61525
  • Tomo15
    Nippon?
  • lac coo
  • lac coo
    Na ja...Csak ahoz előbb telepítgetnem kellene F1C-t :DDD
    Gondoltam ha tudjátok a választ megspórolom ha nem megy...
    Bár szerintem nincs akadálya.......
  • JuanG
    próbáld ki :)...
  • lac coo
    F1C-ből sfx file-t át lehet másolni egy az egyben a hozzátartozó hangokkal együtt ???

THX...
  • JuanG
    hát ezt nem vágom :(, és most időm sincs belesmászni...

...de ha majd elkészülsz a fizikával, jó lenne, ha egy külön autót is csináljál hozzá (egy külön választható szériaautó)...ebben esetleg segíthetek...
  • b-type
    Ötlet?:
    - Engine.ini: van 3 érték: (elvileg)
    fordulat.ló.nyomaték
    Viszont nem értem a logikáját (lehet azért mert másképpen van )

feszülök, és végül is elkészült 3 féle motor, az egyik teljesen utcai, Spa-ban csak fogni kell a kormányt (megfelelő szárnyálásnál persze)mivel a futómű a verenyváltozaté, a motor pedig gyík, így nem jelent különösebb kihívást a vezetés.
    A közép olyan mint minden közép, ezüstérem.
    A versenyváltozat már igen erős.
    Szeretném elérni hogy kb. 6500-től 8500-ig tartó fordulaton rugjon egyet a motor, ott legyen a teljesítménycsúcs, és legyen jó durva.
    nagyobb léptékenként állítgattam a nyomatékot és jó is, de nem brutálisan jó.
    Van erre tapasztalat itt vkinél?
  • mohus
    köcce
  • ksgy
    jahogy en vagyok szokas szerint vak, ok :))
  • JuanG
    nem, ezt úgy csinálta, hogy a xxx_upgrades.gen vagy xxx_spinner.gen file-ból kitörölt bizonyos sorokat...
  • b-type
    sira'
  • ksgy
    aaaa :) hogy csinaltad te ezt? :)
    en igy probalom mar jo reg ota, de nem mux:
    - z3d elindit, file megnyit
    - texturakat torlom, mert egyenlore nem kell
    - modellt atnevezem azza amijen neven menteni akarom
    - kiexportalom GMT-be
    - MAS-t megnyitom, es beleimportalom a GMT-t *
    - a mar nem emlekszem melyik fileba belerakom a spinner helyere az en GMT-met

es b@szik elindulni. vagy siman kilep, vagy kiirja, hogy nem sikerult betolteni...

* lehet az egesz MAS-t ki kene csomagolni, es ujbol az egeszet becsomagolni?
  • mohus
    off

Új mohus digit videó

Fixed Video
  • JuanG
    BSZ b-type!!!
  • ToMy_
    Alex, ha még a TM GT FFB kormányt használod, feltennéd a controller.ini-t valahová? Tegnap próbálkoztam az FFB hangolásával, és voltak érdekességek...
  • JuanG
    zmodeller 1 mentés
    zmodeller 2 mentés
  • Alexease
    Aha, nekem is elszall.
    Tedd fel valahova Z3D file-t, megnezem mi van benne:) Bar a Zmodellerhez nem sok kozom van;))
  • Alexease
    A GEN file annyira nem szamit, hog kitorolheted a nagyreszet, akkor is beolvassa:))
  • JuanG
    és neked is elszáll/kilép a progi hibával???

nem néznéd meg Zmodellerben? mert én ott csak néztem, pl. ezt a material dolgot nem vágom...
  • Alexease
    A GEN file elvileg jo. Inakbb a GMT-kel lehet a gond es/vagy a materialokkal. Beolvasni beolvassa - a temp file szerint - csak mar "kirajzolni" nem tudja...
  • lac coo
    Ja ja ....
    :DDDD
    Nem normálisak :DDDDD
  • Travelos
    :))))) ba...meg, mit össze káromkodtok, egy árva kukkot nem értek belőle... :DDDDDDDD
  • JuanG
    2 gyanúm van...vagy az lehet a baj hogy a zmodeler 1-el importáltam az F1CH mts-eket, és mentettem el z3d-be amit utána a Zmodeller2-val megnyitottam...

vagy pedig a GEN file szerkezete nem jön be neki, mivel az eredeti SCC-s javítva a file nevekkel...
  • JuanG
    azért kösz!!!!!...próbálgattam már DX7-el, low beállításokkal úgy se jó...

...majd próbálkozom még GMT exportálással...
  • Alexease
    Ki debugoltam win-nel is, es ugy nez ki hogy a GMT file-ok es/vagy annak a kodolasa, tartalma nem tetszik neki?!
  • Alexease
    Igen, a VEH file-ba.

De ugy nez ki feladom:( Most mar minden file-szerkezet jonak tunik, meg van minden, de meg mindig nem tetszik neki:( Sajnos trace-elni sem tudom, mert nem ir ki semmit. A temp file meg jo.

Lehet, hogy a GMT konvert nem tetszik neki, vagy a GMT-ben a material hivatkozasok nem jok, mert talan mas ebben a verzioban (pl. a multitexturing, a shaderek vagy a DX8 es a DX9 miatt)...
  • avcom
    ez most más, de nemtom pontosan mi
    minden esetre nem akarok szétflame-elni a topicot, a jelenségről egy kép található a Battlefront II topicban
  • Istencsászár
    értem, csak már mióta szenvedsz vele ennyit nemér már az a kari szépvolt jóvolt, de sajna már manapság játékra nemvaló ( persze megy rajta csak nem olyan vizuális élménnyel és sebességel mint kéne )
  • JuanG
    értem, ez nem jó, még mindíg hűtés gondja van? vagy valami más???
  • avcom
    csak szólok, hogy ez simán produkálható nForce3+6800 párosítással is
  • JuanG
    a H6C.hdv -t is át lehet nevezni Zonda.hdv-re??? van erre a hdv-re valahol hivatkozás???
  • JuanG
    kösz...bár elindulna, de már hitetlen vagyok...
  • b-type
    Ha itt vagy, gyors kérdezek én is... :)))
    A hdv-ben a feeler és a fender értékei mit változtatnak?
    jelentésüket nézve vannak ötleteim, de igazán mégsem.
    a feeler: az az autóérzet? (csúszás,.. mittomén?)
    A fender: ...hát itt keményen el vagyok akadva, oldallemez?
  • Alexease
    Varj, nem jo, nagy a kavaras, tobb file van mint kellene:))) Mas neven, besokaltam:)
    Kipucolom es inkabb feltoltom, egyszerubb lesz:)))
  • Istencsászár
    vegyél egy "jobb" vgat középkat. már olcsón vannak és jók eztmeg rakd be 1 múzeumba:P
  • Alexease
    ZONDA problemak igy hirtelen:

- rFm fileban: StartingVehicle = Jag_07,... ez helyett egy olyan auto kell, ami a mododban biztos benne van. vagyis most ez: StartingVehicle = Bfg_38.veh

- A ZondaDamage.ini file a Zonda konyvtarba kell tenni.

- A Zonda_Upgrades.gen teljesen ures! Az az auto alap file-ja!

- A Zonda_Spinner.gen lehet ugyanaz mint az Upgrades.

- ZondaSpinner.gen
    - Rossz a SearchPath=Zonda\All_Teams hivatkozas. Kell ez is: SearchPath=<VEHDIR>, SearchPath=<TEAMDIR>
    - Hianyzik a teljes auto-kaszni leiro resz!
  • avcom
    belenéznék szívesen, de jelenleg azon gondolkodom, hogy most rúgjam-e szét a gépemet vagy csak holnap

jó kis stuttering para van és kifagyok fél percenként D3D-ben (ha jól számolom kb 4 hónapja nem tudok játszani...)
  • lac coo
    Hát nem tom....
    Ha csak modell szinten lehet a tükör látószögét változtatni akkor az komoly baj F1-nél....
    Ha van valami trükk akkor F3-ban megtalálták :DDDD
  • Alexease
    FFB: a Controller.ini-ben lehet allitani, itt: FFB steer force input max="5000.00000". Minnel kissebb, annal erosebb. MOMO-soknak negativba! De sok fugg az autobeallitastol is, foleg Caster es Camber.

ZONDA: megtekintem:P

Visszapillanto: Paralel-tukor render van, igy ugyanazt a FOV-ot szamolja mint elore (csak a sikjat lehet mozgatni). Bar lehet hogy van valami trukk:)) Az igazi tukorbeallitast csak model szinten lehetne valtoztatni...
  • JuanG
    naná :)))