61525
  • lac coo
    MINDENKI MENJEN EGY-KÉT KÖRT MONACOBAN NIPPON MODDAL , KIKAPCSOLT SEGÍTSÉGEKKEL !!!!!

Egy valami hihetetlen élmény :DDDDDD
  • lac coo
    Tehát csússzon meg amikor kell ( durva kerékvető fogás, túl gyors kanyar , hátsó kerék blokkolása ) de ha megcsúszott akkor ilyen jól meglehessen fogni .Most eléggé csapatni kell hogy meginduljon a hátulja..Az 1.2 talán jó lesz :DDD

És a tükröt is belőhetné valaki :DDD Tükör nélkül szinte csak tesztelésre jok a Forma Modok ...:((((
  • lac coo
    Igazából ha nem viselné olyan irreálisan jól pl. a kerékvetőket akkor nagyon állat lenne...
  • Spet
    Az 1.1 Nippon már nekem is sokkal jobban tetszik:)
  • lac coo
    Egyet értek .
    Direkt kicsit csúszkálósra állítom , hogy lehessen bűvészkedni vele :DDDD
    De nem csak ez a mod , mindegyik ilyen általában...
  • lac coo
    Na jó csak vicceltem :DDD
    400 mega nem ér meg annyit :DDD
  • b-type
    Nekem többször volt olyan érzésem ezzel a mod-dal, hogy wow, pl. olyanokat fogni mint amit Hans-Joachim megfogott a GPM-en most Kyalami-ban a lejtősön...és egyébként is soxor visszaköszön kigyorsításon, mikor izeg-mozog a hátsókerék, és mikor sok a lassúlás és behúzza valamely irányba az autót a motorfék.
    Vannak benne hibák persze, nem azt mondom hogy ez a plafon, de jó.
  • Istencsászár
    és igen kimondta!!! "de most más tudom megérte" :))) wow
  • lac coo
    Muszály megtudnom hol a határ .Egyébként sose lennék biztos benne , hogy maximumon megyek ...F1C-ben ez elképzelhetetlen volt mert törés lett a vége:D
    Eleinte sajnáltam rF-ért a pénzt de most más tudom megérte , ezek miatt a dolgok miatt :DDD
  • lac coo
    Jó lesz az :DDD
    Már csak 5617 objektum és textura hiányzik :DDD
    Grat...
  • Alexease
    Meg a tegnapi AEtest2-bol kep (MAX render);D
  • Istencsászár
    szerintem te pályát tévesztettél a rallyban a helyed:D
  • lac coo
    Újra raktam most jó lett :DD
    Lehet mégis fent volt az 1,0 ...Nem tom ..
    Fizikáról : tényleg ideges a kicsike, egy pillanat alatt megindul de egy pillanat alatt meg is fogható :DDD
    Egyre többször adja vissza nekem rF a határon autózás élményét :DDDRázokövekkel nem foglalkozik a Nippon ....Akár így is lehet csapatni : Ha nem mész el a határra nem is tudod hol van :

Sajnos a GIF jóval lassabban megy mint eredetiben történt ...
  • Ch_Slater
    "sajnos" nekem fix IP-m van, azért is pampogtam, hogy nem túl gepárd-sebességű így a letöltés. :)
    végülis mind1, mert van már annyi pálya, hogy amíg várok tudok játszani :)
  • b-type
    Ha nem volt fent előtte, akkor nem kell, jó az.
    Lehet hogy a beállom miatt ideges, végül is uaz beállítással megyek mindenhol, hogy összehasonlítsam mi változik a telemetriai kijelzéseken.
    Mivel gőzöm sincs az egészhez kénytelen vagyok kikisérletezni hogy mi mit jelent és amit látok az jó vagy rossz....ez tök sok idő, és egyenlőre még semmit,..de semmit nem értek (illetve alig valamit kapisgálok) :)))
  • lac coo
    De felrakom újból ...Ha azt mondod jó én elhiszem .Egy az izlésünk , nem szeretjük a 60-almészfejreállsz fizikát :DDDD
  • lac coo
    Nem olvastam readme-t , de előtte ezen az rFactoromon ( mert van három :)) nem volt nippon mod :DDDD
  • Istencsászár
    lehet olyan hülyén mész hogymár a kocsi sem mer vitatkozni
  • b-type
    kitörölted amit írt a readme-ben, és úgy telepítetted?
    Más ötletem nincs, én Trois Rivieres-en és Brno-ban is igen kűzdöttem vele, fűvön nem próbáltam.
  • lac coo
    Hát én nem tom...
    Full gázon átvágtattam az Albert Park-i kerékvetőkön , és meg se moccant ....Még a force is alig jelzett vissza valamit .Fűben 150-el lazán megy és fordul amerre akarom :DD
    Nálam most SRM fizika a favorit :DDD
    Sokan szidták az F1C topikban ezért félve töltöttem le , de meg kell mondjam nagyon korrekt a fizikája, elég egységes képet mutat , nincsenek jó vagy rossz tulajdonságai , minden téren egyformán teljesít....
  • lac coo
    Én nem foglakoznék akkor sem pályákkal ha értenék hozzá :DDD
    De ! Editor alatt pl. az Xpand Rally -féle editort értettem ...
    Azzal azért csak gyorsabb lenne :DDDDD
  • Alexease
  • Alexease
    Van palya editor:)
    Bar olyan amit valszeg szeretnel - gondolom;) - nincs:) Pl. beirom earth.gooogle.com/donington => convert => rFTrack = run - na ilyen nincs;))))) Sot meg sajat feluletu editoruk sincs;)) Mert felesleges;)))

Van tobb program amivel palyakat lehet csinalni, kinek melyik tetszik. Mindegyik mas, ki-ki megtalalja az igenyehez megfelelot.

Pl.:
    Rhino - inkabb meroni progi, Splines es Nurbs kezelessel, 3DS exporttal. En nagyon szeretem, korrekt progi.
    3D Studio Max: legismertebb, talan legjobban kezelhetobb, ehez kiadott nagyon jo rFactor plugin-ekkel.
    ZModeller: kifejezetten jatekokhoz, van hozza rF plugin.
    SandBox: jatekokhoz, palyakesziteshez. Az utvonal-aszfalcsik-palya nagyon profin keszitheto benne, a tobbi mar egy cseppet bonyi (nekem);) Nincs hozza rF plugin, de van DXF export, vagyis folytathato, texturazhato MAX-ben.
  • b-type
    főleg a telemetria számára gyűjtök adatokat, de pl. itt: Kép is mutatja hogy amikor elkezdtem visszahűteni, akkor a utolsó körben képes volt egy jó időt futni a gumi.
  • Istencsászár
    kis logikával kilehet következtetni az ilyen dolgokat :D::D:D
  • Alexease
    Trois Riviere
    Meg nincs kesz! De latszik hogy jo uton halad. Ez igaz a tobbire is, ami "csak" egyszeruen konvertalt. Mint mar irtam, egy palyat normalisan megcsinalni nullarol, vagy alapokrol tobb honap is lehet!!!!
  • Alexease
    RAPIDSHARE letoltes.

Bar a file-ok utan beirtam, de aki onna tolt es nem akar mindig egy orat varni, es tudja bontani a kapcsolatat, vagyis tud uj IP cimet "kerni" - magyarul dinamikus IP-je van:) - az egy letoltes utan Disconnect es Connect es mar toltheti a is a kovetkezot.

Tobbszor nem irom le;)))
  • b-type
    Sínautó? remélem kikapcsolt segítségekkel mentél, mert itt már sorozatidegen a tc.
    Sztem nagyon nem sínautó, bár biztos szárnybeállítástól is függ.
    Most Brno-ban mentem egy versenyt és ott sem sínautó, teljesen jól elúszik a hátulja, és igencsak vigyázni kell vele visszaváltásnál, és kigyorson is.
  • lac coo
    Hát...Ez a Nippon mod azért még mindig elég sínautó :DDD
    4.-ben lazán elmegy a füvön is :DDDD
  • lac coo
    Azért ez a Trois is messze elmarad a gyári rF pályák szinvonalától.
    Az a baj szerintem , hogy annyira bonyolult és időigényes egy rF szintű pályát megcsinálni ( modellezni , texturázni mindent) ,hogy jó sokáig nem nagyon látunk olyan minőségű pályákat.
    Egy pálya-editor jó lett volna...
  • JuanG
    ki szídta??? ...én nem
  • b-type
    ja, a cmos után elfelejtettem 200 felkiáltójelet tenni, mert nem értem miért kell kicsapni egy demo-nak a bios-om..[irgalmatlankodó szmájli]
  • b-type
    off:
    lehaltam..felraktam-uninstalltam a TRD3Demo-t -> cmos..és pl. rFactor-ba a b-typeOLD.plr-t töltötte be..., amit még akkor csináltam mikor vmi hokit át kellett írni..
    Nagyon remélem hogy más probléma nem lesz.
    on:
  • Ingy
    ekkora bugos föst és meg az rfactor AI-t szidtátok
  • Laceee
    régebben volt egy kérdés hogy mit is jelent a Yaw a játékban :

Sokszor félreértelmezett szó, mely az autó menetdinamikai viselkedésében, kontrollált csúszásában/sodródásában a "keresztbefordulási faktor". Szaknyelven nem állandó fordulási ráta. Ha van elegendő yaw, az autó dinamikusabban fordul
  • Laceee
    innen
  • cyber
    Sziasztok!
    Honnanlehet magyarosítást letölteni az rFACTOR-hoz!
    Előre is köszönöm!
  • JuanG
    thxa---kimaradt nekem :))
  • b-type
  • JuanG
    off

na megnézzük lassan ezt a Toca RD 3 demót :)

on