61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7548 A visszapillantó FOV-ját hol lehet állítani ? Melyik file-ban ?
A cockpitinfo-ban csak a tükör helyzete állítható ... -
K.András #7547 LOL, a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen az rFActor crackje :P -
#7546 nem kell, megtaláltam :)) -
#7545 Tudom hogy Warez, de nem tud valaki linket a crack-hez (1.020), mert szeretném próbálgatni amit csinálok, itt a munkahelyi gépemen...ha lehet privátban!!! -
#7544 nem rossz :)))...de tényleg kicsit gyors a verda :))) -
#7543 Alex, Misu, meg aki még vágja az autó modelleket, meg GEN file-okat:
ha van időtök kukkantsatok bele ebbe a Zonda packba, nem bírok vele:
Zonda -
#7542 Arról nem beszélve hogy én a Hummer Cup autóját gyúrom, igaz már jó sok mindent átírtam benne, de egyenlőre mások munkájára támaszkodom (bár lehet hogy sokan ezt csinálják)
Azért ehez, mert ezt használtam a legkevesebbet.
Az elképzelés egy olyasmi fizika lenne mint a régi Trans-Am-ek visekedése lehetett (pl: kép)Tehát a mainál kevésbé feszes futómű.
A váltási időket is kicsit ki szeretném majd tolni, ez is lassít majd..meg ami még jön menet közben. :) -
#7541 köszi :)
Nem tudom...sztem az messze van még, egyenlőre ez sem egy versnyautó, inkább egy olyan sufnitunningos erőgép aminek a futóműve alul van fejlesztve a teljesítményhez képest. Jól lehet vele megállni, és élvezhetően vezethető, de a rugózás részéhez még nem nyúltam.
Illetve annyit hogy nekem tetszően nagy terpesztést állítottam az autón most elől -8 -ig, hátul -5 -ig állítható,..ezért majd részletesen át kell írni a gumikat, hogy milyen ütemben melegedjen a külső-középső-belső.
Szal egyenlőre én csak szöszölök. :)
-
Travelos #7540 ez az öregem!!!!! ez az!!!! nagyszerűen megy a gép!
ha kész lesz a fizika, remélem csinálsz belőle egy modot, és felrakod az RSC fórumába, mert ez tutti népszerű lesz!
még pár festés kellene, és ok!!!! -
ToMy_ #7539 Nézd meg a lengéscsillapítókat is. IRL ez is számít 'elpattogás' esetén. -
ToMy_ #7538 ja, néztem az .ini-t is meg fórumokat is, van benne csomó szám, többek közt olyan is, hogy az FFB alapjául szolgáló adatokat milyen arányban vegye az első/hátsó kerekektől , de gondoltam már vki végignézte
ezexerint nem... -
#7537 Vzz..mit össze szöszölök ezzel a járgánnyal. :)
Arra kezdek rájönni, hogy nekem egy minden részletében állítható járgány kell, amit beállítok és aztán letiltom a setup-ban amit le akarok..
Egyenlőre túl gyors a járgányom..nem könnyű vezetni, de elég jól autózható, viszont gyors, szal vissza kell venni egységesen, akkor még jobb lesz sztem.
Azon kűzdök már jó ideje, hogy amikor elugratok Knutstorp-on pl. akkor földet érésnél ne huppanjon odébb..hanem gyors, apró, max két elemelkedése legyen és inkább riszáljon. De gőzöm sincs hogy ezt hogyan érhetném el...a rugó és autótest beálloknál fogok majd szöszölni hátha.
Ha meglenne a jó autó viselkedési alap, akkor azt már könnyű lenne kitalálni hogy ettől mennyiben lehessen eltérni egy egyénileg állítható értékekkel a setup-ban.
Itt van egy videó ahol mozog a járgány, már tetszik, de még vanrajta mit piszkálni, és főleg, ahogy mondtam, vissza kell venni a köridőből, mert pl. ez a kör 57-es lett.
fizika video -
Travelos #7536 én Microsoftot használok, igaz sose próbáltam más kormányt életemben, de elég gyér az FFB érzés számomra :(( -
#7535 az ini-ben nem állítottam, minden alapon, 100-on van a játékban...nekem se tépi le a kezem, nem olyan erős, mint a teszt-ben, de nekem ez elég...Alex tudja, hogyan lehet erősebbé tenni valamelyik INI-ben gondolom... -
ToMy_ #7534 rF alatt neked nem túl gyengék az FFB-hatások? Megnéztem a Játékvezérlők-Test Forces-nél, (FFB 100%) ott majd' letépi a kezemet, a programban meg minden tiszta light-os (itt is 100%).
A controller.ini-ben állítottál vmit, vagy minden default? -
ToMy_ #7533 igen, jól tudod. de én ennél többet szeretnék tudni, azért kérdeztem -
#7532 nekem is van -
Travelos #7531 kereső, mert volt szó róla itt!
egyébként ksgy meg Alex is ilyet használ, ha jól tudom! -
ToMy_ #7530 Thrustmaster GT FFB kormánnyal vezet itt vki? -
#7529 mfx Silverstone2002
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=232985 -
ToMy_ #7528 -
#7527 Van egy link, valszeg a mostani van fent:
link -
ToMy_ #7526 a Trois-Rivieres pályát nem linkelné vki be? mert az uspits-ről nem nagyon fog lejönni mostanában, az egész site le van kapcsolva túlhasználás miatt... -
#7525 van multiple export a Zmodeller 2-ben, nekem működött...szal kiexportáltam mindent, megcsináltam a MAS-t, de a GEN-el megszenvedtem, és az istennek se jött össze :(((, állandóan kilép exe hibával...holnap belinkelem a Zonda-t neked, ha lesz kis időd kukkants bele légyszíves :)... -
#7524 A HSW-n van MTS filter az 1.7-es Zmodellerhez, es mukodik is.
- Zmodeller 1.7 feltesz, filter bemasol.
- F1C MAS file-ok (!) kicsomagol, az osszes MTS file egyszerre behiv es elment Z3D-be.
- Zmodeller 2.0 megnyit, "regi" Z3D importal.
- Az auto osszes alkatresze - jobb oldali lista - egyenkent exportal GMT-be. Ez trukkos, mert nekem cssak ugy mukodott, hogy ha pontosan beirtam az objektum nevet az export file soraba. Vagyis jobb oldalt duppla klikk a nevre, copy, export, paste, OK:) Hogyan lehet egyszerre az osszeset, azt nem tudom;))
De mivel "csak" 30-40 file volt, igy vegig zongoraztam egyenkent;)))))))
- Utana az osszes textura, GMP osszecsomagol egy MAS-ba... a tobbi meg mar "csak" adminisztracio;)))) -
#7523 Az rF-ben azert van ketto, mert az egyik az auto teljes modeljet tartalmazza (upgrades)a masik csak egy kissebb reszet (spinner). Es most nem tessek rohogni, ugy is mar mindenki tudja... ez azert van csak, mert a menuben ahol lehet nezegetni az autot a kor alaku platformon, ugy "szamolja a tukrozodest", hogy a teljes felbontasu auto (upgrades) alatt van fejjel lefele a a masik (spinner) :)))
A lenyeg, hogy a spinner nem fontos, vagy lehet ugyan az.
Persze, ez nem 100% mert uj/konvertalt autot meg nem tettem be. -
#7522 ALEX!
Gondban vagyok a GEN file-okkal: ugye a Zonda-nak 1 db van az SCC-ben, az rFactorban meg 2 az alap (upgrades, spinner)...ezekkel van ötleted mit kezdjek??? -
#7521 TRD2 szinvonal...Ott legalább eleve be sem rakták a tükröt, nyomkodni kellet a hátra-nézést , azt nekimentél a falnak :DDDDD
Legalább a virtuális tükröket belehetne kapcsolni ... -
#7520 Vzz, nem futi két tükörre...?
Karbonfék az játszik, csilivili polírfényes kevlárborítás....
De két tükör az nem..pfff (űrtechnologia) -
#7519 ISI pekaphattya :DDD
EGY (!!!) db tükör van az F1 autón....F3-nál kettő jobb-bal...Mármint GMT..
És még csodálkozom miért mozdul egy irányba mindkét tükör ha állítani akarom valamerre :DDDD -
#7518 nincs valakinek F1Challenge filtere (zmf) a Zmodellerhez, amivel F1CH MTS-eket tudok importálni??? -
#7517 köszi ez az rfm dolog hiányzott!!! -
#7516 Most látom RSC-n is felvetették a témát , hátha valaki megoldja.... -
#7515 Tükörrel nem tudsz csinálni semmit ? :((((((
Nem is tudom hogyan adhadták így ki .....(((( -
#7514 Az fRm konyvtarba csinalni egy rFm-et a tobbivel egyutt, korrekt vehicle filtereket megadni, kesziteni egy auto konyvtarat, abba a file-okat es ott is kitolteni mindent korrektul (VEH, GEN stb.) -
#7513 nemtom :))
MIT KELL CSINÁLNI HOGY EGY PLUSSZ AUTÓ vagy CSAPAT A SERIES-NÉL VÁLASZTHATÓ LEGYEN????? -
#7512 oks, melegedés megvan...igaz nincs arányban a kijelzéssel, de ez már apróság.
egy autó lassítására a legjobb eszköz a légellenállás nem?
Mivel az erő az túl részletes, a súly kihat a rúgókra, ...gyak. szinte mindenre, elvileg a léellenállás számolása lenne a legrugalmasabb..nem?
-
#7511 Alex !
Nem tudod a FIS modellre valahogy rávarázsolni az F3 visszapillantó tükreit ? Vagy a beállításokat átírni ? Nem tom mi befojásolja...
De lehetlen egy jót versenyezni mert nincs tükör ...Illetve van csak nem lehet beállítani .
Nézd már rá egyszer ha ráérsz :DDDD
THX
(Vagy legalább a látószögét jó nagyra állítani és akkor valamennyire használható mert nagy teret befog....) -
#7510 jobban mondva, elég ha egy értéket változtatok, vagy összefüggéseket vegyek figyelembe?
(pl. hőmérséklet-kopás-optimális nyomás...) -
#7509 Csinálgatom a járgányom fizikáját :)))
Helyesebben mondva: mások kigondolt értékeit használva, és másolva ide-oda próbálkozom..
hol állítsak azon ha nagyon melegszik a gumi?