen:
-
Passy #4015 Köszi! -
#4014 TAB -
#4013 20db. pályával....... -
Passy #4012 Hali!
Megtudja mondnai valaki, hogy hogy lehet kikapcsolni az autók feletti neveket futam közben?
Kösz! -
#4011 Nem , az eredetit használja, még az első modod van nekem...
De pl. az rFactor 6 visszaváltás hangot ismer az RH meg 13-at..
Gondolom ezért sem olyan jó pl ... -
#4010 Ezért szopok a minardival ???
Honnan szedtél minardi festést ? -
#4009 Amugy van mar egy szinte teljes F1 MOD - a mini-MOD-om:)) - mind a 10 csapattal, 20 festessel, sisakokkal, szamokkal, logokkal, csapatokhoz tartozo Michelin vagy Bridgestone gumikkal, cserelheto fizikaval, kormannyal, hangokkal, gumifizikaval stb.:) Csak a festeseket mar annyi helyrol "kolcsonoztem" hogy mar nincs pofam feltolteni, publikalni:) -
#4008 Ha az en SFX file-omat hasznalod akkor nem lesz jo, mert en az "egyszeruseg" miatt mas file-neveket hasznalok:)))) -
#4007 SFX fájlt akkor is kell , ha csak simán a waw -ot írom át másmilyenre , A neve ugyanaz maradt... -
#4006 Nem baj :D
Nagyon sok F1 hangom van amit neki köszönhetek :DD
Tán lassan gigában mérhető :DDD -
#4005 az sfx fájlt is? -
#4004 ő csak feltöltötte (lelopta valahonnan :-)) -
#4003 Átmásoltam de totál másképp szól :DD A legtöbb hang eleve tök halk ...Nem tom miért ..
Vagy csak béna vagyok :DDDD -
#4002 Miert nem masolgatod akkor at a hangokat az RH-bol?!?! teljesen ugyanaz csak mas a nevuk. Ha annyira jo az RH, akkor csak meger par perc munkat:) -
#4001 Hát az alapjárat nagyon állat ! :DD
A többi nem a legjobb...RH-tól messze van...:(((( -
#4000 Alessandro Pollini-től !!! -
#3999 rFactor F1 Sounds -
#3998 Visszatérve a kerékre, ez az amit én csináltam, még átdolgozásra szorul, de a poligonszámon látszik, hogy messze van a 27.000-től:))
-
#3997 Sajnos az egy cseppet bonyolult lenne es foleg koltseges.
Egyreszt akkor sokkal jobban ossze kellene rakni a jatekot, bovebbre, teljesebbre stb., mert igy dobozos verzionak keves. Igy online jateknak, a moddereknek, a megszalottaknak, azoknak akik "tudjak" mit kapnak, azoknak tokeletes. De a polcrol leveheti olyan is, akinek csak a kep tetszik meg a dobozon, es az mar nem biztos hogy fair;)) Bar lattunk mar erdekessegeket draga bolti verzioban is...
Masreszt, ahoz talalni kellene egy nemzetkozi kiadot, terjesztot, aki tobb milla dollart invesztal a gyartasba, kiadasba, terjesztesbe stb., ami nem egyszeru. Az mar mas kerdes, hogy utana a jelenlegi ~9000 HUF-bol mar csak ~2000-et kapnanak... bar ha hatalmas eladasok lennenek, akkor megerne.
De osszessegeben, egyelore, kivitelezhetetlen a dobozos verzio, marad az online. Talan majd egy ev mulva el tudjak passzolni egy kiadonak - meg ha budget is - az addig megjeleno osszes patch-el, hivatalos kiegeszitessel, javitassal, bovitessel stb. -
#3996 Meg mert ha híre megy , hogy az AI nulla, gyakorlatilag játszhatatlan singlébe , a kutya se veszi meg, kivéve aki ért hozzá ,,,Abból meg nem élnek meg, gondolom már rájöttek :DD
De csitt !!! -
#3995 "hogy sopánkodik az eladás miatt...."
azért mert van net attól még vérpistike szülei a corában vesznek gémet...én boltban is árulnám
egy jó kis kiegészítővel
10et adnék érte -
#3994 Azért valami jelét adhatná az ISI , hogy dolgozik is valamin azon kívül , hogy sopánkodik az eladás miatt....
Ami eddig jött a játékhoz az mind lelkes amatőröknek köszönhető , pedig nem kevés amit összehoztak!