61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6333 Te biztos egy modról beszélünk ???? :))))))))))))))))))) -
Spet #6332 Én lehuztam nagyon sokat MF1CB-ben,majd mikor sajnos összeomlott,bármelyik másik ligába mentem,mindben min 2mp-vel jobbat mentem,mint mf1cb-ben.
Pont ez is volt már az egyik baj nálunk,hogy a nehéz fizika miatt nem nagyon jöttek új emberek.
Eljöttek két-három tesztre,aztán soha többé.....
Manapság már mindenki a 04rh-ra épiti a carset-ét,és ott az ujoncok is több sikerélménnyel indulhatnak.
Az indexF1,és a HF1l is egy amolyan köztes tapadású carset.
Nehezebb az rh04-nél,viszontaz rh03-nál könyebb. -
#6331 De mit kendőznek el ?
Bár egyre inkább nehezedik rájuk a nyomás a nézők felől akik követelik a segítségek megszűntetését.
Márpedig F1-ben a reklám-fogyasztó az úr ... -
#6330 Alapvetően a mérnökök örülnek neki, ..és minden olyasminek ami csökkenti a hibalehetőséget,..azaz az emeberi tényezőt.
Pedig szvsz(!) csak egy elkendőzés, ahogy én egy játéknál is annak tartom. -
#6329 az fincsi alap :)
b type, dehogy, szimre pl: f1c -
#6328 Hát én nem értem ...
Nekem pont MF1CB mod volt a laza ...
Azzal mentem az eddigi legjobb időimet eddig , a szép kék "ELF" autóval :DDDD
RAKD BE MINDKETTŐT :DDDD Azt jóvan.... -
#6327 Biztos vagyok benne hogy F1-ben bármelyik pilóta játszva elvezeti TC nélkül is ...
Nem tom mi célból van még mindig benne... -
Spet #6326 Az index liga fizika sztem sem olyan kemény.
Az MF1Cb...az kemény volt:)))
Na azt beraknám. -
#6325 Az élő F1-re gondolsz?
Ott én úgy gondolom, ha vki nem tud megbírkozni az autó vezetésével, akkor ne vezesse, ha pedig senki nem tud megbírkozni, akkor az az autó vezethetetlen.
Ezeket még anno azzal az indokkal hozták be, hogy a tapasztalatok átültethetőek a szériautók ilyenirányú fejlesztéseibe.
-
#6324 Mi ?????
Akkor mi nem egyről beszélünk :DDDDDD
Az a legkeményebb F1 mod F1CL-hez amit valaha láttam :DDDD -
#6323 Én használok TC-t.....
Sőt Tobanon , amiben "profi" vagyok (kb 2000 kör ) még a fékerő-elosztás is be van makrózva a nagyon lassú kanyar előttre a pálya hátsó végén :DDDD
Az igaziak is tekergetik mindig ...Sőt a gázpedál érzékenységet is , a difit is meg mindent :DDDD -
#6322 hát nemtom... az index modba a kocsi ugy tapad a földhöz mint az álom :)))))) -
#6321 HF1CL ????? (Index liga)
Az kemény :DDDDDDDDDDDDDDd -
#6320 szerintem tc használata az az 1 segitség amit ha valaki használ attól még mondhatja magára hogy pro... -
#6319 Hát én elképzelhetőnek találom hogy nem az RH03 gumit használják, mert többször is előfordult más sorozatokban a játékon belül, hogy eltérőek voltak az upgrade-k használata, főleg ha, mint én most, nem series-t, hanem hétvégi versenyt indítok.
A TC nem kell, a mod hangja úgyan nagyon gyík, sokat nehezít az alsó fordulaton való kihasználásban, hogy egyszerűen nincs hang..szal én az alap hangokat használom, ..majd visszarakom Alex-ét.
Szal én az élő F1-ben sem értek egyet a TC használatával (sem semilyen más vezetési segédlettel, ezért nem használom, de mivel jelenleg az F1 sorozatban van, én is úgy gondolom hogy ha vki használja, nincs benne semmi kivetnivaló. -
Spet #6318 Alexet meg ne bántsa senki
Ha Ő nincs,akkor még mindig mehetnénk szar F.IS kocsikkal.
Asszem Alex kiváló alapot teremtett a minimoddal,sokat segitve a többi moddernek. -
Spet #6317 Esetleg...ha van kívánság választható fizikára.....berakhatunk egyet tesztjelleggel. -
Spet #6316 Low TC-vel silverstone-ban nagyon elcsépeltem az AI-t -
Spet #6315 Szerintem az AI-bármit választasz is- mindig ugyanolyan az adott modban.
F1-ben szerintem célszerű használni a TC-t,legalább low-on.Az igaziak is használják:)
Azért 900LE lassu tempónál......leszorító erő nélkül..... -
Spet #6314 Azért nincs választható fizika,mert ha már megcsinálták,hogy különbözőek a kocsik,akkor már nem akartam ujra egységesiteni:)
Ezért kivettem az upgrades-ből a fizikát.
Amikor benne volt,akkor sem működött tökéletesen,mert számomra eddig ismeretlen okból,nem vett át minden adatot,amit beirtam -
#6313 És ki volt a másik kettő ? :DDDDDD -
#6312 wow igazi killer :) -
#6311 De elvileg -legalábbis én úgy tudom - alapból be van állítva valami , hogy tök ugyanazzal a kocsival mennek mint én ...
Vagy az ilyenre nem vonatkozik ? -
#6310 Nem azert irtam:)
Csak azert, hogy abban a gumi/fizika beallitasban ne nagyon keressetek profi F1 MOD dolgokat, mert lovesem sincs hozza;))))) Vagyis ha valami gaz van vele, 70% hogy az alap rossz:)))
-
#6309 sztem nem,...vagy használnak segítséget, tc-t vagy vmit, mert ott húznak el ahol én ficánkolok kicsit.. -
#6308 De biztos , hogy az AI is az RH gumit választja ????
Engem is aláznak :DDDDD -
#6307 Nehogy negatívumot vegyél le ebből a dologból!
Minden full jó amit csináltál, én csak csodálkoztam hogy erről nem jött visszajelzés, mert akkor lehetne vele vmit kezdeni,..amiről nem tudsz, azon még ha szánsz is rá időt sem tudsz segíteni.
Egy ideig azt hittem a kormánybeálljaim mentek el, és aztán meg setup-ban kerestem a megoldást.
Mot nézem ezt az Rh03-as gumit Spet-től, kűzdök vele a 10. helyen mivel a többiek úgy mennek ki a kanyarokból hozzám képest mint akit húznak. :)
Meg lehet hogy tényleg hátrébb kalibrálták a BAR Honda-t, jelenleg éppen benne vagyok az 1:05-ben Mid-Ohio-n..
-
#6306 Jó senki nem hibáztat :DDD
Ha nem csináltad volna meg a mini-modot , nem is lenne semmi F1 .....
És értem mit akartál csinálni ....Csak lesz valaki aki befejezi ....
Főleg hogy te nem is szereted az F1-et , külön köszönet érte :DDD -
#6305 Az F1 1.3-ba amit be tettem gumikat, erose teszt jelleguek voltak:) Csak a Bridgestoe es a Michelin Soft/Hard "feluletes" jellegeit vettem at, hogy legyen valami alapkulonbseg, de nem (tudtam) teszteltem oket.
Igazabol, csak lehetosegnek volt beteve, ugy mint a fizika is;)
Csak az volt a lenyeg, hogy ha valaki F1-es festesekkel akar menni, akkor tudjon valasztani FIS vagy F1 Class kozottt es azon belul a lehetosegeket, es ez ne okozzon online problemat.
Ugy volt, hogy najd akinek sok ideje van ra, es ert is hozza (:D), majd csinal hozza normalis gumit, fizikat stb. Volt is jelentkezo 3;) Ebbol az egyik a MiNi MOD-kent kijott Ghost fele cucc. -
#6304 Ez salakra van basszus;))
Donington jo. Bar erosen konvert izu, de mentem rajta par kort es teljesen jo;) AI-t, lampakat nem neztem. -
#6303 donington-t nézte már valaki? jó? vagy nagyon béta? -
#6302 igen :)))
jaja, nagy flash lenne Toban short-n, vagy akár Birmingham Club-on,..
irdatlanul néz ki...a kanyarvadász -
#6301 Atyaég, teljesen a Toban Shortra való:)
-
#6300 Ez mi ? Autó ??? -
#6299 vadddafakkkk -
#6298 wohoha..
de mekkora már! :)
Alex van elgondolásod hogy mitől lehet amit írtam?
Szivesen megtesztelném azt is. -
#6297 Na ez így már kezd jó lenni :DDD
Már csak a motort kellene megbuherálni , hogy ne gyorsuljon ilyen veszettül, és a kékhatást valahogy lejjebbvenni mert az is elég eltúlzott :DD :D -
#6296 Tényleg , F1-ben nincs gumikopás vagy mi ?
Defektesre hajtom akkor is vagy nem jelzi , vagy nem kopik :DDD -
#6295 Na most nálam nincs választható fizika csak gumi .(Meg hang de az nem lényeg)
Akkor most ez csak RH03 gumi-fizika és az alap FIS fizika ?
Vagy már nálam valami össze van kutyulva ? -
#6294 THX !!!!!!!!!!!!!!!