61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7428 :)))
Lassan várom már mint egy mozifilmet.. :) -
#7427 Nekem miért csak szöveges dokumentumot lát mindig ? :DDDD -
#7426 Ezt a pályát próbálta valaki? Szerintem kegyetlen jó: tesztpálya A TV-nézet kamerák ugyan nem feltétlenül működnek, de ilyen kis lazulás az megy:)
flying V8 8MB wmv
-
#7425 LETÖLTÉS
-
#7424 -
#7423 Andris hírös ember lett. :)
Egyébként jó riport, és igaza van, hogy csinálja.
Szeretnék egyszer én is vmi hasonlót, soha nem a WR izgat, csupán az érzés. -
#7422 Interjú Király Andrással -
#7421 Igen , közben megtaláltam...
Elég szar az biztos .....:DDD -
#7420 elvileg van hozzá vmi új hdv file itt, amivel nem fagy ki: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=232561
én nem próbáltam, mert eleve azt írják, hogy gáz ez a mod. -
#7419 GP2 modról nincs valami hír ? -
#7418 tudnak ezek a Svédek :)
Kasztnissal még egyáltalán nem autóztam rajta, csak Nippon-nal, de majd megnézem..
GRafikailag löknének rajta (márpedig lesz sztem), akkor nálam egyik kedvenc lesz, mert bár van rajta egy számomra halál kanyar (olyan hosszú nyújtott jobbos mint Silverstone-ban,..borostás leszek mire kijövök belöle..)
De a többi nagyon jó, nagyon dobál, nagyon izgalmas. -
#7417 rHez-el mentem rajta nagyon faja :))...a régi STCC-ből lett konvertálva, ezért egyedüli hibája hogy poligonszegény és ezért dobál mint állat... -
#7416 Mondanám, de most nem tudom kipróbálni sajnos :((
még reggel mentem rajta egy nagyon jó időmérőt, itt van egy 0:53,3-as hotlap Nippon 1.1-l replay, itt viszont végig vigyorogtam, sajna a versenyre már nem futotta az időből. :(
Szal beállötlet inkább majd csak estefelé. -
Travelos #7415 ez nekem is nagyon bejön, iszonyat élvezet rajta menni!! az eddigi legjobb pálya az rFactorhoz szerintem, csak a grafikáján kellene még valamit varázsolni:)
b-type! mit állítsak a kocsin, ha egy pálya ennyire dimbes-dombos, néha úgy beüt, hogy majd elszállok :DDD -
#7414 Ez mekkora pálya! :D
nagyon bejön. -
#7413 szép lesz!
hogy készül? loft? nekem vmi ilyesmi rémlik egy tutorból,amit a mai napig nem találok!:( -
#7412 Hüh, a GP2-t fel sem rakom amig nem rendeződik..
pár kép:
- 1 kép
- 2 kép -
Majd egy leírást a tapasztalataidból nagyon szivesen vennék. Nem most, amikor alkalmas. -
#7410 Mi nem jó benne ? -
#7409 Nem jott ossze, ne varjatok:(
-
#7408 -
#7407 Bíztam benned :DDDD
Ez csak DX8-at használ ? -
#7406 Mindjart felteszem a javitott file-okat;) -
#7405 Bár ez is ilyen F1C konverzió ha jól látom mint SRM F1 Mod.... -
#7404 hibaüzivel kibasz az asztalra:D -
#7403 Értem ...
Nézd meg már ezt a GP2 Mod-ot mi a francért lép ki , csak spanyol (olasz?) forumot találtam de ott is mindekinek kilép , de azt aztán végképp nem értem :DDD -
#7402 Ez csak teszt palya, vagyis ennek ez a vege, es utana DEL:) A kerites csak azert van, mert total ures a hatter es anelkul "mesze latnal" es villogna a kep;) Meg tesztelni kellett az atlatszo texturakat, mert abbol is lehet valasztani 2x3x8-at;
Meg ilyen teszt palya lesz vagy 20:) Meg egy csomo mindent ki kell probalni. Csak ugy nem kezdek el semmi normalisat csinalni, mert hatalmasat lehet vele szivni;) Egy ilyen utvonal-palya osszerakasa max fel ora es mar mukodik is:) A masik felora a szivas volt, mert a sektorokat akartam tesztelni, de nem jott ossze, nem muxik valamiert:)))))
A Nippon mod tetszik, eleg jol vezetheto. -
#7401 -
#7400 Nekem sajnos kilép asztalra pályabetöltés után :(((((((((( -
#7399 GP2 MOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7398 Tuti :D
Ez a "kerítés " két oldalt benne lesz , vagy ez csak a gyártás alatt van benne , mert hogy Zoldner is ilyen még ...?
A Nippon egyébként milyen ? -
#7397 :DD Igen , ez tipikus F pálya :DDDD
Viszont valami lassabb járgánnyal nagyon jó lehet , főleg mert tele van gödrökkel :DDD
Tiszta olyan volt mintha Pesten akarnék versenyezni :DDD -
#7396 elég dombos :) -
#7395 Es akkor ezutan, jojjon a TEST5-os palya:)))
Bar csak fel-fel orakat tudok a dologgal foglalkozni, de azert alakul a dolog;) Bar meg nagyon messze van a vege;) Most mar korbe is lehet rajta menni:))
AETEST5 (DivX, 3Mbyte)
-
#7394 Ja..Már fenn van :D -
#7393 Töltsétek fel vhová, én nem értek ehez a torrent dologhoz :DDD
Ez még akár F1-hez is jó lehet . -
#7392 -
#7391 Knutstorp
http://rtracker.no-ip.org/browse.php -
HRoland #7390 Lehet, hogy inverz erővisszacsatolás van beállítva a kormányzásra. Írtad, hogy MOMO kormányod van, gondolom, Logitech. Ezeknél a kormányoknál a negatív irányba kell állítani az FFB-t. Tehát:
Settings -> Controls -> Forcefeedback -> Force Feedback Strength: -100 %.
-
Debilon #7389 közben megnéztem registry-ben, 09.08. dátummal a Wheels of Steel: convoy volt installálva, az is trymedia-s..
na mindjárt restartolom a gépet..kíváncsi vagyok mi lesz...