61525
  • lac coo
    Mondjuk használok egy pár játékot de sehol máshol nincs ilyesmi , csak F1C-ben és itt :P
  • lac coo
    Kappe :DDDDDD

De mi a francnak rakják be az rf topikba ???
    Én meg miért nem olvasom el ,hogy gtr-hez való :DDDDDDDDDDd
  • Alexease
    Letoltotted mar a Ferrari 550 Challenge-et?!

Azon olyan jot rohogtem:) Sorry! De azt paran beszivtak ha jol lattam:)))))
  • PuMy
    Igen, erre azt irtak h driver problema, szal sose lesz kijavitva. Szerencsere a patch ota nekem kevesbe jon elo, azelott ahogy ramentem egybol csinalta.
  • Tomo15
    Iylen még nekem is volt amikor olyan kormánnyal mentem.Aztán ujra rámentem egy másikra, és jó lett:)
  • lac coo
    Nem tudjátok mitől lehet az, hogy amikor keményebben megfogom a rázókövet utána egy darabig nagyon arra húz a Sidewinderem ? Aztán abbahagyja...
  • b-type
    én mára már bepihentem, de holnap mehet. :)
  • Travelos
    gyertek! csak ketten vagyunk a szerveren :(((
  • Travelos
    tényleg, restart volt, igazad van :((
  • Alexease
    Igen ott tobb aszfalt is van, de vegig az uton es a kanyarokban csak egy fajta:( Az idmerot meg tenyleg rosszul illeszti:((
  • aesirbaba
    Szia!

rfactor.net "véletlenül" itt minden infot megtalálsz:)
  • grebber
    Mennyibe kerül ez a game?
  • b-type
    gondolom akkor nem írja felül ha közben kilépsz a pályáról, ha restartolsz egy versenyt akkor meg igen.
  • b-type
    pedig nálam felül írta, Joesville replay csak egy van, és egy hotlap.
  • Travelos
    nem lehet, sorszámozza a végén, nem ír felül semmit
  • CodeRed
    Megy a szoba:HUN_rFactor
    jelszó: hun
  • Travelos
  • b-type
    nincs meg :(
    felülírta a második.
  • CodeRed
    A célegyenesnél használ többet is..Énis odatettem a toldott aszfaltozást.Meg az időmérőpontoknál használ más aszfaltot.Bár DX7-ben jobb mint 9-ben.Ott szerintem szarul illeszti az aszfaltot azokon a pontokon.
  • Alexease
    En meg csak ugy betettem masik aszfaltot, es annyi:)) De amugy meg itt a full, mert az elobb kimaradt belole egy-ket dolog;) Azert volt olyan kicsi;)

En gondoltam ra hogy megcsinalom olyanra, de sajnos a GMT-kben csak egy fajta aszfaltot hasznal, igy nem lehet megcsinalni a kanyarokat, uthibakat stb. vagyis marad az egyfajta aszfalt:( Jo lenne mar egy plugin MAX-hez:))))

rF_Mid_Ohio_Asphalt (RAR, 3,5 Mbyte)
  • CodeRed
    Az jó :-D
  • CodeRed

Én a tegnap linkelt MidOhio-s real video alapján gyártottam a pályát.Kicsit olyan Talladega-s.Rengeteg úthiba (repedezés) látszik és a fű is élénkzöld több fotón is.
  • Travelos
    na jó,akkor rTrainer Advanced, és Mills Short, na érdekes párosítás?
  • Travelos
    akkor egy szavazat az extremre javított gumifizikával és MidOhio :)))
  • CodeRed
    Hát ha akarják többen is akkor indítok szervert...Csak itt döntsük el melyik mod (extreme-t töröltem :-D ) és pálya.
  • Travelos
    most értem haza, jól látom, hogy még nincs szerver? ma már nem is nyomjuk?
  • Travelos
    tegnapi első Joesville replayt nézted nekem?
  • b-type
    így is van jól. :)
    Vannak jobban bejövős autók és vannak kevésbé, az is az alap jóságát mutatja hogy elég szélesek a lehetőségek.
    Az amiért nekem jobban tetszik, annak az oka lehet hogy a vezetési stilusomban keresendő, én kedvelem azt ha egy ívet tudok gázzal kicsit szűkiteni..umond, kövér gázzal kenni a gumit.
    Interlagos is jó példa erre, a ferradura
    kanyar, itt is ha rárakom az orrát a belső ívre, és jó a bemeneti sebeségem, akkor lehet játszani a gázzal, nem kell attól félnem hogy lecsúszok.
  • Alexease
    Akkor mar itt az enyem is:) Bar ezen semmi extra nincs, csak egyszeru aszfalt:)
    rF_Mid_Ohio_Asphalt (RAR, 1,5Mbyte)

• CodeRed
    Nem tudom, nekem az F3 mod tűnik jobbnak...Amúgy gyors kopás sem biztos, hogy rossz fizikától van.Ha határon autózva megy valaki 20 karikát annak el is kopik a gumija annyi idő alatt.Például a F1-ben sem mennek többet 20 karikánál egyhuzamban nagy tempóban.De például ha csak 1 mp-vel megy valaki lassabban azzal már legalább min. 5 kört nyerhet.Szóval határon autózva ne is csodálkozzon senki, hogy hamar elkopik vagy felmelegszik a gumi....
  • Aceton
    Lehet csak nekem volt annyira fura...
    Nagyon rááltam az utóbbi időben az F3-ra, és annyira idegenül hatott az Extreme...
    Biztos csak szokás kérdése (egyikkel mentem többszáz kört, másikkal meg 10-et...)
  • lac coo
    Megnéztem az új fizikát ..
    soft gumival elég jól tapad szinte egy az egyben a gyári RF fizika :DDD
    Legalább is kezelhetőségben .Időket, gumi kopást ilyenek nem teszteltem még ...A kerékvetőket jóbban tolerálja.
    Hard gumi már húzosabb , bár mondjuk ugyanolyan soft setuppal mentem azt is ....
    Ha ez most korrekt , valódi adatok alapján megírt fizika akkor nem lesznek itt nagy gondok mégsem :DDDD
  • b-type
    Nekem tetszik.
    pl. Mid-Ohio 1:12,2
    Itt látszik hogy a pálya egyik mumus kanyarja, a 7-es kanyar(egy dobós szűk balos a dombtetőn)..ott a Formula X moddal még lehet nyomni egy kövér gázt, míg az F3-mal már sokkal óvatosabban kell menni.
    És ez sok helyzetre igaz, a Formula X autó egy jól kezelhető autó, én spec úgy gondolom jobban érezni hogy dolgoznak az autó részei, míg nekem az F3 egy kicsit rugalmatlan.
    De ez egy személyes vélemény, semmi több.

• lac coo
    Érdekes koncepció :P
  • CodeRed
    ...és most megyek kutyát sétáltatni mert kifolyik a szemem :-D Jó szórakozást hozzá!
  • CodeRed

MidOhioTrackUpdate.zip
  • lac coo
    Hát igen ...
    Az ember az gondolná ez jó viszonyítási alap :DD
    De hát Alonso 3 éves kora óta versenyzik, az eredetileg a nővérének vásárolt gokartal kezte , és valszeg úgy tud vezetni ahogy én soha nem fogok még álmomban sem :DDDD
    Tehát ha ezt vesszük alapul akkor az a jó mod ahol néhány mp-vel lassabbak vagyunk Alonsonál :DDDDD
  • Alexease
    A kedvencem, amikor lama XY azert nevezi jonak valamelyik F1-et, mert pont ugyanannyit ment X palyan, mint mondjuk Alonso:)))
  • Alexease
    Igen, az en F1-em az alap;)
    De mar teljesen mas, Ghost-ek korrektul osszeszedtek az autokhoz a beallitasokat, gumikat stb. Az most mindegy hogy CTDP vagy RH, mert az rF-ben ugyis mashogy viselkedik teljesen:) A lenyeg, hogy az ertekek, beallitasok, adatok korrekten meg vannak adva.
  • lac coo
    Mondjuk én abszolut mésképp fogom fel ezt a "realitás " dolgot :
    számomra ez még mindig "csak" játék és az a fontos ebből a szempontból milyen élményt ad .Ha nagyjából közelít a valósághoz , jól irányítható és korrigálkató nekem az a tökéletes :DDD
    Az Index F1 mod pl, biztos nagyon állat de számomra túl nehéz( bár lehet rF-be átültetve a lentebb említett okok miatt jó lenne ) így nem nagyon szeretem ....

Egyébként is szeretem a sok nagyokost aki határozottan tudja hogy viselkedne egy "igazi" Ferrari F1 az adott helyzetben :DDD
    Valszeg ha lenne ilyen ember az nagyon sok pénzt kereshetne az F1 szakmában :DDDD

Én még speciel nem vezettem F1 autót így nem tudom pontosan milyen :P
    De az tuti , hogy nem vért izzadva mennek végig 5.-ben a pályán ...

Na ez jó nagy hülye hsz. volt , bocsi :DDDD

Milyen az az 550 challenge ? Mert töltöm kemény 4 k-val , lehet meg sem éri :DDDD