61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7508 bocs, hülye kérdés volt...de hát másnapos vagyok kicsit -
#7507 template-ket honnan lehet, konkrétan rHez-hez :DDD -
#7506 A1Ring blackfix - a fekete textúrák javítása
http://rtracker.no-ip.org/ -
Debilon #7505 nem leszünk valami sokan szerintem... Wild is mondta hogy fáj a feje, nem érzi jól magát..:(
OFF-olást befejeztem:) -
#7504 lesz háát :)... -
#7503 Valaki nem tud valahol Formula Nippon videot ?
Nem találok sehol és még életemben nem láttam :DDDD -
Debilon #7502 Juan, lesz ma HPCC?:) -
#7501 húúú, tényleg :)...asszem .z3d-ben megvan, akkor ezt az újabb zmodeller is megnyitja, mi??? :DD -
Debilon #7500 a formula exterem-ben volt egy FX_tires.rar
ennek a tartalmát hova kell bemásolnom? -
#7499 Az maradhat, ugyan az a kaszni. -
#7498 A susp.pm-et szerinted rakjam át vagy azt hagyjam eredeti F1-nek ? -
#7497 THX all...... -
#7496 Igen. -
#7495 Tehát ha a Formula IS-be akarom a Nippon alapfizikáját berakni (a motort , teljesítményt , váltót, felfüggesztést nem ) akkor bemásolom a következőket a Nipponból a FormulaIS-be:
Nippon hdv
nippon tires.
A bemásolt Nippon hdv-t átnevezem FormulaIS hdv-re...
Majd végül az eredeti , meghagyott FormulaIS engin, susp , gear , damage stb file-okat pedig átnevezem Nippon kezdetűre ...
Ez így jó lehet ? -
#7494 Köszi!
De azt nem akarom hogy a motort és teljesítményt is átírja , csak a "menet tulajdonságokat" .
Akkor elég a hdv-t,és a tires-t, átrakni ?
Gondolom a suspension is egész más F1-nél azt is meg kéne hagyni...
A többit amit meghagytam eredetiben azt meg átnevezem nippon nevűre ? -
Spet #7493 A következőket kell tenned:
A nippon mappájából a formula1 mappájába be kell másolnod a következőket:
-nippon.hdv
-nippon_damage.ini
-nippon_engine.ini
-nippon_gears.ini
-nippon_susp.pm
-nippon_tires.tbc
Mivel a formula miniMOD a kocsikhoz különböző fizikát rendel,nézzük pl. a Toyotát.
A toyotához a Form_3.hdv-t rendeli hozzá (ezt a toyota mappából,a ..veh fájlból tudod meg).
Szóval a nippon.hdv-t nevezd át Form_3.hdv-re,és kész is.
A nippon_spinner.gen-t is átmásolhatod,de ebben az esetben az autó ***.veh fájlban át kell irni az erre szóló hivatkozást is. -
#7492 egyébként én az RSDG-féle Alfa MOD átportolásán gondolkodtam, az talán jól nézne ki rF-ben is, meg szerettem azt a MOD-ot nagyon
ha jól sikerül talán még meg is engedik, hogy publikus legyen -
#7491 .z3d-t sem olvas be a free zmodeler? -
#7490 Van export, valszeg, kulonben, ugy nez ki az a "fejleszto eszkoz":)
Csak en azt hittem, hogy olyan szintu lesz mint pl. a Racer-be vagy a CRC-be;))
A CRC emiatt nagyon profi, ott MAX-be osszerakja az ember az autot, a fontos, fizikai alkatreszeket elnevezi szabvany szerint, es egy sajat feluletu editorral lehet mindent beallitani menukbol, potmeterekkel, csuszkakkal stb.
Ha az rF-hez (ISI-hez) "csak" ez az export van, akkor ugy nez ki a teljes fizikat, motort, ateteleket, felfuggesztest, gorbeket stb. kezzel kell meg irkalni a fileokba.
Bar ez most nem lenne gond, mert meg van az eredeti beallitas az jo lenne. Vagyis most valoban csak egy modell kellene MAX-ben:) -
#7489 Pedig úgy emlékeztem kicsit másként szól mint az 1.1 :DDDD -
#7488 Nem piszkaltam hozza a Nippon hangokhoz;) A gyari 1.1-es Nippon van fent, azt hiszem ahoz adtak uj hangokat. -
#7487 Igen , jól mondod:
a Nippont is el lehet dobni könnyen de nem úgy van , hogy egyszer csak repülsz , hanem nagyon jól érezni már előtte , hogy ha nem csinálsz valamit akkor gond lesz :DDD
Majd megpróbálom átrakni gumifizikát F1-re , kiváncsi vagyok mit csinál. -
#7486 Majd szeretnék én is kipróbálni ilyen-olyan fizikákat, de a Nippon 1.1 az jó lett.
Ott lehet csak fogást találni rajta, amikor nagyon megcsúszik, ott sokáig lehet még tartani az autót.
Lényegében az amitől pl. nekem tetszik egy gumifizika, az nem arról szól hogy tökön babon keresztbe hosszába lehessen vele maxigázon csapatni..nem
A tapadásvesztés érzete ami fontos, és hogy az kiszámítható és sebesség arányosan lereagálható legyen, alacsony sebeségnél kipörgethető, kenhető, és ne pördüljön 180-at rögtön, ha adok egy kis gázt, főleg ha felül van kormányozva.
Nagy sebeségnél is jól csúszon meg (mondjuk ezzel szokott a kevesebb probléma lenni), és érezhetően oldalazzon szépen. Nem pedig 200-nál jó minden, 202-nél pedig elszáll. Ezt úgyan igazolja az élet hisz van egy határ amikor elszáll az autó, de jelzi hogy el fog szállni (különben az autó határainak kitapasztalása milliárdos tétel lenne a törések miatt).
Sokszor van gondom az első gumival is, de lehet hogy a kormányom nem adja át a visszjelzéseket nem tudom..., pl. Interlagos-ban is van egy olyan rész (omega kanyarkombó kb. a közepén) ahol mikor jösz ki és adod a gázt, szinte érezni ahogy el-el gyűri, eltolja az első gumit...ilyesmit érezni Mid-Ohio-n is amikor a pálya végi lassú, kanyarból fordúlsz rá a nyújtott S kombóra amiből már a célegyenesre jösz. Viszont általában az a jellemző hogy teljesen semmitmondóan elcsúszik az eleje. :(
Majd próbálkozom, de most lebetegedtem :( -
#7485 Hát szerintem át :DD
Lebukott mert a videón amin teszteli az új pályáját , hallatszik :DDDD
Ez a Nippon mod valami hihetetlen jó :DDD
A1-en olyant csapattam 50 körön mint az állat :DDDDD
De nem jövök rá mitől ilyen jó irányítható .....Pedig már nem sínautó mint az első Nippon volt... -
#7484 Alex átgyúrta a hangját?
Nem lenne rossz, mert a Nippon-nak elég bip-csip játékgép hangja van. -
#7483 Alex !
Töltsd már fel a Nippon hangodat , ne dugdosd előlünk :DDDD -
Hummin #7482 Zonda nagyon jó lenne!
RSC-on is felvetődött a egy két kedvenc. Az Ariel Atom, és a Lotus Elise is. Fincsi lenne, ha ezek is elkészülnének egyszer! De előbb egy Nordschleifét és egy M5-öt kívánok magunknak! -
#7481 LOL :DDDDD -
#7480 naja, persze :)))... ha meg lenne a Zonda modell, akkor nem lenne gond, gondolom :)))
mi az hogy nincs export? most adták ki...
..amúgy most akarok utána járni, hogy nekem van egy Zmodeler-em, amibe importálni lehet F1CH-filokat, és exportálni GTR gmt-ket...és van egy Zmodeler-em amivel exportálni lehet rFactor gmt-ket, de nem importál F1CH-filokat... -
#7479 Jo lett a Zonda:P De latom egy az egyben atmasoltad a Zonda felfuggesztest, szerte szet allnak szerencsetlen H6 kerekei;))) -
#7478 Na ez ertemes hozzaszolas lett:)
A lenyeg hogy meg nincs publikus auto fejleszto csomag. -
#7477 Ahoz kellene egy GMT import hogy be lehessen hivni MAX-be, ami nincs. De igazabol autoval meg model szinten sosem foglalkoztam, gozom nincs mit tudnek kezdeni vele;) Raadasul meg export sincs amivel autot lehetne csinalni. De ha lesz valami, amikor megnezem mit tehetek, a Zonda engem is erdekelne:))) -
#7476 segitenél a Zonda-t megcsinálni (a modell-t) az rFactorhoz??? -
#7475 és még 1 ha már ekkora pangás van: az FX modhoz, Formula 1 1975-ös Lotus (mivel az FX modban van Lotus skin :DDD)...
F1_75_Lotus.zip -
#7474 Ezt a BMW fizikat raktam meg bele en is az rFactor Demoba a Hammerhez:))) -
#7473 na még1...BMW M3 E46:
BMWM3E46.zip -
#7472 próba előtt setupoljatok valamit :DDD -
#7471 ha már beszégettetek fizika módosításáról:
...akinek fenn van a H6 Challenge, az kibróbálhatná a SCC-Pagani Zonda fizikát, amit mos tettem össze, csak SPA-ban próbáltam...a packban benne van az eredeti H6Challenge HDV, szal nem kell lementeni (csak ezt írja felül)...és értelemszerűen be kell másolni a cuccokat az rFactor könyvtárba:
Zondaphysics_by_JuanG.zip -
#7470 -
#7469 Dijon 1.0
http://rtracker.no-ip.org