61525
  • tasselhoff
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha multiba játszom akkor tudok felvételt replay csinálni? Ha igen akkor, hogy kell? Mikor csinálok egy hostot akkor azt mások is látják vagy csak azok akiknek megadom a ip címet vagy van valami beállítás, hogy mások is láthatják a hostot? Ha belehet állítani akkor szívesen látunk játékosokat a host neve BMT-racing szokott lenni. Mi azzal az alap forma? autóval megyünk és billentyűzettel. Nem vagyunk profik de szeretünk versenyezni. Ha valaki csatlakozik akkor TS tudunk beszélni aminek a címét majd megadjuk.
    Ha a TS valaki nem ismerné akkor innen lehet letölteni: http://www.goteamspeak.com/news.php
    Ja és álltalába este 9-10 körül szoktunk fent lenni.
  • Travelos
    nem tudja valaki mit jelent az engine brake mapping meg a caster beállítás a setupban?
  • Varenga
    kössz Alex, tegnap már kijátszottam úgyhogy nem tép, tehát kezdődhet az éjszakai racsing.
  • tasselhoff
    Most már megvan.
  • tasselhoff
    Lehet, hogy én vagyok a láma de én nem találom. Tehát ha tudtok akkor segítsetek.
    THX
  • b-type
    cheat
    a topic alján lévő keresőbe beírod a cheat szót, és feleannyi időt fogyasztasz. :)
  • tasselhoff
    Szevasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy van e valami cheat a játékhoz? Olyan érdekelne ami pénzt ad, hogy megtudjam venni a többi kocsit is. Légy szíves hanyagoljátok az olyan beírásokat, hogy elveszti a játék a hangulatát, mert én nem érek rá annyit játszani mint itt a fanatikusok.
    Előre is köszönöm!
  • Alexease
    Egyszeruen nem hiszem el, hogy keptelenek elolvasni az NFO-t, a ReadMe-t, vagy kilogikazni, hogy at kell masolni EGY file-t?!?! Ennel egyszerubb, fapadosabb vedelem nincs. Ez vagy lustasag, vagy a logika teljes hianya...

De ami altalanos, hogy ezeket az embereket tobbet nem latni. Megjelent a kedvenc warez site-jukon, warez-horcsog-manager beindul, fingja nincs hogy ki-miert-hogy-mikor, jon kerdez valami gyokerseget, aztan felszivodik.
  • ToMy_
    Alex felébredt...
  • Danecay
    Közben eltűnt a post amire válaszoltam? :)
  • Danecay
    Még lapoznod sem kellett volna, csak egy fél oldalt kellett volna visszaolvasnod, egész pontosan eddig: #4401. Ha válszolni szoktam ilyen jellegű kérdésekre, azt általában privát üzenet formájában teszem, de mivel, mostanában megint elszaporodtak, az ilyen kérdések a topicban ezért ide válaszoltam, a fórumba, egy ilyen crack-es kérdésre, hogyha netán valaki betéved és ilyen jellegű gonja van, ne kelljen sokat keresgetnie. De nem sok értelme volt :(
  • CodeRed
    Ha vagy Alex ICQ pls....
  • Redvin
    En most neztem meg eloszor, es nekem nagyon tetszett, igy tovabb!
  • CodeRed
    Jó lesz ez....csak így tovább!!!
  • mohus
    és kösz az elemzést....

ott az volt a baj, hogy a két BMW- nek más volt a mérete és sajnos a fekete szín sem azonos:( megtorpanva látszik ezért, de ha csak kockázva nézed, akkor okes...talán a dallam van inkább elcsúszva

mellesleg én vezettem...ennyi a milliméterekről:)
  • CodeRed
  • mohus
    ja bocs....
    előbb olvastam a tetejét
  • mohus
    tényleg ezt megnézted?

linkkk
  • lac coo
    )az egyik legkomplexebb képalkotási művészet a világon

Ebben egyetértünk :)
  • CodeRed
    Most szedem....de így a méretéből gondolom nem 2-3 perc...és ugye egy háborús játékot se hasonlítsunk össze egy autós játék videójával.Ezekben a klippekben 2-3 perced van rá, hogy megmutasd azt amit egy hosszabb lélegzetvételű videó 10-15 perc alatt mutat be részletesen.Ezért egy 2-3-4 perces múvinak pörgősnek kell lennie ha a sebességről, és az autóversenyzés minden szépségét megakarja mutatni.Az efektek azért vannak, hogy ezeket a dolgokat fokozzák...másrészt 1-1 játék hibáját jól el lehet velük rejteni.Én sosem használok kész efekteket...mindet magam készítem el (amit használok főleg az ULEAD erre ad lehetőséget) van, hogy 5-6 másodpercen 1 hétig doplgozom mert kockáról kockára teszem rá az effektet mert oda az kell.Vannak kész efektek is de amiket magam "keverek" ki tudom hol és mikor kellenek, milyen arányban és mit akar kihangsúlyozni.Ezért szokott sok embernek tetszeni, mert kicsit tudat alatt hat rájuk.Olyan mint más efekt de mégis más.És itt most nemcsak a látványos efektekről beszélek.Van olyan is amit észre sem veszel, csak vmit jobbá lehet vele tenni.A videózás (ezen belül a vágás és operatőri munka)az egyik legkomplexebb képalkotási művészet a világon.
  • lac coo
    Nézzétek meg ezt: The Fall One .

Hihetetlen videó , élképzelhetetlenül sok munka....
  • lac coo
    Persze...
    De az a tapasztalatom , hogy a videjó készítés a legtöbb embernek az effektezésből áll :DDD
  • Istencsászár
    tényleg nemkell effekt egy jó muvinak de egy szépen elejétől a végéig kidolgozott felépített effektezett videó sokkal jobb összhatást kelt és láccik hogy a készítője ért hozzá és sok időt forditott rá hogy széplegyen....
  • CodeRed
    Ezt így nem jelentheted ki 100%-osan mert ez mindíg a múvi jellegétől függ....
  • lac coo
    Biztos jobban értesz nálam hozzá , de a jó múvinak nem kell effekt :DDDD
  • CodeRed
    Ha egy picit értesz a dologhoz akkor tudod milyen efektről beszélek...efekt és efekt közt is rengeteg különbség van....de lehet hogy ezt jobban tudod nálam :-D
  • lac coo
    Videó készítésről annyit csak , hogy ne azért készítsünk videót , hogy minél rafináltabb effektet tehessünk bele ...

Aki teheti , töltse le a The Fallen One című BF Vietnam videót....Egy szál effekt nincs benne ......Mégis hihetetlen munka , zene , vágás , történet....
  • CodeRed
    KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
  • CodeRed
    Na most van egy kis időm fórumzani :-D Nagyon jó lett a videó ezen verziója!!GRAT!!!!Csak 1 észrevétel....ott ahol a kocsik ugyanabból a kameraállásból (0:27 -nél) vannak véve és egyik a másikká "változik" egy áttűnés effektel és egy hangyányit pontosabb vágással sokkal érzékletesebb és látványosabb lehetne....az ilyen fix kamerából felvett cuccnak az az előnye, hogy ha egy teljesen másik kocsi megy ugyanott a kameraállás miliméterre ugyanaz marad...ezzel millió+1 látványos cuccos tudsz produkálni....persze van még minimum ugyanennyi más trükk is....de megnéztem már többször is és tényleg nagyon jó!Zene, vágás tuti!
  • lac coo
    Csak még nem elégszer :DDD
  • Redvin
    most irtak le..
  • lac coo
    Hi !

Imola high texturát hová kell bemásolni ?
    Nincs valami readme file hozzá ?
    THX

• Istencsászár
    High Res Textures for Imola Beta. original textures by James Peter., conversion by FlyinFinn2.
    Road, Grass and Kerbs.

Extract the files to a temporary directory, copy and paste all the files in:
    rFactor\GameData\Locations\Imola

And enjoy!

[email protected]

• Danecay
    Nekem sincs.
  • ratb
    nekem a high res-ben nincs readme,csak dds..
  • ratb
    Nekem eddig abban a könyvtárban egy darab ilyen kiterjesztésü file se volt,ezért
    furcsáltam,azt hittem át kell irni a fájlokat.....
  • Istencsászár
    még readme is van hozzá:)
  • lac coo
    Hi !

Mit kell átírnom , hogy futam előtt ki kelljen állni a boxból a rajtrácsra ? :DDD
  • Alexease
    Bar teljesen logikatlan es rendhagyo a dolog, de a ..\GameData\Locations\Imola konyvtarba:))
  • ratb
    Hová kell másolni az Imola_high_res dds kiterjesztésű fájlait?