61525
  • lac coo
    Na ez a topik tényleg behalt.....
  • lac coo

• lac coo
    Valaki !!!

A temlate-ban a Details rétegbe hogy lehet rajzolni ????
    Már ha lehet egyáltalán ...
  • b-type
    egy szép 4wd drifter videó WestCoastCustoms-tól:
    direkt link
  • Alexease
    Es igazi megszalottaknak itt van meg egy tucat onboard video:))
    001, 002, 003, 004, 005, 006A tobbi itt...:)
  • Alexease
    Azert ez is egy elegjo "hullamvasut" palya:))))
    UK Clio Cup, Djursland, CockpitCam (WMV, 37Mbyte)
  • Alexease
    Igen az eleg erdekes resz:D Probalkoztam en is mindennel, de nekem is az ugratas volt a leghasznalhatobb:)))
  • Daffy
    MOndjuk a dombtetőt kihagyhatták volna.Ott aztán volt levegőbe féktávbemérés,visszaváltás...Aztán majdhogynem a levegőbe kellett kanyarodni is:-)))
    De hát vágod miről beszélek:-)
  • Alexease
    Gondolom...:) Utos kis palya volt;))))
  • Daffy
    Mennie kell annak csak rohadt lassan jön be..:-)
    Alexease ne tudd meg mit hagytál ki.Azt a kavarodást ami ott volt....:)
  • Redvin
    Egyebkent nekem is csak warezban van meg. Megvennem eredetiben, csak sajnos nincs mivel. Lehet hogy amerikaban mar mindenkinek visa hitelkartyaja van, de nalunk sajnos meg nem igy van.
  • Alexease
    THX!!
    Ez a hetvegi palya volt. Keszultem ra, be is lottem a Porsche-t, aztan nem tudtam indulni...:((((
  • CodeRed
    Hát ez nem gyün
  • Daffy
    Sardian Park

Nem egészen idevágó de hátha van akinek tetszik.Egy bajnoki futam összefoglaló videója HPCC-ben.212 MB,kb 8 perc
  • Alexease
    En sokat hasznaltam Linuxot, tobb felet is kiprobaltam (Debian, Uhu, RedHat stb.) A Debian helyi (web)szerverre tokeletes! A tobbi is jo volt, pl. a RedHat-ot 7000-ert vettuk, volt benne vagy 7 CD, es honapokig nezegetheto program mennyiseg, utilok, lejatszok, irodasoftware-ek stb. Elvileg tokeletes olcso megoldas kisvallalkozasoknak ha legalizalodni akarnak, es annak aki nem hasznal "altalanos" Win programokat. De jatszani, dolgozni es sajat hobbykat uzni (zene, film, mod, 3d stb.) szamomra hasznalhatatlan volt.
  • avcom
    fogalmam sincs, nem is akarok tippelni
    de gondolom Henrik Roos elég befolyásos...
  • CodeRed
    Aki játszik olyan nincs.Énis átakartam térni LINUX-ra, de szvsz ez lehetetlen.Hiába mondják, hogy ilyen jó meg olyan jó, ha egyszerűen nincs megfelelő tapasztalati háttér, és kompatibilitás.Bár sajnos ez is odavezetne, hogy amiben a LINUX erős abban ugyanaz a szint lenne mint pl WINDOWS....ááááá ez egy ördögi kör!
  • Alexease
    Azert kivancsi lennek, hogy mennyiert sikerult megszerezni a liszenszet?:) Azert volt egy jo kapcsolat, es a FIA GT\ETCC\WTCC nem is allt a helyzet magaslatan, talan meg jol is jott nekik egy kis "reklam"...
  • lac coo
    Sokan vagyunk , de még nem vagyunk elegen !
  • Alexease
    "...(amúgyis szeretek dobálózni ezzel-azzal, kormánnyal stb...)"
    Igen, ezt tudjuk:)))))
  • avcom
    sokat dolgoztak az rF-en és még sokat kéne. Viszont ezt már megtárgyaltuk sokszor. A SimBin pedig nem sokkal a FIA GT licensz után vette meg a Histo Cup licenszet, ha jól emlékszem, más kérdés, hogy később hasznosították.
  • lac coo
    Kb te vagy az egyetlen aki használni fogja :D
    Szal legalább egy sört megérdemlek:D
    (60 réteg...fúúúú.)
  • drop
    köszi skint sört küldöm
  • CodeRed
    A PC igazi varázsa a szimulátoros társadalomban még mindíg a programok mod-olhatóságában, és a belepiszkálásban rejlő, /a bármit a magad szája íze szerint változtathatsz/ szépségben rejlik.Valószínúleg nem is véletlen, hogy egyre több program jelenik meg modolhatósági funkciókkal.Így akarják életben tartani magát az alapprogramokat.Ha a onzolokban is lenne erre lehetőség, bizisten holnap dobnám a kukába a pc-met.....(amúgyis szeretek dobálózni ezzel-azzal, kormánnyal stb...)
  • Alexease
    Nem csak azert. Mutas 1 embert a teljes ismerosi korodben, aki pl. CSAK Linux-ot hasznal... Persze ok-okozat, fel kellene aldoznia magat nehany millio embernek, csak Linuxot kellene hasznalniuk, lemondani nehany evre minden programjukrol (munka, szorakozas, hobby, mindennapok stb.), meglenne a komoly indok, lehet gyartani oda is software-ket.
  • arty
    azért azt ne feledd, ezt mesterségesen erősitik is a cégek, mivel PCn a legdurvább a kalozkodás :( pl röhej, h sok game PC konverzioja el sem készül vagy butitott, stb ... legdurvább "terelés" a flatout :( éppcsak PCre nincs rendes multi :)
  • avcom
    összesen egy kört mentem az Enthusia-val és egy Logi DFP-vel Nordschelife-n egy virtuális Peugeot 106-ossal (nekem 205-ösöm van :-)) és tetszett, bár ez még kevés következtetés levonására. Viszont nekem baromira hiányzik a modding a konzolokról bár ez lehet, hogy egy speciális betegség
  • lac coo
    A tenyérnyi PSP-n így néz ki az F1 :

• arty
    tisztában vagyok vele, h melyik cég melyik :)

- isi - rfactor - szvsz nem 1 év alatt csinálták, mert akkor mit csináltak 2003-2004-ben? ;) de ha dzsoni azt mondta, akkor tévedtem, viszont 1 év alatt nemértem, hogyan fogyott volna el a pénz ... misu(vagy ingy? :D ) anno azt irta, h évekig (3?) csinálták ezt ...
    - SBDT - gtr/gtl - a gtl-ről kb. ezelőtt 8 honappal halhattál, előtte a GTR2 volt csak emlitve, azaz még koncepcioként sem létezett szvsz - de ez csak tipp :)
  • Alexease
    Arra hasznaljak amire igeny van. Eladasokat tekintve a banant nyomogato reteg 1000x annyi mint a kormany tekergetos, setupolos.
  • CodeRed
    Igen pontosan!...és abból mégnagyobb kavarodás és odanemfigyelés, ezzel egyenesarányú minőségromlás venné kezdetét.
  • CodeRed
    Attól félek, hogy a konzolok mostani jellege (és nem a technológia) sajnos a "gyerekjáték" kategóriájú progikat preferálja.Talán az új PS3 vagy Xbox adhat némi bizakodásra okot.Talán már "felnőtt"-ként fogják kezelni a programozók, kiadók.Mondjuk a farkam nem erre áll, de biztosan lázba hozna egy NR2003 szintű fizika, egy újgenerációs GranTurismo grafikával, cockpittel, setupolással (pedig azt nem tudok :-D ).Az lenne maga a menyország.Semmi bajom a konzolokkal, de sajnos nevetséges amire használják ezeket az erőforrásokat.
  • Alexease
    De van MAC-re pl. "F1 Sim":) En a PC-set probaltam, es nekem tetszett:))) Ronda es finom:) Valamiert nekem nagyon tetszett benne a fizika:)))))
    Virtual Grandprix 2
  • Alexease
    A felesleges rendszer zabalassal egyetertek, egyertelmu. De a free oprenceres altalanos nyitas az egyelore felejtos...
  • lac coo
    PS3 F1 jó fizikával ...Te jó isten , már áll is a farkam...
  • lac coo
    Ha belerajzolok a Details rétegbe , akkor az autón ugyan úgy látszanak 3d-ben a vonalak ???
  • CodeRed
    Pl NR2003 is van Machintosra....az egy más kérdés, hogy honnan lehet itthon beszerezni...
  • Alexease
    Ami meg bizakodasra adhat okot a konzolos reszlegen is, hogy kilepnek/tullepnek a hagyomanyos "gyerek" autosjatek kategoriabol, es tovabbfejlesztenek, hogy allitolag az Enthusia (vagy mi:) eleg jo fizikaban - bar belsonezet meg nincs, es lattam par kepet, videot a kovetkezo generacios autoscsodakbol, es mar vannak eleg komoly belsonezetetk is! Bar a filmekben meg mindig arkad a mozgas, de mar ez is valami:)))
  • mohus
    na akkor megint igazam van, pedig nem éretek semmihez:)
  • CodeRed
    Akkor sorry :-( csak félreérthető volt...