61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7590 Nippon? -
#7589 -
#7588 Na ja...Csak ahoz előbb telepítgetnem kellene F1C-t :DDD
Gondoltam ha tudjátok a választ megspórolom ha nem megy...
Bár szerintem nincs akadálya....... -
#7587 próbáld ki :)... -
#7586 F1C-ből sfx file-t át lehet másolni egy az egyben a hozzátartozó hangokkal együtt ???
THX... -
#7585 hát ezt nem vágom :(, és most időm sincs belesmászni...
...de ha majd elkészülsz a fizikával, jó lenne, ha egy külön autót is csináljál hozzá (egy külön választható szériaautó)...ebben esetleg segíthetek... -
#7584 Ötlet?:
- Engine.ini: van 3 érték: (elvileg)
fordulat.ló.nyomaték
Viszont nem értem a logikáját (lehet azért mert másképpen van )
feszülök, és végül is elkészült 3 féle motor, az egyik teljesen utcai, Spa-ban csak fogni kell a kormányt (megfelelő szárnyálásnál persze)mivel a futómű a verenyváltozaté, a motor pedig gyík, így nem jelent különösebb kihívást a vezetés.
A közép olyan mint minden közép, ezüstérem.
A versenyváltozat már igen erős.
Szeretném elérni hogy kb. 6500-től 8500-ig tartó fordulaton rugjon egyet a motor, ott legyen a teljesítménycsúcs, és legyen jó durva.
nagyobb léptékenként állítgattam a nyomatékot és jó is, de nem brutálisan jó.
Van erre tapasztalat itt vkinél? -
#7583 köcce -
ksgy #7582 jahogy en vagyok szokas szerint vak, ok :)) -
#7581 nem, ezt úgy csinálta, hogy a xxx_upgrades.gen vagy xxx_spinner.gen file-ból kitörölt bizonyos sorokat... -
#7580 sira'
-
ksgy #7579 aaaa :) hogy csinaltad te ezt? :)
en igy probalom mar jo reg ota, de nem mux:
- z3d elindit, file megnyit
- texturakat torlom, mert egyenlore nem kell
- modellt atnevezem azza amijen neven menteni akarom
- kiexportalom GMT-be
- MAS-t megnyitom, es beleimportalom a GMT-t *
- a mar nem emlekszem melyik fileba belerakom a spinner helyere az en GMT-met
es b@szik elindulni. vagy siman kilep, vagy kiirja, hogy nem sikerult betolteni...
* lehet az egesz MAS-t ki kene csomagolni, es ujbol az egeszet becsomagolni? -
#7578 off
Új mohus digit videó
Fixed Video -
#7577 BSZ b-type!!! -
ToMy_ #7576 Alex, ha még a TM GT FFB kormányt használod, feltennéd a controller.ini-t valahová? Tegnap próbálkoztam az FFB hangolásával, és voltak érdekességek... -
#7575 zmodeller 1 mentés
zmodeller 2 mentés -
#7574 Aha, nekem is elszall.
Tedd fel valahova Z3D file-t, megnezem mi van benne:) Bar a Zmodellerhez nem sok kozom van;)) -
#7573 A GEN file annyira nem szamit, hog kitorolheted a nagyreszet, akkor is beolvassa:))
-
#7572 és neked is elszáll/kilép a progi hibával???
nem néznéd meg Zmodellerben? mert én ott csak néztem, pl. ezt a material dolgot nem vágom... -
#7571 A GEN file elvileg jo. Inakbb a GMT-kel lehet a gond es/vagy a materialokkal. Beolvasni beolvassa - a temp file szerint - csak mar "kirajzolni" nem tudja... -
#7570 Ja ja ....
:DDDD
Nem normálisak :DDDDD -
Travelos #7569 :))))) ba...meg, mit össze káromkodtok, egy árva kukkot nem értek belőle... :DDDDDDDD -
#7568 2 gyanúm van...vagy az lehet a baj hogy a zmodeler 1-el importáltam az F1CH mts-eket, és mentettem el z3d-be amit utána a Zmodeller2-val megnyitottam...
vagy pedig a GEN file szerkezete nem jön be neki, mivel az eredeti SCC-s javítva a file nevekkel... -
#7567 azért kösz!!!!!...próbálgattam már DX7-el, low beállításokkal úgy se jó...
...majd próbálkozom még GMT exportálással... -
#7566 Ki debugoltam win-nel is, es ugy nez ki hogy a GMT file-ok es/vagy annak a kodolasa, tartalma nem tetszik neki?! -
#7565 Igen, a VEH file-ba.
De ugy nez ki feladom:( Most mar minden file-szerkezet jonak tunik, meg van minden, de meg mindig nem tetszik neki:( Sajnos trace-elni sem tudom, mert nem ir ki semmit. A temp file meg jo.
Lehet, hogy a GMT konvert nem tetszik neki, vagy a GMT-ben a material hivatkozasok nem jok, mert talan mas ebben a verzioban (pl. a multitexturing, a shaderek vagy a DX8 es a DX9 miatt)... -
#7564 ez most más, de nemtom pontosan mi
minden esetre nem akarok szétflame-elni a topicot, a jelenségről egy kép található a Battlefront II topicban -
#7563 értem, csak már mióta szenvedsz vele ennyit nemér már az a kari szépvolt jóvolt, de sajna már manapság játékra nemvaló ( persze megy rajta csak nem olyan vizuális élménnyel és sebességel mint kéne ) -
#7562 értem, ez nem jó, még mindíg hűtés gondja van? vagy valami más??? -
#7561 csak szólok, hogy ez simán produkálható nForce3+6800 párosítással is -
#7560 a H6C.hdv -t is át lehet nevezni Zonda.hdv-re??? van erre a hdv-re valahol hivatkozás??? -
#7559 kösz...bár elindulna, de már hitetlen vagyok... -
#7558 Ha itt vagy, gyors kérdezek én is... :)))
A hdv-ben a feeler és a fender értékei mit változtatnak?
jelentésüket nézve vannak ötleteim, de igazán mégsem.
a feeler: az az autóérzet? (csúszás,.. mittomén?)
A fender: ...hát itt keményen el vagyok akadva, oldallemez?
-
#7557 Varj, nem jo, nagy a kavaras, tobb file van mint kellene:))) Mas neven, besokaltam:)
Kipucolom es inkabb feltoltom, egyszerubb lesz:))) -
#7556 vegyél egy "jobb" vgat középkat. már olcsón vannak és jók eztmeg rakd be 1 múzeumba:P -
#7555 ZONDA problemak igy hirtelen:
- rFm fileban: StartingVehicle = Jag_07,... ez helyett egy olyan auto kell, ami a mododban biztos benne van. vagyis most ez: StartingVehicle = Bfg_38.veh
- A ZondaDamage.ini file a Zonda konyvtarba kell tenni.
- A Zonda_Upgrades.gen teljesen ures! Az az auto alap file-ja!
- A Zonda_Spinner.gen lehet ugyanaz mint az Upgrades.
- ZondaSpinner.gen
- Rossz a SearchPath=Zonda\All_Teams hivatkozas. Kell ez is: SearchPath=<VEHDIR>, SearchPath=<TEAMDIR>
- Hianyzik a teljes auto-kaszni leiro resz!
-
#7554 belenéznék szívesen, de jelenleg azon gondolkodom, hogy most rúgjam-e szét a gépemet vagy csak holnap
jó kis stuttering para van és kifagyok fél percenként D3D-ben (ha jól számolom kb 4 hónapja nem tudok játszani...) -
#7552 Hát nem tom....
Ha csak modell szinten lehet a tükör látószögét változtatni akkor az komoly baj F1-nél....
Ha van valami trükk akkor F3-ban megtalálták :DDDD -
#7550 FFB: a Controller.ini-ben lehet allitani, itt: FFB steer force input max="5000.00000". Minnel kissebb, annal erosebb. MOMO-soknak negativba! De sok fugg az autobeallitastol is, foleg Caster es Camber.
ZONDA: megtekintem:P
Visszapillanto: Paralel-tukor render van, igy ugyanazt a FOV-ot szamolja mint elore (csak a sikjat lehet mozgatni). Bar lehet hogy van valami trukk:)) Az igazi tukorbeallitast csak model szinten lehetne valtoztatni... -
#7549 naná :)))