61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4403 Az arnyekok NE legyenek MAX-on, mert az felere lassit alapbol. -
#4402 Oksa köszi, eddig az effect-eket csesztettem, az nagyon nem érdekelte, mert tényleg csak a pályafények kavarnak be, de azok nagyon csúnyán...próbálgatok még, de eddig sem a GTL sem a CRC és térsaik nem rosszalkodtak... -
#4401 Ez áll az NFO-ban, hogy ne keljen keresgetni :D
Usage:
- Install rFactor v1.020
- Rename original rFactor.exe to rFactor.ex_
- Extract this package to the install dir
- Run rFactor.exe to play -
Redvin #4400 Vedd lejebb a grafikat, kozepes grafikan sem csunya :) -
#4399 hát...tod ez nekem is eszembe jutott, csak nem mindenki azon kattog, amikor megkapja a fizuját, hogy milyen vidkarit vegyen...
Én speciel arra gondoltam, hogy vkinek volt-e hasonló problámaja és miként oldotta meg. (de azért htx) -
LimPeti #4398 Vegyél másik videókártyát....! -
#4397 Szerintetek mit kéne ahoz beállítanom, hogy amikor beesteledik, akkor ne tépjen be a game, mert már kicsit unalmas, hogy fél óra racsing után azért baxom el a versenyt, mert betép és kezelhetetlen a verda. Nappali beállításoknál maxon van minden és folyik, de amint "fellövik" a pályavilágítást, akkor tép mint atom... Egy 9200-es Radeonom van 3 gigás P4 és 768 ram... (jah és Dx8-ban tolom) -
#4394 Ja még valami, mostmár letölthető flyinfinn-nek köszönhetően a magas felbontású texturákkal megáldott IMIOLA :D
Imola_High_Res -
#4393 Ha esetleg kíváncsi lennél a DXTBmp-re akkor innen letölthető más, esetlegesen hasznos cuccal együtt. -
Travelos #4392 Akkor ez a mod gyakorlatilag egy skinpack! Felejtős nekem. -
#4391 A DDS file-ok gyakorlatilag képfileok, az-az texturák, így ezek fizikát nem tartalmaznak. Ha van benne: gen, hdv, ini, tbc akkor ezek talán tartalmaznának olyan változtatásokat amik az outó mozgására, kezelhetőségére, fizikájára hatással vannak. -
#4390 jah megnéztem azok 1-2 uj update van a 2 kocsihoz
fizikában nemvettem észre külömbséget -
Travelos #4389 a DDS file-ok adják nagy részét a csomagnak. ezek tartalmazhatnak fizikát egy autóról vagy csak grafika? -
ToMy_ #4388 ThePits Touring Car Championship
(alpha test, internal use only )
custom bajnokság 21 módosított Howston-nal és 20 módosított zR-rel.
DDS és VEH állományok minden kocsihoz.
1 RFM állomány
ennyi
kipróbálni melóhelyen nemtom.
-
#4387 oké meglesem -
#4386 Akit erdekel es eppen raer, megnezhetne mi is ez pontosan, mi van benne stb.:)))))))) THX!
TPTCC Test Mod for rFactor -
#4385 A DDS file-okhoz mindenkep az nVidia-tol letoltott DDS Utility-t hasznald, elsosorban Photoshop alatt. Azzal nem szokott gond lenni. Bar a DXTBmp-t nem ismerem, lehet hogy mas lehet a gond:) -
Travelos #4384 de én nem fizettem be a szerverpénzt, tehát nem tudom a jelszót sem! -
K.András #4383 Banner alatt van olyan hogy rFactor teszt bajnokság na arra kattints. -
#4382 Menet közben kipróbáltam még valamit, méghozzá az eredeti DISCGLOW.DDS-betöltöttem ebbe a bizonyos DXTBmp progiba és minden változtatás nélkül elmentettem, ugyan olyan formátumba ahogyan betöltődött az az DDS DXT5-be, de a játékba már így nem működött. Lehetséges, hogy formátumbéli problémák vanak? Pedig a progit az RSCNET fórumból szedtem, valamelyik rFactor-os topic-ból. -
Travelos #4381 Gyerekek, elképesztő mennyi idióta van az online versenyeken, gyakorlatilag nem tudok egy kört sem menni, ha a mezőny közepéről rajtolok:(
Mindenki azt gondolja, hogy a rajtnál, vagy az első 2 kanyarban fel lehet jönni a tizedikről az első helyre olyan íveken autózva, amit amúgy senki nem használ!
Arra gondoltam, hogy akinek van esténként lehetősége csinálni egy dedikált szervert, az minden este csinálhatna egyet valami jelszóval védve. És akkor mi itt jó páran, akik olvassák az SG-t játszanánk. Lenne egy állandó társaság, minden este lenne egy szerver, mindig más pályával vagy bajnoksággal, és nyomnánk egyet. Aki tud jönni jön, aki nem, az majd bepótolja másnap:)
Mit szóltok?
Slater tudnál csinálni esténként szervert, mint régen, mikor a demoval nyomtuk??? -
#4380 Egy kérdés. Megpróbáltam kicserélni a F1 Minimod-ban lévő autók féktárcsáit, egy az F1CH-ben lévőre, de nem jártam szerencsével. Az F1CH-ben ez a bizonyos DISCGLOW egy TGA kiterjesztésű file, míg az rFactorban ugye DDS ami egy FORM. MAS-ba van csomagolva. Én a DXTBmp progival nyitottam meg az F1CH-ből kiszedett DISCGLOW.TGA-t, majd csináltam neki ALPHA CHANNEL-t, kipróbáltam átlátszóságra is és úgy nézett ki, hogy jól működik, majd az egészet elmentettem DISCGLOW.DDS DXT5 módban, kicseréltem az eredetivel és visszacsomagoltam a MAS-ba az egészet. Nem tudom mi lehet a gondja, mert játék indításkor, már kapom is a DISCGLOW-al kapcsolatos ERROR üzeneteket. Nem tudom mit lehet ezen annyira elrontani. Először 256X256-os felbontásban csináltam, és azt gondoltam, hogy netán ez a gond, ezét átméreteztem 128X128-ra, amilyen az eredeti de így sem működött. Szerintetek mi lehet a gond? -
ToMy_ #4379 höhö, a gomb már megvolt a kabáthoz, a hi-res texturacsomagot meg a palya letoltese elott leszedtem... -
#4378 ITT is próbálkozhatsz a #38. hozzászólástól, kezdve majd lapozgatva, mert itt némi Add On-t is találsz hozzá. -
ToMy_ #4377 -
#4376 Imola béta -
ToMy_ #4375 Hahó!
Imolabéta nincs meg vkinek elérhető közelségben? Mert az M4Driving úgynézki nemnagyon megy. -
#4374 Slik gumi
-
#4373 bocs hogy a munkahelyi gépembe nem veszek magamnak dx9-es kártyát... -
#4372 Ha csak egy par eves kartyad lenne, penzed meg semmi akkor kenytelen lennel szenvedni:)) Azert egy kozepkategorias kartya majd egy havi fizetes, nem mindenki teheti meg hogy kiadja erte a penz. Es meg az ala kellene egy normalisabb gep is...:) -
#4371 azért a speedlimitert is rakd rá valamire mert amíg nem kapcsolod ki addig nem pörög fel a motor.Az arra való hogy csak a megengedett boxutcai sebességgel közlekedj.Ha ezt kikapcsolod akkor lehet dobálni a gangokat.Addig nem nagyon.. -
#4370 én nem szenvednék dx9-en kívül....minek?
-
#4369 ez most komoly?
a billentyűkiosztásban kivetted a speedlimiter mellől a hozzárendelt L betűt és csodálkozol, hogy nem megy?
állítsd be, hogy az L betű legyen a speedlimiter és amikor kiérsz a pitből, nyomd meg az L-t! -
#4368 Automata váltás be speedlimiter üresen hagytam nincs hozzárendelve semmi és mégis 2-es böl nem vált 3-as ba.Malyd csak lesz valami azért kösz a segítséget. -
#4367 Hmm....Akkor most hirtelen nem vágom.Bár a speedlimiterrel is feltudsz váltani akármeddig csak a motor nem pörög fel.Nézz át minden konfigolást hogy tutter jól van-e beállítva minden.Próbáld meg automatára rakni a sebváltót,úgy mit csinál?Csak tapogatok nem tudom mi lehet a gond... -
#4366 Kikapcsoltam az L betü volt az,de ugyan azt csinálja 3-as ba nem vált föl. -
#4365 Nézd meg hova van konfigolva a speedlimiter és kapcsold ki -
#4364 Lehet hogy hülye kérdés,de csak most kezdtem el vele játszani,nekem valamiért nem vált föl 2-es böl 3-as ba mi lehet a gond? -
#4362 Na alakul az az IMOLA. Erről beszéltemdélután :) -