61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4486 Megtudjátok mondani miért nem működik nekem ez az Imola? Nyitottam egy Imola könyvtárat a megfelelő helyre, bemásoltam a dds-eket de semmi.
-
#4485 igazándiból csak kipróbáltam, de nem hiszem, hogy rosszat mutatna. csak van 1-2 adat, amit nem mutat (?gumihőmérséklet?) -
#4484 #4463 ????
Valaki mondja már meg :DDDDD -
#4483 Azt nem mondtam , hogy rossz :DD
Nekem nagyon bejönnek az ilyen "piszkos" pályák , jól érzem ahogy fut alattam a beton :DDD -
Redvin #4482 Es mit takar ez a tobbe-kevesbe? Mert ha rossz adatokat mutat, akkor inkabb kevesbe :) -
#4481 az f1c-s telemetry progit többé-kevésbé lehet használni. hogy beépített lesz-e? azt nemtom... -
#4480 Persze a 2. mondat is kérdés lenne, tehát helyesen: Ezek nem a modelleket tartalmazzák? -
Redvin #4479 rFactorban van/lesz telemetria, mint pl f1c-ben? -
#4478 A GMT fileokat mivel szerkeszted? Ezek nem a modelleket tartalmazzák. -
ToMy_ #4477 asszem a .PLR-ben reconaissance lap 0/1 -
ksgy #4476 de megy, DE MEGY!! ;)) lehet az a cikk még nem elérhető, de hamarosan minden helyreáll ;) -
#4475 ezt a képet hogy csinálad? -
#4474 elég ezt felrakni Alex?
amit itt alattam linkeltél, a 4mb-s V3-t?
-
#4473 Ja;) De ahoz kepest, hogy eredetileg csak a GMT-k miatt csinaltam, es a texturakat csak mintanak pacsmagoltam ossze, amikor kiprobaltam eleg... "erdekes" volt;))) Mint egy bombazas utani felujitott versenypalya:)))) De mivel igencsak "ossze-vissza", eleg jo rajta menni:) Belsonezetbol meg nem feltunoek az ismetlodo foltok.:P lehet hogy meg is hagyom veglegesnek - egyelore - magamnak:) Max hetvegen lepucolom rola a feltunoen ismetlodo foltokat.
De amit gyorsan megcsinaltam, az a aszfalt lapok talalkozasanal a sotetebb foltok, meg hozza csaptam egy frissebb Bump, Shine, Addon mappot;)
TobanLongRoadMod_V3 (RAR, 4Mbyte) -
#4472 Tuti , csak néha nagyon ismétlődős :DDD -
#4471 Hát a gyöngyszemtől ez messze van , de remélem az rF-es szebb lesz.:DD
Igyekszem vele :DDD
#4463 ???? -
#4470 nagyon jó nézki remélem hamar végzel vele és megosztod ezt a gyöngyszemet
-
#4469 Csak megcsinaltam "veglegesebbre" a Toban(Long) aszfaltokat:) HighRes texturak lettek, plusz Pit es Grid.
TobanLongRoadMod_V2 (RAR, 3,5 Mbyte)
kep1 kep2 kep3 kep4 kep5 kep6 kep7 kep8 -
#4468 RED: Allitsd az ido szorzot 1x-resre. Settings\Rules\Time Scale
Lac coo: -
#4467 F1C Suzuki 2
kép 3
(Életem első skine szal nem a legszebb :DDD) -
#4466 Én készítek egy F1 suzukit , magyart ..
Utána talán F3-at is :DD
F1C Suzuki
-
#4465 csá nem tud valaki f3 autot magyaros kinézetel borsedis reklám hasonlok tök álat lenne -
Redvin #4464 Azt hol lehet beallitani, hogy teszteleskor ne legyen este? Elég érdekes forma autóval alig kivilágított pályán menni :) -
#4463 Nem emlékszel mit kell átírni PRL-ben . hogy legyen boxkiállás a rajtrácsra ?
Sajnos nem megy az Index F1 Liga oldala és nem tudok puskázni :DDDD -
#4462 Koszi, de ezek inkabb csak mintak, jobban megnezve (nem is kell jobban nezni;D) egyformak csak "ossze vannak firkalva":) A lenyeg a "MOD" link, a GMT-k, a lehetoseg hogy tobb aszfaltot lehessen hasznalni.
Kep feltoltesre hasznalhatod ezt is: http://slc.hsw.hu/picupg/.
Nulla design es korites, mert csak arra irtam hogy funkcionaljon:) Egyszerre harom kepet lehet feltenni, kicsit-nagyot, a program megcsinalja a forumba beszuranfo komplett szoveget (link-sort) is. 3 kepenkent ENTER kell:) Egy hatranya van, hogy elotte meg kell csinalni a kis kepeket - 220px vagy kissebb - mert a szerveren nem fut a GD modul. Meg persze elotte le kell tolteni oket sajat gepre, aztan feltolteni... vagyis macera, tudom, de igy csak kulturltabb a topic, es masokat is megtisztelunk vele:)) -
#4461 ok :DD
Jó az aszfaltod :DDD -
#4460 Kozben frissitettem a lenti (#4449) textura packot (a kepeket is);) -
#4459 Bocs Lac coo, az RSC mar beis allt ahogy elszoltam magam, vagyis lekaptam a es ujra raktam a cuccokat.
Lac coo RSC forumos cuccai:
http://www.mak-racing.org/downloads/cars/f3/mak_f3_team.rar
-
#4458 Nem akarok kotekedni, de miert nem birod normalisan be tenni a kepeket a topicba. Rakjal be egyet, a tobbit linkent. Es persze normalis meretben. Es ha lehet sajat vagy magyar tarhelyrol, mert az RSC egyreszt lassu is, es sokszor el hal, Ilyenkor erdekesen jon le a topic. THX! -
#4457 A légbeömlő előtti terelő szvsz egy az egyben RH 2004 Ferrari :DDDD
De nem baj .... -
#4455 És micsoda modolt karosszéria :DDDDDDD
Még a hűtők is látszanak :DDDD -
#4454 de szép ez az autó.
(én nem tudok még semmiről..) -
#4453 Van beömlő légterelő , hűtőkémény meg minden :DDDD -
#4450 Miért nem mész te ISI-hez dolgozni ?
Többet csináltál néhány hét alatt mint azok :DDD -
#4449 ICQ kozben csak osszedobtam egy Beta-s textura update-et az elozohoz:) Aki akarja tesztelheti (ezek a Toban Long verziohoz vannak!)
TobanLongRoadModTexturesBeta.zip (ZIP, 500kbyte)
-
#4448 Csak nagyon "igenyeseknek" () es irtozatosan raerosoknek, modositottam Tobanban nehany GMT-t, kulon szedtem a Long verzio "hatso" aszfaltjainak a texturait, igy azokat kulon-kulon 4 fajta uj texturaval lehet behuzni:) Idom nincs (jo) aszfalt texturat gyartani, igy csak a tajekozodas miatt, atszinezgettem az uj aszfalt texturakat hogy jobban lehessen tajekozodni melyik hol van.
Toban Long Road MOD (RAR, 1,7 Mbyte)
-
#4447 Elveszti a játék a hangulatát! -
ksgy #4446 :) -
Travelos #4445 köszi, sokat segítettél
motorfék hatásfoka, hmmm...ezt kipróbálom:) -
ToMy_ #4444 engine brake map: motorfék hatásfoka
caster:
"A csaphátradőlés változtatása (angolul caster)
A csaphátradőlés célja az autó egyenes futásának biztosítása hasonlóan a kerékpárhoz. A korábbi, off-road buggy autókból leképezett túraautókon (például Tamiya TA02) ez az érték nagyon magas szokott lenni, akár 20 30 fok is. Ez nem normális dolog egy síma utakra készülő versenyautó számára. A korszerű túraautókon ez az érték változtatható, és többnyire 5 -10 fok körüli érték. A változtatás gyakran bizonyos alkatrészek cseréjével történik. A nagyobb értékek a hullámosabb (parkolóhely) míg a kisebb értékek a síma (szőnyeg) utakra valók. A beállítás nem az autó általános tapadását módosítja, hanem az egyenesfutáson felül a kanyarokba történő befordulás és kigyorsítás közbeni viselkedésre hat. Az alapelv az, hogy túraautóknál tartsuk minél kisebb értéken. A különféle gyártmányú autók és a különféle stílusú vezetők eléggé eltérően reagálnak a változtatásokra. Ugyanis a caster hatására az első keréken a camber elkezd növekedni a camber gain-től függetlenül, ahogy azt a kormány elfordítja. Ez első pillanatban a tapadás növekedését okozza, majd a kormányt tovább fordítva a kerék egy része már kezd elemelkedni az úttól, a tapadás hirtelen csökken. A nagyobb caster ezt a változást erősíti. Ugyanakkor a nagyobb caster hatására az autó könnyebben kezd kezd el befordulni, és gyors (dőlős) kanyarokban több tapadást ad az autó elejének. Lassabb kanyarokban viszont (kis dőlés) a kis caster fog több tapadást eredményezni ugyanakkor az autó nehezebben akar elkezdeni befordulni. Ha valaki apró kormánymozdulatokkal vezet, annak a nagyobb caster gyorsabban reagáló autót fog eredményezni, míg ha valaki szereti faltól falig forgatni a kormányt, annak éppen hogy kevésbé agilissá fogja tenni az autóját. És persze minden pályán vannak szűkebb és szélesebb ívek, símább és hullámosabb szakaszok. Habár a caster módosítása nem egy gyors művelet sok autónál, mégis a már az előbb leírt összetett és ellentmondó hatásai okából minden új pályán érdemes kipróbálni. A lehetőségek szerint legalább a beállítható két szélső és a középső értéket. Kb 2 fok módosítás ad már érezhető változást. A HPI Pro2 a 10 fokos casterrel jobban reagál mint a 8-assal."
mondjuk ez RC autókhoz való doksi, de a lényege benne van. forrás: Darázs RC Team