1492
-
mekeggx #1092 Még a neve is jobban hangzik. Olyan légiesebb :D -
mekeggx #1091 Egyre inkább meggyőztök, hogy Hondám legyen :) -
eatmerr #1090 Pedig az alábbi commentekből kiderül, még ez sem győzi meg a gizda bmwseket... -
Izgága1 #1089 Hát 3as Bömös vs. Honda ACCORD párharcban nekem egyértelműen Honda viszi a pálmát. :D minden egyéb érv nélkül csak rá kell nézni. Am meg érvekbe fogva: méreteit tekintve nagyobb, praktikusabb autó. A 3 as lábtere hátul..hát. A BMW iDrive rendszere meg bonyolult, Hondának sokkal kézenfekvőbb megoldásai vannak. Anyagminőségek újabb pont a hondánál. Megbízhatóság és szervízigény detto.
-
mekeggx #1088 Az a legkevesebb:D -
#1087 Nekem ez jóideig nem aktuális. Jogsim sincs még. -
eatmerr #1086 Akkor már inkább lízingelek... -
mekeggx #1085 Ne mond el nekem, hogy nem lehet pár év alatt összespórolni. Én már 6éve gyűjtök autóra. -
magyardenes5 #1084 De jó, hogy ilyeneken gondolkoztok, én meg kínlódok a 15 éves Ventommal:) De azért az én álmom egy új japán autó, talán épp egy Honda. Minden ismerősöm ódákat zeng a japán autók megbízhatóságáról, és szüleim esetében már nekem is sikerült tapasztalnom pár éven keresztül. A németek se lehetnek rosszak, de valahogy úgy érzem, hogy ott már nincs meg az alázat a vevő iránt. -
erubik #1083 Honda,Honda és Honda!!!
Mást ne válassz! -
eatmerr #1082 Yeeah, már csak az ár az, amivel barátkozni kelll... -
mekeggx #1081 Sziasztok!
3as BMW és Accord között nem tudok választani. Ti melyiket választanátok? Miért? -
erubik #1080 Hát ez az új Honda már csak ilyen:) -
#1079 :)
Én annyira nem értek az autókhoz, de az én szívemet is rögtön megdobogtatta ez a csoda. :) -
eatmerr #1078 Viccelsz? Szerelem volt ez első látásra
Már a régebbi Accord is nagyon tetszett, de az új sokkal kiforrottabb már. -
#1077 Te is jól rákattantál, mi? :) -
eatmerr #1076 Most elkezdhetném durrogtatni hogy "japán precizitás", de csak rá kell nézni.
Egyesek szerint nem elég letisztult a design, ebbe inkább nem mennék bele. -
#1075 Hát ja, van mivel elbűvölnie az embert, főleg ha a japán kocsikat részesíti előnyben. :) -
eatmerr #1074 Nah, engem spec a mercivel kapcsoltban riogattak, szóval német autók hurá... :D
De lehet nekem beszűkült a látóterem, most spec nem látok mást csak az új accordot. -
Izgága1 #1073 Ez egy hosszú vitát tud indítani. Évek, ellenérvek, meggyőződések előítéletek. Számomra kétségtelen hogy a japánok a rengeteg elektronikai berendezéssel ellátott autóikhoz, kellő megbízhatóságot is nyújtanak. Ismerős tulajdonosoktól rosszat még nem hallottam. Német frontról, főleg BMWkről meg hallottam már 1-2 rémtörténetet.
Totalcaron olvastam egyszer, hogy a BMW ma Magyarországon nem autót, hanem jellemhibát jelent. -
#1072 Meg az sem szép tőle, hogy csak azért fikázza le, mert neki nem ilyen kocsija van. Nem a márkát kéne néznie, hanem az AUTÓ-t. Na, mindegy. -
eatmerr #1071 bmw sokkal inkább státusz manapság, emiatt ahogy mondtad, az ára is borsosabb. a német autófanokat azonban hiába győzködöd, hogy így-úgy a honda. -
#1070 Szerintem is iszonyat komoly lett kívülről,belülről is
és árban is korrekt
az idióta handras meg lefikázza
megnézhetnénk akár a legkisebb 1-es BMWt is,hogy ilyen felszereltséggel,hasonló motorral,mennyibe is kerül
és abban el nem lehet férni ehhez képest,megbízhatóságról már ne is beszéljünk...
ja ennek új 3-as coupéja van... -
#1069 Nem csodálom... Én se bírnék betelni vele... :) -
#1068 Igen, úgy tudom, hogy pont ez most a szlogenjük. Mármint, hogy ne csak magadra gondolj, amikor autót vezetsz, hanem a többi közlekedőre és a környezetre is. Vagy mi. :) -
eatmerr #1067 Awww irigyellek -
eatmerr #1066 Bezony~
Azt olvastam, hogy környezet barát is, már amennyire egy autó lehet.. -
#1065 Utolsó nyamm:
-
Izgága1 #1064 Nekem sikerült ülnöm benne,az elődjében is. Álomszép kidolgozás... Olyan pihe puha bőrökkel dolgoznak hogy tapiztam csak össze vissza :D Kényelem felső fokon.
-
#1063 Sajnos nekem sem adatott meg még a lehetőség, de simogatnivalónak tűnik... :)
-
eatmerr #1062 Igen, ilyen külső mellett a belső sem elhanyagolható!
Sajnos nem volt szerencsém ülni egyben sem, azt hallottam igazán kényelmes, jó tapintású anyagokból rakták össze a belsőt. -
#1061 Nyamm!
-
#1060 Wow, tök jó ez a kép! :) -
eatmerr #1059 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én eldobtam magam, mikor megláttam az új Accordot!!
-
#1058 teljesen igaz RR-t kellett volna írnom vagy MR-t -
Borg #1057 Ez nem FR :) FR = Front engine, rear wheel.
Itt meg hátul van a motor mint az NSX-ben. Illetve az NSX ugye mid engine, mert a hátsó tengely előtt van a motor. Itt meg úgylátom pont rajta. -
#1056 H22 Integra FR meghajtással ;) -
Dénes é #1055 ha jól emlékszem a 2.0 executive 6.8 a 2.4-es az meg talán 7.2 -
#1054 milyen áron vannak? -
Dénes é #1053 igen, de a szerencsések mint én mehettem velük sajnos csak 1-2 km-t kb, de akkor is nagy élmény volt jól megy mind a kettő(nem felvágás ként mondom)
amúgy nagyon jók lettek, az anyagok amiket beleraktam nagyon kellemes tapintásuk van engem lenyűgözött.
a 2.4-es automata nagyon jó sztem főleg a sport fokozat. tényleg sport mert hogy 7-nél alig akar magától elváltani úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek
a fehér egyébként nekem jobban tetszik (kívülről)