61525
  • Alexease
    Aki meg esetleg nem olvasta: Imola '94
  • CodeRed
    Én tegnap nyomtam egy 36 karikás versenyt neten...Voltunk 9-en és mentünk olyat mint állat.3.ik lettem olyan 8 másodperccel lemaradva az első és másodiktól de eszméletlen jó volt!Setupolni kellene de sajna (még mindíg) ahhoz nem értek.
  • CodeRed
    Üdv a klubban! :-D
  • Travelos
    Gyerekek, ez az F3 mod valami eszméletlen állat über jó!!!
    eddig ki se próbáltam, de mióta (2nap) felraktam itt gyógyulok a gép előtt állandóan!
    ha tudtam volna, hogy ez ilyen fasza, nem szórakoztam volna azzal a szar alulkormányzott Howstonnal annyit. :(

• CodeRed
    És a legmeglepőbb hogy ezt még a Papyrus és az EA hozta össze!!!!Ohhh azok a régi szép idők!
  • JuanG
    hejj mennyit nyomtam ezt :)))
  • Alexease
  • CodeRed
    Most poroltam le az AMIGA-mat.Kicsit feltuningoltam + PC-vel összekötöttem és löktem egyet INDY500-al.Hát mit ne mondjak.így 15-16 év után is elgondolkodtató hogy már akkor micsoda részletességgel lehetett setupolni és érezhető hatással volt a fizikára.Hang überjó még most is.Sok mai ottósjátéknak nincs ilyen hangja.Mondjuk ugyanerre a "motor"-ra épült a Days of Thunder AMIGA-s változata is.Az első igazi Nascar gém

• CodeRed
  • Alexease
    Jo a Commodore-os logod! :P
  • CodeRed
    Hát egy 128-as kártya nem árt hozzá, de nem vettem észre jelentős fps esést a 3x kisebb eredeti textúrákhoz képest
  • Alexease
    THX!
    Mi a minimum es az ajanlott konfiguracio hozza? :))))
  • CodeRed
    Toban aszfalttextúra update felezővonallal és anélkül :-D
  • CodeRed
    A jpeg a szar :(
  • mohus
    nem túl sok benne a fehér kavics??
  • Varenga
    ...jójaz, legalább tom, hogy hol a pálya közepe
  • JuanG
    sztem a felezővonal sem illik a pályába :(...de ez csak egy javaslat, szép munka!!!
  • lac coo
    Bár a honlapjukon nem látszik semmi változás, azért valamit csak csinálnak a fiúk...:

Minardi render:

• lac coo
    Tetszik :DDD

Csak a guminyomokat az ideális íven csináld kicsit sötétebbre ....Szvsz...
  • CodeRed
    Hát valami ilyesmi várható hétvégére + egy kis rázókő update
  • pajti
    http://www.gametrailers.com/player.php?id=7694&type=mov
    Ps3 F1
  • copass
    OFF
    csak hogy ne sz..jam tele a topikot a drift mániámmal
    Formula D Drift topik
    ON
  • Alexease
    Minden ugyanaz, kissebb kiegeszitesekkel (fizika, felfuggesztes, gumi stb.). Pl. barmelyik kasznira 2 perc alatt at lehet tenni a GTR-bol barmelyik auto tulajdonsagait:)
  • lac coo
    Ha jól látom , tényleg ilyen egyszerű volna az RH vagy más fizikát átrakni rF-be ,
    Teljesen ugyanaz az hdv...

De új csapatot hogy kell csinálni ?
    Megpróbáltam hogy egy létező csapatból alakítom ki , átírva ahogy kell , de nem műxik :DDDD
  • JuanG
    Lemans helyett Solitude :)))
  • CodeRed
    Valahogy így...megfelel?
  • CodeRed
    Az is ott lesz :-D
  • Ingy
    egs
    nekem kulonosen a front axle felirat teccik
  • CodeRed
    Ohhh...Köszi!....no akkor a pit-et is átrajzolom :-D
  • CodeRed
  • Marco
    Várhatóan egy héten belül megoldódik a szerverproblémám és akkor beszélhetünk róla. Újra életre kel majd a marco.hu. :P
  • Ingy
    CodeRed:Hátha segít ez a kép, a Hungaroringről van sajna nem 90 fokrol mert szarnyakat nem növesztetten :)

PIT KÉP :D
  • mohus
    rajtam is segíthetnél ahova néha elfér egy egy videó....max 100MB
  • Alexease
    NR2003 V8 MOD alpha verzio, Le Mans:)
    Ilyet en is csinaltam parszor, meg TransAm-mel, amikor vegsebesseg csucsot akartam donteni es allitgattam az autot:) csak hat, egy ido utan mar vagy nagy a legellenalas vagy megszunik elol es vagy ala kap a levego vagy egyszeruen nem kanyarodik (ovalon teszteltem) mert nincs tapadas:) Ilyen hatraszaltot Nordschleife-en min. ket helyen is lehet dobni:)))
  • Marco
    Ebben a dologban lehet, hogy tudok segíteni. Bár az is jövőhétre esik.
  • CodeRed
    THX! Amint lesz egy normális szerver ahonnan nem törölnek :-D Úgy néz ki jövő hétre ez is megoldódik talán!
  • Marco
    Rohadt jól néz ki, várjuk!
    Videókészítési segéd mikor lesz várható kábé?
  • CodeRed
    Na ha minden jól megy, hétvégére lesz új aszfalttextúra.Egyenlőre Toban-hoz :-D
    RÉSZLET:

• Amse
    crc?
  • JuanG
    OFF:

elszálltam :)...sajnos a törés ki volt kapcsolva :(((
    fly

ON