61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4074 Aki meg esetleg nem olvasta: Imola '94 -
#4073 Én tegnap nyomtam egy 36 karikás versenyt neten...Voltunk 9-en és mentünk olyat mint állat.3.ik lettem olyan 8 másodperccel lemaradva az első és másodiktól de eszméletlen jó volt!Setupolni kellene de sajna (még mindíg) ahhoz nem értek. -
#4072 Üdv a klubban! :-D -
Travelos #4071 Gyerekek, ez az F3 mod valami eszméletlen állat über jó!!!
eddig ki se próbáltam, de mióta (2nap) felraktam itt gyógyulok a gép előtt állandóan!
ha tudtam volna, hogy ez ilyen fasza, nem szórakoztam volna azzal a szar alulkormányzott Howstonnal annyit. :(
-
#4070 És a legmeglepőbb hogy ezt még a Papyrus és az EA hozta össze!!!!Ohhh azok a régi szép idők! -
#4069 hejj mennyit nyomtam ezt :))) -
#4068 -
#4067 Most poroltam le az AMIGA-mat.Kicsit feltuningoltam + PC-vel összekötöttem és löktem egyet INDY500-al.Hát mit ne mondjak.így 15-16 év után is elgondolkodtató hogy már akkor micsoda részletességgel lehetett setupolni és érezhető hatással volt a fizikára.Hang überjó még most is.Sok mai ottósjátéknak nincs ilyen hangja.Mondjuk ugyanerre a "motor"-ra épült a Days of Thunder AMIGA-s változata is.Az első igazi Nascar gém
-
#4066 -
#4065 Jo a Commodore-os logod! :P -
#4064 Hát egy 128-as kártya nem árt hozzá, de nem vettem észre jelentős fps esést a 3x kisebb eredeti textúrákhoz képest -
#4063 THX!
Mi a minimum es az ajanlott konfiguracio hozza? :)))) -
#4062 Toban aszfalttextúra update felezővonallal és anélkül :-D -
#4061 A jpeg a szar :( -
#4060 nem túl sok benne a fehér kavics?? -
#4059 ...jójaz, legalább tom, hogy hol a pálya közepe -
#4058 sztem a felezővonal sem illik a pályába :(...de ez csak egy javaslat, szép munka!!! -
#4057 Bár a honlapjukon nem látszik semmi változás, azért valamit csak csinálnak a fiúk...:
Minardi render:
-
#4056 Tetszik :DDD
Csak a guminyomokat az ideális íven csináld kicsit sötétebbre ....Szvsz... -
#4055 Hát valami ilyesmi várható hétvégére + egy kis rázókő update
-
#4054 http://www.gametrailers.com/player.php?id=7694&type=mov
Ps3 F1
-
#4053 OFF
csak hogy ne sz..jam tele a topikot a drift mániámmal
Formula D Drift topik
ON -
#4052 Minden ugyanaz, kissebb kiegeszitesekkel (fizika, felfuggesztes, gumi stb.). Pl. barmelyik kasznira 2 perc alatt at lehet tenni a GTR-bol barmelyik auto tulajdonsagait:) -
#4051 Ha jól látom , tényleg ilyen egyszerű volna az RH vagy más fizikát átrakni rF-be ,
Teljesen ugyanaz az hdv...
De új csapatot hogy kell csinálni ?
Megpróbáltam hogy egy létező csapatból alakítom ki , átírva ahogy kell , de nem műxik :DDDD -
#4050 Lemans helyett Solitude :))) -
#4049 Valahogy így...megfelel?
-
#4048 Az is ott lesz :-D
-
#4047 egs
nekem kulonosen a front axle felirat teccik -
#4046 Ohhh...Köszi!....no akkor a pit-et is átrajzolom :-D -
#4045 -
Marco #4044 Várhatóan egy héten belül megoldódik a szerverproblémám és akkor beszélhetünk róla. Újra életre kel majd a marco.hu. :P -
#4043 CodeRed:Hátha segít ez a kép, a Hungaroringről van sajna nem 90 fokrol mert szarnyakat nem növesztetten :)
PIT KÉP :D -
#4042 rajtam is segíthetnél ahova néha elfér egy egy videó....max 100MB -
#4041 NR2003 V8 MOD alpha verzio, Le Mans:)
Ilyet en is csinaltam parszor, meg TransAm-mel, amikor vegsebesseg csucsot akartam donteni es allitgattam az autot:) csak hat, egy ido utan mar vagy nagy a legellenalas vagy megszunik elol es vagy ala kap a levego vagy egyszeruen nem kanyarodik (ovalon teszteltem) mert nincs tapadas:) Ilyen hatraszaltot Nordschleife-en min. ket helyen is lehet dobni:))) -
Marco #4040 Ebben a dologban lehet, hogy tudok segíteni. Bár az is jövőhétre esik. -
#4039 THX! Amint lesz egy normális szerver ahonnan nem törölnek :-D Úgy néz ki jövő hétre ez is megoldódik talán! -
Marco #4038 Rohadt jól néz ki, várjuk!
Videókészítési segéd mikor lesz várható kábé? -
#4037 Na ha minden jól megy, hétvégére lesz új aszfalttextúra.Egyenlőre Toban-hoz :-D
RÉSZLET:
-
#4036 crc? -
#4035 OFF:
elszálltam :)...sajnos a törés ki volt kapcsolva :(((
fly
ON