61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4234 1.1 nemvolt túl könnyű sem túl nehéz... minnél nehezebb annáljobb -
Travelos #4233 Kipróbáltam az 1.2-es F3-at. Hát szerintem nagyon szar! Maximális tapadásra van állítva a szárnyam és egy gyors kanyarban 30 fokot elfordítva a kormányt kidobja a seggét. Jól is néznénk ki ha a valóságban ez így lenne. Már az 1.1-es is nagyon nehéz volt, de ez katasztrófa.
Szóval pár kör után azt monodom, szokni kell :) -
#4232 Nem semmi ami ott folyik -
ratb #4231 köszi müxik....csak rossz ellenfél volt kiválasztva neki.... -
#4230 Ha mar feltoltottem, akkor mar ide is belinkelem erdekessegnek. 2005 augusztus, Hungaroring, Astra kupa (AVI, DivX 6, 6Mbyte) -
#4229 Szerintem standalone, bar en az 1.1-re telepitettem fel. Szerintem valassz ellenfelet, az lesz a megoldas... -
ratb #4228 ehhez nem kéne a 1.1es vérzió is ,hogy fönnt legyen elötte???
felraktam ezt és tesztet se tudok inditani,azt mondja hogy válasszak ellenfelet vagy valami ilyesmi :( -
#4227 Meg nem neztem meg:) -
#4226 Nem sikerült rájönnöd , hogy a váltóhangokkal mi a baj ? -
Redvin #4225 uhh, az kicsit sok ido.. -
#4224 Ev vegeig talan mar lesz 3-4 eredeti palya, komplett MOD esetleg jovore... -
Redvin #4223 Vagy barmilyen mod, eredeti palyakkal? -
Redvin #4222 Es kb mikor lesz f1 mod palyakkal egyutt? -
#4221 Megjelent az 1.2-es F3 MOD: http://www.stylelo.com/ -
#4220 -
CUCLI #4219 is is :)
oks meglesz. thx :) -
#4218 Videokártya teszt vagy benzingőz szagolás ?? :DDDDD
(szólj ha valamiben segítség kell ! ) -
CUCLI #4217 jaja. bejövős a graf alapján :) megnézem ,h fut :D -
#4216 Csak nem , Cucli ? :DDDD -
#4215 Igen...nekem is az az érzésem, hogy bár 2.0-ként van eladva a motor de nem hinném, hogy ez egy teljesen új 2.0-ás motor.Itt-ott érezhető, hogy valóban toldozott-foltozott motorja van a játéknak.Reméljük egy kiadós peccs kijavítja ezeket a hibákat... -
CUCLI #4214 na azé :D
nembaj töltöm a játékot. pofás kis grafja van neki -
#4213 Az fenykep. -
CUCLI #4212 ez ingame kép? =0 -
#4211 Persze az elozo csak elmelkedes volt nem vita tema, mert mindenki tudja hogy ehez penz es ido kell:) Ami nincs:))) -
#4210 Amugy sok helyen latszik, hogy kapkodott az ISI, es/vagy a "tartalomra" mar nem volt eleg ido, es inkabb az engine-t probaltak hegesztgetni. Sok-sok apro hiba van - ami azert meg nem zavaro -, de a teljesen alfas AI es az FPS gondok mar gazosabbak:(
Tenyleg sokat javult a grafikai engine, belekerultek a DX8 es DX9 efektek, a shaderek stb., de ezzel egyutt egyelore lassult is rendesen:( Sajnos itt a MAX arnyekolas - ami alap lenne (az autora is ravetulo) - szinte hasznalhatatlan versenyben, annyit lassit. Es raadasul ugy lassu, hogy nelkuloz minden DX8/DX9 pre/post-process efektet (valodi tukrozodes, HDRi, dinamikus kontraszt, melyseg elesseg, motionblur stb.). A Shine es a Bump mappoknal kimerult (szinte) az uj effekt es render paletta:)
Szerintem az engine ismet (csak) erosen meg lett hackelve, inkabb csak hozza lettek drotozva az ujdonsagok:) Ami nem gond, nem kritika, csak ez van:P
Bar tenyleg egy (online) szim-be nem a grafika az elsodleges, csak fajo tudni, hogy ha a kiadok, fejlesztok "normalisan" tudnanak a szimekhez allni, akkor szinte lehetne olyan grafikat produkalni mint pl. a PG3-ban. -
#4209 Upsz, mar meg volt amikor kilinkeltem a filmet, csak lemaradt a file-rol a link:)) Nem szolt senki es meg lakast festegetek (meg mindig:D) nem vettem eszre;))
rFactor Orchard Lake Texture Update 02 (Asphalt) -
Travelos #4208 mikor lesz meg, mikor lesz meg???? nyammmmmm-nyammmmm :) -
Travelos #4207 :DDDDDDDDDDDDDD
és végül sikerült a fal lebontása vagy leintették a versenyt? :)))) -
#4206 Utolsó kép lemaradt :DD -
#4205 Új Imola 94 shotok :
Nagy méretben itt látható . -
#4204 Ja és mindezt a harmadik körben hozta össze , úgy , hogy mikor kiírta a full sárga zászlót és gondolom elindult a safetycar , akkor totál összeomlott az egész , és ment vagy 2 fps-el :DDDDDDD -
#4203 jóóóóó, nagyon jó
csak néha bevillan az aszfalttextura a verdába...itt-ott -
#4202 Na ez már sok :DDD
A Safetycar valahogy nekifordult a falnak és az istennek nem jött rá , hogy nem tudja eltolni a falat :
A kijövő AI-k sorra belecsattantak , már én sem tudtam kifönni a boxból mert összatörtek .A Jordan meg kb 10-szer hátra tolatott és beleszállt a Safetycar-ba , gondolta majd letúrja maga elől:
Aztán látva hogy ez nem sikerül , stratégiát váltott és engem borított fel , hogy eltudjon menni :
Mindeközben a Safetycar folyamatosan tolta a falat , és mivel nem tudott kiállni , végig sárga zászló volt , szal ennyi itt egy offline verseny :DDDD
Adjátok át gratulációmat az isi-nek !!!
-
#4201 klassz!!!! -
#4200 Nagyon jó :DDD
Ez kell a jó sebesség-érzethez :D Ezt így megcsinálhatnád minden pályára :DDDD
A váltó hangja nálad is ilyen lol a videon .
-
#4199 Megtisztelsz :D
Figy mi lett a hangokkal az új mododnál ?
Eredetire van állítva de a váltó hangja elég lol , és még autó nincs a képen meg motorhangot se hallani , már akkor váltócsattogás hallatszik :D
Miért van ez ? -
#4198 Kösz-kösz... -
#4197 Lacc Coo-nak jo sok aszfalt csik:)) Prev movie, semmi extra, csak a jatekbol exportalva, kis felbontas miegymas, csak a folthatas miatt:)) rF OrchardLake Asphalt (AVI, DivX 6, 10Mbyte)
-
#4196 Próbáltam, de nem tom milyen mert az eredeti F3-al még nem játszottam :DDD
De gondolom nem egy Flat Out tipusú törésmodell :DDDD -
#4195 Most notiról netezem...ezen nincsen fent a játék...milyen?Próbáltad már?