61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
tasselhoff #4443 Azt szeretném kérdezni, hogy ha multiba játszom akkor tudok felvételt replay csinálni? Ha igen akkor, hogy kell? Mikor csinálok egy hostot akkor azt mások is látják vagy csak azok akiknek megadom a ip címet vagy van valami beállítás, hogy mások is láthatják a hostot? Ha belehet állítani akkor szívesen látunk játékosokat a host neve BMT-racing szokott lenni. Mi azzal az alap forma? autóval megyünk és billentyűzettel. Nem vagyunk profik de szeretünk versenyezni. Ha valaki csatlakozik akkor TS tudunk beszélni aminek a címét majd megadjuk.
Ha a TS valaki nem ismerné akkor innen lehet letölteni: http://www.goteamspeak.com/news.php
Ja és álltalába este 9-10 körül szoktunk fent lenni.
-
Travelos #4442 nem tudja valaki mit jelent az engine brake mapping meg a caster beállítás a setupban? -
#4441 kössz Alex, tegnap már kijátszottam úgyhogy nem tép, tehát kezdődhet az éjszakai racsing. -
tasselhoff #4440 Most már megvan. -
tasselhoff #4439 Lehet, hogy én vagyok a láma de én nem találom. Tehát ha tudtok akkor segítsetek.
THX
-
#4438 cheat
a topic alján lévő keresőbe beírod a cheat szót, és feleannyi időt fogyasztasz. :) -
tasselhoff #4437 Szevasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van e valami cheat a játékhoz? Olyan érdekelne ami pénzt ad, hogy megtudjam venni a többi kocsit is. Légy szíves hanyagoljátok az olyan beírásokat, hogy elveszti a játék a hangulatát, mert én nem érek rá annyit játszani mint itt a fanatikusok.
Előre is köszönöm!
-
#4436 Egyszeruen nem hiszem el, hogy keptelenek elolvasni az NFO-t, a ReadMe-t, vagy kilogikazni, hogy at kell masolni EGY file-t?!?! Ennel egyszerubb, fapadosabb vedelem nincs. Ez vagy lustasag, vagy a logika teljes hianya...
De ami altalanos, hogy ezeket az embereket tobbet nem latni. Megjelent a kedvenc warez site-jukon, warez-horcsog-manager beindul, fingja nincs hogy ki-miert-hogy-mikor, jon kerdez valami gyokerseget, aztan felszivodik. -
ToMy_ #4435 Alex felébredt... -
#4434 Közben eltűnt a post amire válaszoltam? :) -
#4433 Még lapoznod sem kellett volna, csak egy fél oldalt kellett volna visszaolvasnod, egész pontosan eddig: #4401. Ha válszolni szoktam ilyen jellegű kérdésekre, azt általában privát üzenet formájában teszem, de mivel, mostanában megint elszaporodtak, az ilyen kérdések a topicban ezért ide válaszoltam, a fórumba, egy ilyen crack-es kérdésre, hogyha netán valaki betéved és ilyen jellegű gonja van, ne kelljen sokat keresgetnie. De nem sok értelme volt :( -
#4432 Ha vagy Alex ICQ pls.... -
Redvin #4431 En most neztem meg eloszor, es nekem nagyon tetszett, igy tovabb! -
#4430 Jó lesz ez....csak így tovább!!! -
#4429 és kösz az elemzést....
ott az volt a baj, hogy a két BMW- nek más volt a mérete és sajnos a fekete szín sem azonos:( megtorpanva látszik ezért, de ha csak kockázva nézed, akkor okes...talán a dallam van inkább elcsúszva
mellesleg én vezettem...ennyi a milliméterekről:) -
#4428 -
#4427 ja bocs....
előbb olvastam a tetejét -
#4426 tényleg ezt megnézted?
linkkk -
#4425 )az egyik legkomplexebb képalkotási művészet a világon
Ebben egyetértünk :) -
#4424 Most szedem....de így a méretéből gondolom nem 2-3 perc...és ugye egy háborús játékot se hasonlítsunk össze egy autós játék videójával.Ezekben a klippekben 2-3 perced van rá, hogy megmutasd azt amit egy hosszabb lélegzetvételű videó 10-15 perc alatt mutat be részletesen.Ezért egy 2-3-4 perces múvinak pörgősnek kell lennie ha a sebességről, és az autóversenyzés minden szépségét megakarja mutatni.Az efektek azért vannak, hogy ezeket a dolgokat fokozzák...másrészt 1-1 játék hibáját jól el lehet velük rejteni.Én sosem használok kész efekteket...mindet magam készítem el (amit használok főleg az ULEAD erre ad lehetőséget) van, hogy 5-6 másodpercen 1 hétig doplgozom mert kockáról kockára teszem rá az effektet mert oda az kell.Vannak kész efektek is de amiket magam "keverek" ki tudom hol és mikor kellenek, milyen arányban és mit akar kihangsúlyozni.Ezért szokott sok embernek tetszeni, mert kicsit tudat alatt hat rájuk.Olyan mint más efekt de mégis más.És itt most nemcsak a látványos efektekről beszélek.Van olyan is amit észre sem veszel, csak vmit jobbá lehet vele tenni.A videózás (ezen belül a vágás és operatőri munka)az egyik legkomplexebb képalkotási művészet a világon. -
#4423 Nézzétek meg ezt: The Fall One .
Hihetetlen videó , élképzelhetetlenül sok munka.... -
#4422 Persze...
De az a tapasztalatom , hogy a videjó készítés a legtöbb embernek az effektezésből áll :DDD -
#4421 tényleg nemkell effekt egy jó muvinak de egy szépen elejétől a végéig kidolgozott felépített effektezett videó sokkal jobb összhatást kelt és láccik hogy a készítője ért hozzá és sok időt forditott rá hogy széplegyen.... -
#4420 Ezt így nem jelentheted ki 100%-osan mert ez mindíg a múvi jellegétől függ.... -
#4419 Biztos jobban értesz nálam hozzá , de a jó múvinak nem kell effekt :DDDD -
#4418 Ha egy picit értesz a dologhoz akkor tudod milyen efektről beszélek...efekt és efekt közt is rengeteg különbség van....de lehet hogy ezt jobban tudod nálam :-D -
#4417 Videó készítésről annyit csak , hogy ne azért készítsünk videót , hogy minél rafináltabb effektet tehessünk bele ...
Aki teheti , töltse le a The Fallen One című BF Vietnam videót....Egy szál effekt nincs benne ......Mégis hihetetlen munka , zene , vágás , történet.... -
#4416 KÖSZÖNÖM!!!!!!!! -
#4415 Na most van egy kis időm fórumzani :-D Nagyon jó lett a videó ezen verziója!!GRAT!!!!Csak 1 észrevétel....ott ahol a kocsik ugyanabból a kameraállásból (0:27 -nél) vannak véve és egyik a másikká "változik" egy áttűnés effektel és egy hangyányit pontosabb vágással sokkal érzékletesebb és látványosabb lehetne....az ilyen fix kamerából felvett cuccnak az az előnye, hogy ha egy teljesen másik kocsi megy ugyanott a kameraállás miliméterre ugyanaz marad...ezzel millió+1 látványos cuccos tudsz produkálni....persze van még minimum ugyanennyi más trükk is....de megnéztem már többször is és tényleg nagyon jó!Zene, vágás tuti! -
#4414 Csak még nem elégszer :DDD -
Redvin #4413 most irtak le.. -
#4412 Hi !
Imola high texturát hová kell bemásolni ?
Nincs valami readme file hozzá ?
THX
-
#4411 High Res Textures for Imola Beta. original textures by James Peter., conversion by FlyinFinn2.
Road, Grass and Kerbs.
Extract the files to a temporary directory, copy and paste all the files in:
rFactor\GameData\Locations\Imola
And enjoy!
[email protected]
-
#4410 Nekem sincs. -
ratb #4409 nekem a high res-ben nincs readme,csak dds.. -
ratb #4408 Nekem eddig abban a könyvtárban egy darab ilyen kiterjesztésü file se volt,ezért
furcsáltam,azt hittem át kell irni a fájlokat..... -
#4407 még readme is van hozzá:) -
#4406 Hi !
Mit kell átírnom , hogy futam előtt ki kelljen állni a boxból a rajtrácsra ? :DDD -
#4405 Bar teljesen logikatlan es rendhagyo a dolog, de a ..\GameData\Locations\Imola konyvtarba:)) -
ratb #4404 Hová kell másolni az Imola_high_res dds kiterjesztésű fájlait?