61525
  • Alexease
    Megjelent Dijon Prenois!
    A kepek alapjan eleg korrekt!
    http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=232819
  • lac coo
    Nem sikerül , valamit nem értek szokás szerint :DDDDD

Pedig skin-packkal már végeztem most fizika kéne alá , ahoz nem értek ezért elég lenne ha átmásolnék egyet , de nem akar sikerülni :DDDD
    Írd már le légyszi egy példán keresztül hogy hogy lehet nippon fizikát berakni mondjuk F1 minimodba!
  • Travelos
    a szervereken összesen kb. 20-25 ember van!!

ez nagyon kis szám, ez az rFactor egyenlőre nem túl népszerű. kíváncsi vagyok, hogy egy ütős mod megjelentével mi lesz a helyzet.
  • Spet
    vagy be kell másolnod annmak a modnak gumi,susp.,engine file-ját is,amit használni szeretnél.Igy csak a hdv-t kell átnevezned az eredetiére.
  • Spet
    Azért van ,mert a hdv-ben vannak hivatkjozások gumi file-ra,motor file-ra,...stb.,amiket át kell irnod az eredeti hdv-ből.
    Azért ad más kocsit,mert hibás igy a hdv,nem talál hivatkozáshoz file-t,és egy másik modot tölt be!
  • Ch_Slater
    én meg nem tudom letenni a Trois Riviéres / Nippon párosítást. Ha betöltöm csak ezzel megyek :)
    bár az időm alig 0:58 teteje, de lesz ez még jobb is :)
  • b-type
    Nekem az alapverzió egyáltalán nem tetszett, és sík pályán szvsz még most sem jó.
    Viszont Spa-ban nagyon bejött.
  • Travelos
    életemben először kipróbáltam ezt a híres H6C v1.2 modot..

ti nem érzitek úgy, hogy ez egy rally-autó?? annyira csúszik a hátulja, hogy folyamatosan ellenkormányozni kell a kanyar kijárati ívén :))

egyenlőre nem nagyon tetszik, de még próbálkozom!
  • Travelos
    a #86-ban olvashatod, hogy nem ér rá a muksó, aki csinálná

persze akkor minek ígéri be !
  • lac coo
    Ezt az rTrainer F1-91 pack-ot , vagy modot le lehet tölteni valahonnan ???
  • lac coo
    THX.

És az mitől van . hogy rF-en belül átraktam egyik mod HDV-jét a másikra és tök más autót adott utána be ?
    Pl.. ha mondjuk a nippon fizikát akarom átrakni mondjuk a hammmer modra , akkor a nippon file-ait kell átneveznem a hammer file-aira és felülíom ?
  • Alexease
    Szerintem mind fent van a HSW-n (vagy onnan egy linken). Igen az Extreme FX az a Formula Extreme.
    Az SRGP gyari rF "MOD" az benne van (RHEZ, ZR, Howston, Hammer).:)
  • Debilon
    a nippon mod-ból elég az 1.1-et leszedni, vagy ez csak egy update?
    F3-ból az 1.2 a legfrissebb?

ez az (Extreme) FX mod honnan elérhető?
    a HSW-n találtam egy Formula_Extreme.zip-et ez lenne az?
    az SRGP-hez a Te egyik hozzászólásodban találtam egy linket, (640kb volt azthiszem), de az 404 volt
  • Alexease
    Vagyis ha kiakarod cserelni valamelyik auto fizkajat mondjuk a GTR vagy az F1C valamelyikere, akkor onnan atmasolod a HDV, Engine, Gears, Tires fileokat - MASOK OTT AZ ELNEVEZESEK, KITERJESZTESEK, igy azokat at kell nevezni az eredeti rF nevekre (vagy atirod a HDV-ben, de akkor mar egyszerubb masolas utan atnevezi a filet;D).

Ha nagyon korrekt akarsz lenni, akkor a SUSP.PM-et is atirogatod a korrekt ertekekre. Ez NEM masolos, mert masok az elnevezesek, igy azt soronkent kell atbongeszni, atirkalni stb.
  • Alexease
    A kovetkezo kiterjesztesu file-ok szamitanak:

*.HDV: Ez tartalmazza az "altalanos" fizikat, es ebben vannak a file-hivatkozasok a felfuggesztesre, a gumira, toresre, motorra, valtora.

*ENGINE.INI: Ebben vannak a motor adatok es a nyomatekgorbek.

*GEARS.INI: Valtoattetelek.

*SUSP.PM: kaszni es felfuggesztes adatok, autospecifikus, az alkatreszekhez rendelt ertekekkel (poziciok, tomegek).

*.TBC: Gumigorbek, beallitasok

• lac coo
    Valaki tud segíteni ? :DDDD #7442
  • Alexease
    Az utobbi idoben, az alabbiak voltak a leggyakoribbak:

MOD: F3, FX (FX es Extreme FX), SRGP (ZR), es erdemes meg az uj Nippon MOD-ot beszerezni mert eleg jo;)
    Palyak: Mid Ohio, Mills, Toban, Imola es szerintem most a Trois-t is erdemes beszerezni, mert az lesz a favorit;P
  • Alexease
    Megjelent az A1-Ring a "szokasos" Beta kivitelben.
    http://rapidshare.de/files/7854649/rFac_Austria-A1Ring_V1.0.rar.html
  • Debilon
    le tudná nekem írni, hogyha multiztok, akkor milyen autó/pálya/MOD-ot használtok?:) mert mosthogy megvan énis szívesen mennék néha, mikor ráérek..
  • CodeRed
    Akkor lehetséges, hogy valami utólag felrakott codec, vagy valami más a ludas...Alapértelmezettként működnie kell.
  • lac coo
    Egyik sem mükszik :DDDD
    MP az alapértelmezett és mentés másként-ra is szöveges dokumentumot ment el :DDD
    Nem értem....
  • Alexease
    Valszeg jobb, szebb, gyorsabb, befejettebb.
    Amugy meg ma van a The Pits 10. szuletesnapja, igy erre az alkalomra csinaltak es adtak ki az NR2003-hoz a GN 1970 MOD-ot es az rF-hez a Trois-Rivieres-at.

http://thepits.us/board/viewtopic.php?p=25156
  • CodeRed
    Valószínűleg nem a mediaplayer az alapértelmezett lejátszód wmv fájlokhoz mert elvileg ha ráklikkelsz bal egér gombbal akkor meg kel nyitnia a mediaplayert és onnan pufferelve le kell játszania...ha nem megy akkor jobb klikk és save as.

üdv:Code
  • CodeRed
  • Ch_Slater
    kijött a Trois-Rivieres-nek a The Pits-en egy verziója. nem tom még hogy mennyiben különbözik a már meglévőtől. most töltöm..
    itt fent van: http://rtracker.no-ip.org
  • lac coo
    F3 V2.0 kép :

• lac coo
    Fizikát hogy tudnék átrakni egyik autóból a másikra ?
    Miket kell átneveznem és felülírnom , már ha ez így működik ?
    És még annyi , hogy külön van a motor és a "fizika" ?

THX
  • b-type
    Valszeg, ..bocs érte, szal:

videóktól belelkesülve összevartam egy kisvideót, főleg H6C vs.V8 összehasonlításban Knutstorp-on..
    - Videó (javítva)
  • lac coo
    Nekem másodszorra elindult:D
  • lac coo
    All Car All Track Series
  • Istencsászár
    ékezet van a fájlban:D
  • b-type
    videóktól belelkesülve összevartam egy kisvideót, főleg H6C vs.V8 összehasonlításban Knutstorp-on..
    - Videó
  • Ch_Slater
  • Istencsászár
    wmv ilyen letöltőprogiba vagy mentés másként kell mer máshogy nemjön le:)
  • Ch_Slater
    Eastern Creek pálya a http://rtracker.no-ip.org-on
    (meg az RSC fórumon is kint van)
  • lac coo
    No de csak Code videoinál nem müxik ?
    Mást meg tudok nézni mindig :DDDD
    Nem értem ...
  • b-type
    akkor ott valami beáll lehet.
    Elvileg rámész a linkre, pl. Code' #7425 hsz kék LETOLTES felíratára, azon jobbal klikkelsz és mintha el akarnád menteni más néven...
    Ennek így müxenie kell..
  • lac coo
    Akkor is szöveges doksit ment , azt ugye mindenféle krix-krax-al :DDDD
  • b-type
    jobb klikk/save link as...
  • b-type
    Itt meg besikerült FX-el egy teljes hátraszaltószaltó...na jó olyan 95%-os. :)
    hsz: #7105