61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#4360 Ez volt az: Half Rate="0" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal
-
#4358 az lehet, de ha a vidkari nem tudja a dx9-et akkor cseszheted :)... -
#4356 Az az :DDDD -
#4355 Az a Half Rate volt, de ebben mar alap.
Nem gond a "chat", nem zavar, ha zavarna nem valaszolnek, foleg nem "normalisan":)) -
#4354 Jobban számolta a fizikát , gumikat , rázóköveket ..ilyeneket.....
Valamit át kellett írni 0-ról 1-re...Vagy ilyesmi ....
Chatről annyit , ha nem akarsz nem válaszolsz .......ez fórum ha valami érdekel megkérdezem , ha tetszik ha nem :DDDDD -
#4353 - Mit szamolt sokkal jobban?! Azert ehez kellene valami pontosabb info;)
- Ha bemasoltal minden DDS-t a ..\GameData\Locations\OrchardLake\ konyvtarba, akkor mukodnie kell. Nem kell a MAS-ekkel foglalkozni!
Veled eleg jjol "szet lehet chat-elni" a topicot -
#4352 Mégegy kérdés:
F1C-ben átlehetett írni valamit a prl-ben amitől mindent sokkal jobban számolt , az itt is van ? Sajna nem emlékszem a nevére.....
Az orclade frissítésedet nálam nem veszi be ...Melyik mass fájlba való az tuti müxik akkor ? -
#4351 Ha fejreallsz, akkor talpra tesz egy kis ido mulva:) Fun race-hez tokeletes:) -
#4350 Crash Recovery="0" // Artificially keep cars on track or flip cars upright
Ez mi ?? :DDD
( Nálam alapból 1-en van...) -
#4349 Csodálkoztam volna a 3 millión ....
Mert az 34 nap :DDDDDDDD
Gondolom ha feljebb veszem az a memoriát foglalja...2 giga kb. mennyit bírhat el ? -
#4348 30 sec;) -
#4347 A jatek nem elindulas valszeg a warez verzio miatt van, abban sajnos nem tudunk segiteni:) -
#4346 Őőőőőő...
A 30.00000 second az most mennyi ?
30 mp , 3 millió mp ... vagy mennyi ? -
#4345 1. A PLR file-ban, a gameOptions resznel:
Vehicle Removal="30.00000" // Seconds until stationary vehicle is removed from track
Debris Removal="30.00000" // Seconds until stationary debris is removed from track
Parts Duration="30.00000" // Seconds after parts break off before disappearing
Crash Recovery="0" // Artificially keep cars on track or flip cars upright
2. ..\Location\OrchardLake\
3. Meg nem tudom, nem neztem:)) De valszeg az UIData konyvtarba, UIBKBG vagy hasonlo file-ban. majd megkeresen. -
#4344 Ezt gyorsan osszedobtak, erre szamitani is lehetett:))) -
#4343 Néhány kérdésem lenne a tisztelt szakértőkhöz :
1.: hol kell átírni azt , hogy a féknyomok és letört alkatrészek mennyi ideig látszódjanak ?
2.: az orchlad ( vagy mi a fene ...:)) pálya új grafját hová kell bemásolni ?
3.: hol található annak a forgó tányérnak :) a dds-e amin az autók láthatók a menüben ?
THX -
#4339 közben kikerültek a fájlok is, bár szerintem nem az összes
itt -
#4338 egy kicist lehet rajta javítani barkács módszerrel is, de az alapok szarok az a gond
hires textúra (amire céloztam tegnap) -
#4337 Megneztem gyorsan Imolat. Bar En nem mentem rajta, csak korbe kuldtem az AI-t, de igy egy kor alatt nem lattam problemat.
Olyan amire szamitani lehetett, F1C konverzio, vagyis minimal texturak es NO DX8-9 efektek (bump+shine map) es nincs uthiba map. Vagyis nincs multitexturing;))
Az ut texturazast egy ora alatt megoldom ha kell, aszfaltot mar benyomtam ala:)) Az efektekre varni kell amig lesz editor (MAX+Export), mert a multitexturat csak ott lehet rahuzni (valszeg az is par perc:D). -
#4336 Nem tudom, nekem nincs vele gondom valahogy:) Ugy is csak az veszi meg aki nagyon akarja, atlagban ezerob max 1 embert erint a dolog:)). Eddig is megoldottak, ezutan is megfogjak. Aki meg nem akarja meg venni, az mar vagy meg kapta a hivatalosat - mert "elismerten, igazoltan" komolyabb modder - vagy turelmesebb es megvarja amig megjelenik, vagy elobb utobb ugyis ir valaki egy ingyenest... ugy mint eddig;)
Eddig is voltak mindig fizeto skiegeszitesek jatekokhoz. Nem is kell messzire menni. Ott van pl. az NR2003 ahoz fizetos program a bajnoki tablazat keszito, a replay analiser, vagy van ahoz is fizetos palya konverter.
Ezzel csak akkor lenne gond, ha nem lenne mas lehetoseg, ez lenne a hivatalos, es igy kulon ennyi penzert adnak. Igy hogy valaki ugy gondolja, hogy keszitett egy programot nehany nap vagy het alatt, es azert penzt ker, sajat dolga. Ez csak azert tunhet neked furcsanak, mert epp egy modolasra szant programhoz probalnak penzert adni valamit;) -
K.András #4335 Nem mind1, hogy téged akar lehuzni vagy azt aki neked akar ingyen ezt azt csinálgatni?Nem akarom ragozni, szerintem ez igy is ugy is gusztustalan.
Egy pályakészitö meg soha nem fizetne konverterért, ami azt illeti modellezö saját modellt csinál hiszen attol (pálya)modellezö, pláne ha megszállott. -
#4334 Nem;) Sok fejleszto meg probal kompatibilis maradni a regebbi kartyakkal is. -
#4333 De a konvertert nem neked vagy nekem keszitettek es adjak penzert, vagyis Te es En a palyat, legyen az barmilyen minosegu, ingyen kapjuk meg;) A konvertert a megszalott palyamodellezeoknek csinaltak, akik valszeg meg ketszer ennyit is kepesek lennenek kifizetni erte;))) -
#4332 jajjmár!
olvasd el az NFO-t! -
#4331 Sziasztok!Nem tudjátok véletlenül,hogylehet elindítani a játékot,mert amikor elindítom az exét kijön 1 setup menü beállítom a felbontást és okét nyomok,de semmi. -
#4330 ezt meg pláne nem értem....
manapság nem csak! dx 9-es gémek vannak??? -
#4329 csak dx8-ban tudtam megnézni (melóhely)...de ezek szerint dx9-es alatt se szebb:)) -
Laceee #4328 Majd irjál mi lesz F1Cl szerver ügybe "most megyek dolgozni" -
#4327 ezen már élvezet menni:) -
Laceee #4326 ezen az Imolai pályán fps problémák nincsenek "mitől lennének " -
#4325 Természetesen én sem arra buzdítok senkit, hogy vegye meg, hisz biztosan hamarosan elérhető lesz "ingyenes" formában is és persze az ezért kért összeg irreális is. Én arra próbáltam célozni hogy jó, hogy egyáltalán létezik ez a progi mert ennek a segítségével hozzá lehet jutni egy F1-es pálya "gerincéhez" és ahoz, hogy tényleg rFactor szintű pályát kapjuk kézhez sokkal kevesebb ídőnek kell eltelnie, mint hogyha teljesen az alapoktól kellene elkezdeni egy pálya elkészítését. Hisz látjátok, még egyikönk sem fizetett érte egy fillért sem de máris elérhető mindannyiunk számára, egy ugyan további fejlesztésre szoruló de működőképes pálya. És amint írtam, talán az autók konvertálásánál is hasznát lehet venni.
Hajrá Alexease! :) -
K.András #4324 Hja, ráadásul szarabb a minösége a konvertáltnak mint az eredetinek. igy a program grafikai képességei mit sem érnek, bár azt amugy is csak az tudja élvezni akinek tökmind1, hogy 8 vagy 15 ezer egy játék... -
K.András #4323 "Na de azért mégis csak örülök, hogy van egy ilyen koverter, mert azért mégis csak egyszerűbb lesz enek a segítségével megcsinálni egy pályát, hisz a modellek és a vonalvezetés ami alegfontosabb adott, mint teljesen az elejétől kezdeni a modellezést."
De nem érted, ha valaki megveszi a konvertálot, akkor pont 16 ezer ft-t költött vagy annak megfelelö valutát, mindezt miért?Hogy a többéves játékban szereplö pályát modelt stb, be tudja aplikálni az ujba?!LOL...
Bocsánat ha valakit megbántok, de aki megveszi ezt a konvertálot az nem normális az konkrét!
Mennyire abszurd, kifizetsz 8 ezret a játékért, 8 ezret a konverterért és gyakorlatilag 16 ezerért megkaptad a 3-4 éves F1C-t amit ma 1-2 ezer ft-ért árulnak!;)
Ez az üzlet gyerekek és észre sem veszitek! -
#4322 KIRÁLYSÁG végre f1es pálya :)texturák alig vannak:D de legalább valami -
#4321 Ja, IMOLA BETA verziója letölthető az M4Driving -ről.
Véleményeket kérek! -
#4320 a kiadó meg dobozos rendes terjesztés lenne, akkor is kb. a szokásos 10eFT körül lenne itthon a játék...szal nem lenne sokkal drágább, de az ISI jóval kevesebb nyereséget realizálna...
így viszont reméljük, hogy már dolgoznak a kiegészítőkön... -
#4319 Hát igen éppen ezt írtam én is le nem túl régen. Amikor legelőször olvastam az rFactorról, éppen az volt kiemelve, mint az óta is minden rFactorral kapcsolatos cikkben, minden eddiginél jobb MOD alap lesz ez a játék, és hogy ilyen céllal is lett fejlesztve. Így egy kicsit azért boszzankodom, mert mindamellett hogy a játék messze nem tökéletes, több megközelítésből sem, egyesek szerint BETA állapotú (az AI-t tekintve szerintem is) szerintem az a 8000Ft amennyibe a játék kerül nem is olyan kevés, hisz mennyibe kerülne akkor, ha még kiadója is lenne. Mert akkor még hozzájönne a többszörösítés díja, a forgalmazás dija, a forgalmazó haszna, a nagy és a kiskerek haszna az ÁFA, meg mé ki tudja mi. Ez volt a baj anno a Half-Life 2 vel is, hogy kb. ugyan annyiba kerül a STEAM-en keresztül letölthető játék, mint amennyi a dobozos, forgalmazási procedurán átesett verzió a boltban. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha egy játékot vagy egyéb softwaret nem terhelnek forgalmazasi költségek ne is kerüljenek annyiba, mint egy dobozban, CD-n vagy DVD-n esetlegesen kézikönyvel kísért és kézhezkapott példány. Pl az is lehet, ha 8000 ft helyett csak 4000-be kerülne sokkal többen megvették volna. Bár ez elsősorban mentalitás és hozzáállás kérdese.
No de alaposan eltértem a témától. Szóval a modolhatósággal kapcsolatban akarom azt mondani, hogy nem is a MOD-olhatóságról elhíresült játékhoz, még annak megjelenése előtt napvilágott látott a hozzá tartozó SDK de érdekes módon az rFactorhoz, ami éppen a MOD-olhatósági lehetőségeiről vált híressé, és népszerűve, egy hónappal a megjelenés után, és azok után egy csomóan már megvásárolták, (legalább is azok akiknek egyáltalán szándékukban állt) még semmilyen hivatalos SDK vagy MOD Kit nem látott napvilágot. Hogy van ez? És akkor jönnek ilyen emberek mint ez a Dave Noonan és 20 fontot kér egy félig meddig működö progiért. És még milenne akkor, ahogyan már mások is írták, hogy ha a MOD-ok is fizetősek lennének?
Na de azért mégis csak örülök, hogy van egy ilyen koverter, mert azért mégis csak egyszerűbb lesz enek a segítségével megcsinálni egy pályát, hisz a modellek és a vonalvezetés ami alegfontosabb adott, mint teljesen az elejétől kezdeni a modellezést.
Ja még valami. Hátha felhasználható lesz ez a konverter, esetleg autók konvertálására is hisz az F1 Challenge-ben mind a pályák mind az autók modeljeit MTS file-ok képezik. -
K.András #4318 Ami elképesztö szerintem az az, hogy a manus 20 fontot kér érte, az több mint 8000 ezer ft annyiba kerül a játék!Ki fog azért 8 ezer ft-t kiadni, hogy utána neked vagy nekem konvertáljon pályát?Ráadásul itt jön még csak a képbe az amiröl te beszélsz, hogy vajon milyen lesz az a konvertált pálya.
Tiszta szivemböl utálom az ilyen nyerészkedö senkiháziakat és fogadni mernék, hogy még nincsen vége, lesz még aki ezen akar nyerészkedni... -
#4317 A GPL2NASCAR palya konvertalo is fizetos (volt).:) Nem tudom mennyien vettek meg vagy hasznaltak...
Hivatalos konverter biztos hogy nem lesz, az EA es a SimBin tutko beragna;)
De egyelore meg a hivatalos palya keszito ModKit-re leszek kivancsi, lesz-e egyaltalan, mikor, milyen stb.
-
#4316 Ezzel az a gáz, hogy nem tudod mit veszel! Megveszed, és utána még sokat szívsz nagyon, hogy jó legyen, ha egyáltalán megoldhatóak-átláthatóak a konvertálásból adodó veszteségek, nemműködések, akadások problémakör. Pl báemilyen hivatkozás texturára materialra rosszul konvertálódik, lehet az életbe nem tudod átállítani, és akkor lesz texturahibás pálya, ami senkinek nem fog pl tetszeni:((( Egyéb nyalánkságokról, amik már bonyolultabb hibalehetőségek, még nem is írtam.