61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7228 A kulso koron levo valszeg hatranyban lesz:)))
-
#7227 vad grat. ( középre egy karácsonyfa kéne az lenne az igazi :D::D ) -
#7226 ezen majd tudsz driftelni mint a hülye :D::D:D:D -
#7225 Kicsit bonyolult a kanyarkombináció :DDDDDD
Jó lesz ez :D
akkor most már lehet neki állni a fullos Monaco pályának :DDDD -
#7224 Alex, te modellezel is? -
#7223 Tesztelesnek csinaltam egy "teszt palyat"
Muxik minden, csak meg mippelesi gondjaim vannk:(
-
#7222 Csak kipróbáltam hogy kell GIF animációt csinálni :DDDD -
#7221 Egy jól sikerült kanyar, ahogy tanítják :
-
#7220 már nem aktuális -
Pl. HSW :DD
Ismered véletlenül ? :DD -
#7218 nem szóltam -
#7217 kicsit úgy tűnik lemaradtam, honnan van a Merci? -
#7216 Hála istennek nem evett meg , mert nem bírta a vodkaszagot :DDD -
#7215 csak kimi lehet ilyen pekhes:D:D::D -
#7214 Aszfalton mentem de berántott a homokszörny.... -
#7213 -
#7212 az aszfalton kell menni -
#7211 Jó a Laguna Seca csak a futóhomokra kell vigyázni :DDDDDDD
-
bakkk #7210 Egy tesztpálya,de elég érdekes /végülis kettő/test -
bakkk #7209 Helyesbitek
Laguna -
#7208 THX :DDD -
#7207 És milyen néven van benne ?
Nem az a trackpack amit belinkelt Ingy? -
bakkk #7206 laguna -
HRoland #7205 Végeztem egy kis összehasonlítást az rFactor és az F1 Challenge setup menüi között.
Összefoglalva azt tudom mondani, hogy szerintem az F1 Challenge setup menüje áttekinthetőbb, mert jobban csoportokba vannak szedve az autó egyes elemei.
De rFactornál van egy-két olyan pont is (pl. Engine: Boost mapping, Brakes: Handbrake pressure, Weight distribution: Lateral, Wedge), ami F1C-ben nincs.
Viszont kicsit bosszantó, hogy a gearing-nél csak 300 km/h-ig van skálázva a sebességtartomány (F1C-bn 400-ig volt), ami egy F1-es autónál szerintem kevés. Ezen lehet majd változtatni a későbbiekben? Végülis szerintem csak egy kép a menüfile-ban (vagy MAS-ban, F1C-nél MAS file-ban voltak a menü képei), amit lehet nagyobbra venni, mert eléggé töpörödött mórickaábrára sikerült.
Az embernek olyan érzése van az rFactor setup menüjével kapcsolatban, mintha spórolni akartak volna a hellyel.
Szóval a lényeg, hogy F1C setup menüje nekem jobban tetszik, áttekinthetőbb. -
#7204 Laguna Seca, az rFactor Track Pack 1-ben benne van. Azt nem tudom honnan lehet leszedni, nekem b-type Drága töltötte fel ftpm-re.:)
-
#7203 Melyik az a Laguna pálya ?
És hol találom ? :DDDD -
#7202 Szerintem nem tapadtak annyira mint egy "menőmislejn" vagy hasonló ....
Attól független jól mentek vele , csak -érthetően- sokat óvatoskodtak az elején :DDD -
#7201 A mozgó menüt összedobtam a zenével meg a programozással cca 1 óra alatt, a többit csak fel kell tölteni hozzá ha kész a tömörítés. Sok extrát nem nagyon lehet feltenni, met a kvali a riportokkal 1:13 perc, a futam pedig szintén a riportokkal 1:23 perc. Annyira meg nem vagyok mazochista, hogy DL-DVDre készítsem:)
-
#7200 Azert nekem ennyi idom nincs:) Meg DVD-nek sem "konvertalom" at, csak kiirom az Mpeg-et file-kent aztan annyi;))))
Bar gondolkodtam rajta en is, hogy felveszek, beszerzek minden lehetseges anyagot - filek, kepek, capture stb. - es csinalok egy menus DVD-t extrakkal, de hat irtozat mennyisegu ido... -
#7199 Szerintem nem volt veluk baj:) Bar gozom sincs igy TV-bol latva:)) De vegig mentek, nem volt defekt, nem volt komolyabb csuszkalas stb.
Ilyen a "tokeletes" gumi, az elejen par kor melegites, kostolgatas, a kozepen kemenyebb csatak, es attol fuggoen ki mennyire etette meg a gumikat, a vegen lehet vezetes technikazni:)
Ha vegig tokeletes lenne a gumi, nem sokat erne az egesz. Az autoversenyhez hozzatartozik a jo gumikopas es azzal a taktika.
Ha szoktal menni "stock car jatekokkal, modokkal", ahol szinte egyformak az autok, a beallitasok is minimalisak, akkor tudod hogy nagysagrenddel elvezetesebb mint egy ultra technikazott, "gepesitett" sorozat:) -
#7198 Holnapra elkészül:) Menü - alatta jó kis afrikai jazz, reklám, Fókusz-riport, kvali, és a verseny:) Jessssz:)
-
#7197 Remélem később kapnak vmi normális gumit mert úgyláttam ezekkel volt baj rendesen.....
De tényleg jó vót :DD -
#7196 Extra zsir voot!:)) Megy ki DVD-re:))) -
#7195 hát zsír vót a GP Masters -
#7194 A Brno tényleg nagyon jó pálya , én még sose láttam...De tetszik :DDDD -
#7193 Brno szenzációs, Lagunaból pedig az eddigi legjobb aszfaltcsík (remélem a villózások a táblákon és a replayben javítva lesz).
-
#7192 F3 mod future update -
#7191 -
#7190 thx... -
#7189 1300 kor rtlklub