61525
  • Spet
    nektek nincs olyan érzésetek ezekkel a konvertált pályákkal,hogy nagyon keskenyek?
    A cockpitből különösen,de kívülről is olyan nagynak tűnnek a kocsik rajtuk.
  • Spet
    Igen...50-ig lehet tolni az első szárnyat...de a hátsót is.
    Mellesleg,az 50-esből még mindig vehetsz el,de a 40-es re eddig nem adhattál,pedig sztem erősen kellett volna
    Én szeretem,ha egy kissé túlkormányzott a kocsi,de valahogy az eddigi rFactor fizikákkal mindig olyan orrtolósak voltak kocsik.
    És érdekes módon mikor már kezdett a segge elmenni,én akkor is úgy éreztem,hogy még mindig orrtolós

Szal értitek?.....Mintha a hátulja jobban akarna fordulni,mint az eleje.

Persze lehet,hogy csak a stílusom nem feküdt neki.....
  • aesirbaba
    Éppen frissítik az adatbázist, nem tudsz spanyolul?:))))

Hogy állsz a Porschemmal, Kedves? (Így 500 lóval 2.17.354 megyek vele SPA-ban)
  • aesirbaba
    Egész jó lesz ez a LeMans, ha kijavítják a hibákat, meg rendes objektumokat tesznek bele. Maga az aszfalt meg a pályaív már most százszor jobb a GTRes-nél:))
  • JuanG
    nekem nem jön be semmi...
  • JuanG
    és mi a helyzet a Drift mod-al? ...
  • aesirbaba
    Vannak még szépségek a LeMans-on kívül is:
    news
  • lac coo

Majd tesztelem :DDDD
    Bár a szokásos RH-s ,eltúlzott első tapadás gondolom itt is mevan az 50-ig állítható elsőszárnyból gondolva ...Azt elsőre látom , hogy a motor erejét helyrerakta : nagyobb végsebesség és nem hörög le a kanyarodástól is :DDD
    De biztos nem rossz....

Köszönöm ...
  • Spet
    Nah elkészült a file cserélő az "uj" minimodhoz is:)

A gumi file ugyanugy érhető el mint eddig.
    A hdv-t meg file cserélővel oldottam meg.Mind az 5 féle hdv-t egységesíti.
    Elérhetőek a power-, és coast diff. funkciók is.

Asszem ezzel be is fejeztem a tuningolást:)Sztem igy a legjobb a fizika....
    A MiniMOD_Physics_install.bat futtatásakor visszaáll az eredeti állapot.
    Fizika 1.1:)
  • Alexease
    LaMans
  • ksgy
    noh, hat alfabena allapotba kerult a kispolak motor/valtoattetelezes/loerok/sebesseg kombo...elsore egyesz jonak tunik :) beirtam a valos adatokat es csak kicsit kellett modositanom rajta, hogy kb telleg ugy viselkedjen es gyorsuljon mint irl :) holnapra marad a felfuggesztes jo alapos puhitasa, mert 60-70 km/h-nál irl akkorákat dől az autó, hogy öröm nézni, itt meg még sztem telemetria sem mutatná ki :D amint szerzek hozzá hangokat, kiteszem valahova, hogy azért a feeling meglegyen, mert így sportautó hanggal 110-el döngetni, elég lassúcskánat tűnik :)))
  • Ingy
    funbol dolgozom egy monster Howstonon kb 605 paci meg drasztikabb felfuggesztes marcsak olyan gumit kell hozza csinalnom ami birja a gyürődést
  • Spet
    meg fogom csinálni az "uj" minimodhoz is..

Nem értem ,hogy ezek a modderek miért nem használják ki ezeket a dolgokat.
    Nem nagy kunszt egy már jól bevált hdv-t,meg gumi file-t beilleszteni.
    Akkor nem kéne ezzel a hülye ápgrédeel,meg mittomén mivel szarozni.
  • lac coo
    Én meg mentem tc off-al 15 métert mielőtt felkenődtem a palánkra :DDDD
  • Spet
    "Igazán akkor lenne lényeg ha külön állítható lenne a gázelvételi, és a gázos része, akkor a közös hang megtalálása a feladat"

Az 1.30-as modhoz amit csináltam fizika cserélőt...na ha abban futtattod az RH03.batot,akkor abban a hdv-ben lesz külön gázelvételi,és gázadáskori diff. állitás is
  • Spet
    TC-hez:

összefoglalva a TV-ben látottakat,meg amit kint a ringen hallottam a saját fülemmel:
    Úgy gondolom,hogy a játékban TC offal kicsit el van túlozva a kipörgési hajlam.
    Amikor a ringen voltam,simán hallottam,hogy mikor dolgozik a kipörgésgátló,összetéveszthetetlen hangja van.Nos azt kell mondjam,hogy nem túl sűrűn hallottam,szinte vcsak akkor,amikor elrontották az ívet,vagy a futam vége felé a kopott gumik miatt.
    Ebből arra következtetetek,hogy csak akkor akart kipörögni a kerék,amikor hallottam azt a hangot.
    Viszont a TV-ben jól lehet látni,hogy kanyarból kifelé úgy állnak a gázon,ahogy kell:D

Persze ez mind csak feltételezés,lehet,hogy hülyeség az egész.

De ma mentem f1c-vel brazilban TC off-al 1.09.223-at.
    Index moddal.
  • lac coo
    Nem tom...
    Nálam alig van két helyen , pedig csak elveszem a lábam a gázról néha ...
  • b-type
    sztem gázelvételt, pl. most megnéztem woodgreen-ben F1-l (ott nem fékezek, és a pálya azon pontjain nem is csúszik, viszont mindkét vastagodás a gázelvételi szakaszon van.
  • b-type
    De minimális változtatással már lehet stabilan 0:23,5 környékén autózni: Woodgreen Rh03 23,5
  • b-type
    Ezt nehogy elhitesd magaddal..én az RH03 gumival szöszöltem Mid-Ohio-n az 1:05-ös időért, mikor kipróbáltam lowTC-n, az első mért köröm 1tizeddel gyorsabb volt...és rontottam, mert lekéstem az ívekről, és persze sok esetben még nem áll rá a lábam a korai-stabil kigyorsokra, hogy ki tudnám használni.

Sztem húzd le ez a Woodgreen pályát, amit lejjebb linkeltem, töltsd be az F1-et RH03gumikkal, itt van a Mid-Ohio-s beállom: link
    és menjél vele csak clutch help-l, minden más off.
    Kipróbáltam most ezzel a setup-pal változtatás nélkül, és jól érezhetően csúszik
    -kép
  • lac coo
    Ááááá..TC-offal lehetetlen közlekedni :DDDD
  • b-type
    jaj, mit nem beszélek: 10%
    (véletlenül a defsetup-ot néztem)
  • b-type
    Hát ez igen pályafüggő, és amugy sincs kimunkált setup-om F1-re egy pályán sem, csak azért lövögettem Mid-Ohio-ra hogy teszteljem az RH03 gumijait.
    és persze futni akartam Alex minimodjával előtte viszonyítási alapnak.
    Azon amin mentem ott 60%-on van.
    Igazán akkor lenne lényeg ha külön állítható lenne a gázelvételi, és a gázos része, akkor a közös hang megtalálása a feladat, hol van az az érték ahol nem annyira ideges, de még nem is alulkormányzott a kigyorson.
    a jelenlegi beállítás, azaz a >pump< érték, (ezt nem nagyon tudom hová tenni)
    Meg kellene hozzá nézni az rFactor setup leírást/segédletet..valahol meg is volt.
  • lac coo
    Te kb. mennyire állítod a difit kikapcsolt tc-nél ?F1...
  • lac coo
    Én fék-blokkolásra tippeltem...De nem tom ..
  • b-type
    :D
    jaja. :)

Lac coo: nem tom miért vastagszik, nem fék, és nem hiszem hogy csúszás,..nem tom.
  • aesirbaba
    Tudod...: "Az igazán kemények monitor nélkül nyomják..." :D:D:D
  • aesirbaba
    Heidfeld a fele TC-t sem használta mint Webber ugyanabban a "rossz" BMW-ben:)

F1 Ch-ben én is használok Low TC-t, az rFactor eddig megjelent F1-es MODjaiban nem volt rá szükségem.
  • lac coo
    Néhol megvastagszik a "vonal " ..Az mit jelől ???
  • lac coo
    Nem szoktam :DDDD
  • b-type
    oks :)
    nem berágni! (csak vigyorgós kedvem van)
  • lac coo
    Jó kérdezni könnyebb mint megnézni :DDD
    Nem emlékeztem ilyen feliratra , azt hittem ez valami fortéllyal működik csak :DDDDD

( Bazz...Én meg azt hittem falra vetít képet.....)
  • lac coo
    Na a rossz BMW-t ne számoljuk ide :DDDD

De mindegy ..ahogy lekepcsoltam először a stability helpet és olyan nehéz volt , hogy azt hittem abbahagyom , ugyanígy a váltót az abs-t ...talán egyszer ezt is le fogom kapcsolni :DDDD
  • b-type
    "..Hogy kell nézni ezt.."

Szemből a legcélszerűbb.
    ált. ha be van kapcsolva a monitor, és nincs levéve a fény, akkor kiindulásnak a két szemed közé veszed a monitor képközéppontját.
    2 lépés: a középtől felfelé, és enyhén jobbra,
    (ha segít, akkor rakd a két kezed a monitor két oldalára, és így ebben a helyzetben a jobb kezed felé keresd a szemeddel az a bizonyos jobb irányt)
    Na szal vannak ott sárgán és nagy betűvel kiírt idegen szavak: Load Session (nem-nem ez!) aztán Load Lap (türelem, még ez sem!) és Real-Time (woha, és lőn!!)
    Természetesen ez csak elindított telemetriánál forul elő, és akkor igazán müködőképes ha van behúzott időd, valamint egy elmentett referencia időd.
    :)
  • aesirbaba
    Szia!
    Auszi V8 MOD van, elég jó, GT még nincs. Egyébként minden lényeges infot megtalálsz a topik fejlécében látható linkeken.
  • aesirbaba
    Mondjuk Webbernél elég sokszor:)
  • MaverickSXT
    hi all most kapcsolodtam csak be van v8 mod vagy gt mod az rfactorhoz? es ha igen honnan lehet leszedni?
  • lac coo
    Ez most mi is , ez a real time ...?
    Hogy kell nézni ezt :DDDD
  • lac coo
    Hali ..
    TC-hez csak annyit tennék hozzá , hogy az F1 közvetitések alatt látjató "óra " ami kijelzi a fék-gáz használatot stb ...a tc bizony nagyon ritkán villan fel :D

Valszeg szerintem csak az ultra brutál kigyorsításkor villan be néha-néha ...
    Amúgy biztos kihasználják ők is a tc-off nyújtotta kétségtelen előnyöket ..
  • b-type
    De mekkora jó már, az Auszi V8 mod-dal megyek rajta, egyenlőre csak 31,5-öt, de brutter..kell 4-5 kör mire el lehet kezdeni a mért köröket, és nagyon nem gyenge, bemenni sem, bár az fékes, de pl. kijönni a célegyenesre...az nagyon ász, kell tekerni az elejét gázzal mert különben megtámaszkodik a palánkon ezerrel.
    nagyon jó.