61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7388 lövésem sincs, nem csináltam ilyesmit, sztem kérdezd Wild-ot, ő sztem megcsinálta. :) -
Debilon #7387 igen, jólérted, így egy megújítást ajánl fel:) -
Debilon #7386 ezt ígyis kitudom szedni, hogy felvan már telepítve a játék, vagy uninstall és úgy a tisztogatás?
gondolom a registry-ben is kikell ritkítani a trymedia-s bejegyzéseket?
vagy elég, ha csak a 09.08. dátumú fájlokat törlöm a trymedia mappában? -
#7385 valszeg ki kell szedni a warez megoldás cuccait, mert ha jól értem, akkor így megújjítást kínál fel, és azért egy warez miatt nem kellene ellőni az egyik megújjítást. De sztem ezzel nem mondtam újat. :)
De amikor sikerül, akkor mindenképpen csinálj róla egy teljes lementést, ezt viszont ajánlani tudom. Nekem van pár olyan is amikor már fent vannak a jó moddok és pályák minden kisebb-nagyobb kieggel együt. -
Debilon #7384 nos, ismét van egy kérdésem..:)
kivan fizetve a cucc, megjött a visszaigazoló e-mail, benne egy activation code nevű karaktersorozattal..ezt hova is kell beírnom?
ugyanis nem az e-mailben levő helyről töltöttem le, amit úgy ír, hogy "...your PERSONALIZED copy of the software", hanem az installer megvan régebbről, azt feltelepítettem..mikor indítom, és az "already paid"-re kattintva van egy lista, egy "renewal license" ablakkal.. én nem megújítani akarom a licenset, hanem ez a játék első indítása..
vagy az baj, hogy felvolt már telepítve a játék, és az akkori (még warez) infok el vannak mentve?
amúgy 5 alkalommali megújítást írtak a levélben..
mert találtam trymedia-s könyvtárakat 2005.09.08-as létrehozási dátummal -
nakato #7383 Mármint ha találok valahol eredeti gumit. :) -
nakato #7382 Sajna nekem mindegyik Formula modnál előjött, még a Nipponnál is. Gondolom a zártkasznisnál nagyobb sebesség miatt. Talán az F3-as mod volt a legkevésbé rossz ebből a szempontból, de ott is előjött.
A gumivisszarakást azért mindenképpen kipróbálom. -
#7381 ott valami más lehet a probléma.
Alexease az F1 minimod-hoz rakott be választhatóan(!) új gumikat, és azok csinálták a gubancot bizonyos sebesség felett.
rákerestem a hsz-re: #6284
Nincs semmi gond, vissz kell rakni a rendes gumikat.
vagy
Használni kell más F1 moddot, az SRM 2005-t, az F1 2005-t, vagy Volt itt olyan ami Spet húzott be a játékba RH03 gumifizikán alapulva. -
#7380 nekem is rángatja jobbra-balra, de én már hozzászoktam. mindig is igy jatszottam, nem tudtam hogy lehet másképp is
mondjuk nemtom, hogy az normális-e, hogy ha állok egy helyben, akkor mint az idióta, csapkodja a kormányt? -
#7379 áh akkor jóvan már azthittem énlámultam be 1 idő után hogy nemtudtam egyenesen tartani a kocsit azt azóta abba is hagytam az f1essel de akkor neménbennem volt a gond:D -
#7378 most ahogy mondod nekem is a gumiállítás után kezdte el a rángatózást -
#7377 Volt ilyen problémám.
Egyfelől minusz értékre kell állítani a Momo kormányoknál az erőhatást,
másfelől viszont nekem ez akkor jelentkezett amikor felraktam Alex minimodjának a gumijait, azok nagy sebeségnél elkezdték valamely irányba elcsűrni az autót, és aztán az ellenkormányzással átment csapkodásba. :(
A holtjáték sem jelentett megoldást, alapvetően semmi sem jelentett megoldást, ki kellett vennem az F1 minimod upgrade részből a gumit és berakni az eredetit. -
nakato #7376 Hát nem mondom azt, hogy "Na végre!". :)
Gondolom te is negatívban használod, ahogy ToMy_ is írta. -
Debilon #7375 köszi szépen az infot!
bankkártyás fizetés lesz, mert ismerősömnek csak az van..remélem így is működni fog:) -
#7374 nekem ue a hiba, a kormányom is azonos típus a tiéddel -
nakato #7373 Igen. Úgy tudom, hogy az összes Logitech kormány negatív FFB-t használ. Sajnos a problémám nem ebből fakad.
Senki nem találkozott még ezzel a hibával? Sajnos így nem fogok tudni játszani egyetlen nagyobb sebességű moddal sem.
Pl. trainer és Rhez esetén is előjön, de ott a kisebb sebesség miatt nem túl zavaró. -
#7372 hamarosan...
(tom, nem egy infótenger.. :( ) -
Spet #7371 Sziasztok!
Én már vettem másnak kódot.
Pay-pallal csináltam,mindent a magam nevére csináltam,mivel van pay-pal accountom.
nekem jött meg az emil a kóddal.
Ezt továbbküldtem emilben annak,akinek vettem a kódot.
Ő,amikor aktiválta,már a saját emil címét adta meg,igy a megujitó kód már az Ő címére ment.
-
Debilon #7370 köszi:)
délután kilesz derítve a dolog..:) -
#7369 akkor a first/last name-hez sztem símán mehet a TE neved! -
ToMy_ #7368 FFB mínuszban van? vagyishogy a reverse FFB be van kaccsolva? -
#7367 ja..., az az a szines lapos izé? :DD
oks. :) -
Debilon #7366 igen, a mit/hogyan-ban ő paypal-t használt:)
kicsit más mint a sima bankkártyás fizetés..:) -
#7365 Nem is az anyagi oldalára gondoltam, az más, és magán dolog.
Magára a problémára, hogy mit hogyan kell kitölteni. -
nakato #7364 Ok. Ezt mindenképpen megpróbálom. Igaz, az F1Challenge-ben 1%-os holtjátékot használok, s ott az elég.
Valaki, akinek Momoja van, nem tudná elküldeni nekem a PLR-jét? -
Debilon #7363 sanzikkal beszéltem, ő paypal-on keresztül intézte azt mondta..meg most levan merülve, nem tudott segíteni..
Juan: olyan van csak, hogy first/last name, email, country
meg alatta card number, expiration date, sec. code....és ennyi..
card owner nincs..:) -
#7362 ha van olyan mező hogy "card owner" vagy valami hasonló, akkor oda azt a nevet kell írni ami a kártyán van...ha nincs, és csak a kártya számát kéri, akkor mehet a te neved, mint vásárló...gondolom... -
#7361 Nem tudom, nekem Sanzik vette meg ()
Sztem írj neki, ha van ideje ő biztos tudja.
én nem tudok sokat, megkaptam a mélt aztán megcsináltam amit megkellett és kész.
-
Debilon #7360 hali!
valaki tudna iránymutatást adni arra vonatkozólag, hogyha valaki más veszi meg nekem a játékot dombornyomott kártyával, akkor a kitöltendő mezőknél okoz(hat)-e problémát, hogy az én nevem van megadva az ő számlaszámával párosítva?
vagy erre való az a "gift"-es jelölő négyzet? -
#7359 Szerintem állíts be 2-3% deadlockot, a z options menübe a kormány X tengelyére-taán az segít, de nem vagyok 100%-ig biztos benne. -
nakato #7358 Azt elfelejtettem, hogy a kormányom Momo. -
nakato #7357 Sziasztok!
Lenne egy problémám, mégpedig az FFB-vel.
Kanyarokban nincs semmi gond, azonban az egyenesekben, nagyobb (200 fölötti) sebességnél a kormány elkezd ide-oda rángatni, csapkodó mozgást végez. Érdekes módon egy szimulátorban sem tapasztaltam ezt, így például az F1Challenge-ben sem. Ott ha egyenesen tartottam a kormányt, akkor egyenesen futott az autó, itt viszont szinte képtelenség ez. Valakinek van ötlete?
Ez minden moddal (FSONE, SRD, Nippon... stb.) előjött.
-
#7356 -
#7355 Elindult egy torrent site, ami az rFactorhoz készülő kiegészítéseket igyekszik terjeszteni a P2P-ben rejlő lehetőségeket kihasználva. Ez a site NEM warez oldal, de a jövőben megjelenő "súlyos" cuccok elérhetőségére hasznos lehet. Regisztráció és bitorrent kliens szükséges...
rTracker -
#7354 most néztem meg... ZSÍR!!! :DDD -
#7353 tudjuk...nem F1 :) -
#7352 Nekem pont jó lesz;) -
#7351 Jó lesz, csak kicsit lassan mennek :DDD -
#7350 Mirror :D -
#7349 Kiadtak egy NAGT videot, csak egyelore/mar nem lehet letolteni:))
http://www.tptcc.com/files/NAGTMOVIE.rar