Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
szerintem ahhoz kereste...
(mindíg arról álmodozik) 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

5gen-eken nem is volt kereszt hátsódob. Az a 4gen.
JGTC
olyan nincs sajna, csak egy két 5.gen alkatrészem van

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hondagirl
nekem is van egy "elfekvevõben". szal nekem köszi, nem kell 😄
viszont nincs kereszt hátsó dob, ami esetleg sportdob?

honda forever:)

JGTC
Tudom nem hirdetéstopik, de valakit hátha érdekel...

Eladó D15B2 teljes elektronikával (ECU, kábelköteg), kuplungal, leömlövel, lambdaszondával középdobig Svájci gépezetbõl van!

Hondagirl
nyíregyháza? én is láttam, ezt a szépséget. élõben még szebb😄

desigo
Lehet róla szó, de még nemtom mikor megyek. Nyár végéig valamikor megyek Linzbe, aztán onnan Münchenbe, ahol remélem van valami jó bolt a környéken.
ha mész németországba nem hoznál nekem toldatot elõre? (+esetleg hátra)
ilyen diszkrét VTI szerûre gondoltam.

Mindegy mennyiért adják, mert nekem a másik fajta kell 😊
Amúgy egy katkonverter került fel rá.
desigo

van egy szebb fajta amin a 2 karika belül van a refin és a tompítotton - tehát nem az indexen, de az tényleg 60-ba kerül, én 44-ért szereztem Honda-talis akcióban. De ha gondolod keresek egy címet írj nekik hátha még mindig ennyiért adják.

testesebb hang? leszedted a légszûrõ alatti dobozkát?

JGTC
le 😞

Az igen! 60? Tunershopban annyiért nyomják... én egyelõre várok, mert a nyáron lehet megyek németo-ba, és ott 200 euroért egy kicsit másmilyet adnak, ami nekem jobban tetszik. De szintén egybe, és fekete hátteres.

Az enyémnek meg amúgy épp ma lett kicsit testesebb hang csinálva 😊 Nade senem direktszûrõ, senem sportdob eredménye...
nekem meg bekerült elõre egy pár új lámpa..

Hondagirl
ez az inti annyira már nem inti, ugyanis 1,6os "szív" dobog benne. de azért még hasonlókat (sõt!) megy mint egy integra...

máris...?

Lezúztad a Preludeöt?
JGTC
Ha tud valaki hozzá alkatrészt nagyon megköszönném!!!!!!!

JGTC
ennélrosszabb már nem lehet... hátsó defekt, autómnak nincs eleje.... 😞

vagy is löki, lámpák, géptetõ, zárhíd, stb... <#rinya><#rinya>

desigo
Szegény Inti nem bírta tegnap sokáig a szlalomversenyen mert eltört a féltengelye😞

JGTC
😊

élõben mégrondább :C

desigo
Pedig olyan szép😊
5gen elsõ lökös eladó 😄
Hát ezen elfogott a röhögés 😄
desigo
a mester <#eljen>
😄DDDDD
A szigorú tekintetek az elején, csendes szemlélõdés öltöny-lakkcipõben egy kör, majd faarccal közölni hogy "very good". lol. Sennának volt egy stílusa..

persze mikor kiszállt azért megszédült egy picit 😊

Két legenda 😊

Bár kipróbálhatná az új Type-R-t is <#sir>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Csabesz6
igyvan😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

streeter
Amikor magasabb fordulaton hirtelen megváltozik a hangja a kocsinak akkor "indul be" a vtec vagy vtec váltás vagy hogy mondják.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Csabesz6
ezt nem birtam röhögés nélkül😄.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JGTC
ez is egy Lada volt 2107es basszus alig lett valami baja a miénknek meg a C oszlopja is elment... eleje megneki egy s40-nek ami szintén elég jól megúszta SUX

Nekünk anno a kombi F astránkat tolta fel így egy zsiguli. A zsigulinak szinte semmi baja nem lett, viszont az Astránk hátsó ajtaját a vezetõülésig tolta fel szinte. Utána ott volt 1:1 a zsiguli körlámpa lenyomata a csomagtérajtón. Én ültem elöl, fater vezetett, nem lett semmi bajunk, pedig az ülések is kiszakadtak a helyükrõl. A zsiguli sofõrjét úgy kanalazták ki az autójából, felkenõdött a kormányra meg a szélvédõre..
TCelica
ú ez nem jó.
én is voltam már ugy hogy a zebránál megtoltak, vagyis kicsit megindultam és nem volt akkora a csatt. a kocsinak csak a lököse nyomódott meg a daewonak viszont sz*rrá ment az eleje 😊)

JGTC
soroksári út haller utca keresztezõdésében, másodikként álltunk a lámpánál, aki meg jött mögöttünk az fékezés nélkül belénk és nekitolt az elöttünk állónak, senkinek semmi beja nem lett... csak az autó <#szomoru1>

Hondagirl
hol történt, ha nem vagyok indiszkrét. és hogy történt? senkinek nem lett baja, ugye?
nem kell válaszolni, ha nem akarsz 😄

JGTC
elég szar nap volt ez a tegnapi... 😞 apám civicjét TK-ra törte egy tata, szendvicsbe vágták szerencsétlen autót,de volt némi jó dolog is (nekem) vettem egy 16os garnitúrát a sajátomra

Hondagirl
szerintem is jó... 😄

TCelica
Azt elfelejtettem havernak is ilyesmi van, sztem jó csak az övé nem peremes.

TCelica
Nézz szét a duen.hu-n.
Újjat akarsz venni vagy használzaz?
Budapesti utak? -akkor látnád itt milyen. 😊)
Olyan lyukak vannak hogy beleférni derékig. 😄D

Szerintem jó ez... prelüre úgysem túl nagy a választék a lyukosztása miatt, szal ha az ET is többé kevésbé stimmel, vedd csak meg rá.
Ez nekem pont annyit ültetett, ahogy irtam is.
JGTC
milyen Hondád van?????????

Ratyesz ez a felni szerintetek? Az a helyzet hogy nem találok jobbat 16osban (ár/küllem) 17est meg nem akarok mert a lent említett bp-i utak "színvonala" hamar kikezdené

JGTC
remélem úgy van ahogy mondod, jobban jársz akkor százszor, elsõ használat után már úgy is tudod mi a helyzet

énis fogok, de szerintem csak 30 milit, ugyanis ha 16-os felnit veszek ahhoz már tényleg kell ültetés 😄

Nos valójában nem... vagyis az utak teljesen átlagos, bp-i "szinvonalat" képviselik.
Viszont úgydöntöttem nem érdekel... ültetés kell 😊
Hondagirl
plussz...
jó helyen lakhatsz, ha leülteted. az enyém nincs, mégis csomó helyen leér, pedig figyelek rá.....

Hondagirl
ezt én is alá tudom támasztani. rengeteg ember (ismerõsöm) cserélte vissza a gyárit, vagy a gyári házba egy jobb minõségû szûrõt....

a talin én is jól lesültem. baleset meg volt még a tali utáni gyorsuláson is. két motoros találta meg a korlátot, mindkettõ máshol. persze bajuk nem lett. akkor a dunavarsányi szerencsétlenség sem semmi. sztem sokan hallottátok. szal nem volt éppen szerencsés nap a 14-e sem.....

Hondába?
Ha rám hallgatsz be se rakatod inkább...

Teljesítményt nem hoz, max némi hangot. De legalább több koszt átenged mint a gyári szûrõ, ami meg ugye igen jó hatással van hosszú távon a motorra.