61525
  • Alexease
    A kulso koron levo valszeg hatranyban lesz:)))

• Istencsászár
    vad grat. ( középre egy karácsonyfa kéne az lenne az igazi :D::D )
  • Istencsászár
    ezen majd tudsz driftelni mint a hülye :D::D:D:D
  • lac coo
    Kicsit bonyolult a kanyarkombináció :DDDDDD

Jó lesz ez :D

akkor most már lehet neki állni a fullos Monaco pályának :DDDD
  • avcom
    Alex, te modellezel is?
  • Alexease
    Tesztelesnek csinaltam egy "teszt palyat"
    Muxik minden, csak meg mippelesi gondjaim vannk:(
  • lac coo
    Csak kipróbáltam hogy kell GIF animációt csinálni :DDDD
  • lac coo
    Egy jól sikerült kanyar, ahogy tanítják :
  • avcom
    már nem aktuális
  • lac coo

Pl. HSW :DD
    Ismered véletlenül ? :DD
  • avcom
    nem szóltam
  • avcom
    kicsit úgy tűnik lemaradtam, honnan van a Merci?
  • lac coo
    Hála istennek nem evett meg , mert nem bírta a vodkaszagot :DDD
  • Istencsászár
    csak kimi lehet ilyen pekhes:D:D::D
  • lac coo
    Aszfalton mentem de berántott a homokszörny....
  • Ch_Slater
  • Istencsászár
    az aszfalton kell menni
  • lac coo
    Jó a Laguna Seca csak a futóhomokra kell vigyázni :DDDDDDD

• bakkk
    Egy tesztpálya,de elég érdekes /végülis kettő/test
  • bakkk
    Helyesbitek
    Laguna
  • lac coo
    THX :DDD
  • lac coo
    És milyen néven van benne ?
    Nem az a trackpack amit belinkelt Ingy?
  • bakkk
    laguna
  • HRoland
    Végeztem egy kis összehasonlítást az rFactor és az F1 Challenge setup menüi között.
    Összefoglalva azt tudom mondani, hogy szerintem az F1 Challenge setup menüje áttekinthetőbb, mert jobban csoportokba vannak szedve az autó egyes elemei.
    De rFactornál van egy-két olyan pont is (pl. Engine: Boost mapping, Brakes: Handbrake pressure, Weight distribution: Lateral, Wedge), ami F1C-ben nincs.
    Viszont kicsit bosszantó, hogy a gearing-nél csak 300 km/h-ig van skálázva a sebességtartomány (F1C-bn 400-ig volt), ami egy F1-es autónál szerintem kevés. Ezen lehet majd változtatni a későbbiekben? Végülis szerintem csak egy kép a menüfile-ban (vagy MAS-ban, F1C-nél MAS file-ban voltak a menü képei), amit lehet nagyobbra venni, mert eléggé töpörödött mórickaábrára sikerült.
    Az embernek olyan érzése van az rFactor setup menüjével kapcsolatban, mintha spórolni akartak volna a hellyel.
    Szóval a lényeg, hogy F1C setup menüje nekem jobban tetszik, áttekinthetőbb.
  • aesirbaba
    Laguna Seca, az rFactor Track Pack 1-ben benne van. Azt nem tudom honnan lehet leszedni, nekem b-type Drága töltötte fel ftpm-re.:)
  • lac coo
    Melyik az a Laguna pálya ?
    És hol találom ? :DDDD
  • lac coo
    Szerintem nem tapadtak annyira mint egy "menőmislejn" vagy hasonló ....
    Attól független jól mentek vele , csak -érthetően- sokat óvatoskodtak az elején :DDD
  • aesirbaba
    A mozgó menüt összedobtam a zenével meg a programozással cca 1 óra alatt, a többit csak fel kell tölteni hozzá ha kész a tömörítés. Sok extrát nem nagyon lehet feltenni, met a kvali a riportokkal 1:13 perc, a futam pedig szintén a riportokkal 1:23 perc. Annyira meg nem vagyok mazochista, hogy DL-DVDre készítsem:)
  • Alexease
    Azert nekem ennyi idom nincs:) Meg DVD-nek sem "konvertalom" at, csak kiirom az Mpeg-et file-kent aztan annyi;))))

Bar gondolkodtam rajta en is, hogy felveszek, beszerzek minden lehetseges anyagot - filek, kepek, capture stb. - es csinalok egy menus DVD-t extrakkal, de hat irtozat mennyisegu ido...
  • Alexease
    Szerintem nem volt veluk baj:) Bar gozom sincs igy TV-bol latva:)) De vegig mentek, nem volt defekt, nem volt komolyabb csuszkalas stb.

Ilyen a "tokeletes" gumi, az elejen par kor melegites, kostolgatas, a kozepen kemenyebb csatak, es attol fuggoen ki mennyire etette meg a gumikat, a vegen lehet vezetes technikazni:)

Ha vegig tokeletes lenne a gumi, nem sokat erne az egesz. Az autoversenyhez hozzatartozik a jo gumikopas es azzal a taktika.

Ha szoktal menni "stock car jatekokkal, modokkal", ahol szinte egyformak az autok, a beallitasok is minimalisak, akkor tudod hogy nagysagrenddel elvezetesebb mint egy ultra technikazott, "gepesitett" sorozat:)
  • aesirbaba
    Holnapra elkészül:) Menü - alatta jó kis afrikai jazz, reklám, Fókusz-riport, kvali, és a verseny:) Jessssz:)
  • lac coo
    Remélem később kapnak vmi normális gumit mert úgyláttam ezekkel volt baj rendesen.....
    De tényleg jó vót :DD
  • Alexease
    Extra zsir voot!:)) Megy ki DVD-re:)))
  • Ingy
    hát zsír vót a GP Masters
  • lac coo
    A Brno tényleg nagyon jó pálya , én még sose láttam...De tetszik :DDDD
  • aesirbaba
    Brno szenzációs, Lagunaból pedig az eddigi legjobb aszfaltcsík (remélem a villózások a táblákon és a replayben javítva lesz).
  • lac coo
    F3 mod future update
  • Istencsászár
  • Aceton
    thx...
  • Ingy
    1300 kor rtlklub