61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Spet #6453 nektek nincs olyan érzésetek ezekkel a konvertált pályákkal,hogy nagyon keskenyek?
A cockpitből különösen,de kívülről is olyan nagynak tűnnek a kocsik rajtuk.
-
Spet #6452 Igen...50-ig lehet tolni az első szárnyat...de a hátsót is.
Mellesleg,az 50-esből még mindig vehetsz el,de a 40-es re eddig nem adhattál,pedig sztem erősen kellett volna
Én szeretem,ha egy kissé túlkormányzott a kocsi,de valahogy az eddigi rFactor fizikákkal mindig olyan orrtolósak voltak kocsik.
És érdekes módon mikor már kezdett a segge elmenni,én akkor is úgy éreztem,hogy még mindig orrtolós
Szal értitek?.....Mintha a hátulja jobban akarna fordulni,mint az eleje.
Persze lehet,hogy csak a stílusom nem feküdt neki..... -
#6451 Éppen frissítik az adatbázist, nem tudsz spanyolul?:))))
Hogy állsz a Porschemmal, Kedves? (Így 500 lóval 2.17.354 megyek vele SPA-ban)
-
#6450 Egész jó lesz ez a LeMans, ha kijavítják a hibákat, meg rendes objektumokat tesznek bele. Maga az aszfalt meg a pályaív már most százszor jobb a GTRes-nél:))
-
#6449 nekem nem jön be semmi... -
#6448 és mi a helyzet a Drift mod-al? ... -
#6447 Vannak még szépségek a LeMans-on kívül is:
news -
Majd tesztelem :DDDD
Bár a szokásos RH-s ,eltúlzott első tapadás gondolom itt is mevan az 50-ig állítható elsőszárnyból gondolva ...Azt elsőre látom , hogy a motor erejét helyrerakta : nagyobb végsebesség és nem hörög le a kanyarodástól is :DDD
De biztos nem rossz....
Köszönöm ... -
Spet #6445 Nah elkészült a file cserélő az "uj" minimodhoz is:)
A gumi file ugyanugy érhető el mint eddig.
A hdv-t meg file cserélővel oldottam meg.Mind az 5 féle hdv-t egységesíti.
Elérhetőek a power-, és coast diff. funkciók is.
Asszem ezzel be is fejeztem a tuningolást:)Sztem igy a legjobb a fizika....
A MiniMOD_Physics_install.bat futtatásakor visszaáll az eredeti állapot.
Fizika 1.1:) -
#6444 LaMans -
ksgy #6443 noh, hat alfabena allapotba kerult a kispolak motor/valtoattetelezes/loerok/sebesseg kombo...elsore egyesz jonak tunik :) beirtam a valos adatokat es csak kicsit kellett modositanom rajta, hogy kb telleg ugy viselkedjen es gyorsuljon mint irl :) holnapra marad a felfuggesztes jo alapos puhitasa, mert 60-70 km/h-nál irl akkorákat dől az autó, hogy öröm nézni, itt meg még sztem telemetria sem mutatná ki :D amint szerzek hozzá hangokat, kiteszem valahova, hogy azért a feeling meglegyen, mert így sportautó hanggal 110-el döngetni, elég lassúcskánat tűnik :))) -
#6442 funbol dolgozom egy monster Howstonon kb 605 paci meg drasztikabb felfuggesztes marcsak olyan gumit kell hozza csinalnom ami birja a gyürődést -
Spet #6441 meg fogom csinálni az "uj" minimodhoz is..
Nem értem ,hogy ezek a modderek miért nem használják ki ezeket a dolgokat.
Nem nagy kunszt egy már jól bevált hdv-t,meg gumi file-t beilleszteni.
Akkor nem kéne ezzel a hülye ápgrédeel,meg mittomén mivel szarozni. -
#6440 Én meg mentem tc off-al 15 métert mielőtt felkenődtem a palánkra :DDDD -
Spet #6439 "Igazán akkor lenne lényeg ha külön állítható lenne a gázelvételi, és a gázos része, akkor a közös hang megtalálása a feladat"
Az 1.30-as modhoz amit csináltam fizika cserélőt...na ha abban futtattod az RH03.batot,akkor abban a hdv-ben lesz külön gázelvételi,és gázadáskori diff. állitás is -
Spet #6438 TC-hez:
összefoglalva a TV-ben látottakat,meg amit kint a ringen hallottam a saját fülemmel:
Úgy gondolom,hogy a játékban TC offal kicsit el van túlozva a kipörgési hajlam.
Amikor a ringen voltam,simán hallottam,hogy mikor dolgozik a kipörgésgátló,összetéveszthetetlen hangja van.Nos azt kell mondjam,hogy nem túl sűrűn hallottam,szinte vcsak akkor,amikor elrontották az ívet,vagy a futam vége felé a kopott gumik miatt.
Ebből arra következtetetek,hogy csak akkor akart kipörögni a kerék,amikor hallottam azt a hangot.
Viszont a TV-ben jól lehet látni,hogy kanyarból kifelé úgy állnak a gázon,ahogy kell:D
Persze ez mind csak feltételezés,lehet,hogy hülyeség az egész.
De ma mentem f1c-vel brazilban TC off-al 1.09.223-at.
Index moddal.
-
#6437 Nem tom...
Nálam alig van két helyen , pedig csak elveszem a lábam a gázról néha ... -
#6436 sztem gázelvételt, pl. most megnéztem woodgreen-ben F1-l (ott nem fékezek, és a pálya azon pontjain nem is csúszik, viszont mindkét vastagodás a gázelvételi szakaszon van. -
#6435 De minimális változtatással már lehet stabilan 0:23,5 környékén autózni: Woodgreen Rh03 23,5 -
#6434 Ezt nehogy elhitesd magaddal..én az RH03 gumival szöszöltem Mid-Ohio-n az 1:05-ös időért, mikor kipróbáltam lowTC-n, az első mért köröm 1tizeddel gyorsabb volt...és rontottam, mert lekéstem az ívekről, és persze sok esetben még nem áll rá a lábam a korai-stabil kigyorsokra, hogy ki tudnám használni.
Sztem húzd le ez a Woodgreen pályát, amit lejjebb linkeltem, töltsd be az F1-et RH03gumikkal, itt van a Mid-Ohio-s beállom: link
és menjél vele csak clutch help-l, minden más off.
Kipróbáltam most ezzel a setup-pal változtatás nélkül, és jól érezhetően csúszik
-kép -
#6433 Ááááá..TC-offal lehetetlen közlekedni :DDDD -
#6432 jaj, mit nem beszélek: 10%
(véletlenül a defsetup-ot néztem) -
#6431 Hát ez igen pályafüggő, és amugy sincs kimunkált setup-om F1-re egy pályán sem, csak azért lövögettem Mid-Ohio-ra hogy teszteljem az RH03 gumijait.
és persze futni akartam Alex minimodjával előtte viszonyítási alapnak.
Azon amin mentem ott 60%-on van.
Igazán akkor lenne lényeg ha külön állítható lenne a gázelvételi, és a gázos része, akkor a közös hang megtalálása a feladat, hol van az az érték ahol nem annyira ideges, de még nem is alulkormányzott a kigyorson.
a jelenlegi beállítás, azaz a >pump< érték, (ezt nem nagyon tudom hová tenni)
Meg kellene hozzá nézni az rFactor setup leírást/segédletet..valahol meg is volt.
-
#6430 Te kb. mennyire állítod a difit kikapcsolt tc-nél ?F1... -
#6429 Én fék-blokkolásra tippeltem...De nem tom .. -
#6428 :D
jaja. :)
Lac coo: nem tom miért vastagszik, nem fék, és nem hiszem hogy csúszás,..nem tom. -
#6427 Tudod...: "Az igazán kemények monitor nélkül nyomják..." :D:D:D
-
#6426 Heidfeld a fele TC-t sem használta mint Webber ugyanabban a "rossz" BMW-ben:)
F1 Ch-ben én is használok Low TC-t, az rFactor eddig megjelent F1-es MODjaiban nem volt rá szükségem. -
#6425 Néhol megvastagszik a "vonal " ..Az mit jelől ??? -
#6424 Nem szoktam :DDDD -
#6423 oks :)
nem berágni! (csak vigyorgós kedvem van) -
#6422 Jó kérdezni könnyebb mint megnézni :DDD
Nem emlékeztem ilyen feliratra , azt hittem ez valami fortéllyal működik csak :DDDDD
( Bazz...Én meg azt hittem falra vetít képet.....) -
#6421 Na a rossz BMW-t ne számoljuk ide :DDDD
De mindegy ..ahogy lekepcsoltam először a stability helpet és olyan nehéz volt , hogy azt hittem abbahagyom , ugyanígy a váltót az abs-t ...talán egyszer ezt is le fogom kapcsolni :DDDD -
#6420 "..Hogy kell nézni ezt.."
Szemből a legcélszerűbb.
ált. ha be van kapcsolva a monitor, és nincs levéve a fény, akkor kiindulásnak a két szemed közé veszed a monitor képközéppontját.
2 lépés: a középtől felfelé, és enyhén jobbra,
(ha segít, akkor rakd a két kezed a monitor két oldalára, és így ebben a helyzetben a jobb kezed felé keresd a szemeddel az a bizonyos jobb irányt)
Na szal vannak ott sárgán és nagy betűvel kiírt idegen szavak: Load Session (nem-nem ez!) aztán Load Lap (türelem, még ez sem!) és Real-Time (woha, és lőn!!)
Természetesen ez csak elindított telemetriánál forul elő, és akkor igazán müködőképes ha van behúzott időd, valamint egy elmentett referencia időd.
:) -
#6419 Szia!
Auszi V8 MOD van, elég jó, GT még nincs. Egyébként minden lényeges infot megtalálsz a topik fejlécében látható linkeken.
-
#6418 Mondjuk Webbernél elég sokszor:)
-
#6417 hi all most kapcsolodtam csak be van v8 mod vagy gt mod az rfactorhoz? es ha igen honnan lehet leszedni?
-
#6416 Ez most mi is , ez a real time ...?
Hogy kell nézni ezt :DDDD -
#6415 Hali ..
TC-hez csak annyit tennék hozzá , hogy az F1 közvetitések alatt látjató "óra " ami kijelzi a fék-gáz használatot stb ...a tc bizony nagyon ritkán villan fel :D
Valszeg szerintem csak az ultra brutál kigyorsításkor villan be néha-néha ...
Amúgy biztos kihasználják ők is a tc-off nyújtotta kétségtelen előnyöket .. -
#6414 De mekkora jó már, az Auszi V8 mod-dal megyek rajta, egyenlőre csak 31,5-öt, de brutter..kell 4-5 kör mire el lehet kezdeni a mért köröket, és nagyon nem gyenge, bemenni sem, bár az fékes, de pl. kijönni a célegyenesre...az nagyon ász, kell tekerni az elejét gázzal mert különben megtámaszkodik a palánkon ezerrel.
nagyon jó.