Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
Tudja valaki, hogy CRV-n (2002-es), hátul, a pótkerék mellett levõ keret vagy mi, vajon mi lehet?
Ránézésre nyitható, de nem erõltettem.
most hogy jobban megnéztem infod tényleg. kissé ideg kóma voltam mikor elõször néztem aztán nem vettem észre hogy mszki, mert pécsen van gábor dénes csak az fõ school

streeter
Az a 140lóerõ pont elég. Ami meggyõzõ az a fogyazstás és a nyomaték ami igen alacsony fordulaton jelen van már.

Nem Pécsi vagyok hanem Makói, de Szegeden is sokat mászkálok fõleg hétvégén.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

lóerõ nem mindig a legfontosabb, fõleg annak tudatában, hogy az ára kb. 140 lovas középkategóriás dízel gépnek felel meg, jelen esetben sztem az ár-lóerõ fontosabb mint aa köbcenti-lóerõ kérdés.
De járáskultúrában, hangban, fogyasztásban a legjobb.

u.i. az új Accordban izmosabb lesz állítólag 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Attól függ mihez képest. Mert lóerõben már annyira nem jó a 2.2 iCTDI-tõl a 140LE. Viszont fogyasztásban veri a többit, dieselnél meg ugyis ez számít...
jó is csak már el kéne neki egy kis wax meg polír, de azt majd csak tavasz tájt

az bizony, sztem a legjobb

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez jobban tetszik, mint a facelift utáni 😊

desigo
jól néz ki <#eljen>
pécsi vagy?

streeter
Apám most ilyen Accordba gondolkozik csak kombiba egy disel motorral. Állítólag nagyon jó disel mitir van az accordba.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

már 2 éve van meg lassan

most vetted? csodaszép. 1-2 év múlva én is váltok ilyenre 😉

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
hát ilyen nem kell 😞

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
megnézem már azt a videót... amúgy régebben olyat akartam mint a tiéd csak ém vhogy a kipufi végével nem tudok szimpatizálni

Jah, pörgetve igy hangzik az enyém is.
nekem még nem volt hangtompítós dobom, de sokan mesélték hogy inkább csak megváltozik a hangja de halkabb nem nagyon lesz :/

hát szerintem ez nagyon szar, már legalacsonyabb alapjáraton is úgy búg mint a picsa. Ennél még az enyém is halkabb..

az egyedüli kipuff ami most tetszik, az a lentebb is említett mugen style dob itt egy sample
elvileg ez olyan mint Borgé.

Ezeket bármelyik tuningbót vihogva meghozza neked, végre valami amire egy lapát hasznot tehetnek csak a név miatt 😊
JGTC
ez magyar oldal? dobok paraméterei megvannak valahol? mert engem is érdekelne egy vagy kettõ még nem tudom 😊

streeter
Én Remusból láttam ilyen stílusút hangtompítóval együtt 38.000ért újonan. Mind1 majd látjuk ezek még csak tervek.

Pedig ez nem lesz olcsó, arra mérget vehetsz.
Még nonamebõl is a jobbféle 20-30k között van, nemhogy még ha márkája is van.
A hangtompító meg egy vicc, nem hiszem hogy márkás termékhez ilyet kókányolnának. Ilyen átmenõ F&F dobok esetében ez egy betét körlap, amin kisebb átmérõjû lyuk van. Becsavarozod és halkabb lesz, cserébe jó bután néz ki hátulról belenézve.
streeter
Megvárom a választ mert kíváncsi vagyok van-e hozzá hangtompító. Mindenképpen olyat akarok amihez van hangtompító is. Hosszab úton én se tudnám elviselni de itt a városba meg elmenni Szegedre (30km) még ki lehet bírni. Árától függ minden 😄

A Civic hangjával akkor sem tudod összehasonlítani. Jóval nagyobb a tiédben a motor, a gázáramlás is erõsebb. Könnyen lehet, hogy a tiéden elviselhetetlen hangja lesz. (bár én a Civicen se viselném el a tulaj helyében)
streeter
Leömlõn kívül minden ki van cserélve. MOndjuk most még gyári katalizátor van benne de van még egy gázgyorsító meg 55-ös csövezés.

hááááááttt... én nem tenném fel 😊

Meg ugye erõsen kipuf rendszer függõ is, hogy mit szól a hátsó dob. A leömlõtõl kezdve minden beleszámít a hangjába. Semmi garancia nincs, hogyha csak hátsó dobot veszel, az a tiéden is igy fog szólni.
tényleg szép hangja van

streeter
Apex-nek egész szép hangja van nekem tetszik.

Apex N1

streeter
Ilyet én is szoktam játszani ha látom hogy sokan sétálnak a járdán. Alapjáraton enyémnak sincs nagy hangja meg úgy 2500-3000ig se nagyon. Szal kifordulok lassan a keresztezõdésbe aztán padló 1-2 nézem mindenki kapkodja a fejét aztán üres és csak gurulok 😊 Ilyen lámpánál gyorsulós mókám is volt 1-2. Az egyiket két rendõr az Octaviába ülve végig is nézte. Egyik haverom ott állt melletük azok meg fogják a fejüket és monják: már megint gyorsulnak....., mert egyik haverom Calibrával meg Astrával vagy nemtom mivel gyorsultak elõttünk 5percel. Azokat meg is állították mi megúsztuk 😄

Én most valami kicsit hangosabb dobot szeretnék ami alapjáratón szép búgós hangja van. Most találtam egy oldalt ahol van 5Zigen meg Apex hátsó dob várom a válaszukat, hogy mennyibe is kerülnek.

Apex N1(innen a jobb oldali)

5Zigen

Azért tévedés ne essék, meg tudom kiabáltatni vele az Accordot ha kell 😊 De normál körülmények között hangtalan. Persze valszeg motor függõ is. Mondjuk ha lepadlózom, van egy sajátos hörgõ-surrogó hangja is az Accordnak. Ugyanis olyan rezgõcsõ van a leömlõ után, aminek gégecsöves a belseje (azt mondta a srác akitõl vettem, hogy akkor éppen nem kapott másmilyet), és ez ilyen hangot ad ha sok az átáramló gáz. Meg persze hozzájön a kipuff és a szívóhang, szal eléggé felfigyelnek rá, ha odalépek neki.

Ma épp az asszonnyal meg a gyerekkel autókáztunk, amikor a tesconál a lámpánál begurul mellém egy morcosított fekete 3-as bmw... Éreztem egybõl, hogy nyomni fogom neki. Kellett már az érzés, még ugy igazán nem próbáltam ki mit megy 0-ról 😊 Én voltam jobb oldalt, szal az én sávom szûnt meg. De nem volt probléma 😊 Csak passogott mögöttem a bömösbõl. Nemtom milyen volt, de 320-nál nem lehetett nagyobb, mert elég szégyenteljesen elmaradt. Utána én visszafordultam a körforgalomban, õ meg utánam, és lámpához megint be. Üveghangon kilõtt mellõlem, én meg szép lassan egyest toltam, és el se indultam amíg jól el nem ment 😄 Én itt már elégedett voltam, minek gyilkoljam mégegyszer az autót 😊

Az egyetlen dolog ami nem igazán tetszik, azok a gumik rajta. Ezek a nyári falken ziex-ek már kopottasak egy kicsit, és ha picit nedves az út egybõl elforognak. Tavasszal ha elõre rakom a hátsókat még meglátjuk, kapnak egy esélyt, de asszem inkább egybõl megy rá egy szett Toyo T1R. Vagy ha tudok megint a gyárból szerezni Michelin PE2-t, akkor az (205/50 R16). Most ezekkel a falken ziexekkel érezni igazán, hogy mennyire über is volt a michelin pilot exalto.
JGTC
Jut eszembe tegnap este hazafelé majdnem elcsöppent a nyálam, láttam egy piros NSX-et a körúton!

JGTC
Én is nézegettem ezeket, de még nem döntöttem de ott van a top3-ban mindenképpen!

O RLY?

zsír, akkor veszek egy ilyet.

találtam is egyet 25500 HUF

aki tud olcsóbban szóljon immediately

Ja, ilyen visszavezetéses.
Elõnye, hogy bár átmenõ a dob, mégsincs hangja. Egészen 3-4 ezres fordulatig halk, csak utána kezd el hangosodni (szóval ahogy kell).
streeter
Tényleg. Most nézem én is. Annak milyen hangja van mert én is gondolkoztam ilyenen. Hallottam 1-2t és tetszett a hangjuk.

JGTC
Pofás!

Jól látom h mugen style dob van rajta?

majd én is nyomok be majd 1-2 képet autókról.
sajn az egyik nem ilyen szép állapotú, de jó

streeter
Jaja nagyon szép. Az enyémre is ráférne egy polír de most ilyen szar idõbe nem akarom megcsináltatni mert másnapra tiszta sár meg gané lenne.

desigo
jól néz ki <#eljen>
Hát õ az 😊 Friss wax polír, és belsõ takarítás után.

streeter
Tényleg dobj már ide is néhány képet róla. Külsõrõl meg belsõrõl.

JGTC
Akkor tudom már melyik! <#eljen> Nem sok gondod lesz vele.

Nincs ott kép sztem 😊 Legalábbis én nem tettem oda. Csoki autója volt, gondoltam úgyis ismeri aki akarja 😊
boxter
pécsen a ste-baba vetted vagy máshol?

JGTC
Ez az! Picit több volt de tényleg jó donor lesz belõle! Megérte! Igen mondta nekem a csávó h kb 1milliba jönne ki az autó ha regadót fizetnénk rá! LOL
Meg azóta hallottam többi (Hondás) barátomtól h Lurdyháznál már ezelött ajánlgatta a csávó h eladó, ráadásúl a szomszédos kerületben volt az autó!!!! 😄

Gondoltam hogy vettél valamit már azóta! Rexfórumon gondolom már fent vannak a képek, meg is lesem...

Igy van.
Teljesen elégedett vagyok vele egyelõre. Vettem rá új ablaktörlõket, meg majd jövõ hónapban kap egy új akksit. És ezzel minden szervizigénye le is van tudva kb.
A 170LE-tõl azért párszor körbeért a szám hazafelé, amikor Pécsrõl elhoztam😊
Ma viszem egy külsõ wax polírra, meg teljes belsõ nagytakarításra. Nem mintha dzsunka lenne, mert kitûnõ állapotban van a belseje (is), csakhát mégse árt neki. (nameg ingyen van, mert tartoznak nekem 😄)

Az egyetlen dolog amin majd segíteni akarok, hogy shortshiftert kéne szerválni bele. Csak még nemtom, hogy ebbe létezik e egyátalán (max marok magam). A Civicben ugye volt, és ahhoz képest szokatlan a váltóút.
streeter
Akkor bõvül az Accord tulajdonosok klubbja 😊 És hogy vagy vele megelégedve??? Civiced volt ugye elõtte?