61525
  • lac coo
    Ez mind rFactor :DDD
    Bocsi , de qrva nehéz egymás mellé rakni a képeket , mert mindegyikről ki kell törölnöm a képfeltöltés dumát :))
  • lac coo

• b-type
    Az 1:26,3 jó is mert az az idő alap gumival van, mert mivel ez alapvetően gumiteszt volt, a másik kettő Alexease módosított gumijával lett teljesítve.
    a mérési ponton megy 236-ot, a fék kezdetekor van meg a 243km/h.
    A setup nagymértékben támaszkodik CodeRed belinkelt beállításaira, a váltót és a rugókat változtattam meg, és talán a diffbeállt. 5 és 20 a szárny.
    Sztem a pálya meghatározóbb mint a beáll, mert sok olyan kanyar van amit nem lehet belátni, és ha nincs meg a jó ív, akkor több tized a hátrány.

• HRoland
    Kösz a klipet, habár a rar file CRC-hibás, és csak az 1:26,3-as és az 1:26,6-os köridő van. Az 1:26,3-as időt lehetett kicsomagolni, amit meg is néztem. Milyen beálítással mentél? 243-at megy az autód az első mérési pont utáni részen. Én most egy kis gyakorlás után 1:27.2-ig jutottam, és az autóm 234-et megy maximum. Persze, lehet a szárnyat lejjebb állítáani, és a váltóáttételt is kicsit feljebb venni, de akkor meg nincs olyan tapadás.
  • lac coo
    Silverstone Released

Csak még nem él a link :(((((
  • lac coo

Néhány légifelvétel.....
  • CodeRed
    Ma legalább gyűlt anyag a videóhoz....lassan lesz egy trailer :-D
  • b-type
    ide felraktam a 3replay-t
  • b-type
    nem tölti le az egészet...
    mindjárt átrakom máshová..
  • b-type
    jobb klikk/save as.
    de most én is elakadtam, mert beraktam a replay-t és nem találtam a játékon belül sehol :(
    nem is értem.
  • CodeRed
    THX!
  • b-type
    Imola kamera
  • HRoland
    b type free

Szeretném megnézni ezeket a vcr file-okat, de a linkre kattintva nem történik semmi, le sem tudom tölteni, csak tölt egy darabig az oldal, aztán egy üres fehér lap és semmi.
  • lac coo
    Asszem sötétben ilyen szokott lenni .
  • ksgy
    hali!

erre van valami 5letetek, hogy miért sötétkék a füst? amúgy nagyon baba ez a ottó, megy mint veszedelem, és a 4 kerék miatt iszonyat jól vezethető, teccik :))
  • lac coo
    Én spórolok a 3 lehetőséggel , 2 már elment és most is hw csere előtt állok , ezért most warezolok :DDDD
    Tehát Ai ugyanaz ....
    Hogy csúszósabb az ok , de csak nekem ?
    Mert ők 2-3 mp-vel jobb időket mennek mint előtte a jól tapadó gyári fizikával :DDDD
  • Alexease
    Le tettem a sebesseg merot a kormany aljan levo kijelzore, ha igy jobb;) Ott elvileg az uzemanyag lenne, de mintha nem mukodne;) De az ugy is ott van a nagy kijelzon;)))

http://alexease.uw.hu/Form_cockpitinfo.zip
  • Alexease
    5 kulonbozo fizika es motor van benne, az van elosztva az autokra.

Attol fugg, mihez kepest:) Valtozott az AI az elozo verzio ota, es ez az F1 kicsit jobban csuszik. Vagyis elofordulhat, hogy nehezebb oket lenyomni:)
  • lac coo
    Ebben az új minimodban minden autónak különböző a fizikája ?

És érdekes , hogy eddig vertem az AI-t 110% on , most meg 100%-on is lealáz ...
    Ez mitől lehet ?
  • Alexease
    Kozben csinaltam megint uj gumi tesztet az F3-ra:) Maradt a Tura gumi, de most mar ket fajta gorbe van, kulon elore kulon hatra, most mar jobban meg lehet fogni.:)
    Meg kissebbre vettem a szamolt kereket, hogy leerjen az auto a foldre;)))

• b-type
    ok, de most még off-ban is rákul, a start.mas a baja, azt viszont az az update teszi fel ami a startlámpát...
    megpróbálom annélkül...(lehet a patch kavart be neki)
  • CodeRed
    Próbálj most belépni
  • CodeRed
    Fasza!
  • b-type
    sőt az sem mindegy melyiket, mert nekem van egy fények update is, és egy kamera update is..
  • CodeRed
    Dedikáltat akarok indítani...lehet azért
  • CodeRed
    várj!
  • b-type
    van, de most nekem is kilép vmi >mas< hibával, szal most berakom a pályát megint..
  • CodeRed
    Az imola-i pályához van valahol camera update, mert borzasztó hogy 90%-ban semmitsem látni a visszajátszásokból!
  • Alexease
  • b-type
    láttam, az Auszi V8 futamon volt sztem, talán Adelaide-ben, de a lényeget tekintve mindegy. :D
    még a kommentátorok is ott kacarásztak..tök sokat gurult, én asztem az lesz a poén hogy bevesz egy-két kanyart, de aztán felhuppant a cimbijeihez. :))
  • CodeRed
    Na indítok megint.De dobok be pár AI-t mert ha megint 3-an leszünk akkor a verseny legalább élvezetesebb lesz.
  • CodeRed
    jah :-D Bár a valóságban történt már ennél cifrább is.Valahol a napokban láttam egy olyan realvideót ahol egy versenyen (talán egy GTR autónak) leszakadt a kereke és gurult-gurult a pályán..még a kanyart is bevette!!!! és aztán a gumifal tetejére huppant, de úgy hogy egy másik gumi tetejére pontosan.Na az LOL volt!!!
  • b-type
    ez kira' :))))
    mehetne a készítőknek..
  • CodeRed
    Na itt a videó Alex amiről beszéltem.Elég lol.Röviden a címe ennyi lehetne:Hogyan megy egy gumi a garázsba! Video itt
  • b-type
    interlagos F3
  • Alexease
    Ha valaki feltette vlna a gumi tesztemet az F3-hoz, az elotte szedje le;)
  • CodeRed
    Na ha valakinek van kedve jönni akkor csináltam szobát.F3MOD Interlagos (az új)
    szoba neve:HUN_rFactor
    jelszó: hun
  • lac coo
    Nézegettem az új F1 minimod gumijait ...
    Hát most meg szokás szerint átestek a ló másik oldalára : a soft gumi is úgy csúszkál mintha jégpályán lennék :DDDD

A szokásos dolog : minél nehezebb annál jobb :DDDDDD
    Hogy ez mire jó ? :::::
  • lac coo
    Na milyen könnyű a g-vel ideális ívet találni , úgy hogy közben olyan gyorsan kormányzol , hogy nem is látni :DDDDD
    A replay-nak se hiszek ezután , bárki rak be valami jó kört :DDDDD
  • Alexease
    Ha nem probaltatok meg, akkor menet kozben nyomjatok egy CTRL-SHIFT-G vagy CTRL-SHIFT-T kombinaciot:))) A G-s meg hasznalhato, de a masok mar eleg LOL!:)))