61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
K.András #4315 rFactor tesztbajnokság!
Versenynaptár:
okt. 15: Limerock Park, F3
okt. 29: Orchard Lake, F3
nov. 12: Birmingham, FIS
nov. 26: Mills, F3
dec. 10: Toban, F3
dec. 17: Orchard Lake, FIS
jan. 7: Birmingham F3
jan. 21: később meghatározott pálya és autó
feb. 4: később meghatározott pálya és autó
feb. 18: később meghatározott pálya és autó
10 futam, 20.00-tól 1 óra szabadedzés, utána 12 körös időmérő, majd kb 1 órás futam (körszámok később lesznek pontosan meghatározva), szerverátjárhatóság természetesen érvényben lesz.
A bajnokság teljesen "funrace" típusú lesz, versenybíróság, szabályzat minden hivatalos dolog nélkül.
Aki indulna itt jelezze!
-
K.András #4314 Köszi Alex! -
K.András #4313 De mire fel kérne érte akár 5 fontot is?Okés hogy dolgozott rajta, de ezzel az erövel akkor mindenki aki csinál valamit a játékon az dolgozott vele, igy pénzt kérhet??? -
#4312 az hagyján hogy pofátlanság, de hülyeség is...ha még 5-öt kérne, lehet jobban járna... -
K.András #4311 20 fontot?Van pofája már bocsánat egy konvertálo prg-ért annyit elkérni mint maga a játék?!Elképesztö pénzeskedés lesz még itt, majd csak figyeljétek a lavinát, kiváncsi vagyok mikor kell majd a modokért fizetni... -
#4310 Igen, iszonyat munka, ezért álltam le például Sebring 1967-el GTR alá 40%-os készültségnél. Rengeteg munka volt vele és időm sem volt rá.... -
#4309 Nem, ha a konvertálás után objectszinten újramaterializálja-texturázza valaki az egészet, és akkor tuti lesz. Bár ez isszonyat munka szvsz. Bár ha Alex rákattan hobbiból, az durvajó lesz!! -
#4308 Ja, a konvertáló cuccért 20 fontot kér a fejlesztő. -
#4307 Félig-meddig jó hír, félig-meddig meg nem. Dave Noonan elkészítette konvertáló és pályakészítő cuccait, amellyel - többek között - F1 Ch-ból is lehet pályát konvertálni rFactor alá.
A gond a multitextúrázás hiánya és egyéb hiányosságok, így a pálya rosszabbul néz ki, mint F1 Ch alatt. Sok munka lenne még, amíg megfelelő állapotba hoznak egy ilyen pályát, de szerintem ki fogják adni az ilyen cuccokat úgy, ahogyan vannak. (Jellemző, hogy GTR alá az RSDG-s Rouen, Fuji és Rolex 24 még mindig nem jelent meg, mert szinte lehetetlen normális formában áthozni őket.)
A jó hír, hogy így sok valódi pályán lehet majd nyomulni, az fps értéke is barátságos lesz (remélhetőleg, ha nem nyomják tele a konvertált pályákat olyan méretű textúrákkal, amelyek még a legerősebb kártyát is megfogják) és ugye a játékélmény számít.
A rossz hír, hogy ezzel az rFactor viszonylagosan új kinézetét és színvonalát visszasüllyesztik az F1 Ch szintjére. -
#4306 Ez ki is ment a fejemből, pedig számítani lehetett rá, hogy a jó öreg Wardog rákattan a témára!! :) Anno maxban csináltam az owr-hez, de mivel itt a progiban eleve van bump, érdemes a templateből fehér alapon a szegecselést és vonalakat berakni a bumpmapra, és irtóütős lesz a design a játékban is!!! -
#4305 Hűtő-kopoltyú ? (Vagy mi...) -
#4304 Sajnos ez is igaz ...:((((
Pl.: az Ai hiánya miatt nálam is az egy teszt-verseny , hogy szabadedzésen megyek 50 kört :DDDDD
De majd jó lesz ez .... -
Redvin #4303 Szerintem meg még mindig beta. Nalam egy teljes jatekkal lehet legalabb vagy offline vagy online jatszani. Itt offline az ai miatt, online a palyak, bajnoksagok, modok hianya miatt nem lehet. Valoban jelenleg az egyik legjobb szimulator, de a motor keves, kene hozza a korites is.. -
#4302 én személy szerint örülök hogy ilyen programok mint az rFactor napvilágot látnak, és meg is veszem...a mai PC-s szimulátor világban még mindíg az F1CH és Nascar 2003 -on élünk (no meg a GTR)...persze van LFS (ahol a géppark fele nem reális-vezethetetlen) meg netkar, amiből speciel várom nagyon a PRO-t, de semmi igazi áttörés...az rFactor tulajok egy év múlva másként állnak majd hozzá az tuti... -
#4301 ezzel nem értek egyet, ugyanis a grafikára nem mondanám hogy béta, de még a játékra sem....sztem egy F1CH-es pályát átkonvertálni úgy hogy úgy nézzen ki mint az F1CH-ben nem nagy kunszt...de hozzálőni az rFactor grafikájához már nehezebb ill. időigényesebb... -
#4300 vazze ez vmi találós kérdés?:)
nem vagyok egy F1 fan...a startot megnézem azt szunya:) -
#4299 És miben más az az autó ? :DDDDD Na..... -
#4298 az autón
sztem azzal semmi baj
de ezek az rfactor logók kezdenek idegesíteni....
az új passatomra sem kértem azt a kis LEITOLD AUTÓ matricát:) borzalmas...
off
uhh rtlklub WRC...indul most -
#4297 Nekem mindenhogy jó :DDD
Azt gondolsz amit akarsz :DDD
Az autón mi a furcsa ? :D -
#4296 jól van na...nem szóltam
persze én Pif-fen kívül semmit nem tudok rajzolni...úgyhogy korrigálok
-Profi pilóta kinézet...hm és mozgás közben még szebb...így jó?:) -
#4295 Normális vagy ?
Nézd meg eredetiben milyen okádék a pilóta meg a sisak :DDDDD
( a magyar ember miért nem büszke Baumgartnerra ????? ez szégyen ) -
#4294 ki ez? fakezű Baumgartner?:) -
-
-
#4291 jaj rönó megán -
#4290 kösz neked is...
sok embernek nem játsza le nem értem
pedig csak ez a codec neve: 3ivx D4 4.5.1 Pro video Codec:) imádom a pct:) -
#4289 az igazat megvallva nemtom, most "egy pálya" (:-D) érdekelne, de sajnos annak az ügyeire sem jutott időm -
#4288 on:
Keszulget az Alfa 147 GTA Cup MOD is:) Allitolag a modell mar kesz, a texturazasnal tartanak. Valszeg az F1C-bol huzzak at... -
#4287 Renault Megane Trophy video :DDDDD -
#4286 off:
megane:
-
#4285 Akkor ezt beneztem:)) Igy terjednek a pletykak:) Bar mentsegemre szol, hogy az M4D-rol "szedtem" a hirt, es olaszul nem sokat tudok (vagy Ok tudjak rosszul):)) Amugy valoban siralmasan nez ki:D remelem legalabb az OBJ resze az az AIW hasznalhato lesz - es persze a feny-arnyek-napszak-pit stb.:D - a texturazast majd megoldjuk:P
Az esetleges patch-rol valami publikalhato info esetleg?!:) Gjon par napja irt az RSC forumba, allitolag mar tesztelnek egy verziot...
-
#4284 gyári F1C pályák...
legalább a JP textúrákat elkérték volna, mert szerintem ez így siralmasan néz ki nem is beszélve a szörnyű modellről, de ez van. Láttam egy félkész Magny Cours-t a GP4-ből, na az ütött, remélem hamarosan kijön. -
Hummin #4283 OFF
Mohus az eddigi videóid közül szerintem ez a legjobb! Gratula! Nagyon jó a dm számválasztás, és a végén a Nordschleife-i gyorsított felvétel is tuti. -
#4282 "A fizikanak nem "neheznek" kell lenni, hanem jonak:)"
Ezt most nem értem :DDD
Itt mindenki azt az álláspontot hangoztatja , hogy akkor jó ha nehéz :DDD
Én nem tom , hogy az F1 fizikája milyen a játéknak , élethű-e vagy nem , de rohadtul élvezem :DDD
Sajnos nem tok sehová feltölteni de megmutatnám nálam milyen egy agresszív , határon-autózós kör , bakkancsban :DDDD -
Redvin #4281 persze, nekem nincs is semmi gondom ezzel, de egy beta jateknal azzal ervelni hogy azert nem jott meg ki a palya hozza mert meg beta... -
#4280 A fizikanak nem "neheznek" kell lenni, hanem jonak:)
Kepet videobol a legegyszerubben, a PrintScreen gomb megnyomasaval lehet kinyerni* :)))))
* De csak akkor, ha nem overlay taskban fut a video;) -
#4279 "Betanak valoban beta", de legalabb csinal valaki ilyet is, mar megtudtuk venni, lehet tesztelni, tuningolni, "MOD-olgatni", es bugreportokkal, kivansagokkal elarasztani a keszitoket:))
A jatekkal kapcsolatban altalaban az a legnagyobb felreertes, tevedes, hogy ez nem egy szokvanyos "kesz" jatek, ami "megjelent", es teljes ertekuen lehet tolni, hanem egy jo alap a keszitoknek es a szimulatoros "tarsadalomnak". Vagyis csak megszalottaknak valo:)
Aki "kesz" jatekot akar, annak ott az NR2003, F1C es modjaik, a GTR, es a hamarosan megjeleno, szerintem nagyon igenyesen osszerakott GTL. -
#4278 Na ezt ugatom :DDD
Nem a fizikának kell nehéznek lenni ...Elég nehéz (számomra lehetetlen) így vezetni :DDDD
(mivel tudsz videoból képet csinálni ? ) -
#4277 -
Redvin #4276 szerintem még az egesz rfactor beta..