61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
HRoland #4526 Sziasztok!
Próbálta már valaki az imolai pályát az rFactorban?
Most próbáltam ki, és rá kellet jönnöm, hogy ez egy F1 Challenge-ből átkonvertált szar. Remélem, nem így fogják megcsinálni a forma-1-es pályákat az rFactorban, mint ezt az imolait, mert az katasztrófa lesz. Az ISI az F1 Challenge-ben ugyanis nagyon gagyira csinálta meg a pályákat, baromi torzak mind szintkülönbségekben (emelkedés-lejtés) mind pedig nyomvonalban (bár az még épphogy elmegy). Ja, még a pályák szélessége is hagyott maga után kívánnivalót. -
#4525 Nalam 50%-on van, mert nem kiserleteztem ki hogy mennyire hasznos, es nem tudtam donteni hogy jo-e;) De ez nem segitseg, igy barhova rakhatod, tesztelgesd hogy neked mikor jo. -
#4524 "Exaggerated Jaw"
Mennyire érdemes rakni ? -
#4523 - A Digitalissal... kezdodo reszek NEM fontosak, azok csak a billentyuzethez kellenek.
- A Sebesseg Erzekenysege, a hivatalosan a Sebessegfuggo Kormanyszog:) Minnel gyorsabban mesz, annal kevesebb a kormanyszog, vagyis annal tobbet tekerhesz a kormanyon. Arkad rulez, le kell huzni nullara!
- Elore tekintes: ez a kanyarbanezes, vagyis mennyit forditsa a fejet a pilota a kanyarodas iranyaba. Egy minimalis (15-30%) ajanlott.
- Fejmogas: a fejre hato erok szimulalasa (fel-le, elore-hatra, jobbra-balra). 100%
- Tuzott vagas: na ez eredetileg "Exaggerated Jaw", amit nem lehet leforditani, de a lenyege annyi, hogy az auto csuszasakor nem csak mozgatja a pilotat, hanem kicsit "elcsavarja", igy jobban "erezni-latni" hogy mikor, mennyire "maszik el" az auto hatulja.
Mivel a felfuggesztes fizika nem egy csucs termek, igy nem art ha be van allitva, de mindenkepp tesztelni kell mert izles kerdese. -
#4522 Erre a magyarázatot én is megköszönném:) -
#4521 Gyakorlatilag semmiről sem tudom igazán micsoda :DD
Szal megköszönném ha leírnád mi micsoda , és hogy mit kapcsoljak ki hogy 100%-ig én vezessek :DD
-
#4520 Azert majd lehet, hogy ha lesz idom, hozzapiszkalgatok, de majd csak ide linkelgetem be;)))) -
#4519 Ezt a beallitast hol talaltad ("túlzott vágás"). Eredetileg ezt hogy hivjak? Over Cut az biztos nem volt, mert olyan nincs:)) Adj (kicsiben:D) egy screenshot-ot a beallitas reszrol, megmondom mi az:) -
Redvin #4518 Kár hogy nem fejezed be, pedig nagyon tettszik! Nagyon jol lehet erezni a sebesseget, talan ebben lehet a legjobban :) -
#4517 Na jó de az mit jelent ?
Ha nagyon alászedem magától korrigál ? -
#4516 Ami még hozzátartozik, csak hogy ne essél az én hibámba, ha mégis úgy döntesz hogy végignyomod:
- Max Ai legyen (asszem 19), ehez lehet le kell kicsit húzni a grafból
- Nem kell a magas ai szint, én 108%-on nyomtam, nem kell, egy bukott versenyen többet vesztesz mint amit nyersz a magas ai szinten, sima 100%, vagy ahogy jó.
Ez számít a legtöbbet, én soxor szívtam úgy azzal hogy nem nyomtam a qual-t (kasztnisoknál így jobb/izgalmasabb), és elindultam hátulról, majd a zúzdában letörték a hátsó szárnyam, vagy éppen a féklámpázgatás miatt belefutottam az ai-ba, és letört az első szárny,...ez 108% ai-nál teljes bukás azon a versenyen.
Szal ha kinyomod így, akkor nem kell erőltetni az ai erősséget.
Sokkal nyugodtam lesz az egész. -
#4515 Nekem sem volt, es nincs is, tolni a kariert, foleg ilyen lehetosegekkel. Ha nem lenne bena az AI, tobb palya lenne, jobban lenne dijazva barmilyen helyezes versenyenkent, akkor talan igen. -
Laceee #4514 Túlzott kitérés-t jelent "a következő verzióban már javitva lesz" -
#4513 én sem ajánlom, pedig én összenyertem a pénzt rá...fel kell rakni Alex F1 minimodját, és elfelejteni ezt a részét a játéknak.
Nem kellene hogy így legyen, és ha kijött a patch, akkor valszeg jobb lesz végignyomni.
Így visszagondolva, elég fárasztó volt, 270ezrenként kell összenyerni, de az oválon könnyű nullázni, (ai kilök, ai keresztbeáll)
és csak akkor éedemes kinyomni, ha megnyered a versenyeket (Nagy oval-t kivéve), és persze a végén a bajnoki címet..30ezrenként nincs érteme szvsz.
A bajnoki cím mindenképpen kell..annélkü nagyon kevés a pénz. -
Redvin #4512 Koszi, mindjart kiprobalom de azt meg mindig nem tudom hogy hogyan szerezzek OWC-ben cheat nelkul 2.100.000 kreditet hogy vegyek 1 normalis forma autot. Ehhez legalabb 10x vagy tobbszor kene megnyerni az rfactor training bajnoksagot, raadasul az f3bol sem lehet azthozni a kerditeket. -
#4511 Megjelent egy Toban Hi-res textura csomag: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=226838 -
#4510 Igen, valahol azert jogos, en is megertem, ezert nincs is vele kulonosebb bajom:) Azert vannak olyan modifikaciok amivel heteket, honapokat dolgoznak, melyek eleg komoly felkeszulest, tapasztalatot, tanulast igenyelnek. -
#4509 ja, olvastam :(
értem is, meg sajnálom is....amire nyitni kell: hogy együtt teszük jobbá ezt a játékot, és nem magadnak akarsz elismerést vele.
Sajnáltam is hogy felmerültek azok a kifogások, hisz ez a mod, vagy bármi, pl. a texturák, sok idő, és másokért.
-
#4508 Amiert nem lesz befejezve:
- nincs idom:)
- csak tesztnek szantam (plusz "legalisan" tudjak F1-et tesztelni:D)
- sok levelet kapok kintrol, a nevvalasztas es a jogi dolgok miatt.
Hasonlo jogik problemak vannak pl. a Toban textura bovitessel is;)) Nem az volt a fontos, hogy: "Jaj de jo, uj GMT file-ok, es plusz 4 aszfalt texturazasi lehetoseg!", hanem hogy nem kerestem vissza, hogy honnan szereztem 2 honapja vagy 2 eve az alapnak hasznalt, es utana sajat magam felhuzott, megfestett, modositott aszfalt-texturakkat...
Vagyis, ha valaki modositani akar egy aszfalt texturat es azt publikalni, akkor megkeresi az eredeti forrast, es szabatos angol nyelven engedelyt ker a hasznalatra! Ha nincs ideje vagy nem tud angolul, akkor valszeg ugy mint az "eredti modok keszitoi", kimennek egy versenypalyara, berelnek egy darut, emelvenyt, beszerzik az engedelyeket, es megfotozzak felulrol az aszfaltot:))) Ha erre nincs lehetoseg, akkor talan nehany 100 dollarert meg is lehet vasarolni valamelyik StockPhoto cegtol...:)))))) -
#4507 Formula1 mini-MOD 1.3 Full (RAR, 30Mbyte) :P
Nincs befejezve, es nem is lesz... szerintem:) Minden mukodik, kiveve a gumikkal - mint latvany - van gond (nem mindig veszi figyelembe a Bridgestone es a Michlen gumikat).
Az autofizika es az uj gimifizkak olyan 90%-ban vannak beallitva, a Soft es a Hard azert kulonbozik. A ket gumitipus (B es M) egyforma, de meg vannak hozza a file-ok. -
#4506 Nem tudom honnan lehet letölteni , majd a többiek megmondják ... -
-
Redvin #4504 Mifele f1 mod? -
#4503 Én pl. csíteltem :DDD
De ha letöltöd Alex F1 modját akkor kipróbálhtod legálisan az F1-et és még nyugodtan is aludhatsz :DDD -
Redvin #4502 Az OW challengben, ti hogy szereztek 2.100.000 creditet, hogy megtudjatok venni 1 normalis forma autot? -
#4501 nofene.
és a gmt-hez van már valami? -
#4500 Megjelent a hivatalos gMotor 2.0 MAS Edit: http://www.rfactor.net/index.php?page=devcorner -
#4499 Meg sorohatnank a kivansagokat, de eloszor techniakilag kellene rendbe tenni, utana johetnek a kerekcsere animacio szintu kiegeszitesek.:)
Peldanak tokeletes a GTL, amiben a keszen megkapott aktualis grafikai enginere "csak" az extrakat kellett hozzafuzni, ami meg is latszik rajta: nagyon jo cockpitek, pilota es egyebb animaciok, reszletes texturak, sok felho-napszak lehetoseg stb. -
#4498 Én még egy normális kerékcserét is el bírnák viselni. -
#4497 Elis ismertek, hogy egyelore nem tudjak veglegesiteni a komolyabb modokat, mert sokminden meg betas es komolyabban valtozni fog a jatekban.
En azert arra is kivancsi leszek, hogy technikailag mit tudak javitani, boviteni, modositani a jatekban. Bar mar egyertelmu, hogy nem uj engine, inkabb csak egy komolyabb drotozas, de vannak dolgok amit nem artana alapbol megcsinalni, hasznalhatova tenni.
Ha csak a grafikai reszt nezzuk: nagyon belassulos a jatek, keves az FPS, a normalis arnyekok (MAX - alapnak kellene hogy legyen!) hasznalhatatlanok versenyben, totalis arnyekban is van vetett arnyeka az autoknak stb. -
-
#4495 nahát.
Csak rendes ember lett belöled :)
sztem azért is nem jönnek az igazi nagyágyú moddok, mert várják az első patch-et..ami elég nagy lesz sztem.
Pedig már jöhetnének a fene vinné..:)) körmöm rágom Nordschleife-n hogy hasítsak egy Renault Clio-val. -
#4494 hát egyre jóbb tudod af1c is a te skinedel toltam mármont a suzukisat de ez nagyon jó lesz -
-
#4492 Kormány beállításoknál mi az a túlzott vágás ? (magyarosítva...)
Egyáltalán hogy állítsam be , hogy 100%-ig én kormányozzak ? -
#4491 A hétvégén meglesz már :DDD Most ráérek kicsit csinálgatni :DDDD -
#4490 ááááá végre király jönne már -
#4489 Hamarosan: ..........
-
#4488 Köszi. Nem volt meg a pálya
Azt hittem benne van a pálya is meg az új textúra -
#4487 Mi nem mukodik, a palya vagy az uj texturak? Meg van egyaltalan a palya neked vagy csak a DDS-eket masolgattad be?! Ha nem lenne meg a palya akkor innen szedheted: http://www.m4driving.it/download/9800.html