61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7348 Hát sejtheted hogy fülig érne a szám ha linkelhetném a mod-ot.. :) -
#7347 képekből már elég -
#7346 köfi! sztem a spa+f1 kombó megfogja hozni a kívánt hatást -
#7345 PCC -
jó ez a fastdrive.org :)))...remélem a PCC2005 készítői leszedtek pár belső kamerás Porsche videót ... -
#7343 Itt fent van külön -
#7342 Jók ezek a 'pirx pilóta kompjúter' hangok a háttérben :)))
egyébként király kis bicikliút. :) -
#7341 valamelyik packban benne van amiket belinkeltem nemrég :) -
#7340 rövid hillclimb:
hillclimb -
#7339 ezért jobb a short verzió, abban a sikán is jobb (célegyenes előtt)... -
#7338 grafikát, megvalósítást is néztem :)
Egyébként nem nagyon szeretem, régen jó volt, aztán már nem, az eleje izgalmas és van egy lejtős féktávja a visszafordítóra, de összeségében az a bajom vele mint a HunRing-el...van két visszafordító egymás után, és ez dinamikában teljesen leülteti a pálya végét.
-
#7337 jah, és esetleg setupok vannak valahol? -
#7336 vaskos lista, nem lazítottak a fiúk ahogy látom:D
#7335---doningtooooon?? linket ide izibe
-
#7335 doningtont kihagyni cö cö cö -
#7334 A fizika nem igazán, inkább a játék egészére ható változások voltak, de itt: 1.040 végigböngészheted, sok mindenhez hozzányúltak. -
#7333 huhh, köszi a kimerítő választ, valami ilyesmire gondoltam!
azthiszem akkor nekiállok beszerzni a megfelelő kellékeket, aztán a lovak közé csapok.
apropo 1.040 ben a fizika is változott, vagy csak pár bug meg az ai lett javítva? -
#7332 montreal-ban a kis rhez-el kell nyomni, azzal jobb verseny lehet mint howston-al :))...tegnap kicsit fáradtan nem voltam képes normális mért kört menni howstonnal... -
HRoland #7331 Így elsőre szépen néz ki, csak remélni tudom, hogy nem lesz annyira széles, mint F1C-ben. -
#7330 ja és kint van egy Monaco update: RSC#20 hsz.
-
#7329 Egyenlőre sztem elég pályafüggő hogy melyik autó jó, pl. tegnap próbáltuk Montreal-t Howston-nal és nem volt az igazi, illetve van pálya ahol a Howston-t sokkal élvezhetőbb vezetni.
A sztem kihagyhatatlan pályák:
- alap pályák, mind jó
- 1.040 patch Sardian Long (hiszen gyári)
- Birmingham (Barber) mind a 3
- Lime Rock
- Interlagos (készül az új: ilyen lesz..)
- Trois Rivieres
- Montreal
- Spa
Term. van még ezen kivűl, Mid-Ohio, Imola, Suzuka, Brno..stb de szvsz a fentiek mindenképpen kellenek.
Moddok:
Végül is az össze formula autós mod kell, mind.
- Formula Nippon 1.1
- Formula 3 1.2
- Formula Extreme (ha a gumikopás javítást ideszámítjuk akkor v1.1 :) )
- Formula One moddok (SRM 2005, F1 2005)
Ezek a formula moddok minden pályán jók.
Kasztnis moddok:
- H6C 1.2 (ehez a járgányhoz hely kell és lendületes pálya)
- V8 1.1 szintén inkább dimb-domb pályán jó, de szvsz már vihető sík pályára is)
- Hammer Cup 1.1 (oválra)
- Rhez Gp ( el lehet vele lenni bárhol...)
- ZRGP (detto mint Rhez Gp.)
Amiért jó az rFactor: mert lehet csúsztatni a hátulját. Rwd hajtáson egyenlőre a szűk kanyarokban az elejét vagy tolja, vagy bebicskázik, ezt sztem a komolyabb moddok fogják csak jól megvalósítani. -
#7328 Picit off
[URL=http://www.gmx.net/de/themen/motor/ratgeber/wintercheck/1382486.html]Téligumi teszt dojcse spráhe [/URL]
Csak azért linkeltem be mert érdekes módon itt sem szerepel a tesztben a Nokian, pedig sztem az egyik legjobb gumi pláne télen.
Előző télen amikor volt az a nagyon drasztik hoesés 2 autó mászott fel a svábhegyre, mind2ön nokian (az egyik én voltam)
-
#7327 Na hál istennek bekötötték a netet, bár "csak" 4 napot kellett rá várni, pedig csak egy meglévő előfizetés áthelyezéséről volt szó.Poén, hogy már volt itt net régebben is de mégis aztmondták, hogy így meg úgy de nem lehet.Valahogy nem értem az itthoni szolgáltatókat néha.Nem elég, hogy én vagyok az előfizető, még alkalmazkodnom is nekem kell hozzájuk...na de ez hosszú történet és nem is idevaló...látom lesz mit visszaolvasnom :-D
MISU-nak válaszolva az én véleményem, hogy ha a későbbiekben megtanulod a többek által ajánlott Vegas-t akkor próbálj átálni az Ulead-re.Sokkal kreatívabb dolgokat érhetsz el vele és szvsz jóvaé gyorsabban dolgozik.Én 98 óta használom és mindegyik jól átlátható és sokkal sokkal jobban kiélhető a kreatív ötletek tárháza mint bármi másban.Bár a 7-től felfelé nem annyira jön be a felülete, de ha Vegas-t kiismered akkor könnyű lesz használni azt is.Tutorial készül, remélhetőleg mostmár időm is jobban engedni fogja, hogy a készülő oldalammal foglalkozzak...Azért ez a lakásmizéria kikészített kicsit de megérte :-D Remélem lesznek majd jó kis videók amiket leshetünk!!! -
#7326 Ha már ekkorra a pangás akkor elmondhatnátok nekem, hogy a nippon, f1 minimodon kivül, van e még valamiylen elérhető mod. mondjuk valami porsés:) vagy külön autó addonok. illetve megköszönném azt is ha egy + map listával is megörvendeztetnétek(elég ha csak a jobb minőségű konverziókat említitek meg)
ja, és ennek a nemes ügynek az lenne a célja hogy megfogjon a játék, ugyanis eddig nemigazán sikerált szegénkének(probáltam már demot, 1.020-as verziót). Itt mindíg oylan lelkesedéssel írtok róla, hogy kezdem azt hinni bennem van a hiba amiért nem tetszik, ugyhogy szeretnék neki adni még 1 esélyt.
-
#7325 Na , majd mindjárt berakok vagy 50 db. képet :DDDD -
#7324 Vannak ilyen napok is:) -
#7323 Elég gyenge volt ma a termés :DDDD -
#7322 köszi szépen -
#7321 En is mar Vegas-t ajanlom. Bar evekig Premiert hasznaltam, de sajnos nem sokat fejlodott, meg maradt a kezeles, egyre "problemasabb" volt elinditani, es rejtelyesen fagyogatott, belassult, hibazott stb.
Nekem most csak Vegas 6 van fent, nincs vele gond, hasznalhato. -
ksgy #7320 vegas max 2-3-4 nap alatt megtanulható, hogy tudj benne igényes videót csinálni és onnantól már csak a fantáziád ... :) -
#7319 Én is Vegast ajánlom.De ha nagyon gyorsan kell és legegyszerűbb akkor Pinnacle Studio. -
#7318 Vegast ajánlom , Adobe nagyon profi de hihetetlenül bonyolult ...
Itt nézelődj , hogy kell használni :DD -
#7317 tutorialról sajnos nem tudok, de a Sony Vegas elég profi és ennek ellenére viszonylag egyszerű is -
#7316 FIGYELEM! 100%-ban offtopic hozzászólás következik:
úgy tudom, hogy van itt pár ember, aki "haladó szinten jár" videoszerkesztésben, elsősorban hozzájuk fordulnék, mivel suliba a szalagavatóra úgy tűnik, hogy forgatunk egy kisfilmet és nagyon gyorsan meg kéne tanulnom használni valamit, amivel össze lehet dobni egy ilyesmit úgy, hogy azt másnak is meg lehessen mutatni (vágás stb)
úgy hallottam, hogy a Sony Vegas meg az Adobe Premiere a legnépszerűbb, de 1-2 javaslatra kíváncsi lennék, esetleg létezik egy kezdőknek készült tutorial valamelyikhez?
Előre is köszi, a válaszok (hogy ne menjen tovább az offtopic duma) jöhetnek privátban vagy a [email protected] MSN címre vagy a misuracing[kukac]gmail[pont]com címre.
Előre is köszi és sorry :-) -
#7315 Az is, de inkább ahogy megyek le a partra, ott az ég alsó illesztése hibádzik nálam, és olyan képzavar van hogy nem igazán tudok a pályára figyelni.
Most megnézem Magny-Cours-t, végre engedte a letöltést. :) -
#7314 Magyarul forma -autó :DDD
Kikapcsolt segítségekkel, persze.
Kerékvetőt meg elég jól tolerálja szerintem.
Persze a régi dillemma előjön itt is : nem mondom hogy nem élethű , csak máshoz szoktam....Azt meg hogy élethű-e vagy nem tök mindegy , ugyse tudom meg soha :DDD
De jó ez a mod , talán néhol kicst nagyon elnéző de jó :DDD Persze ha lenne egy milliárdokat érő autóm , lehet annyit elvárnék hogy ne áljon kereszbe egy kis bukkanón :DDD
Monacoban a box-kijáratnál lévő láthatatlan falra gondosz ?Azt én is megfogtam elsőre :DDD -
#7313 formula mod...a forma mod helyett. :)
Monaco-ban nem mentem, mert bár nagyon szeretem azt a pályát, itt is van olyan graf hiba mint Spa-ban, de itt már ténylegesen zavar.
én 20-as hátsó szárnyal megyek, és pl. Trois Rivieres-ben amikor nyit a sikán a célegyenesre, és átdobom a kerékvetőn, akkor elveszem a gázt, különben csapkod.
Még egyszer rákérdezek: kikapcsolt segítségekkel mentél?
mert ha be van kapcsolva akkor nem őszülök megérteni hogy nálad miért sínautó.
Az az alap hogy minden segítség ki van kapcsolva, (mivel nincs mindenkinek 3pedálos cucca, ezért a clutch ami belefér) és ha ettől eltérő beállítással mész akkor szóljál, vagy legalábbis még az elején tisztázzuk.
-
#7312 mindegy, megvan a full 1.1-es :)) -
#7311 az 1.1 patch a Nippon-hoz honnan lehet leszedni? -
#7310 én meg most jövök Trois Riviere-ről ugyanezzel a moddal. állat volt :))
jah és persze kikapcsolt segítségekkel, csak auto clutch szokás szerint. :)) -
#7309 Wááá.
Nem, tudom abbahagyni :DD Kicsit árkádos , de nagyon állat :DDD