61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6157 Ez mind rFactor :DDD
Bocsi , de qrva nehéz egymás mellé rakni a képeket , mert mindegyikről ki kell törölnöm a képfeltöltés dumát :)) -
-
#6155 Az 1:26,3 jó is mert az az idő alap gumival van, mert mivel ez alapvetően gumiteszt volt, a másik kettő Alexease módosított gumijával lett teljesítve.
a mérési ponton megy 236-ot, a fék kezdetekor van meg a 243km/h.
A setup nagymértékben támaszkodik CodeRed belinkelt beállításaira, a váltót és a rugókat változtattam meg, és talán a diffbeállt. 5 és 20 a szárny.
Sztem a pálya meghatározóbb mint a beáll, mert sok olyan kanyar van amit nem lehet belátni, és ha nincs meg a jó ív, akkor több tized a hátrány.
-
HRoland #6154 Kösz a klipet, habár a rar file CRC-hibás, és csak az 1:26,3-as és az 1:26,6-os köridő van. Az 1:26,3-as időt lehetett kicsomagolni, amit meg is néztem. Milyen beálítással mentél? 243-at megy az autód az első mérési pont utáni részen. Én most egy kis gyakorlás után 1:27.2-ig jutottam, és az autóm 234-et megy maximum. Persze, lehet a szárnyat lejjebb állítáani, és a váltóáttételt is kicsit feljebb venni, de akkor meg nincs olyan tapadás. -
#6153 Silverstone Released
Csak még nem él a link :((((( -
Néhány légifelvétel..... -
#6151 Ma legalább gyűlt anyag a videóhoz....lassan lesz egy trailer :-D -
#6150 ide felraktam a 3replay-t -
#6149 nem tölti le az egészet...
mindjárt átrakom máshová.. -
#6148 jobb klikk/save as.
de most én is elakadtam, mert beraktam a replay-t és nem találtam a játékon belül sehol :(
nem is értem. -
#6147 THX! -
#6146 Imola kamera -
HRoland #6145 b type free
Szeretném megnézni ezeket a vcr file-okat, de a linkre kattintva nem történik semmi, le sem tudom tölteni, csak tölt egy darabig az oldal, aztán egy üres fehér lap és semmi. -
#6144 Asszem sötétben ilyen szokott lenni . -
ksgy #6143 hali!
erre van valami 5letetek, hogy miért sötétkék a füst? amúgy nagyon baba ez a ottó, megy mint veszedelem, és a 4 kerék miatt iszonyat jól vezethető, teccik :)) -
#6142 Én spórolok a 3 lehetőséggel , 2 már elment és most is hw csere előtt állok , ezért most warezolok :DDDD
Tehát Ai ugyanaz ....
Hogy csúszósabb az ok , de csak nekem ?
Mert ők 2-3 mp-vel jobb időket mennek mint előtte a jól tapadó gyári fizikával :DDDD -
#6141 Le tettem a sebesseg merot a kormany aljan levo kijelzore, ha igy jobb;) Ott elvileg az uzemanyag lenne, de mintha nem mukodne;) De az ugy is ott van a nagy kijelzon;)))
http://alexease.uw.hu/Form_cockpitinfo.zip -
#6140 5 kulonbozo fizika es motor van benne, az van elosztva az autokra.
Attol fugg, mihez kepest:) Valtozott az AI az elozo verzio ota, es ez az F1 kicsit jobban csuszik. Vagyis elofordulhat, hogy nehezebb oket lenyomni:)
-
#6139 Ebben az új minimodban minden autónak különböző a fizikája ?
És érdekes , hogy eddig vertem az AI-t 110% on , most meg 100%-on is lealáz ...
Ez mitől lehet ? -
#6138 Kozben csinaltam megint uj gumi tesztet az F3-ra:) Maradt a Tura gumi, de most mar ket fajta gorbe van, kulon elore kulon hatra, most mar jobban meg lehet fogni.:)
Meg kissebbre vettem a szamolt kereket, hogy leerjen az auto a foldre;)))
-
#6137 ok, de most még off-ban is rákul, a start.mas a baja, azt viszont az az update teszi fel ami a startlámpát...
megpróbálom annélkül...(lehet a patch kavart be neki) -
#6136 Próbálj most belépni -
#6135 Fasza! -
#6134 sőt az sem mindegy melyiket, mert nekem van egy fények update is, és egy kamera update is.. -
#6133 Dedikáltat akarok indítani...lehet azért -
#6132 várj!
-
#6131 van, de most nekem is kilép vmi >mas< hibával, szal most berakom a pályát megint.. -
#6130 Az imola-i pályához van valahol camera update, mert borzasztó hogy 90%-ban semmitsem látni a visszajátszásokból! -
#6129 -
#6128 láttam, az Auszi V8 futamon volt sztem, talán Adelaide-ben, de a lényeget tekintve mindegy. :D
még a kommentátorok is ott kacarásztak..tök sokat gurult, én asztem az lesz a poén hogy bevesz egy-két kanyart, de aztán felhuppant a cimbijeihez. :)) -
#6127 Na indítok megint.De dobok be pár AI-t mert ha megint 3-an leszünk akkor a verseny legalább élvezetesebb lesz. -
#6126 jah :-D Bár a valóságban történt már ennél cifrább is.Valahol a napokban láttam egy olyan realvideót ahol egy versenyen (talán egy GTR autónak) leszakadt a kereke és gurult-gurult a pályán..még a kanyart is bevette!!!! és aztán a gumifal tetejére huppant, de úgy hogy egy másik gumi tetejére pontosan.Na az LOL volt!!! -
#6125 ez kira' :))))
mehetne a készítőknek.. -
#6124 Na itt a videó Alex amiről beszéltem.Elég lol.Röviden a címe ennyi lehetne:Hogyan megy egy gumi a garázsba! Video itt -
#6123 interlagos F3 -
#6122 Ha valaki feltette vlna a gumi tesztemet az F3-hoz, az elotte szedje le;) -
#6121 Na ha valakinek van kedve jönni akkor csináltam szobát.F3MOD Interlagos (az új)
szoba neve:HUN_rFactor
jelszó: hun -
#6120 Nézegettem az új F1 minimod gumijait ...
Hát most meg szokás szerint átestek a ló másik oldalára : a soft gumi is úgy csúszkál mintha jégpályán lennék :DDDD
A szokásos dolog : minél nehezebb annál jobb :DDDDDD
Hogy ez mire jó ? ::::: -
#6119 Na milyen könnyű a g-vel ideális ívet találni , úgy hogy közben olyan gyorsan kormányzol , hogy nem is látni :DDDDD
A replay-nak se hiszek ezután , bárki rak be valami jó kört :DDDDD -
#6118 Ha nem probaltatok meg, akkor menet kozben nyomjatok egy CTRL-SHIFT-G vagy CTRL-SHIFT-T kombinaciot:))) A G-s meg hasznalhato, de a masok mar eleg LOL!:)))