61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6293 Én meg csendben meghúztam magam , azt hittem , hogy már ennyire eltunyultam a fis fizikával-gumival , hogy ezzelm ilyen láma vagyok :PPPP -
#6292 hú, ez nagyon szép -
ksgy #6291 akit érdekel esetleg .GMT plugin ZModelerhez, az látogasson sürün ide :) -
Spet #6290 Az "én" upgrade-mel nem lesz mismatch-ed,mert vissza lehet térni menüben az alap fizikához -
Spet #6289 Az Alex féle gumi sjanos ezt csinálja...nem tom mér...kérdezd Alexet:))
Viszont amit én raktam hozzá...(RH03) az nem csapkod,éd nincs is olyan eszetlen tapadása......
Azt próbáld ki!!......Sztem az a nyerő FIS fizikával.
-
#6288 Nagyon jók!Különben ezt az Toban uj texturákkal változatot(amik a képen vannak) honnan lehet letölteni?Mert még a játék megjelenése után pár nappal voltak róla képek. -
ksgy #6287 eztet láttátok-e már-e? :) -
#6286 :))
figyelni kell az biztos...nincsenek még letisztulva a dolgok. -
#6285 atyám mennyi buhera van már :))...ha megint fenn lesz nekem a játék, nincs az az isten, hogy nem lesz mismatch-em ha valahova csatlakozni akarok :)))... -
#6284 rájöttem mi a baj...mármint az F1-nél:
Az játék alap f1-es verdáját választva, még default setup-on is 1:05-öt megy a járgány, és nyoma sincs ennek a csapkodásnak,..akkor azt hittem a default setup magas szárnybeállítási miatt, rátöltve az a setupot ami a 16/24-es szárnyáláson csapkodott, és megkergetve pár kört, kiderült hogy nem.
Akkor megint felvettem a kedvenc Honda-mat Alex F1minimod 1.3-ból és upgrade-ben visszaraktam az eredeti gumikat, megkergetve nem tapasztaltam a csapkodást...a lényeg hogy kipróbáltam külön az Alex fizikát, és külön az Alex gumit...csak a gumi okoz csapkodást 290< sebességnél.
Ha vki még tapasztalta volna, az mondja, mert én meglepődtem...senkinek nem volt még ilyen probléma vele?
-
Travelos #6283 na megyek a bontóba, nézek néhány alkatrészt:))) -
#6282 kira'
El is felejtettem hogy kisebb a gumi, így persze hogy nem futott a jó idő közelében..én meg erőltettem.
A gumi megalkotásában én segíteni nem tudok, nem ismerem a gumifizika felépítését/megoldását a játékban, és a közvetlen visszajelzés is nagyon kevés a gumiktől. :(
Egyedül amit tudok vinni, hogy ha kidobsz egy gumiszettet, akkor megyek vele annyi karikát amennyit mondasz, és nézem a melegedést, és a kopást, és amit a köridők alapján lehet mondani.
Az autónál nem érezni hogy egy, vagy más kanyarban jobban letapadna, nem jut el ilyen infó egyszerűen, mert ahogy írtam is én elég élettelennek érzem a kormányt, vagy inkább a kocsi-aszfalt kapcsolatot,...nincs határozott benyomás.
Egy rFactor telemetria program talán segíthetne, ahol részletesen foglalkozik a gumival.
Más:
Elkezdtem csapatni az F1-es verdával, és bizonyos sebesség (290<) felett megbolondul a kormány, erőhatás jelentkezik hol egyik hol másik oldalon, és ha nem jól tartok rá akkor elkezd csapkodni..
De ha rátartok is, ..ez nem megoldás, mert egy versenyszitut így nem lehet lekezelni..
Mid-Ohio-n mentem vele, és ez miatt 1:08,1 az idő, ami szvsz meglehetősen vicces. :(( 320km/h-nál nagyon nem jó ha csapkod a járgány.
16/26-os szárnyal mentem...meg is indul a hátulja szépen.
-
Spet #6281 Ahh.....kis korrekció:
Az F1 2005 minimod hangja felülirja Alex hangjait:(.....a szemét....:)
Semmi gond.......aki akarja,az 1.30-as modból másolja be a hangokat,miután felrakta az "uj" minimodot. -
#6280 Megszereztem az F30as 2005-os specifikacioit, komplett doksi:)))) Aki akar, osszerakhat egy F3-ast:)))
Ez alapjan majd atnezem ki-kivel van a progiban beallitva.
Formula F3 Technical (PDF, 300kbyte) -
#6279 -
Spet #6278 Na Hi!
Megcsináltam a gumifizikát az uj minimodhoz is:)
Hdv cserélőt nem raktam hozzá,ha már megcsinálták,hogy különbözőek a kocsik.
beleraktam Alex F1 gumijait is,ott különbözik a bridgestone,és a Michelin gumi fizikája.
A hang hivatkozást is megváltoztattam,mert amit tettek hangokat neki,azok eléggé....hogy is mondjam.....na:(
Az Alex féle hangok viszont továbbra is választhatóak.:)
Természetesen minden megoldható az Upgrades menüből.
Fizika F1 2005 MniMOD-hoz -
#6277 Koszi!
A gumikopason, melegedesen nem valtoztattam, azert olyan amilyen. A sebesseg biztos csokkent, mert "kissebbre" kellett vennem a szamolt kereket, mert ahogy a multkori kepen is latszott, alapban nem er le az auto az utra:))))
Ennel a guminal, elsosorban a kezeles volt a lenyeg, a kolonbozo elso es hatso gumikarakterisztika miatt.
Persze, a melegedest, kopast is "meg lehetne csinalni" - valtoztatni, javitani stb. - de ahoz tanacsok kellenek, mert annak nem sok ertelme van, hogy egyszeruen csak lejebb veszem a kopast:)
Majd utana nezek rendes F3-as gumiadatoknak - ha talalok:) -
#6276 Ez az első olyan kép, ahol látom hogy kopott a gumi! Csak ez a MOD tudja a kopást?
-
Travelos #6275 nagyon köszönöm, este tesztelek :) -
Hajdinak #6274 HI
lehet ho ezreszer elhangzott ez a kérdés, de én nem találtam: miért van az, hogy az f1 mini modba csak 1 féle gumival versenyeznek, pedig a menüben látszanak a minárdikon pl a bridgestone gumik -
#6273 Ezt használtam
kell vele menni pár kört mire beáll a jó idő, nekem kb. a 4. körre jött ki.
Ez főleg a gumiközép miatt van, ami alapból kicsit rogy, de ha bemelegszik akkor jó lesz. -
Travelos #6272 b-type, újra kuncsorognék egy setupot tőled. szeretném én is összehasonlítani a Formula Extreme modot a Formula Nippon 2005 moddal MidOhio pályán, a Nipponhoz van tőled egy remek setupom, az exterme-hez is belinkelnél egyet ehhez a pályához? -
ksgy #6271 énis :D -
#6270 hajrá!
nagyon kiváncsi vagyok mit raksz össze. :) -
#6269 #6123
Ezen annyit változtattam, hogy 25/25-re raktam a diffbeállt.
De sztem most már a legutobbi van fent, mert mikor fel akartam töltei tárra, akkor szólt hogy létezik már, felülírja?
Akkor esett le, hogy én ezt már belinkeltem,..azért felülírattam, szal sztem itt már 25/25 lesz, de sztem neked ismerős lesz a setup. :)
Az egyedüli beállt én csinálok full, az a Mid-Ohio setup, ezzel már 1:26,0 a legjobbam (replay:save link as -
ksgy #6268 hali!
egy kis segedelmet szeretnék kérni: tegnap már sikerült nagyjából belőni a kispolákot, hogy kb úgy menjen ahogy köll neki :) (még persze sokminden hátravan, meg ez csak úgy elég nagyvonalakban...)
viszont arra nem sikerült rájönnöm, hogy a fejmozgást hogy tudom olyanná tenni 80km óránál, mint mondjuk FIS autókban 250 körül... :( erre van vkinek 5lete? a headpsyhics.ini-t nézegettem, osztottam-szoroztam az értékeket, de azzal csak azt a mozgást tudtam állítani, ami a fékezés-gyorsítás-kanyarodás-huppanás miatt van.. -
#6267 ráadásul a 2005-ös supercup-ban 997-es Porsche megy -
Spet #6266 Megpróbálom minél hamarabb megxsinálni az új modhoz is:) -
#6265 A képen nagyjából látszik is, ahogy növeltem a tempót, aztán az
5. körben elértem vele azt amit tudtam, a
6.-ban próbáltam a magasabb tempót tartani, a
7. körben már kellett fogni egy két csúszást, és aztán a
8. körben megforogtam, a
9 körben visszahűtöttem, és végül ennyit ment a
10. körben.
így nézett ki a végére. -
#6264 Megnéztem az új gumikat:
Köridőben lassú, kb. 1-1.2másodpercel vagyok lassabb vele mint az alapgumikkal, az elejével nincs baj, a hátulja a 6. körben elkezdett stabilan 100 és 105fok között menni, és kopni.
a 7. körben már sárga volt, és aztán a 8. körtől már csúszkált rendesen gázra és 110fok körül volt, de féket még akkor is jól bírta, tehát az első gumikkal nem volt baj, és az egyensúly is megmaradt féktávon.
Az utolsó két körre visszahűtöttem 103 fokra a hátsó gumikat, de még így is gázra már erősen csúszott a hátulja.
Gumiteszt 2
Az az érzésem, hogy a melegedése miatt jó qual gumi lenne, ha jóval gyorsabb lenne, tehát jobban tapadna mint az alapgumi.
vagy
A köridő 1-1.2mp-vel lassabb mivolta miatt jó verseny gumi lenne az alaphoz képest, ha nem melegedne. -
van pár új gokartos kép
de ez a DTM 1992 is tetszik -
#6262 Ja látszik reggel van : Ez megint a GTR :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#6261 Meglepetés !!!!!!!! -
#6260 Nekem miért szöveges dokumentumot akar megnyitni a video helyett , bármit csinálok ? -
#6259 Ez nem használható az új F1 minimodhoz ?
A továbbfejlesztett Alex-féléhez ?
Csináld meg arra is :DDDD -
Marco #6258 Hát addig még van másfél hónap, de amennyiben nagyágyú lesz megvárjuk. A trailer alapján ütni fog. -
#6256 -
#6255 Az F3 mod Interlagos setupját szívesen kipróbálnám (amivel tegnap mentél) ha esetleg megkaphatnám a setupodat -
#6254 Valószínűleg azért mindenki konzultál valakivel, vagy valakinek az ismerősével akinek valamilyen formában van köze a valós autósportokhoz.Azért valljuk be a komolyabb mod-ok tényleg nagyon jók szoktak lenni.És ha ugyanazt a mod-ot két külön csapat készíti el abból mindíg az lesz, hogy egyikb en ez jobb ay másikban az.Ha 2 ilyen csapat összeadná a tudását és az ego-t kicsit hátrébb szorítanák fényévekkel jobb, ütősebb mod-ok látnának napvilágot.Dehát mindenkinek fontos az elismerés... -
#6253 Kérdés:Megnézte valaki Silverstone-t és vagy Donington-t?Mik a tapasztalatok?Milyenek lettek?