61525
  • Alexease
    Toltottem le '90-es Senna es mostan Truli Monaco osszehasonlito kort videoban... hat eleg allatok az biztos;))) Truli-tol szedtem ki kepet, meg a kezemet sem raktam oda a kerek es a szallagkorlat koze:)) es azert megy rendesen:)

• Alexease
    "Elvileg Beta alapotban vannak..."
  • lac coo
    Nem hiszem...Még csak készítik ..
  • Redvin
    Es letoltheto valahonnan?
  • lac coo
    Hát több mint a semmi :DDD

Bár én bevallom rF szintű grafukára vágyom :D
    De legalább végre lemérhetem a fizikát , milyen időt megyek eredeti pályán :DD

Váltóhangal mi van ?? :DD
  • Alexease
    Igen, FullSim el kezdte "konvertalni" az RH palyakat rF ala, eloszor Imola 2004-et es Braziliat. Elvileg Beta alapotban vannak...
  • lac coo
    Nem értek olaszul , de ha jól látom ez RH pálya rF autóval :DDDD

• lac coo
    Dídzsézés ?
  • Panjabi Mc
    Azért mert kérdeztem valamit már ki kell törölni a hozzászólást?
  • lac coo
  • mohus
    kösz
  • Alexease
    DX9-et a #4263 szerint, az arnyekokkal ne foglkalkozz, ahoz file-okat kell szerkeszteni, de ugy is hasznalhatatlanul lassu.
  • Ch_Slater
    rfconfig.exe. ott lehet a dx9, 8, 7
  • Aceton
    Ezeket hol kell bekapcsolni? Nem elég a Displaynél az árnyékot fullra tenni?
    (és hogya lehet beállítani, hogy directx 9-ben menjen, vagy az a default, és a régebbekhez kell állítgatni?)
  • JuanG
    F3 Mills long

1kör
  • JuanG
    csak pár kört mentem, meg 13 körre való benzinnel...úgy vettem észre kell 2-3 kör míg bemelegszik a gumi...nemsokára felrakom videóba, mert lementettem...
  • Travelos
    azzal ahogy néztem a legjobbak 1:14.XXX-et mennek, de előbb-utóbb lesz 1:13-as idő is:)
    én 1:16.8-at mentem 1.1-el 40-50 kör után, de 1.2-vel még nem próbáltam!
  • JuanG
    1.2-vel
  • Travelos
    Volt egy fasza kis Mirror fix az F3 1.1-hez, de ezt az 1.2-nél alkalmazva nem nagyon akar működni. Ez volt az, amivel a tükörben látszó képet módosították, hogy ne legyen olyan vékony minden benne!
    Van valakinek valami ötlete, hogy lehete egy ilyet csinálni? Valami f3.gen file volt ez talán, meg egy bmp file, de nem biztos!
  • Travelos
    1.1-el vagy 1.2-vel?
  • Travelos
    de ez még az 1.1-eshez volt, ami már abszolut nem jó az 1.2-eshez!!
  • Travelos
    Alex! Az Orchard uptade-eddel kapcsolatban azt kérdezném, hogy van ugye egy uptade1 meg egy update2, most ezt hogy kell felrakni? Egymás után, vagy csak a kettest?
  • JuanG
    húúú vazze, nincsenek a toppon
  • JuanG
    ez sokkal jobb
  • mohus
    off
    Code...vágtam egy kicsit...
    BMW Art
  • lac coo
    Codered !

Itt van a jó

McLaren Honda skinja F3 hoz :DDDD !!!
  • lac coo
    Itt találsz setupokat és replayokat , összehasomlítás képpen ...
  • lac coo
    Hát ja ..

Rögtön láttam rajta , hogy csigalassú a grafmotorja:D

3ghz HT p4 , 2 G ram és tuningolt X800XTPE-vel anizó nélkül , medium árnyékkal élsimítással tol 30 fps-t :D

Az azért elég kevés...
  • JuanG
    egy shotot nyomathatnál :)))

most mentem Mills Longon F3-al...1:17 lett a vége, ez jó idő Code???
  • Alexease
    Kivancsisagbol, elkezdtem bekapcsolgatni az arnyekokat Birmingham Short-on, hogy legyen mindennek: tablak, fak, kerites, korlat, gumifal, kordon, utjelzo kupakok stb. Igy mar eleg jol nezett ki a dolog, foleg hogy adtam a paltara egy kis kodot is:) Az arnyekoknal sajna csak a tizedeig jutottam, mert utana mar 1 fps ala kezdett csokkenni a dolog;)))))))

Jo ez a dinamikus napszak, de azert ennyi hatranya van, hogy csak azoknak az objektumoknak lehet rendes arnyeka melyek fontosak. Ami nem rossz, de latva hogy milyen lenne ha mindennek lenne rendes arnyeka, eleg lehangolo, eg es fold a kulombseg:(
  • Istencsászár
    Magyarosítás Frissítés

/ha találtok hibákat vagy hiányos részeket irjatok azt továbbítom Lackónak/

• Travelos
    jól van na! balfasz voltam, mit szépítsem, látszik, hogy kezdő vagyok !
  • lac coo
    Én azt nem értem mi a jó abban , ha már 100 mk/h-val is csak vért izzadva lehet végigmenni a pályán :DDD

Egyszer már volt róla szó , és egyetértek azzal , hogy egy versenyautót, jó setuppal igazán könnyű elvezetni , A dolog onnantól kezd érdekes lenni ha már saját időidet próbálod megdönteni , ahoz ugye instabilabb setup kell , és a saját határododn túl kell autózni .

Én írtam le elsőnek , hogy az F1 milyen nagyon sínautó lett túl könnyű...
    De ma már mást mondok :
    a hotlapom replay-ét nézve még lazzán van benne 1-1.5 mp...De ezt az 1 mp-t ledolgozni már szinte lehetetlen számomra mert saját határomon is túl van ,,,De ha nem rontanék egy kicsit se (!) egy körben biztos összejönne...De rontok...
    És ez a nehéz . Egy igazi F1 pilóta 1000 kört megy gyakorlatilag hibátlanul , na az az igazán valami...

Az meg külön tetszik , hogy végre van lehetőségem korrigálni is a hibák alatt , nem az van mint F1C-ben , ha rontottam akkor a fal fogott meg...És ez igazi élvezet számomra , hogy "érzem " hogy most már kicsit megindult az autó hátulja de még tudomm kontrollálni és nem csapom magam a falhoz ...

Szal nekem ez így bejövős.
    Amíg az első napokban csak autózgattam addig túl könnyű volt , most hogy a saját határaimat akarom túllépni már elég izzasztó , és igen élvezetes mert nem csak a megjegyzett mozdulatok alapján megyek mint F1C-ben , hanem a legkissebb rezdülését is érzem a kocsinak és marha jó terelgetni :DDD

Tolsztoj
  • CodeRed
    Hát igen...azt azért jó ha tudod hogy egy új mod az ugye a fizikában is tartalmaz változásokat, és ezáltal a korábbi setupok felejtősek...ezzel azért jó ha tisztában van az ember
  • Travelos
    Mindent visszavonok!!!!!!!!!!!!!!

Én állat csak behívtam a setupomat, és bele se néztem. Hát az van, hogy az 1.1 alatt készült setupokban mindkét szárnyat minimumra vette a kis aranyos, így nem csoda ha egy gyors kanyarban elszáltam, mert annyira túlkormányzott volt.

A helyzet az, hogy az 1.1-ben volt 3 fajta első -és hátsószárny, itt meg millió variáció.

Ezáltal sokkal jobb, mint a régi verzió.

Így hát nem fejezem be, dehogy fejezem, most jön a java!!
  • CodeRed
    Hát én nem tudom srácok....szerintem érezhetően javult... kezd alakulni a mod..100%-os linearity-n használjátok?Mert csak úgy érdemes véleményt mondani túl-és alulkormányzásról.
  • Travelos
    igazad lehet, most olvasom az RSC-n, hogy másoknak is állatira túlkormányzott gyors kanyarokban.
    ezen kivül visszaváltáskor nagyon instabil lesz.
    megnézzük egy jó setuppal mit mutat, de nem sok jót remélek :(
  • Istencsászár
    jaja
    Trave jo setupp-al mindet lehet kompenzálni csodákra képes probálgasd beállitani a kocsit jól
  • Travelos
    3 napja játszottam az F3-al ,szokták mondani, hogy minden csoda 3 napig tart :)
    én itt befejezetem az F3-as pályafutásomat, ugyanis ez számomra vezethetetlen!

Várok egy jó modot
  • Alexease
    Szerintem, csak most kezd "normalis" lenni:))