1492
  • mekeggx
    Még a neve is jobban hangzik. Olyan légiesebb :D
  • mekeggx
    Egyre inkább meggyőztök, hogy Hondám legyen :)
  • eatmerr
    Pedig az alábbi commentekből kiderül, még ez sem győzi meg a gizda bmwseket...
  • Izgága1
    Hát 3as Bömös vs. Honda ACCORD párharcban nekem egyértelműen Honda viszi a pálmát. :D minden egyéb érv nélkül csak rá kell nézni. Am meg érvekbe fogva: méreteit tekintve nagyobb, praktikusabb autó. A 3 as lábtere hátul..hát. A BMW iDrive rendszere meg bonyolult, Hondának sokkal kézenfekvőbb megoldásai vannak. Anyagminőségek újabb pont a hondánál. Megbízhatóság és szervízigény detto.
  • mekeggx
    Az a legkevesebb:D
  • telehetsz
    Nekem ez jóideig nem aktuális. Jogsim sincs még.
  • eatmerr
    Akkor már inkább lízingelek...
  • mekeggx
    Ne mond el nekem, hogy nem lehet pár év alatt összespórolni. Én már 6éve gyűjtök autóra.
  • magyardenes5
    De jó, hogy ilyeneken gondolkoztok, én meg kínlódok a 15 éves Ventommal:) De azért az én álmom egy új japán autó, talán épp egy Honda. Minden ismerősöm ódákat zeng a japán autók megbízhatóságáról, és szüleim esetében már nekem is sikerült tapasztalnom pár éven keresztül. A németek se lehetnek rosszak, de valahogy úgy érzem, hogy ott már nincs meg az alázat a vevő iránt.
  • erubik
    Honda,Honda és Honda!!!
    Mást ne válassz!
  • eatmerr
    Yeeah, már csak az ár az, amivel barátkozni kelll...
  • mekeggx
    Sziasztok!
    3as BMW és Accord között nem tudok választani. Ti melyiket választanátok? Miért?
  • erubik
    Hát ez az új Honda már csak ilyen:)
  • telehetsz
    :)
    Én annyira nem értek az autókhoz, de az én szívemet is rögtön megdobogtatta ez a csoda. :)
  • eatmerr
    Viccelsz? Szerelem volt ez első látásra
    Már a régebbi Accord is nagyon tetszett, de az új sokkal kiforrottabb már.
  • telehetsz
    Te is jól rákattantál, mi? :)
  • eatmerr
    Most elkezdhetném durrogtatni hogy "japán precizitás", de csak rá kell nézni.
    Egyesek szerint nem elég letisztult a design, ebbe inkább nem mennék bele.
  • telehetsz
    Hát ja, van mivel elbűvölnie az embert, főleg ha a japán kocsikat részesíti előnyben. :)
  • eatmerr
    Nah, engem spec a mercivel kapcsoltban riogattak, szóval német autók hurá... :D
    De lehet nekem beszűkült a látóterem, most spec nem látok mást csak az új accordot.
  • Izgága1
    Ez egy hosszú vitát tud indítani. Évek, ellenérvek, meggyőződések előítéletek. Számomra kétségtelen hogy a japánok a rengeteg elektronikai berendezéssel ellátott autóikhoz, kellő megbízhatóságot is nyújtanak. Ismerős tulajdonosoktól rosszat még nem hallottam. Német frontról, főleg BMWkről meg hallottam már 1-2 rémtörténetet.
    Totalcaron olvastam egyszer, hogy a BMW ma Magyarországon nem autót, hanem jellemhibát jelent.
  • telehetsz
    Meg az sem szép tőle, hogy csak azért fikázza le, mert neki nem ilyen kocsija van. Nem a márkát kéne néznie, hanem az AUTÓ-t. Na, mindegy.
  • eatmerr
    bmw sokkal inkább státusz manapság, emiatt ahogy mondtad, az ára is borsosabb. a német autófanokat azonban hiába győzködöd, hogy így-úgy a honda.
  • desigo
    Szerintem is iszonyat komoly lett kívülről,belülről is
    és árban is korrekt

az idióta handras meg lefikázza
    megnézhetnénk akár a legkisebb 1-es BMWt is,hogy ilyen felszereltséggel,hasonló motorral,mennyibe is kerül
    és abban el nem lehet férni ehhez képest,megbízhatóságról már ne is beszéljünk...

ja ennek új 3-as coupéja van...
  • telehetsz
    Nem csodálom... Én se bírnék betelni vele... :)
  • telehetsz
    Igen, úgy tudom, hogy pont ez most a szlogenjük. Mármint, hogy ne csak magadra gondolj, amikor autót vezetsz, hanem a többi közlekedőre és a környezetre is. Vagy mi. :)
  • eatmerr
    Awww irigyellek
  • eatmerr
    Bezony~
    Azt olvastam, hogy környezet barát is, már amennyire egy autó lehet..
  • telehetsz
    Utolsó nyamm:

• Izgága1
    Nekem sikerült ülnöm benne,az elődjében is. Álomszép kidolgozás... Olyan pihe puha bőrökkel dolgoznak hogy tapiztam csak össze vissza :D Kényelem felső fokon.
  • telehetsz
    Sajnos nekem sem adatott meg még a lehetőség, de simogatnivalónak tűnik... :)

• eatmerr
    Igen, ilyen külső mellett a belső sem elhanyagolható!
    Sajnos nem volt szerencsém ülni egyben sem, azt hallottam igazán kényelmes, jó tapintású anyagokból rakták össze a belsőt.
  • telehetsz
    Nyamm!

• telehetsz
    Wow, tök jó ez a kép! :)
  • eatmerr
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én eldobtam magam, mikor megláttam az új Accordot!!
  • JGTC
    teljesen igaz RR-t kellett volna írnom vagy MR-t
  • Borg
    Ez nem FR :) FR = Front engine, rear wheel.

Itt meg hátul van a motor mint az NSX-ben. Illetve az NSX ugye mid engine, mert a hátsó tengely előtt van a motor. Itt meg úgylátom pont rajta.
  • JGTC
    H22 Integra FR meghajtással ;)
  • Dénes é
    ha jól emlékszem a 2.0 executive 6.8 a 2.4-es az meg talán 7.2
  • desigo
    milyen áron vannak?
  • Dénes é
    igen, de a szerencsések mint én mehettem velük sajnos csak 1-2 km-t kb, de akkor is nagy élmény volt jól megy mind a kettő(nem felvágás ként mondom)
    amúgy nagyon jók lettek, az anyagok amiket beleraktam nagyon kellemes tapintásuk van engem lenyűgözött.
    a 2.4-es automata nagyon jó sztem főleg a sport fokozat. tényleg sport mert hogy 7-nél alig akar magától elváltani úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek

a fehér egyébként nekem jobban tetszik (kívülről)