61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6373 jah azt énis szoktam jóljön sokszor -
#6372 Szerintem az rfactorban ugy lehet igazán élvezni az f1-et, hogy kikapcsolod a tc-t is. -
#6371 De ha lesz időm nagyon sokat vezetni , erről is leszokom majd :DDDD
Kanyrnál néha rányomok a TC mellőzése gombra , hogy gyorsabban forduljon :DDD
Persze legtöbbször rally lesz belőle :DDD -
#6370 igen, pl gtrbe én nemhaszálok tct mer ott nemérzem szükségét, de egy 900 pacis f1es gépet csak ugytuok élvezttel vezetni hogy van tc, persze anélkül is jó meg tudok de ugy nemaz igazi számomra. -
#6369 Én használok TC-t....
Számomra lehetetlennek tűnik anélkül elvezetni egy F1 autót...
Bár ki tudja...Annak idején pont így gondoltam mikor először kapcsoltam ki az ABS-t vagy az automata váltót :DDDD -
#6368 Mit ? :DDD -
Spet #6367 ok....de majd Alexxel konzultálnom kell előtte,mert kitaláltam vmit,csak nem tom,hogyan kéne megcsinálni:)) -
#6366 En a jatekokban az ABS-t, a Traction-t es egyebeket egyertelmuen SEGITSEGEKNEK veszem, es messzirol kerulom. Tobb okbol is, de pl. egy:
jo erv, hogy az "igaziban" is van kiporegesgatlo, de a jatekban csak ugy van, ha a menuben a segitsegeknel bekapcsolom.
DE ha ezt autotipusonkent elteroen lehetne allitani, setup jelleggel, a garazsban, sot az autobol a kormanyrol, akkor azt m[ndom igen, ez technikai feltetel, adottsag, lehetoseg az autotipusban, vagyis "tisztabb lelkiismerettel" lehetne hasznalni.
De jelen korulmenyek kozott, ez nem igy van.
Az hogy ez technikai problema - nem hiszem:) - vagy programozasi, az most mindegy;) -
#6365 Valaki írja le pls. magyarul , hogyan kell telepíteni a telemetria progit mert nem mükszik !
THX... -
#6364 jó majd nézem ...Most nincs F1C-m fennt....
De egyszó mint száz ha tudod Spet , tedd be mindkettőt :DDD
Tesztnek nagyon állat lesz :DDD
-
#6363 azcsak a neve, ha felrakod lesz az f1c könyvtárba egy 03 fizika install.bat azt futtasd le és utánna go -
#6362 Húúúú bazz---
Most már nem értem ...De letöltöm a modot és egyből rájövök az volt-e :DDDD
Bár az nem 2005-ös volt az tuti ... -
#6361 off:
Nem állítom,
bár a "..megbírkóznának.." az sosem érv, ha már megbírkoznak, az igen.
on: -
#6360 őőőm lehet te az f1cl fizikával mentél mer az rh 04, tudniillik Mf1cb/F1cl mod 1 és ugyanaz csak 1 fájlt kell lefutattani ( fizikacserélőt ) és akkor aktiválodik a 02 fizika -
#6359 Jó majd felrakom F1C-t :DDDD
Bár rF után nem vágyom rá :DDDD -
#6358 Nem nektek ...
Azzal a moddal mentem egysuer egy számomra hihetetlen kört és azt vettem fel ..
Vagy nem nálatok volt az a kék ELF autó ?
Az lenne a szép ha keverném a modokat :DDDD -
Spet #6357 -
#6356 Tessék: Mf1cb mod, nemúszod meg
-
Spet #6355 Monaco videonk nem hiszem hogy volt......
-
#6354 Ez így van.
Egyébként Räikkönen Alonso meg a többiek, ugyanúgy megbírkóznának az ilyen kütyük nélkül, szal azt állítani, hogy nem tudnának vezetni nonszensz. -
#6353 Azt nem mondtam hogy a profikhoz képest nagyon jó időket megyek :D
De Indexet sokkal többet toltam és nehezebb meg sokkal rosszabb időt megyek ott :DDD
De MF1CB mod , Monaco videom van valahol ...Majd előásom ...
De ez a táma nem ide való :DDD
Nekem könnyebb és kész :D -
Spet #6352 Az MF1Cb-be.
ha kell átküldöm vhogyan,mindössze 18 Mega:) -
#6351 képzeld el a szitut:
Porsche 911..régebben a farmotor miatt egy nehezen kézbentartható járgány hírében állt. Kihozod a kereskedőtől, és azt mondja, itt van ez a kapcsoló, ezt ne kapcsolja ki mert akkor nagyon túlkormányozott lesz a kanyarokban, és kicsit hirtelen tör ki a hátulja.
Aha
Hát márpedig én ki fogom kapcsolni, mert nem arra vagyok kiváncsi hogy milyen nagyszerűen megbírkózik az elektronika az autó tulajdonságaival, jellegzeteségeivel, hanem az autó maga érdekel, pont a tulajdonságaira, és jellegzeteségeire vagyok kiváncsi.
Van amikor hasznos, pl. ha többen is ülnek benne, vagy ilyesmi, de amikor arról van szó hogy vezetni akarok, akkor nem.
Egy kékvér versenyautónál pedig pláne arra vagyok kiváncsi hogy milyen, és mennyire kékvérű, és az alkalmasságát ne fedje, homályosítsa el semmilyen vezetési segítség.
A legtöbb pilóta utálja is, és ott kapcsolná ki ahol lehet, de a gyárak, a csapat azok a kiszámítható eredményeket szeretik.
-
#6350 Melyikbe ?
Csak Index van letöltve jelenleg...
De azt tudom hogy nekem nem megy , úgyhogy nem eröltetem :DDDD -
Spet #6349 Menj el vmelyik páláyra,és amikor ugy gondolod,hogy jó időt mentél,akkor azt oszd meg velünk -
Spet #6348 Sztem ülj bele mégegyszer abba carsetbe....... -
#6347 Azert -
#6346 Akkor én egy elveszett tehetség vagyok .....Mert nekem MF1CB mod sokkal jobban ment :DD -
Spet #6345 hello Ati
Te vagy az???
Bocsáss meg....téged kihagytalak,de természetesen Te is oda tartozol -
#6344 Az érdekes...
Mert elvileg oda kellene.
Úgy raktad, hogy Locations/Silverstone?
-
Spet #6343 Nem akarom az mf1cb sebeit kenegetni,de ott aztán kinevelődik az ember.
vagy nagyon jó lesz,vagy nem lesz türelme,és csalódottan elkullog.
nemrég indultam egy indexF1 futamon.
Nagyon jó a társaság,királyak a tagok.:)
A lényeg az,hogy a leg nem kedvencebb pályámon,(Belga),úgy,hogy éppen beestem időmérőre,(még bemelegítő körre sem maradt időm),3.helyre qualifikáltam magam,és a futamot is a 3. helyen fejeztem be.(egyet bakiztam az elején a hideg gumikon)
Nem azt mondom,hogy sima ügy volt,mert ott is vannak quality playerek ám,csak azt akarom érzékeltetni,hogy az mf1cb nagyjépűség nélkül is az ország talán legnehezebb bajnoksága...(volt) -
Cool-spot #6342 Sziasztok! :) Pályákat hogyan lehet berakni a jatekba? Bemasoltam a Locations mappába de nem tunik fel a jatekban :( 1.040es verziom van, és a Silverstone palyat szeretnem berakni :)
Köszi :) -
#6341 Ja és Ati is nagyon profi , én csak rá emlékszem a ligátokból ....:D -
#6340 Peti...Engem mér nem írtál oda?[#violent][#rinya]
#vigyor2] -
#6339 Akkor nem vagyunk egyformák :DDDD
Nekem MF1CB nagyságrendekkel könnyebb volt :DDDD
Az Index mod nálam már a játszhatatlanul nehéz kategóriába esett :DDDD
Persze nincs baj ezzel ...
Biztos jobban fekszik az egyik az agressziv stilusomhoz :DDDD -
#6338 jó de kimika az űberpro:D, a kezdőknek nehéz és pl mf1cb-be akar valaki kezedni valamit nemárt előtte hamár valahol rótta a köröket.. -
Spet #6337 Csak mondok egy példát:
talán ismeritek Kimikát.
Na Ő az mf1cb oszlopos tagja volt,de emellett indult HF1L-ben is.
Saját bevallása szerint nem sokat gyakott HF1L-re ,mert az mf1cb-s tapasztalataira támaszkodott.
Meg lehet nézni,hogy elkalapálta a mezőnyt két évadban is.
MF1CB-ben pedig voltak még,akkik olyanokat tudtak,mint Ő.(Biaggi,Andy,Cola,Bandito,......és persze én is......:))))
Na jó...én picit le voltam maradva,de azért nem nagyon...:) -
#6336 Épp itt írtad , hogy milyen gáz az a mód esnek kelnek benne az emberek :DDDD
Pedig ez nem igaz ..PL Kimika durván tolja még azzal a nehéz moddal is.... -
#6335 Jah így van.
Az MF1Cb mod tul.képpen Rh03-as fizika.
De legalább nem sínautó feeling...küzdeni kell(ett) egy kicsit. -
#6334 pontosan.