61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7188 új 1976 mod képek (tegnapiak)
off:
így jár aki 200-nál akar kengurut csókolni :)) (egyébként nagyon kár hogy kiesett)
Galli meg megint higgadt mint mindig
on: -
#7187 Hol megy, mikor? -
#7186 naná :) -
#7185 picsbe McRae kiesett pedig jol tolta a skodrival
Solberg meg 190 el megcsokolt egy kengurut
bocs az offért
GP Masters nézitek?:D -
#7184 Kezdetnek csinálhatnál F1 Minimod-hoz normális 3D felnit :DDDD -
#7183 Nem mindegyik kamu! Van benne valos bump map szamitas is, parameterezhetoen. -
#7182 Ajtot gitteltem:)))) Vagyis nem csinaltam semmit;)
De azert raneztem milynek a lehetosegek, es eleg jok, tetszik:)) Bar irtozatosan idoigenyes lesz. Pl. az uj engine - es a kompatibilitas miatt - minden texturabol harmat kell csinalni - bar van ra lehetoseg egyszerusiteni, de ha utolag modositani kell akkor nagy szivas vagy torles es RE.;))
A masik legnagyobb szivacs az AIW:) Ami nem lenne gond, mert AI-t nem csinalnek - nem is tudok - de a PIT poziciokat es a rajtracsot is onnan szedi;) Amit egyelore csak kezzel lehet irkalni - bar tuti van ra valami progi - ami igencsak maceras;)
A lenyeg hogy mukodik, lehet barkacsolgatni.
-
#7181 Ja..Kár hogy csak kamu..Én is rájöttem hamar , hogy semmi köze az úthoz.Kár , pedig a legjobb újítás a játékban :DDDNekem nagyon bejön :DDD -
#7180 A Cockpitinfo-ban tudod allitani, ezzel: CockpitVibrationMag=0.005
De kamu razkodast szamol, a sebesseg fugvenyeben, vagyis sokat tenni ellene nem lehet.
Esetleg meg az altalanos fejmozgast tudod allitani a HeadPhysics reszben. -
Marco #7179 PLR editing:
Cockpit Vibration Mult1="0.20000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq1="31.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)
Cockpit Vibration Mult2="0.20000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq2="37.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation
Amúgy alul a keresőben rákerestem és fél perc alatt rátaláltam. -
#7178 Azért nem látod , mert rohadt nagy látószögű optikával veszik , ami lecsökkenti a rázkodást.
Ugyanez megfigyelhető fordítva is ha belenézel egy erős távcsőbe.
Döcög az rendesen ne izgulj .
Azokat a felvételekt nézd meg ahol szemből mutatják a pilótát: majd leesik a feje :DDD -
HRoland #7177 Alexease:
Említetted, hogy a cockpit rázásának, vibrációjának mértékét lehet állítani valahol. Ha igen, meg tudod mondani, hogy hol? Mert szerintem egy kicsit eltúlzottnak tűnik. Pl. formula autóval mész egy egyenes, sík szakaszon, és akkor is eléggé nagy vibráció van, kicsit irrálisnak tűnik. Pl. ha megnézek egy cockiptes felvételt a forma-1-ben, ott sem látom, hogy teljesen sík, egyenes szakaszon is úgy ráz a cockpit, mintha szét akarna esni a kocsi, ahogy az rFactorban. -
#7176 Rámenős pilóta kissé agresszív stílussal ligát keres :
-
#7175 Brazil pálya egész pofás , kedves emlékek, az egyetlen ligás pálya ahol célba értem -
HRoland #7174 Egyébként erre tud valami magyarázatot adni, hogy miért van? Kódoltak a motorhangok, vagy mi? -
#7173 Hát az jár a crack-hoz , elméletileg ...
Olyant keress ami sok mega abban benne van biztos... -
HRoland #7172 És azt az új motorhangot (hangokat) hol találom meg? -
#7171 off.:
A crack-hez elméletileg járna új motorhang is azt ki kell cserélni ... -
HRoland #7170 Eredeti verzióm van.
Haverral akarok játszani, neki csak crackelt verziója van. De, crackelt verzióval nincs motorhang. Valakinek valami ötlete? -
#7169 Nem, bizonytalan, és hullámzik az egész mintha ivott volna. :)
sokat nem lehet vele tenni, én letettem az elején a merevítést, és hátulján meg feljebb vettem, hogy ha már be akar fordulni az eleje, akkor forduljon be gyors kanyarokban is, azt a pár lassú kanyart meg kibekkelem. -
#7168 másik fő baj, hogy buta az eleje, ennél szebben nemtom leirni de nem ugy viselkedik mint egy versenyautó, vagy ha igy viselkedne a szerelőket egyenként herélném ki -
HRoland #7167 Ja, egyébként két változat van. Az egyik az, amin te versenyzel (azt írja ki a képernyő tetején, hogy: "SPA FRANCORCHAMPS - GTR"), ez nekem úgy működik, ahogy írtam.
És van egy másik, amikor ha betöltöd a pályát, az van a képernyő tetején, hogy: "SPA FRANCORCHAMPS", és ez meg úgy működik nekem, ahogy te írtad. Ez a változat van meg azon a linken, amit írtam a #7157-ben. -
#7166 Kicsit billeg , igen. -
#7165 most próbálgatom a H6C-t, egyenlőre nem teccik, nagyon szar a felfuggesztese barmit csinalok ladik az egesz Vaport meg leb*szom hogy mert ilyet csinalni
1160 kg-s auto joval fürgébb és feszesebben kéne a kanyarokban feküdnie, vagy csak velem van a baj -
#7164 bruno palya -
#7163 Alex, min bűvészkedsz ?
Prewiew-et akarunk :DDDD -
#7162 igen, van némi illesztési probléma ami engem is zavar :(
főleg a pálya hátsó, utolsó részén, ott próbálok csak az útra figyelni.
(amúgy ati 9600xt) -
HRoland #7161 Milyen videókártyád van?
Azért kérdem, mert nekem egy GeForce 4 Ti4200-zal a belga pálya nagyon zavaros 44.03-as és 81.85-ös driverrel is. Sok helyen nem látni az aszfaltcsíkot, égbolt van helyette:). Minden beállítást kipróbáltam az rF Config.exe-vel, de a helyzet nem javult. -
#7160 THX. -
#7159 wow, várjuk..:)
Spa-ban formula autókkal elég érdekes a versenyzés, az ai olyan fékeket vesz, amit Montreal-ban tapasztaltam,..torpedó. -
#7158 most szerzem a működő Brno-t mingyá feltolom -
HRoland #7157 Ok, már megtaláltam.
GTR Spa -
HRoland #7156 Tud valaki linket a spai pálya letöltéséhez, ami szólóban van, vagy csak a trackpackkel együtt lehet letölteni? -
HRoland #7155 Ok, én is megnézem ma, mit tudok menni ott. -
Spet #7154 Camera Melbourne -
Spet #7153 gdb update_Melbourne -
Spet #7152 Van ,igen.
Melbourne -
#7151 Egy kicsit alászámoltam,Spa H6C 2:12,7 (kép), replay.
-
#7150 azt gondolom :))) -
#7149 nem hiszem hogy bárkit zavarna :)